:roll:
Mosselpotten.xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Culinair specialist Demeyere kruipt uit zijn schelp en stelt zijn handige gamma mosselpotten voor: makkelijk om in te koken en mooi om in te serveren. Nog snel wat groenten snijden: ui, prei, wortel en selder zijn een must, en de mosselen spoelen, en over tien minuten ben je aan het smikkelen
Mossel natuur, in witte wijn, met look, curry of op Provencaalse wijze
met Demeyere smaken ze extra lekker. De mosselpotten zijn niet alleen een lust voor het oog, ze zijn ook extra handig en gebruiksvriendelijk. Zo kan je de schelpen eenvoudigweg in het omkeerbare deksel verzamelen. En uiteraard zijn de roestvrijstalen mosselpotten van de beste kwaliteit.
Het Demeyere assortiment omvat verschillende soorten en afmetingen, diameter van 18 tot 20 cm. Sommige zijn enkel geschikt om te serveren, andere kunnen dankzij de capsulebodem van 4mm dik ook als kookpot gebruikt worden. De mosselpotten waarin je kan koken zijn geschikt voor alle vuren, inclusief inductie. RVH.
Eerder gepubliceerd op
www.6minutes.be
|