:wink:
Cambozola lanceert Cambozola cuisinexml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Kaasliefhebbers prijzen Cambozola al langer dan vandaag om zijn unieke kaassensatie. Zijn milde, romige smaak maakt hem lekker toegankelijk terwijl het subtiele raffinement van blauwculturen zorgt voor net dat ietsje meer. Met de introductie van Cambozola kaasblokjes, bruikbaar in al uw warme en koude bereidingen, wordt het heerlijk dubbel karakter nog versterkt. Dankzij de kaasblokjes van Cambozola met blauwculturen, kan men naar hartelust kruiden, decoreren, koken, verfijnen en garneren.
De nieuwe Cambozola Cuisine garandeert veelzijdigheid en creativiteit in elke keuken! De kaasblokjes met speciale blauwculturen geven een bijzondere smaak aan al uw soepen, pasta-, vlees- en groentegerechten. Cambozola Cuisine smaakt heerlijk op slaatjes, maar is ook een ideale topping voor pizzas. Bovendien is Cambozola Cuisine superhandig voor het vullen van roulades en het gratineren van medaillons, gevogelte en pastas. Cambozola Cuisine biedt u in allerlei toepassingen een convenience manier van koken.
Aan de binnenkant van de kartonnen kubus in de vorm van de Cambozola Cuisine kaasblokjes zelf staan telkens vier recepten, twee Nederlandstalige en twee Franstalige. Alhoewel deze recepten regelmatig wisselen, vinden zij die niet kunnen wachten, meer tips en receptideetjes op website www.cambozola.be
Cambozola Cuisine zit verpakt in een duo-pack met 2 hersluitbae kuipjes van 75 gram. Deze innovatieve verpakking garandeert een absolute versheid en helpt u doseren. Het doseren wordt bovendien vergemakkelijkt doordat de Cambozola Cuisine kaasblokjes niet plakken, en erg fijn gesneden zijn. Door hun beperkte grootte lossen ze snel en goed op. RVH.
Receptsuggestie: Courgettesoep met basilicum:
Ingrediënten voor 4 personen:
1 ajuin, 1 teentje knofook, 3 courgettes (ca 600g), 1 aardappel, 1 eetlepel olie, 1 liter groentebouillon, 1/8 liter room, ½ bundel basilucum, zout, peper en 2 kuipjes Cambozola Cuisine kaasblokjes.
Bereiding:
Schil de ajuin en knoflook, snij in kleine blokjes, schil de aardappel en rasp hem fijn.
Was de courgettes en snij ze in schijfjes. Was de basilicum, schud hem droog en hak hem fijn. Leg enkele kleinere blaadjes ter decoratie apart.
Verhit de olie, stoof de ajuin en knoflook, voeg de courgetteschijfjes toe en laat meestoven; voeg de aardappel toe en overgiet met de groentenbouillon; laat de soep 15 minuten op zacht vuur koken. Doe de Cambozola Cuisine kaasblokjes, de room en basilicum in de soep. Hou enkele kaasblokjes ter decoratie apart.
Pureer de soep met de mixer tot een romig heel en breng op smaak met zout en peper. Decoreer de borden met de overige blaadjes basilicum en de resterende Cambozola Cuisine.
|