:-8)
Vier Kerstmis en Nieuwjaar met de vermaarde brunches in het Radisson Blu Royal Hotel in Brussel
xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Sinds zijn opening in 1990 is het Radisson Blu Royal Hotel bekend voor zijn innovatieve, creatieve en dynamische aanpak. Jaren waren de zondagse brunches een fenomeen in Brussel. Nu wil het Radisson Blu Royal Hotel de traditie eren en bij deze gelegenheid organiseert Executive Chef Yves Mattagne samen met zijn team opnieuw de traditionele Kerst- en Nieuwjaar brunches, dé ideale gelegenheid om samen met familie en vrienden kerst en nieuw te vieren.
De brunch wordt op vrijdag 25 december en vrijdag 1 januari aangeboden aan de prijs van 60 EUR per persoon (één glas champagne, koffie en versnaperingen inbegrepen, zonder wijnen). Kinderen onder 8 jaar gratis, van 8 tot 12 jaar 35 EUR (zonder dranken). RVH.
Reservaties tel. 02/227.30.48 restaurant.brussels@radissonblu.com.
|