:-D
Upignac op uw feesttafel
xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Upignac
Alleen al van de klank van dit woord, typisch voor het zuidwesten van Frankrijk, gaat een mens watertanden! En terecht, want de meest Belgische producent van foie gras rust niet op zijn lauweren en blijft zijn klanten verheugen met nieuwe producten.
Voor de eindejaarsfeesten 2010-2011, kunnen lekkerbekken bij Delhaize drie nieuwe bereidingen proeven die ideaal zijn om diners en recepties een extra cachet te geven: reepastei met foie gras, speenvarkenpastei met foie gras en struisvogelpastei met foie gras! Ze worden per twee sneetjes verkocht en zijn de perfecte oplossing voor een gastronomisch maar eenvoudig te bereiden voorgerecht.
Maar laten we niet uit het oog verliezen dat Upignac ook staat voor een netwerk van 26 winkels waar het hele gamma dat in Upigny bereid wordt, beschikbaar is. Men vindt er natuurlijk de foies gras au torchon 100 % bordeaux, maar ook enkele creaties, dit jaar bijvoorbeeld de zeer smakelijke foie gras met champignons en truffels. Zeker de ontdekking waard.
Alle andere producten van de eend worden er eveneens aangeboden: verse of gerookte eendenborst, eendenhaasjes, eendenbillen en ingemaakte maagjes. Daarnaast is er ook al het nodige om deze producten perfect tot hun recht te laten komen: uienconfituur, smakelijke gelei en... de wijnen uit de Elzas René Meyer, de sauternes château Grillon ofde champagnes Etienne Lefèvre.
Upignac verdeelt verder de uitstekende producten van Urbani, zonder twijfel de grootste specialist ter wereld op het vlak van truffels. Vers of in blik, natuur of verwerkt in een aantal smakelijke bereidingen... mogelijkheden te over om kennis te maken met wat door veel mensen als het meest ongelooflijke ingrediënt van de Europese keuken beschouwd wordt. RVH.
www.upignac.be


|