:wink::roll:
Baristaxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Koffie is voor Costa Rica het exportproduct bij uitstek. Lokaal situeert de teelt zich in een vijftal provincies, waardoor diverse smaken en aromas ontstaan.
Navcafé is als een van de belangrijkste producenten sterk gehecht aan de kwaliteit, authenticiteit en vooral de smaakrijkdom van de Costa Ricaanse koffie. In nauwe samenwerking met het Ministerie van Export, worden trouwens wereldwijd vormingspromoties voor barista barmannen van restaurants, bars en brasseries georganiseerd om het rijke koffie-assortiment extra uitstraling te geven.
Diversiteit in koffie is in Costa Rica troef, Manuel Dinarte, wist ons te verwennen, niet met een capuccino of cafe late, maar o.m. met een cru nuts, wild coffee, taxi driver, two worlds en albagibre.
Hij vermengt op sublieme wijze producten zoals rose thee van Jamaica, jenever, ijs, nootjes, kaneel, witte moerbei en zelfs basilicum met Costa Ricaanse koffie.Tal van nieuwe bereidingen die de koffiekaart extra aantrekkingskracht bezorgen maar ook aantonen dat het ons bekende aureool van koffiebereidingen met bijzonder aangename keukengeheimpjes kan worden uitgebreid. RVH.



|