:wink::!:
Columbus Paradigm Institute lanceert "Jouvence", het Columbus-ei dat veroudering tegengaatxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Het ei "Jouvence anti-age", is de nieuwste telg in de familie gezondheidseieren van "Columbus". In navolging van het succes van het Columbus-ei in 2008, komt de firma Columbus Paradigm Institute nu, na jarenlang onderzoek en ontwikkeling, met een nieuwe innovatie: de eieren "Jouvence anti-age".
Dit nieuwe functionele gezondheidsei, met een hoge voedingswaarde, bevat tal van essentiële bestanddelen om de veroudering van het lichaam tegen te gaan, om het cholesterolniveau op peil te houden en het ontstaan van degeneratieve ziektes te voorkomen.
De eieren Jouvence anti-age bieden, net als alle andere Columbus-eieren, een perfect evenwicht tussen omega-6 en omega-3. De positieve invloed van dit evenwicht wordt nog versterkt door de eigenschappen van Jouvence, dit noemen we "anti-age"-effecten. Dankzij de antioxidanten vertragen de eieren Columbus Jouvence het verouderingsproces van de cellen en weefsels. Dit ei bevat ook luteïne, een belangrijke natuurlijke antioxidans die essentieel is voor onze ogen omdat dit de uv-stralen filtert. Luteïne vinden we ook terug in groene groenten en fruit.
Bij Columbus is de luteïne afkomstig uit de gouden margriet, die wordt toegevoegd aan de voeding van de legkippen. Bovendien krijgt de eidooier zo een mooie en intense kleur. Wetenschappers hebben onderzocht dat de gemiddelde Belg te weinig van deze antioxidans opneemt en zo een hoger risico loopt op leeftijdsgebonden maculaire degeneratie en cataract.
Dr. Fabien de Meester, de stuwende kracht achter de ontwikkeling van het Columbus-concept en Voorzitter en CSO van BNLfood: "Op basis van ons wetenschappelijk onderzoek hebben we een perfecte combinatie van vitamines en essentiële oligo-elementen gecreëerd die de eieren Jouvence anti-age hun antixoderende eigenschappen geven. De vele anti-ouderdomseigenschappen zijn ook te danken aan vitamine E, een voedingsstof die essentieel is voor de werking en regeneratie van onze cellen, choline, een vitamine dat ons gezichtsvermogen en onze hersenen beschermt, selenium, een essentieel oligo-element voor de preventie van degeneratieve ziektes zoals kanker, en aan essentiële vet- en aminozuren.
Een unieke methode ligt aan de basis van het Columbus-ei: trachten om het natuurlijke voedingspatroon van kippen opnieuw samen te stellen - met een 100 % plantaardige voeding op basis van granen, zaden, loof en essentiële vitamines en oligo-elementen. Een voeding die dus vergeleken kan worden met wat kippen vroeger in het wild aten, vóór de industriële revolutie en de inmenging van de mens.
Door de kippen vrij te laten rondlopen en de natuurlijke cyclus van dag en nacht te respecteren, zijn de "Columbus-kippen" nooit gestrest. De productlijn "Jouvence anti-age" kan zo eieren met een uitstekende voedingswaarde garanderen, typisch voor de "Columbus"-aanpak, en is het resultaat van onafgebroken onderzoek naar gezonde en innoverende voedingsoplossingen. RVH.

|