Foto
Foto
Inhoud blog
  • Bloggen.be stopt ermee
  • 26 Jaar lief en leed
  • De Dennse dog
  • Autorijschool
  • La Azohia
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Laatste commentaren
    Foto
    Foto
    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    achturencultuur
    www.bloggen.be/achture
    Blog als favoriet !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Vive la France maar ondertussen al Spanje

    Beste lezer, Welkom op onze blog Om goed te kunnen volgen begin je best onderaan rond 17 oktober 2011 Je kan klikken aan de linkerzijde waar alle data staan , helemaal onderaan . Veel leesgenot ERIC
    29-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En we gaan gestaag verder

    Ik schreef al eerder dat er wat Vlamingen en anderstalige  Belgen, heel wat kritiek spuien op ons. Doch , we gaan gestaag door.

    Er loopt hier een Belgische madam rond met een naam zoals mijn ex vrouw. Nu wil ik daarover helemaal niks zeggen , want niemand heeft zijn eigen naam gekozen. Die madam gaat weer aan iedere Belg, Nederlander en anderstalige inwoner of overwinteraar of toerist vertellen dat ze zeker niet naar de Buen Gusto moeten gaan. Het is er niet goed.

    Moest die madam op dit moment voor me staan, ik zou niet weten dat zij het is. We kennen ze niet, ze is hier nog nooit geweest, ik heb ze dus nog nooit gezien.

    Enkel dit wil ik er nog over kwijt... Bij vele mensen, waar ze een contract heeft of had, om het huis te onderhouden, het zwembad te kuisen , de tuin te doen en , of de verhuur te organiseren, wordt ze na een half jaar buitengezet wegens...alles en nog wat , wat niet goed is.........


    Maar ..och.... Die Belgen.

    Iedere vrijdag hebben we een steak menu.  Bestaat uit een aperitief met een hapje, dan een soep, gevolgd door een steak...geen filet puur of wat anders, maar gewoon een steak van 300 gr met lookboter, frieten en een slaatje , om dan te eindigen met een dame blanche. Sinds een maand of twee zijn we er mee begonnen en het is een succes... Veel Engelsen, Scandinaviers en Nederlanders.

    Vrijdag zat het vol. of toch bijna. Allemaal Nederlanders en 1 koppel Belgen.

    Gisteren, zaterdag dus, deden we Mixed grill... 5 stukken vlees .....een aperitief met hapje...een soep met brood... de mixed grill en dan nog een dessert.....We hebben mensen moeten weigeren daar het knoer vol zat.

    Al bij al heel hard gewerkt en alleen maar goede commentaar.... Trouwens gisteren 1 koppel Belgen, die trouwens , trouw, iedere zaterdag komen, en de rest ... Andere Europeanen.

    Alweer ...die zeggen dat ze hier niet genoeg krijgen...en de corpulente wielertoerist...en de andere kritiekasters ....



    De boog moet dus niet altijd gespannen staan . Na een drukke maand en alweer een druk weekend, kunnen we de maand zo goed als afsluiten met een hele ontspannende wandeling aan de kust.

    Samen met het gezin genieten van de zon, de zee en een verfrissend drankje.





    Wanneer we dan terug thuis komen verwennen we ons zelf met een heerlijke BBQ

    Ik sta dan wel effe in den doemp, maar als de rook om je hoofd is verdwenen, liggen de stukken vlees  te smeulen in de warme gloed en te wachten op de hongerige mens.


    En we gaan maar door ....Straks naar Kerstmis , wat ook al voor 2 dagen helemaal volgeboekt zit en naar verdere verhalen over mensen die hier de zon en de rust komen zoeken....maar vergeten om die te pakken en ervan te genieten en in plaats daarvan niets beter te vinden dan zich dik te maken over futaliteiten van hun buren , hun medebewoners en....niemand iets te gunnen maar enkel af te breken ongeacht dat ze niet weten over wat ze het hebben.

    29-11-2015 om 21:28 geschreven door eric

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Corpulente wielertoerist

    Na het voorbeeld van gisteren, het verhaal van de Belgen in ons restaurant, nog eentje.

