:!:
xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
« Divines Coquillettes »
Als je plezier zou kunnen wegen, blijven de wijzers van je weegschaal verrukt stilstaan op 6 gram. Pierre Marcolini zet de wereld van de chocolade opnieuw op zijn kop met zijn visie op het ware paradijs : de « divines coquillettes », het onschuldig pleziertje bij uitstek.
«Ultrafrisse chocolade », zo noemen Japanners ganaches die niet omgeven zijn door een laagje chocolade. Pierre Marcolini raakt er in zijn onvermoeibare zoektocht naar plezier door geïnspireerd en stelt zichzelf een nieuwe uitdaging : een ganache creëren met een smeuïge textuur, smeltend en zacht, die zich bovendien nestelt in een delicaat schelpje. Na enkele maanden passioneel zwoegen creëerde Pierre Marcolini een nieuwe manier om chocolade te ontdekken: de «divine coquillette».
Wanneer de coquillette in je mond smelt, veroorzaakt ze een golf van frisheid. Zes gram puur genot die je smaakpapillen onmiddellijk doen tintelen en er nooit eerder geziene smaken op loslaten. En om zelfs de meest veelzijdige chocoladeliefhebber te plezieren, ontplooien de « Divines Coquillettes » zich in vijf kleuren met evenveel smakensensaties en aromas, nl. Gianduja, Sarawak Peper, Karamel/Zoethout, citrusvruchten en tonka.
Verkrijgbaar van 19 september 2008 tot eind april 2009. Doos : 25 coquillettes van 6 gram elk. 5 maal 5 smaken, best verbruiken binnen de 5 dagen. RVH.
|