:wink:
Marc Meremans benoemd tot Executive Assistant Manager van het Radisson Blu Royal Hotel in Brusselxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Marc Meremans was jarenlang de stuwende kracht in de Sea Grill naast Yves Mattagne. Samen behaalden ze de voorbije jaren 2 Michelin sterren en werden meermaals gewaardeerd in verschillende gidsen als GaultMillau waar ze 19 op 20 punten haalden.
Marc begon zijn carrière in het Radisson Blu Royal Hotel in 1991 als Assistent Hoofd Kelner in het Sea Grill restaurant, al vlug kreeg hij er de leiding van het restaurant. In 2007 werd hij benoemd tot F&B Manager van het Radisson Blu Royal Hotel.
Begin september 2010 wordt hij gepromoveerd tot Executive Assistant Manager (Adjunct-Directeur) van het Radisson Blu Royal Hotel, verantwoordelijk voor alle F&B aangelegenheden. Hij rapporteert aan Nicolas Meylan, Directeur van het Radisson Blu Royal Hotel.
Marc Meremans: Ik ben blij met de kans die de Rezidor Groep me geeft om mijn carrière verder uit bouwen binnen het Radisson Blu Royal Hotel. Ik kon gedurende de voorbije 20 jaar een restaurant team bouwen waarop ik fier ben en wil dan ook alle collegas en klanten bedanken voor het vertrouwen!
www.radissonblu.com.
|