:-8)
Brussels Airlines brengt passagiers in feeststemming tijdens deze kersttijd xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
In de aanloop naar de kerst- en eindejaarsperiode brengt Brussels Airlines alvast haar passagiers in de feeststemming met traditionele kerstgerechten en zoetigheden aan boord en kerstdecoraties in de Brussels Airport lounges.
Brussels Airlines passagiers die in business class interkontinentaal vliegen worden verwend met culinaire hoogstandjes aangepast aan het feestseizoen. Niet enkel aan boord wordt een kerstsfeer gecreëerd, ook de Brussels Airlines airport lounges zetten de toon met een feestelijke decoratie en aagepaste zoete hapjes en drankjes.
Menus met Belgische touch op alle korte-, medium haul en langeafstandsvluchten
Brussels Airlines serveert deze decembermaand ruim 5.000 aangepaste business class feestmaaltijden tijdens de long haul vluchten. Passagiers kunnen relaxend in hun comfortabele zetels genieten van macadamia noten in curry en mini profiteroles. Ze kunnen kiezen uit twee voorgerechten (wildpastei met peperkoek en vijgenconfituur of St Jacobsschelpen met cajun kruiden op een bedje van prei gestoofd in witte wijn). Als hoofdgerecht is er de keuze uit herteragout uit de Hoge Venen met appel, veenbessen en aardappelgratin of heek in een safraansausje met een tapanade van broccolli en jonge worteltjes ofwel rode tortelline pasta in een tomaten/kruidensausje.
Uiteraard ontbreekt ook de kerststronk of de klassieke Belgische chocolademousse, deze maand op smaak gebracht met geconfijte appelsien, niet. Een assortiment Belgische kazen vervolledigt het feestmenu.
Alle passagiers krijgen ook chocolade in aangepaste kerstverpakking van Neuhaus, de officiele leverancier van het Belgische Koninklijke Paleis en van Brussels Airlines, aangeboden. En wie, genietend van het in-flight entertainment, een versnapering wil kan ook kennis maken met Leonidas ijscrème. Op de korte en middelange afstandsvluchten wordt ook de b.business en b.flex service aangepast. Zo staat er in b.flex ondermeer kalkoen in zoetzure saus met aardappelgratin, gebakken appeltjes en amandelen, rozijnen en veenbessen op het menu.
Ook de wijnselectie is door het eindejaarsstemming geïnspireerd. Op lange afstand kan ondermeer kennis worden gemaakt met een witte Pouilly Fuissé (Les Vieux Mûrs, 2008 Frankrijk), een rode Pessac Léognan (Château de Cruzeau, 2005 Frankrijk), een Australische Sauvignon Blanc (Omrah, Plantagenet 2009) of Jurancon (Clos Uroulat, 2008). RVH.
www.brusselsairlines.com.
|