:roll:
2009 kleurt helemaal Chocologiexml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Dit jaar daagt Côte dOr de Belgen uit om hun chocoladepassie voluit te beleven en om doorgewinterde chocoloog te worden.
De Belg, van nature uit erg nieuwsgierig, is voortdurend op zoek naar nieuwigheden en naar de zoete smaak van avontuur. Zo ook op het gebied van chocolade. Waar komt ze vandaan? Hoe wordt het gemaakt? Welke smaken en vormen bestaan er? Waarmee kan men chocolade het beste combineren?
Côte dOr geeft een antwoord op deze en vele andere vragen en onthult zeer geleidelijk, de duizend-en-één facetten van chocolade. Een aantal externe experts zorgt voor leuke extraatjes. Elk van hen draagt bij aan de Chocologie met zijn unieke kennis. Creatieve recepten, onuitgegeven wijn-chocolade combinaties, een persoonlijkheidstest
het zijn een aantal van de speciale creaties gewijd aan de Chocologie.
Deze stuk voor stuk exclusieve benaderingen alsook alle nieuwe Côte dOr initiatieven in het kader van de Chocologie, zijn te ontdekken in diverse steden in aanwezigheid van de experts zelf of van hun medewerkers. De Côte dOr Chocologie tour die vorig haar Gent, Antwerpen, Namen en Luik aandeed, toert dit jaar in Luik, Bergen, Brugge en Hasselt. Belangstellenden kunnen vanzelfsprekend ook in de Côte dOr boetiek in Brussel terecht.
Dit jaar laat Côte dOr volgende vier themas beleven: Chocolade en oorsprong, Chocolade en associaties, Chocolade en gastronomie en Chocolade en plezier. RVH.
Ook de interactieve website www.cotedor-chocologie.be geeft een aantal geheimen prijs.




|