:-8)
GreenPanTM gaat elektrisch met de Steak King Grill xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
De revolutionaire antikleeftechnologie van GreenPanTM heeft vandaag haar nut bewezen als gezond alternatief voor de klassieke antiaanbaklaag. Na een complete designreeks potten en pannen, verlegt het Belgische merk nu zijn culinaire grenzen met de Steak King Grill. Geen stukje vlees of vis, panini of groenten die nog veilig zijn voor deze elektrische contactgrill!
Vijf jaar geleden lanceerde GreenPanTM de nieuwe antikleeftechnologie ThermolonTM op de Belgische markt. Een revolutie, want dankzij deze slimme antiaanbaklaag kan je gezond, economisch én ecologisch koken. Vandaag brengt GreenPanTM een elektrisch vervolg op zijn designreeks potten en pannen met de Steak King Grill, met twee grillplaten die voorkomen dat ingrediënten blijven kleven.
Deze grill van 2000 Watt heeft een extra groot bakoppervlak (36 x xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />26,5 cm) zodat je makkelijk een volledige maaltijd kan bereiden. Het ingebed verwarmingselement zorgt voor een maximale warmteoverdracht waardoor de grill sneller opwarmt en je de ingrediënten dus ook sneller kan bakken.
Dankzij de perfecte antikleefeigenschappen hoef je je trouwens geen zorgen te maken over het reinigen. Met een vochtige doek of keukenrol en wat afwasmiddel zijn de grillplaten in een handomdraai proper. Na gebruik zet je de grill verticaal, zo neemt hij weinig plaats in.
De Steak King Grill kreeg een duidelijke aanduiding van temperatuur en instellingen. Wil je een stukje vlees of wat groenten kort dichtschroeien of grillen? Kies dan voor de Sear-functie (tot 230°C). Nadien kan je je vlees verder laten garen op Medium-temperatuur (tot 160°C). De Sear-functie is ook handig wanneer het écht snel moet gaan. Zo kan je bijvoorbeeld perfect diepgevroren dunne stukken vlees en gevogelte bereiden!
Voor paninis, croque-monsieurs, voorgekookte aardappelen... is de High-instelling ideaal (tot 200°C). Om je bereiding warm te houden of om je vlees traag te laten garen, gebruik je dan weer Low (tot 100°C). Kortom, de perfecte temperatuur voor elke bereiding!
De Steak King Grill in stijlvol rood blinkt ook uit in gebruiksgemak met drie hoogtestanden voor het deksel. Handig om de perfecte hamburger te bereiden en daarop een stukje kaas te laten smelten! Dankzij de dikke rillen kan je vetstof en etensrestjes makkelijk opvangen in het afneembare afdruipbakje. Ook qua veiligheid en gezondheid scoort de Steak King Grill. Hij is namelijk C-UL/GS goedgekeurd en heeft een groot handig handvat dat koel blijft tijdens het grillen. De grill bevat ook geen PTFE of PFOA, lood of cadmium.
In de Benelux exclusief verdeeld door Demeyere www.demeyere.be

|