:roll:
DOLCE LA HULPE PRESENTEERT DINNER IN THE SKYxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Zelfs de sky is voor Dolce La Hulpe niet langer een absolute limiet. Het concept werd vorig jaar in hartje Brussel gelanceerd en was reeds op enkele tientallen locaties te gast. Ditmaal liet Dolce La Hulpe, enkele tientallen gasten genieten van een onvergetelijke ervaring én een etentje dinner in the sky.
Het concept ontworpen en uitgebouwd in een joint-venture tussen Hakuna Matata en Benji Fun, biedt aan 22 gasten, tezamen met een chef en 2 assistenten, de mogelijkheid om op 50m hoogte, van een overheerlijke maaltijd te genieten.
Voor een dagprijs van 8900 kan de initiatiefnemer gedurende 8 uur over het werkplatform beschikken. Het aantal up en downs speelt geen rol zodat de tijdsduur in meerdere delen kan worden opgesplitst wat de mogelijkheid tot eetpartijen, combinaties tussen werk en ontspanning, en tal van vrije initiatieven openlaat. Indien men de ganse tijdsduur opbruikt en telkenmale groepjes van 22 gasten laat proeven van dit concept, samen met een perfecte catering, met inbegrip van bubbelrijke drankjes en hoog kwalitatieve gerechten, rekent men een kostprijs van om en bij de 15000.
Er zijn werkelijk geen limieten aan dit concept, eten, werken, zelfs trouwen op 50m hoogte is eenvoudig te realiseren. Bovendien staat het concept open voor zowel firmas als voor privé-initiatieven.
Met de opstelling van Dinner in the sky in Dolce La Hulpe, wil Dolce aldus general manager Paul van Wijk, aantonen dat Dolce La Hulpe als hotel, resort en conference destination aan de klant een ongelimiteerde keuze van mogelijkheden en creatieve tussendoortjes aanbiedt. RVH.
Eerder gepubliceerd op
www.6minutes.be
|