:roll:
xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" />xml:namespace prefix = w ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:word" />
Julbord in het Radisson SAS Royal Hotel in Brussel
Het Radisson SAS Royal Hotel in Brussel viert voor de zestiende keer op rij Kerstmis volgens Scandinavische gewoonte met een typische Julbord. Van zaterdag 9 december tot en met zondag 17 december 2006 wordt het Atrium Restaurant van het Radisson SAS Royal Hotel omgetoverd in een typisch Scandinavisch kerstdecor.
Sinds zijn opening in 1990 is het Radisson SAS Royal Hotel bekend voor zijn innovatieve creatieve en dynamische aanpak. Executive Chef Yves Mattagne verzorgt samen met zijn team de typisch Scandinavische buffetten, van voorgerecht tot dessert. Op het menu staan o.a. gerookte en gemarineerde zalm, verschillende soorten gemarineerde en gegratineerde haringfilets, kerstham, spare-ribs op zn Zweeds, de befaamde Janssonss Temptation, Pinneskof, rendiergebraad en niet te vergeten de Glögg.
Alles wordt elke avond opgeluisterd door zangkoren in traditionele klederdracht in een authentiek kerstdecor, gecreëerd door het Belgische ontwerpbureau Cara Design. Het Zweedse Santa Lucia koor is van 9 tot en met 12 december te gast, het koor van de Scandinavian School of Brussels neemt over van 13 tot en met 17 december.
Het traditionele Zweedse buffet met Welkomstglögg wordt iedere avond aangeboden aan de prijs van 58 EUR per persoon (zonder drank), voor 68 EUR per persoon zijn 2 Carlsberg en een Aalborg Aquavit inbegrepen. Op de zondagen 10 en 17 december wordt s middags een Julbord brunch aangeboden aan dezelfde prijzen.
Reservaties tel. 02/227.30.48 restaurant.brussels@radissonsas.com
|