    Ja, ik heb het eerder geschreven, ik zet het allemaal van me af door het neer te pennen. Juridisch heb ik alles belezen wat kan en niet kan en daardoor weet ik zeker dat ik niets fout doe.

    In de periode dat we nog niet open waren, kregen we geregeld bezoek van nieuwsgierige Belgen, die wel eens wilde weten wat we van plan waren. Met een glaasje,op onze kosten, vertelden we wat de bedoeling is.

    Op onze kosten...natuurlijk. Met plezier aangeboden...en in alle eerlijkheid...een beetje reclame.

    Het concept, dat ze niet uit een menukaart kunnen kiezen, vonden en vinden ze eigenlijk niet kunnen. De prijs... toen nog 12,50 euro was of is iets te duur !!!  Een aperitief met een hapje, voorgerecht , en geen gemixte sla , een volwaardig hoofdgerecht en een dessert. Ga dit hier in de buurt maar eens eten via een menukaart.Vandaag vragen we 15 euro daar men hier de btw opgetrokken heeft van 17 naar 21%.

    Maar we kregen een kans.

    Een groep, met die corpulente wielertoerist, kwam een verjaardagsfeest vieren. Ik weet nog dat ik als voorgerecht een groentenlasagna gemaakt had. Lekker....echt mijn ding wist de wielertoerist me te vertellen.

    Met Kerstmis kwam dezelfde groep ..... We waren nog niet goed begonnen of er lag er al bijna enen dood in mijn restaurant.... Groten hartpatient, maar niet eten en altijd maar zuipen.... "We zitter er ferm mee opgescheept ", wist onze wielertoerist te vertellen. Zo zat als 100 duizend man is dat koppel naar huis gegaan....maar het was lekker en veel te veel.

    Onze corpulente was een keer jarig en wou BBQ.. Wij deden voor hem BBQ ...lekker, veel teveel, en op de koop toe kreeg hij van ons nog een grote korf drank cadeau.

    Ze zijn hier nog eens gratis moussaka komen eten samen met het koppel van gisteren .....lekker, heet, en veel te veel.

    Ik moest er wekelijks brood voor bakken en als ze er om kwamen dronken ze altijd op kosten van het huis een pintje.

    Die pintjes was nog zo iets.

    Waar zij dagelijks gaan , krijg je een pintje van 20 cl aan 1 euro 20

    Wij zijn veel te duur met ons bier. Een pint van 33 cl aan 1 euro 50.........JAAA... Van Antwerpen zeker.....

    Spaghetti ....veel te veel ...en lekker, Je proeft echt dat het vers gemaakt is. En dat allemaal in het dialect uit de noorderlijke provincie van Belgenland.

    En dan waren ze weg..... Van begin 2014 niet meer gezien...Jawel, als we ze toevallig tegenkomen draaien ze hunne kop en gaan snel door.

    Op zijne fiets komen we de corpulente toerist nog eens tegen en vermits hij onze wagen kent is dat dadelijk het hoofd tussen de knieen, op zijn baar van zijne fiets.




    Zondag had ik een gesprek met een goede vriend. Hij was de corpulente wielertoerist tegengekomen en...je kan het al raden....

    Te duur... niet genoeg...koud eten...te weinig saus bij de spaghetti ...

    Hij zou zich een half uur hebben laten gaan met kritiek te spuien over ons.



    Ik denk soms..... Zijn die jong gepensioneerden gaan vluchten uit Belgie?

    Op alles hebben ze wat te zeggen. En het zijn vooral die van "A"

    Denken die nu echt dat alles aan hun gat hangt.

    We hebben hier een klant...van "t stad... die man heeft hardop gezegd dat hij verlegen is in hun plaats.

    Maar ....we blijven fier verder gaan en doen ons best voor zij die hier komen en het idee rond Buen Gusto te apreccieren.



    Vooral dankbare klanten en blije gezichten

    Soms hoor ik mensen dingen zeggen en dan denk ik...."Die hadden ze nooit mogen leren praten..."


    En dat het genoeg is......? Het zijn de echte Horeca portie's aan een prijs waar we moeite moeten voor doen om er aan uit te kunnen.



