:-8)
HORECA EXPO 2009 : Positief ondanks crisisxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Tijdens de afgelopen 21ste editie van Horeca Expo van 22 tot en met 26 november brachten 53.146 professionals een bezoek aan meer dan 600 exposanten. Dankzij de grote inspanningen van zowel exposanten als de organisatie, kunnen we besluiten dat ondanks de crisis, deze editie een groot succes was. Ook feedback van de exposanten toont aan dat zij zeer lovend zijn over de hoge kwaliteit van de bezoekers dit jaar. Het grote aantal bezoekers toont nog maar eens aan dat Horeca Expo hét trefpunt is van de Belgische horeca waar veel zaken worden gedaan.
Beste Pizzaiolo van het land
Ponzo Giovani van pizzeria Chez Giova uit Battice, Luik, mag zich 'De Beste Pizzaoilo van het land 2010' noemen. De wedstrijd werd georganiseerd door mjPublishing en Kaasbrik en startte in het voorjaar. Tien pizzabakkers, één uit elke provincie, werden tijdens de zomer bezocht door de expertenjury die bestond uit RTBF-journalisten Catherine Haxhe en Guy Lemaire, topchefs Jan Buytaert en Peter Coucquyt en wijnkenner Guido Francque. Zij gingen telkens de pizza margherita en de pizza van de chef proeven en beoordelen op korst, vulling, smaak en algemene indruk. Volgens Ponzo Giovani scoort zijn pizza het beste omwille van de lichte deeg, de goede smaak en de juiste ingrediënten. 'Mijn pizza's zijn er voor iedereen, zowel voor de man van de straat als voor de rijke zakenman', aldus de winnaar.
Horeca 2010: Face the Future
In 2010 krijgt Horeca Expo een spectaculaire make-over! Na 21 edities als algemene, multisectoriële topbeurs voor de horeca- en cateringsector kiest men voor een vernieuwde, gesegmenteerde aanpak. Kwestie van iedereen nog meer service en comfort te bieden en ook de volgende 20 jaar onze leidersrol te behouden als hét trendy trefpunt voor horeca en catering professionals.
Kwaliteit, innovatie en authenticiteit worden meer dan ooit dé pijlers. Met fascinerende projecten, een tot de verbeelding sprekend beursdesign, toonaangevende trends en inspirerende ingrediënten in de breedste zin van het woord zetten we de top binnen elk segment in de spots. RVH.
|