:!::roll:
ANDOA: 1ste biologische en Fair Trade chocoladexml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Een sterke ethische betrokkenheid voor Valrhona bij de lancering van een nieuwe pure chocolade met een Fair Trade en biologisch etiket van Max Havelaar: ANDOA.
Valrhona wordt erkend als een hoogwaardig merk in de wereld van professionele chocolade, en is gebaseerd op lange-termijn relaties van wederzijdse ontwikkeling met de telers. In het kader van deze benadering brengt Valrhona een nieuwe pure chocolade op de markt: ANDOA.
Valrhona maakt ANDOA uit een cacao die het resultaat is van een type landbouwproductie waarbij het gebruik van synthetische chemische stoffen en genetisch gemodificeerde organismen wordt uitgesloten. Dit systeem bevordert de biodiversiteit, de bodembiologische landbouw en de biologische cycli.
ANDOA, chocolade met een Fair Trade etiket van Max Havelaar. Al meer dan 20 jaar heeft Valrhona een ethische verbintenis met de teler met wie ze vandaag werkt. Dit vertaalt zich in:
-Trouw en loyaliteit, waardoor de lange-termijn relaties met de producenten worden versterkt. Deze duurzame samenwerking zorgt voor duurzame en stabiele inkomsten en een gegarandeerd rendement voor de producenten.
-Strenge specificaties voor de cacaoproducenten, waaronder vooral de ontwikkeling van een vaste prijs en de zekerheid van een gegarandeerd volume - soms ook de exclusiviteit van bepaalde plantages,
-Een dagelijks werk dat gebaseerd is op technische bijstand en gezamenlijke onderzoeksprogramma's,
-Specifieke technieken die het resultaat zijn van de ervaring van Valrhona die zich voortdurend ontwikkelt en nieuwe onderzoeksmethoden test over de oorsprong, nieuwe plantages, het fermentatieproces, de droogtijd ...
Om deze redenen heeft Max Havelaar de ANDOA pure chocolade voorzien van het Fair Trade etiket, dat wil zeggen dat het voortkomt uit eerlijke handel.
ANDOA, biologische en Fair Trade chocolade biedt een enorme frisheid en een krachtige en uitzonderlijke bitterheid die zich ontwikkelen en nuanceren tijdens het proeven. RVH.

|