    24-11-2015 om 17:05 geschreven door eric

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Restaurant
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Op 1 december zijn we alweer 3 jaar open. Op enkele uitzonderingen na, zijn we 3x 365 dagen open geweest. Iedere dag dus.

    Met wisselend succes. De enen dag zit het vol, de andere hebben we 1 tafel . We bekijken het op jaarbasis, en dat valt tot nu mee zoals we het hadden gehoopt.

    In die drie jaar hebben we heel wat mensen over de vloer gehad. Velen keren regelmatig terug , velen zijn, zoals wij zeggen vakantieklanten, en enkelen hebben we niet meer gezien. Met of zonder reden? Dat komen we helaas niet altijd te weten.

    De meerderheid van de mensen zijn altijd heel tevreden , doch voor enkelen is onze formulie niet je dat.

    Hoe werken we...? Wel, ik kook iedere dag vers en datgene wat ik graag wil koken. Geen menukaart , geen keuze.

    Bij reservering kan je wel altijd zeggen wat je zeker niet wil eten, wat je niet lust of waar je bv. allergisch voor bent, Daar houden we gestaag rekening mee.

    We zijn van het idee dat ieder mens , met welke voedselhandicap of allergie ook, toch op restaurant moet kunnen gaan.

    We ervaren dat de Engelsen en de Scandinaviers echt genieten van onze formule. De Duitsers aarzelen , Vele Nederlanders kunnen het idee pruimen, andere weer niet .

    Belgen.....De meerderheid hier in de omgeving gunnen je het niet.

    Een voorbeeld.

    We leerden hier in 2013 een koppel uit Antwerpen kennen.. Hebben hier een huis maar komen enkel met vakantie.

    Iedere keer dat ze hier waren kwamen, kwamen ze ook in het restaurant. "Altijd lekker" was telkens de commentaar. " Culinair orgasme" was 1 van hun uitspraken...

    We hebben hier een systeem op de computer ...exelleke... waar we bijhouden wie er is geweest, welke dag en wat ze hebben geeten. We doen dit om er voor te zorgen dat de mensen niet 2x hetzelfde eten.

    Dat proberen we strikt na te leven, doch kan het zijn dat , mensen na 2 jaar , misschien toch weer hetzelfde krijgen.

    Dit koppel kwam in 2013...11 keer betalend eten. 

    In 2014 kwamen ze 13 keer betalend eten.

    In 2015 helaas maar 1 keer en dan enkel nog de dame op uitnodiging.

    Niet betalend zijn we ook enkele keren samen geweest. Moussaka, pasta, BBQ aan het strand , mijn verjaardag... en wij bij hun Paella.... Leuk en met veel liefde aangeboden.

    Ze kwamen eerst alleen, maar na een tijdje brachten ze familie mee. Broers zussen, nichtjes... Iedere keer was het goed en lekker .

    In oktober 2014 is het koppel hier vast komen wonen. De man vertelde me dat ze niet zo dikwijls meer zouden komen . " We doen dat in Belgie ook niet..." Ik ben de eerste omdat te begrijpen en heb er echt geen moeite mee.

    We hadden een vriendschap opgebouwd en dat was voor ons genoeg.

    Helaas , na 18 januari, toen de dame voor het laatst bij ons is komen eten , samen met een ander koppel, hebben we ze niet meer gezien.

    We hebben 3 keer een afspraak gemaakt om eens langs te gaan, helaas dit kon niet ... bezet.. Tja mij hoor je niet zeggen dat het niet kan...Alles kan.

    1 Keer zijn ze hier geweest met hun hond. Ze waren aan het wandelen en zagen een auto bij de finca van onze andere vrienden. " We zagen de auto van de ........ dus dachten we eens binnen te wippen."

    Bij deze viel bijna mijn broek af. Voor wie kom je nu ? Breng je mij een bezoek of kom je op mijnen eigendom voor iemand anders, maar verwacht je dat ik u en uwen hond nog wat drinken geef..?

    En hoe wij dan weer zijn op zulk moment....!!! Zwijgen.

    We zijn nu vele maanden verder en weten eigenlijk niet waarom ze weg zijn gebleven.

