:wink:
DIVINE CUISINExml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Divine Cuisine werd opgericht op initiatief van Delitraiteur om in te spelen op de behoeften van de consumenten van kant-en-klare gerechten. Het bedrijf produceert een uitgebreid assortiment van hoogkwalitatieve klaargemaakte maaltijden.
De productie van individueel bereide kant-en-klare gerechten beantwoordt inderdaad aan de steeds preciezere eisen van de klanten en aan het gebrek aan structuur in de huidige manier van leven. De doelgroep bestaat vooral uit sociaal of professioneel actieve personen die weinig tijd hebben om te koken. In 2004 was het assortiment samengesteld uit ongeveer vijftig producten. In september 2007 telt het ongeveer 100 verschillende referenties, opgedeeld in verschillende productgroepen.
Het bijzondere aan deze producten ligt ten eerste aan de manier waarop de voedingswaren bereid worden. Net zoals thuis worden ze afzonderlijk gekookt en klaargemaakt, maar de gebruikte ingrediënten zijn van de beste kwaliteit en vers. Divine Cuisine produceert om en bij de 22.000 gerechten per week en biedt een maximale garantie voor de kwaliteit en de hygiëne van de producten.
Delitraiteur combineert de presentatie van meerdere verrines in het assortiment ultravers. Dit is een innoverend concept waarin kwaliteit, smaak en originaliteit samengaan, concept dat tot op heden niet bestond in de distributiesector. De producten worden opgediend in glazen die ideaal zijn voor een zakenlunch, een cocktail, een aperitief maar ook een gewone lunch vervangen en verrassend zijn omwille van hun verfrissende, smakelijke en originele eigenschappen.
Het concept aperitief/tapas omvat 4 variëteiten (45à 55 gr): Firenze (Salade van gedroogde tomaten, mozzarella, basilicum en gekookte ham); Annecy (Gerookte forel, Philadelphia, groene asperge en tomaat); Cape Town (Rivierkreeftjes, komkommergelei en passievruchtencoulis) en Banon (Verse geitenkaas met acaciahoning en grijze garnalen).
Ook het concept lunch omvat 4 afzonderlijk verpakte referenties (60-125gr). Oslo (Salade van heerlijke tarwe en gerookte zalm en groenten uit de tuin), Shangaï (Salade van basmatirijst, scampis en gele curry); Venezia (Salade van farfalle en grijze garnalen, passievruchten en mozzarella) en tenslotte Brussel (Mousse van witte en melkchocolade). RVH.
|