:!::-8)
xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Beleef Schotland in het Radisson SAS Royal Hotel in Brussel
Het Atrium restaurant in het Radisson SAS Royal Hotel in Brussel organiseert in samenwerking met bmi en Experience Scotland van 23 januari tot en met 1 februari een Schots Festival.
Liefhebbers van Schotland kunnen tijdens deze weekends kennismaken met de schoonheid van Schotland en proeven van de beste Schotse whisky en de fijnst gerookte zalm.
Olivier Langlet, Executive Chef Radisson SAS Royal Hotel en John Wright, Chef de Partie Radisson SAS Hotel in Glasgow bereiden, onder het toeziende oog van Yves Mattagne, een speciaal A taste of Scotland menu. Dit driegangen menu wordt aangeboden als lunch aan 21,5 EUR per persoon en als diner aan 35 EUR per persoon. Bovendien krijgt elke gast de kans om een all-in VIP weekend in Schotland te winnen! RVH.
Menu suggesties:
Experience Scotland - dinner
Gebraden Schotse Sint Jacobsvruchten en
Warme Gerookte Zalm
Botersausje van tomaten en bieslook
....
Wildgebraad
Boter wortelen en risotto, whisky essence
....
Gepocheerde Pruim in Warme Wijn
Vanille slagroom
3 gerechten aan 35.00
Experience Scotland - lunch
Schotse Gerookte Zalm
Rode uitjes, zwarte peper, bruin brood
....
Gebraden Kippenborst, Gevuld met Haggis
Wilde paddestoelen, beboterde clap-shot
....
Heidehoning en Aardbeien Parfait
Huisgemaakt zandgebakje
3 gerechten aan 21.50
Reservatie : Tel 02 227 30 48 - fb.brussels@radissonsas.com of via www.resto.com/Atrium.
|