    Eric zal het wel weten , zeggen ze tegen andere mensen.

    Ik heb gevraagd aan die andere mansen om eens te vissen. Gisteren kwam ik te vernemen dat het lag aan mijn koken en mijn recepten.

    Hij maakt alleen maar kip en gehakt, en niet genoeg. We moesten onze familie na het restaurantbezoek nog boterhammen geven.....!!!

    Ik ben dus in het archief gaan zoeken . Wat hebben ze van 2013 tot 18 januari 2015 geeten?

    3 x kip , maar iedere keer anders, op 28 maart 2013 ,10 maart 2014 en 17 december 2014 en 1 x gehakt nl.gevulde paprika op 3 maart 2013

    Als dat de reden dan is , waarom ze totaal geen contact meer met ons hebben en/of willen, daar heb ik toch mijn twijfels over. Zeker omdat ook die familie, broers, zussen, nichten enz... ook niet meer komen.

    Heb je kritiek op het restaurant en het eten , zeg het gewoon, ik kan er alleen beter op worden. Ben je vrienden...dan moet je dat zeker vertellen.

    Hier in dit geval geloof ik de reden niet. Het is zeker wat anders, maar wat...? En het schoonst van al is, we komen ze niet tegen ..









    23-11-2015 om 16:43 geschreven door eric

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn besluit is genomen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik ben tot een besluit gekomen....


    Na weken , zelfs maanden , actief op zoek te gaan wat je mag en niet mag schrijven op de blog, om juridisch toch in orde te blijven, en zeker geen misstappen te doen, ben ik tot een besluit gekomen.

    Ik schrijf het allemaal van me af en spaar daarvoor niets of niemand. Ik weet ondertussen hoe ver ik mag gaan, wat ik kan schrijven en hoe ik het moet schrijven.Wanneer je mijn verhaal straks of morgen zult lezen, en je voelt je aangesproken, dan zie je maar ...Ik ben voorbereid.

    Verwacht zeker niet dat ik terug dagelijks onze avonturen op de blog zet met foto's en dergelijke ...Zeker niet. Maar af en toe zal je wat kunnen lezen.

    We zijn vandaag 22 november 2015 en het is alweer een hele tijd geleden. Wees gerust. Alles loopt hier nog altijd zoals wij het willen . We hebben het nog altijd naar onze zin. We zijn als gezin enorm gelukkig, maar we zijn er zeker iedere dag veel sterker uit gekomen. uitgekomen uit onze grote stap die we in het leven hebben gezet.

    We hebben hier wel een heel stel volk leren kennen die als 1 grote kudde samen zijn en rondlopen.

    Helaas vergeten ze dat , als je in een kudde rondloopt, dat je ook door de stront van de kudde moet lopen.

    Mijn bedoelingen zijn eerder goed. Van niemand een kwaad of verkeerd woord..Maar soms moeten mensen toch eens op hun plaats gezet worden.

    Ik zal zeker, op geen enkele manier nog reclame maken voor de blog. We zullen wel zien wie het leest, en ik zal het wel horen zeker!

    Maar om toch positief af te sluiten, Het zonneke schijnt nog altijd...hier en in ons gezin..en daar kan niemand iets aan veranderen.


    Ne gelukkige gezinsvader


    22-11-2015 om 17:16 geschreven door eric

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom

    Beste lezer,

    Welkom op onze blog

    Om goed te kunnen volgen begin je best onderaan rond 17 oktober 2011

    Je kan klikken aan de linkerzijde waar alle data staan , helemaal onderaan .

    Veel leesgenot


    ERIC


    17-11-2015 om 09:42 geschreven door eric

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2015 en het einde van de blog.....misschien !!!

    Beste lezer


    3 jaar hebben we de blog geschreven

    3 jaar hebben we nodig gehad om ons thuis te voelen in Spanje.

    3 jaar heb je onze avonturen kunnen volgen.

    We hebben onze draai gevonden en voelen ons thuis in onze Finca.

    We zijn thuis.

    We leiden nu een normaal leven....School. eten drinken, slapen, hondjes, restaurant B&B , kortom ...alles is nu normaal.

