:roll:
KOOKBIJBEL
Piet Huysentruytxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Goddelijke gerechten voor iedere gelegenheid.
Piet Huysentruyt is al jarenlang actief op culinair vlak. Door de jaren heen heeft hij ongelooflijk veel recepten bedacht, gecreëerd en gekookt voor Lekker Thuis. En eindelijk worden alle recepten van Piet nu gebundeld in Piets Kookbijbel, een superkookboek met meer dan duizend recepten.
Met Piet Huysentruyts Kookbijbel kunt u altijd een volledig menu samenstellen. U kunt kiezen uit ruim vijftig aperitiefhapjes, zeventig soepen, honderdtwintig koude of warme voorgerechten, honderden hoofdgerechten met diverse ingrediënten en ruim tweehonderd desserts.
Geen tijd zegt u? Dat is geen excuus meer: Piets kookbijbel biedt u een ruime keuze aan eenpansgerechten, pastas en klaar-in-minder-dan-30-minuten-recepten.
U moet aan uw lijn denken ? De talrijke slaatjes, groentegerechten en fruitdesserts zorgen ervoor dat u lekker en gezond zonder schuldgevoel kunt eten.
Alle recepten dragen Piets stempel: geen ingewikkeld gedoe, maar voor iedereen perfect realiseerbaar, met ingrediënten die overal verkrijgbaar zijn. En dankzij het uitgebreide register zult u niet verdwalen in deze dikke kookbijbel.
Piet Huysentruyt is zo langzamerhand synoniem geworden van gezellig, lekker en ongedwongen tafelen. Al jarenlang is Piet een niet meer weg te denken persoonlijkheid in het Vlaamse medialandschap. De succesvolle kok kan niet alleen voortreffelijk koken, hij is ook in staat om met veel warmte en sympathie over zijn creaties te vertellen. Met zijn Lekker Thuis-reeks leerde hij al aan heel wat mensen dat het bereiden van lekker en gevarieerd eten snel en eenvoudig kan.
Kookbijbel / Piet Huysentruyt
Gebonden, volledig in kleur 704 blz. - 19.95 ISBN 90 02 214774
Een uitgave van Standaard Uitgeverij
Piets Kookbijbel is uiterst zorgvuldig opgesplitst in aperitiefhapjes, soepen, voor- en lunchgerechten, slaatjes, vis, schaal- en schelpdieren, vlees, wild en gevogelte, bijgerechten, eenpansgerechten, deegwaren en desserts. Tussen het popcorn met verse kruiden, de groenten met koriandersabayon, een zalmwok met honig-limoensaus en een aspergesoepje met fruitbier als dessert zitten de meer dan duizend gerechten verborgen.
|