:-8)
Chimay, « Hoofdstad van de Belgische kaas »xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
De kaasmakerij van Chimay organiseert een groot kaasfeest, voor producenten, verkopers en liefhebbers van lekkere en goede producten van bij ons. Het weekend van 31 oktober en 1 november 2009, vindt plaats in het betoverende kader van de Auberge de Poteaupré - Rue de Poteaupré, 5, 6464 Bourlers.
Sommigen denken dat het in deze moeilijken tijden vooral een kwestie is van overleven. In Chimay, zien ze dat anders. Dit is het moment om de consumenten te bewijzen dat ze de juiste keuze maken als ze Belgische, ambachtelijke en volgens de traditie gefabriceerde producten kopen. Dus stelde de kaasmakerij zich tot doel om de dragende krachten van de sector rond eenzelfde streven naar ontwikkeling en kwaliteit samen te brengen, om zo meer bekendheid te geven aan de rijkdom, de creativiteit en het vakmanschap van onze nationale ambachtelijke kaasmakers, zuivelhandelaars en restaurateurs.
Dit grote kaasfeest, waar iedereen welkom is, zowel de beroeps en het grote publiek, is de perfecte gelegenheid om specialiteiten te ontdekken en kennis te maken met de diverse fabricatiemethode. Maar ook om naar de kaasverhalen van de ene of de andere gepassioneerde verteller te luisteren,
Het volledig programma is beschikbaar op www.hoofdstadvandekaas.be.
|