:wink:
NEUHAUS LANCEERT DE "DISCOVERY COLLECTION"xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Het historische savoir faire van een chocolatier die kiest voor de toekomst. Om zonder dralen te ontdekken...
Met zijn nieuwe "Discovery Collection" richt Neuhaus zich op de 21ste eeuw en creëert zeven nieuwe pralines met subtiele smaken en elegante, geraffineerde vormen. De pralines kregen stuk voor stuk een naam die eer bewijst aan mannen, vrouwen en plaatsen die een sleutelrol speelden in de geschiedenis van Neuhaus, en die de link leggen tussen de vakkennis van toen en de creativiteit van vandaag.
De "Discovery Collection" biedt echt chocoladeplezier met subtiele smaken, kleine pralines waardoor men meer dan eentje kan proeven. Ze zijn bovendien visueel aantrekkelijk en heerlijk romig in de mond... De selectie van de ingrediënten, hun kwaliteit en de afwerking van de pralines getuigen van de vakkennis van Neuhaus.
De pralines
* Jean: Jean Neuhaus Jr was de uitvinder van de praline in 1912. "Jean" bestaat uit ganache van intens pure chocolade uit Peru (64%).
* Grand Place: op een steenworp van de eerste Neuhauswinkel. De praline "Grand Place" bestaat uit een intens donkere ganache met een vleugje Nigella.
* Galerie: De allereerste Neuhauswinkel was gevestigd in de Koninginnegalerij en hier werden ook de praline en de ballotin uitgevonden. "Galerie" is een praline met een aroma van karamel die net is gemaakt op de oude wijze, in koperen ketels.
* Frédéric: Frédéric, zoon van de stichter, breidt het gamma van chocolade versnaperingen en snoepgoed gevoelig uit. "Frédéric" is een heerlijk romige ganache met vers gebrande hazelnootjes.
* Louise: echtgenote van Jean Neuhaus, ligt aan de basis van de uitvinding van de ballotin. Deze praline bestaat uit ganache van melkchocolade uit Java, met een heerlijk pure melksmaak.
* Suzanne: dochter van Louise en Jean Neuhaus Jr, en een bekende zangeres. Aan Suzanne danken we de Manon-pralines, omwille van het grote succes dat ze kende met de opvoeringen van de opera Manon Lescaut in de Munt. Deze combinatie van praliné en ganache met framboos staat garant voor een subtiele frisse toets.
* Adelson: Adelson De Gavre trouwde met Suzanne Neuhaus en creëerde het recept van de pralines Caprice en Tentation. "Adelson" is een praliné 'op oude wijze', een authentieke mix van hazelnootjes, amandelen en suiker.
De Discovery Collection krijgt binnenkort een waardige verpakking: een ultra-elegant en trendy doosje dat er een fantastisch cadeau van maakt. De pralines zijn beschikbaar vanaf half april in alle Neuhauswinkels. RVH.
|