:!::-8)
De smaak van kaasxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Kaas! s Morgens bij de boterham, als fondue en in gratin, bij het aperitief én als dessert
verrassend veelzijdig!
Al sinds de prehistorie staat kaas op ons menu. Lekker met een glaasje wijn of port, of een stevige pint, zelfs bij jenever of whisky. Kaas is een feest voor onze zintuigen én komt uit alle hoeken van de wereld.
Wat zijn de nieuwste kaastrends? Is kaas eten ook echt gezond? Kan je kaas best in de koelkast bewaren? Hoe stel je een gevarieerde kaastafel samen? De smaak van kaas biedt je een uitgebreid overzicht van verschillende soorten kazen en belangrijke kaasregios. Het vertelt je alles over de enorme diversiteit aan geuren, kleuren en smaken, het productieproces en de geschiedenis van kaas.
Naast boeiende faits divers en praktische tips over dit lekkers, geven een aantal topchefs hun origineelste en smakelijkste recepten met kaas. Smakelijk!
De auteur Stefaan Van Laere, schrijft voor magazines, kranten en literaire tijdschriften en is thriller-en jeugdauteur. Het boek wordt geïllustreerd met schitterende fotos van Philippe Debeerst.
Kortom, een boek om te proeven te ontekken en van te genieten. RVH.
De Smaak van Kaas
Uitgeverij Davidsfonds Leuven.
175 p. kostprijs 34,50
ISBN 978 90 5826 475 6
|