:roll:
ZuidTirol verlegt de chocoladegrenzen xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Tot dusver stond Zuid-Tirol vooral bekend om zijn adembenemende berglandschappen, bekroonde wijnen, legendarische Speck en frisse appelen. Dankzij de twee kersverse chocoladespecialisten Julia Ignatova en Holger Schöpf zal
de verrassende regio in de Italiaanse Dolomieten vanaf heden ook bekend staan om haar chocolade.
Julia Ignatova: Chocolade kan vervoeren, beroeren, vergeven, troosten, blij maken. Met de lancering van de website MIRAQO wordt ieders zoete droom werkelijkheid. Via de website creëer je je eigen favoriete chocoladereep of heb je de keuze uit reeds bestaande combinaties, zoals het romantische Flowers on the sand met witte chocolade en bloemen of het sportieve I love footbal met pistache en munt.
Er is voor ieder wat wils met maar liefst 10 miljard (!) mogelijke productcombinaties. Kwaliteit is een prioriteit; Julia en Hogler gebruiken alleen de beste cacao en ingrediënten uit biologische teelt. Het exotisch fruit dat gebruikt wordt, is bovendien afkomstig uit Fair Trade handel.
Levering kan al binnen de twee werkdagen, in 25 Europese landen.
www.miraqo.com


|