:!:
Chocolade van één Domein, Jaargang 2010xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
VALRHONA Aan de Bron van Grote Chocolade heeft nog nooit zozeer zijn naam eer aan gedaan als nu met de prestigecollectie van de Chocolade van één Domein en één Jaargang.
Een unieke vakkennis gewijd aan een zeldzame, waardevolle chocolade, waarvan de bonen worden geoogst op unieke plantages. Verre landerijen waar gepassioneerde plantage-eigenaren respect hebben voor de bomen om ze beter te beschermen. Elk terroir heeft zijn eigen kwaliteit bonen: één jaargang.
Valrhona wil alleen het allerbeste en heeft respect voor elk terroir. Het bedrijf zet zich daarom volledig in om de specifieke aromatische nuances en alle andere smaakkenmerken van elke bonensoort volledig tot uiting te laten komen. Steeds wordt gezocht naar nieuwe, gulle smaken om verrassende smaakindrukken te ontwikkelen.
De collectie Chocolade van één Domein en één Jaargang 2010 is afkomstig van 3 verschillende domeinen:
- Madagascar, met de chocolade van één domein Ampamakia 64%, bekend om zijn ronde, evenwichtige smaak. De eerste smaakindruk is zacht en loopt over in een toenemende kracht van gebrande amandel- en hazelnootaromas, met als laatste smaakindruk nuances van specerijen.
- Trinidad, met de pure chocolade van één domein Gran Couva 64%, gekenmerkt door gele fruitaromas waar zurige fruitnuances uitnodigen tot unieke ontdekkingen.
- Venezuela, met de pure chocolade Palmira 64%, die zich onderscheidt door zijn ronde smaak en nuances van warme melk, honing en rode vruchten. Een subtiele eerste smaakindruk die gecombineerd wordt met een uitzonderlijk lange nasmaak.
De aromatische rijkdom van de jaargang 2010 ligt vanaf nu in de winkelrekken. RVH.


|