xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Aoste Authentique spijst assortiment
Recepten
De échte smaak van vroeger is gemakkelijk in hedendaagse gerechten te verwerken. Met deze overheerlijke recepten brengt Aoste Authentique Kalkoengebraad de unieke, originele smaak van weleer op je bord. Gemakkelijk te bereiden en vooral: een waar genot voor wie van authentieke, culinaire ervaringen houdt. Smakelijk!
Toastjes met Aoste Authentique Kalkoengebraad en sinaasappel
Ingrediënten 8 fijn gesneden plakjes Aoste Authentique Kalkoengebraad (1 pakje), 2 sinaasappels, 1 eetlepel sinaasappelzest voor de afwerking, 10 groene olijven, ontpit en in schijfjes gesneden, 1/2 sjalot fijngesneden, 1 eetlepel olijfolie, 1 koffielepel wijnazijn, snuifje zout, versgemalen zwarte peper, 2 volkoren pistolets Bereiding Was de sinaasappels en rasp dunne sliertjes schil voor de afwerking. Verwijder de rest van de schil en ook de vliezen van de sinaasappels en snijd het vruchtvlees in stukjes. Meng er de olijfolie, wijn-azijn, sjalot en olijven door en kruid met peper en zout. Snijd de pistolet horizontaal doormidden en snijd elke helft vervolgens in 4 gelijke stukjes. Plaats de krokante zijde naar onder. Beleg ze elk met een plakje kalkoengebraad en daarop de sinaasappelsalade. Werk af met sinaasappelzest
|