:-D
Caramélia Perles Craquantes en Ivoire Framboise : xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
2 nieuwe Créations Gourmandes van Valrhona
Valrhona breidt zijn assortiment Créations Gourmandes uit en introduceert zijn eerste tablet witte chocolade, samen met een nieuw tablet melkchocolade.
Het Huis Valrhona, een echt begrip in de wereld van de chocolade, heeft zijn knowhow en passie voor chocolade gebundeld voor het creëren van twee nieuwe tabletten die elke zoetekauw zullen doen smelten van genot. 2 nieuwe lekkernijen om zalig van te smullen:
Caramélia Perles Craquantes: een smeuïg melklaagje met een intense en romige karamelsmaak, gecombineerd met knapperige gepofte tarwe.
Ivoire Framboise: lichtzoete witte chocolade met een subtiel vanillearoma, gecombineerd met stukjes framboos, waarvan de lichte zuurheid contrasteert met het zoete van de witte chocolade.
Deze twee nieuwe Créations Gourmandes zijn geraffineerd en verfijnd van smaak, een ware streling voor de smaakpapillen van fijnproevers! Caramélia Perles Craquantes en Ivoire Framboise zijn het resultaat van een exclusieve knowhow, een basiswaarde voor het Huis Valrhona. In deze combinaties komt de aromatische rijkdom van de vermaarde Valrhona-chocolade optimaal tot uiting, dankzij heerlijke recepten die beslist in de smaak zullen vallen bij de liefhebbers van fijne en originele smaken.
Te koop in delicatessenzaken vanaf 10 september 2012
Aanbevolen verkoopprijs van tablet van 100g: 4,50
Valrhona is een Franse chocoladefabrikant die al sinds 1922 kwaliteitschocolade maakt. Valrhona, opgericht door een patissier voor patissiers, stelt zijn expertise, hoge kwaliteitseisen en passie al 90 jaar lang volledig in dienst van professionals in de gastronomische sector, om elk chocolademoment tot een bijzondere belevenis te maken. De chocolade van Valrhona is de keuze van topchefs en patissiers over de hele wereld, vanwege zijn ongekende smaaksensatie, die keer op keer verbeterd wordt door steeds weer verrassende innovaties. De ambitie van Valrhona is om de gastronomie breed onder de mensen te verspreiden, door het ontwikkelen van chocolade in verschillende smaken, die elk uniek en tegelijkertijd herkenbaar zijn en telkens weer weten te verrassen, en waarvan men elke keer nóg meer geniet. Valrhona hecht grote waarde aan dialoog en ethiek en onderhoudt daarom hechte en langdurige samenwerkingsrelaties met haar producenten en met topchefs, vanuit respect voor mens en natuur.

|