:!::wink:
xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Iedereen is zich bewust van het belang van een gezonde voeding. Maar wat dit nu precies inhoudt, is voor velen minder duidelijk. Toch doet men niet zo snel beroep op deskundig advies.
De Week van de Diëtist (14 tot 21 maart) is de ideale gelegenheid om eens kennis te maken met de werkwijze van de professionele voedingsdeskundige. Deze vierde editie van de Week van de Diëtist staat helemaal in het teken van de preventie van welvaartsziekten. Een diëtist in je buurt legt je tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek uit wat een gezonde en evenwichtige maaltijd nu precies inhoudt. Evenwichtige maaltijden zijn immers de basis voor een lang en gezond leven.
Beslis zelf over je gezondheid, leer gezond en evenwichtig koken. Heel wat mensen denken vaak dat ze gezond eten, maar jammer genoeg is dat niet altijd zo. Iedereen weet wel dat groenten en fruit veel vitaminen bevatten, dat je best niet al te vaak vet vlees eet
. Maar hoe zit dat nu precies met de porties? En welke vetstof kies je best
? Uiteraard is ook de bereidingswijze van belang: stomen, grillen, bakken, braden
Wat gezonde voedingsproducten zijn en wat verborgen calorieën kunnen zijn bij de bereiding, kom je te weten tijdens de Week van de Diëtist, die dit jaar in het teken van de preventie van welvaartsziekten staat.
Tijdens de week van de Diëtist zetten maar liefst 150 deelnemende diëtisten hun deuren open voor alle geïnteresseerden. De Week van de Diëtist is de ideale gelegenheid om gratis kennis te maken met de manier van werken van de diëtist(e). RVH.
www.dietistenvereniging.be.
|