:shock: :-8)
xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" />
Noël 2006
MENU
Coupe de Champagne et petite dégustation
Glaasje Champagne en een kleine degustatie
Pressé de caille et foie gras aux abricots,
Saladine au Xérès
Geperste kwartel en ganzelever met abrikozen,
Slaatje met Xérès
Mi-cuit de thon rouge, fettucini de courgettes aux saveurs du sud
Half gare rode tonijn, fettucini van courgettes met zuiders parfum
Galantine de dinde truffée au ris de veau, émulsion de girolles et huile de noisettes
Galantine van getruffeerde kalkoen met kalfszwezerik, emulsie van girollen en hazelnoot olie
Buche de Noël « Tradition »
Kerststol Tradition
Café et mignardises
Koffie en versnaperingen
Nouvel An 2006-2007
MENU
Coupe de Champagne et petite dégustation
Glaasje Champagne en een kleine degustatie
Fricassée de homard à la vanille Bourbon
Fricassée van kreeft met Bourbon vanille
Veloutine de champignons des bois et raviolis de cèpes
Veloutine van bospaddestoelen en raviolis van boleten
Noisette de biche Grand Veneur « Royal » aux poires et pains dépices,
parmentier de chou vert et lardons
Reebok nootjes Grand Veneur Royal van peren en kruidkoek,
parmentier van groene kool en spekjes
Cur de lAn neuf
Nieuwjaarshart
Café et mignardises
Koffie en versnaperingen
|