:-8)
Delicious: passion for foodxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Constant zijn er nieuwe veranderingen en evoluties op gastronomisch vlak, invloeden van verschillende werelddelen doen al jaren hun intrede, de omkadering van eten neemt een steeds belangrijkere plaats in
maar één ding blijft een constante: lekker eten spreekt iedereen aan!
Delicious is een evenement dat deze trends dichter bij de mensen wil brengen en restaurateurs een draagvlak wil geven om hun kunnen te tonen.
Gedurende vier dagen 15 tot 18 november wordt de waagnatie omgetoverd tot een exclusief evenement waar verschillende restaurants (van Japanse top-keuken tot hippe fusion-keuken) en evenveel lifestyle standen ( etenswaren, keukenaccessoires, keukenarchitectuur
) aanwezig zijn. Verspreid over de verschillende dagen zal er ook show-coocking worden gedemonstreerd door Dolce Far Tutto. Opening op donderdag met groentenkok Frank Fol. Open op donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 17 uur , op zondag vanaf 12 uur.
De bezoeker krijgt de kans om bij de verschillende restaurateurs een voor-, hoofd- en nagerecht te nuttigen. De gerechten worden geserveerd onder de vorm van verfijnde tapas. Dit concept werd bedacht om de bezoeker aan te moedigen voor een volledige maaltijd verschillende restaurants aan te doen.
Op de lifestyle standen maken de bezoekers kennis met verschillende producten en merken. Sommige standen bieden ook een gamma aan dat gekocht kan worden.
Op zaterdagavond wordt er samengewerkt met de organisatie fashion model contest. Jaarlijks organiseren zij een wedstrijd waarbij vrouwen en mannen een modellencontract in de wacht kunnen slepen. Na de exclusieve locatie van het Antwerps station vorig jaar hebben ze nu gekozen voor de waagnatie. De bezoeker van Delicious kan dus deze drie uur durende show bijwonen. Op zondag werkt Delicious samen met de organisatie van miss Diamant. Deze wil op zondag hun verkiezing laten doorgaan op dit evenement. RVH.
|