:-8):!:
Eerder gepubliceerd op
www.6minutes.be
xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Ik smelt
Het lekkerste boek over chocolade
Wanneer aten mensen voor het eerst chocolade ? Hoe maakt je brownies? Zin in een chocolademassage? Is chocolade verslavend? Wat is een chocoladehuis ?
Laat jij je ook vaak verleiden door een overheerlijke chocoladereep? Ben je een echte chocoholic. Dan zal je genieten van deze smakelijke reis langs de geschiedenis en het productieproces van dit verrukkelijke lekkers, alle mogelijke soorten chocoladeproducten tot grappige en interessante chocoladeweetjes uit boeken, films, muziek en musea.
Daarna kan je zelf aan de slag in de keuken. Als toetje kan je smullen van enkele verrassende chocoladeverhalen.
Kolet Jansen en Sara Jonkers zijn zo dol op chocolade dat ze er een boek over schreven. De zoetste weetjes over dit goddelijk snoepgoed, vroeger en nu. En de lekkerste chocoladerecepten. Om je vingers bij af te likken. RVH.
Ik smelt
Het lekkerste boek over chocolade is een uitgave van het Davidsfonds en is geschikt voor lezers vanaf 10 jaar.
Gebonden circa 128p - 17.5 ISBN 978 90 76830 82 7
Met illustraties van Ilah.
|