    En wat moeten we dan nog schrijven ...??

    Dus bij deze stopt het definitief. Of neen, zeg dat nooit ...definitief want wie weet ..... mij kennende kan ik het niet laten en ben geneigd om , wie weet wanneer terug te schrijven...

    Je kan ons wel nog altijd volgen op mijn Facebook....Philips Eric... ik maak je wel tot vriend.. of zoek de account van Finca Buen Gusto op facebook en like het

    Het was me een waar genoegen om 3 jaar voor jullie te mogen schrijven en.. bedankt om het allemaal te lezen...en wie weet.....gaan we op gepaste tijd weer verder..

    Het ga je goed en van ons alle 4....BEDANKT...en tot.... wie weet









    05-01-2015 om 00:00 geschreven door eric

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (13 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Avondwandeling met Sting

    Al een hele tijd zijn we de honden aan het leren wandelen aan de riem. Iedere dag een stukje meer en wat langer.

    Ieder om beurt, Vandaag...eigenlijk vanavond.. is het de beurt aan Sting...

    En wijle weg.


    Onder een hele dikke regenwolkenhemel vertrokken we. Ik zei nog..."We gaan regen over onze kop krijgen." 7druppen .... of 8 ..... maar we trekken het ons niet aan. Indien we kledder nat worden, dan steken we de kleren in het wasmachien , nemen nen douche  en...probleem opgelost.



    De eerste hindernis met Sting is, de boerderij , ongeveer 500 meter van bij ons. 7 Honden ... Die blaffen en zijn echt overweldigend...Maar hij heeft de test doorstaan... Hij blijft wel niet echt rustig maar is wel stil. Niet blaffen dus. En eens we er voorbij zijn is Sting weer kalm en wandeldt rustig verder.





    Zoals ik al schreef...dikke regenwolken... Mooi uitzicht en heel spannend. Waarom spannend? Omdat je niet weet of je de bui over je kop krijgt..







    Iedere keer dat ik een foto wou nemen, moest Sting zitten en rustig wachten om verder te gaan. Geslaagd...





    Opeens een eenzame , goed volgroeide boom...prachtig...





    En in de verte ..onze Finca...





    Bij aankomst staan Max en Sam al tre wachten....Wellicht morgen hun beurt.



    Jean en Rob hebben hun quads hier geparkeerd. Daar er regen in de lucht hangt , hebben we ze maar onder de veranda van de B&B gezet.



    En ....na deze fijne , rustige dag, ging de zon onder...en hadden we regen?....Pffff ....nee dus


    09-11-2014 om 18:31 geschreven door eric

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (9 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verjaardag in de Finca

    Het begon met de ondergaanse zon.

    Het zijn echt , door de dag. heerlijke temperaturen. De zon gaat onder , al vrij vroeg, rond 5 uur. Tijd dus om aan de voorbereidingen te beginnen voor het restaurant.

    Gisteren, en eigenlijk gisteren heb ik geen blog geschreven, maar toch, gisteren, hadden we een zeer speciale gast uit de Filipijnen die haar 4de verjaardag kwam vieren...

    We lieten al zien dat we aan de taart aan het werken waren, ...en nu was het ..afwerken.


    De zon was weg, de nacht passeerde , en de ochtend kwam achter de bergen tevoorschijn met...een heldere volle maan.

    Energie om de dag te startten.



    De afwerking van de taart ...op speciale vraag van Maya... de chocoladetaart.



    En Maya was zeer trots en vooral heel blij.... Dat doet erg deugd aan mijn hartje.



    De kids hadden een deel van de zaal versierd voor Maya en vooral ook , omdat ze zelf waren uitgenodigd om deel te nemen aan het feestje.



    Ons Claudetje ook alweer gelukkig omdat de mensen, vrienden, ook heel blij waren dat ze het feest van Maya mochten meemaken.





    Schollekes op de gezondheid van Maya en lang zal ze leven...





    Dit was voor ons anders dan anders.. Besteld door de klanten... Frieten met een hamburger.... Hmmmm...kan niet slecht zijn

    Frieten gesneden door Clauke en afgebakken door den ...mezelf...en de hamburger werd zelf gemaakt... Helaas het broodje niet.



