:!:
Koken in open lucht.xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Binnen zitten als het buiten zomert? Dat is buiten Demeyere gerekend! Met zijn uitgebreid culinair aanbod heb je alles voor handen om te koken in openlucht. Een sterrenmenu voor familie? Of een gezellig hapje voor vrienden? Demeyere maakt outdoor cooking leuk en lekker. Neem je grillpan, rookset of teppanyaki mee naar buiten en verras je gasten met net dat ietsje extra.
De roestvrijstalen grillpan van Demeyere is ideaal voor het grillen van groenten of vlees. Even lekker als rechtstreeks op het rooster van de klassieke barbecue en vaak ook handig, zeker bij het grillen van lichtere vissoorten of gemarineerde ingrediënten.
De teppanyaki van Demeyere kan je gebruiken op twee kookzones van het fornuis of in de oven, maar leent zich even goed voor outdoor cooking. Met deze Japanse methode maak je een volledige maaltijd klaar op één plaat. Bak eerst het vlees of de vis aan en voeg daarna groenten, kruiden en saus toe. Extra handig: je kan de teppanyaki zo op tafel zetten. Plezier gegarandeerd! Daarnaast kan je de teppanyaki ook gebruiken voor la plancha-gerechten.
Ook met de wok kan je aan de slag op de barbecue of in de buitenkeuken. Een heerlijk wokgerecht smaakt altijd, maar je kan de wokpan ook gebruiken voor een bijgerechtje met groentjes, noedels, een sausje zo smaakt het barbecuefestijn nog meer. Dankzij het speciale 7 lagenmateriaal tot aan de rand is de warmtespreiding in de wok optimaal.
Roken is een gezonde manier om smaak toe te voegen, zonder het gebruik van vetten, zout of olie. Anders gezegd: lekker, caloriearm en daardoor populair. Roken met de Demeyere rookset kan echt overal: binnen, op alle soorten fornuizen, maar net zo goed buiten, op de barbecue, de outdoor kitchen of het kampvuur. Om te roken heb je geen hoog vuur nodig, dus je kan perfect roken wanneer de barbecue nog aan het opwarmen is (wel wachten tot de vlammen gedoofd zijn) of wanneer hij aan het afkoelen is. Vlees, vis of gevogelte zijn heerlijk sappig bij bereiding in de rookset, maar zet ook eens een camembert (gewoon met de onderkant van het doosje) op het rookrooster en haal de broodstengels boven.
Roken gebeurt met rookhout, waaraan je eventueel droge kruiden of specerijen kan toevoegen. Deze geven meer rook af dan houtschilfers alleen, dus ideaal om buiten mee te experimenteren. De rookset van Demeyere is zo ontwikkeld dat iedereen eenvoudig en efficiënt kan roken. RVH.
www.demeyere.be


|