:-8)
LAAT JE INSPIREREN DOOR MVSA CAVA/2xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
MVSA CAVA BRUT
Druivenrassen: 30% Macabeo, 40% Xarel-Lo, 30% Parellada
Karakteristieken: MVSA Brut heeft een groengele nuance en een levendige sprankeling in
het glas. In de neus fruitige aromas van rijpe meloen, banaan en vooral groene appel. Deze cava heeft een droge, pittige en harmonieuze smaak met een mooie zuurgraad. De afdronk is vol, elegant en fruitig.
Drinkmoment: MVSA Brut laat je genieten van elk moment van xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />de dag. De elegante smaak en de levendige bubbels bezorgen je een gevoel van alledaagse luxe. MVSA Brut combineert plezier, ontspanning en geluk en laat je voelen hoe je meer uit je dagelijks leven kan halen.
Gastronomie: Deze cava is geschikt als aperitief, maar kan je ook serveren bij lichte maaltijden. Serveren tussen 5°C en 6°C.
MVSA CAVA ROSADO
Druivenrassen: 70% Garnacha, 30% Monastrell
Karakteristieken: MVSA Brut Rosado heeft een mooie heldere roze kleur met fijne, constante bubbels. In de neus zeer elegante florale impressies en fruitige aromas van aardbei en framboos. In de mond een zeer verfrissende en levendige sprankel met een fruitige finale.
Drinkmoment: MVSA Brut Rosado is met zijn mooie zachte kleur en de aardbeismaak en geur een absolute must have tijdens de zomer. Er gaat niets boven deze heerlijk verfrissende cava op een zonnige dag: op een terras, in de tuin of op het strand. De fruitige smaak geeft je meteen een vakantiegevoel.
Gastronomie: Deze cava kan perfect alleen geserveerd worden als aperitief of bij lichte maaltijden. Serveren tussen 4°C en 5°C.
Serveer cava volgens de regels der kunst!
Met haar elegante en frisse smaak vraagt MVSA Cava om een perfect serve. En dat doe je zo. Leg de fles een dag op voorhand in de koelkast. Zo komt de cava geleidelijk op temperatuur en krijg je de beste smaak. Een temperatuur tussen 5°C en 6°C is ideaal.
Om de bubbels mooi te laten parelen, gebruik je best een flûte met mousseerpunt, bij voorkeur het MVSA-glas. Vul het glas tot 2/3. Omdat de serveertemperatuur zo belangrijk is, kan je ook een ijsemmer klaarzetten waarin je de fles bewaart. Vul de ijsemmer met ijsblokjes en vul dan aan met koud water tot 3/4 van de fles onder water staat. Sluit de fles af met een stop, liefst de MVSA-stop die speciaal ontwikkeld is voor de MVSA-flessen.
|