    Prima.....hmmm....lekker....





    En dan de klap op de vuurpijl....

    De verjaardagstaart van Maya...





    Het was een prettig feestje , tot ,...voor de kinderen dan toch...laat in de uurtjes.

    Vandaag... aclimatiseren  van het feest met een broodje ...rolmops in azijn,...en schijfjes ..koude boelette....


    08-11-2014 om 16:46 geschreven door eric

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (12 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbereiding

    Jaja.. we zijn er nog.

    Het is al enkele dagen geleden dat we wat geschreven hebben, maar ..niet altijd is er nieuws dat speciaal is om te vermelden.


    Het weer...!!!

    Dinsdag hadden we ..wat...regen. Eindelijk , eindelijk.

    Gisteren veel wind maar ook veel zon, en vandaag windstil en lekker warm.

    Maaar , we zwemmen nog altijd. Het water is dan wel op enkele dagen gezakt van 21 graden naar 17 , maar we bijten door en hangen de ijsbeer uit.


    Mijn vrouwen zijn nog altijd even vrolijk als in de zomer, dus , we hebben hier nog steeds ..zomer..



    Tapa's ...dagelijkse kost. Ewen fijn moment tussen de shiften in , samen met de kids.





    Morgen hebben we een verjaardagsfeestje met een heerlijke en fijne familie met hun kind en kleinkindje van 4 jaar. Zij wil een chocoladetaart.. Onze meiden zijn ook uitgenodigd en willen daarom hun steentje bijdragen. Ok, dan helpen een cake bakken.

    Deeg mengen en goed kloppen....





    De pudding maken voor tussen de cake..



    En morgen gaan we de cake afwerken....


    06-11-2014 om 18:38 geschreven door eric

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (11 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allerzielen ....en in zee zwemmen

    Allerzielen en in zee zwemmen , moet zeker nog kunnen. 23 graden zee water is 3 graden meer dan in ons zwembad , en daar zwemmen we ook nog iedere dag .

    Half 11 deze morgen...en wijle weg... naar zee

    Zoals ik gisteren al schreef.....voor een avondshift in het restaurant te verzorgen , hoef ik pas rond 4 uur te beginnen... tijd zat om 2 menu's klaar te maken. 1 menu voor ons en 1 menu voor de klanten.

    Opstaan... chillen met een tas koffie op het terras..een wandeling met de dogs en dan ontbijten.

    Tanden poetsen, wassen, afwassen en dan vertrekken naar zee....


    Op het strand van Bolnuevo aangekomen, zagen we een hele hoop gekleurde stenen liggen...Is het van een spel of...???? In ieder geval hebben onze kids alles verzameld en in de rugzak gelegd.

    Straks gaan we hier , uit natuursteen , een huisje bouwen om de fietsen in te zetten. Die stenen gaan we daarin verwerken.



    Zwempakken aan en dan maar spelen in het najaarszonneke



    2 sisters....love ... voor altijd 1 hartje



    En onze voddere ...bij elk moment dat hem kan...lezen he ... verdiepen in de psychologie van de mensheid... Al 10 jaar een fervente hobby

    Wat is een mens? Hoe gebruikt ..en misbruikt ..hij/zij zijn brein...??



    Maar met deze 2 kunnen we ons ook nog ferm amuseren.. We hebben heerlijk , heel ver gezwommen. Helaas geen foto, want als we zwemmen kunnen we helaas geen foto's trekken

    Het was in ieder geval zalig... het water voelde heel zacht aan, weinig golven en qua temperatuur ...zaaaalig.



    En dan speciaal voor onzde Bram

    Hij heeft al heel wat sportieve uitdagingen aangegaan en overwonnen. Na de marathon van Brussel vertelde hij dat hij ging trainen voor een triathlon ,of een kwart of een halve...ik weet het niet meer...In ieder geval, hier zou hij kunnen trainen.

    Ze kwamen hier voorbij met een 10 tal personen ...al wandelend. Dan gingen ze zwemmen.... zwemmen ...zwemmen een heel ver zemmen





    Er was er al eentje die het zwemmen moest opgeven...krampen in het achterbeen... en tja ..dan kan je niet verder..alleen tevoet.



    Terwijl die mannen aan het zwoegen waren..lag ons Clauke in de zon..te ..zwoegen... Genieten dus



    Na het zwemmen, de fiets op



    En daarna lopen.... ikke niet ,, lopen heb ik pas rond 5 uur gedaan , samen met ons Yanneke ,,, en dan zwemmen in het zwembad...Jaja beste lezer...we sporten nog hennig veel



    En die van ons blijven zich maar amuseren....



    En ons ..moe ...zag dat het goed was....

    Morgen maken we , als de kids aan de school zijn afgezet, een mountenbike tocht en eindigen in een zwempartij op dezelfde plaats

    Viva Espana


    02-11-2014 om 18:17 geschreven door eric

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (11 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 november.... Bleus...

    Ooit hebben we het anders meegemaakt/

    Bloemen op het graf van je geliefde ..'s morgens, en ..'s avonds bruin gekleurd van het vriezen....

    1 november,,,, regen... zelfs sneeuw... vrieskou...en ooit eens zon .

    We hebben vandaag ook aan onze dierbaren gedacht, We hebben aan de finca een gedenksteen staan voor al die we dierbaar zijn en helaas verloren zijn. Begin september waren we in Belgie en hebben we al de graven bezocht, Gelukkig stonden de kruisjes die we ooit erop gezet hebben, er nog.

    Hier is het echt anders.

    Als we een dik jaar geleden 's avonds klanten hadden, dan was ik al van 's morgens in de weer. Gelukkig voor mij en voor mijn lieve gezinsleden,is dit voorbij. Klanten om 8 uur ...dan begin ik rond 5 uur . Enkel als er een speciaal dessert is, maak ik die 's morgens al. en zo ook is het met soep.

    Dus ...vandaag ...strandwandeling.


    Eerst de sandalen uit en de voetjes tegen elkaar.....







    En dan gratis een voetverzorging aan het strand... wandelen door de branding en over kleine steentjes...Den eelt is zo van uw voeten





    Bolnuevo...het strand en de zandsculpturen... blijft een mooi zicht.







    Alvorens die grote pint bier op een terras...de voetjes van zand ontdoen en de sandalen terug aan.


    01-11-2014 om 18:04 geschreven door eric

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halloween in Finca Buen Gusto

    Al voor de 2de keer organiseren we een ...horror menu op 31 oktober

    Daar het aanbod van Halloweenparty's en etentjes , hier en rond Mazarron heel groot is, is ons restaurantje toch weer goed gevuld.

    Iedere morgen denk ik anders wel dat het weer Halloween is. Als Yanneke pas uit haar bed komt merk ik de eerste minuten geen verschil tussen ..echt of geschminkt....Grapje natuurlijk..Ik denk dat we er allemaal wel onfris uitzien als we net uit bed komen.


    Gisteren hebben we al wat voorbereidingen getroffen, vandaag is het afwerken.

    Als aperitief serveren we vleermuizenbloed met mummie worstjes, Een beetje knutselwerk, maar



    Dit is het resultaat.

    Het is de eerste keer dat ik het maak, dus moesten we zelf ook eens proeven he.



    Het restaurant is er klaar voor... de recepten zijn klaar...dus kunnen we beginnen.







    Eerst het aperitief en het hapje..



    Dan de pompoensoep met de heksenvinger.



    Als hoofdgerecht ...een stuk uit de ribben en de hersenen van Dracula....



    En tot slot het graf van Frankenstein als dessert.




    En het was weer allemaal op.....

    31-10-2014 om 00:00 geschreven door eric

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbereidingen naar Halloween

    Morgen vrijdag is het van dat... Halloween.

    Net zoals vorig jaar verzorgen we in het restaurant een 4 gangen menu met dit thema.

    Dus is het vandaag al wat voorbereiden.

    In het restaurant worden de trollen geplaatst en een beetje versiering gehangen.


    Onze kids helpen fijn mee en zijn al goed in de sfeer...







    Wat zetten we op het menu.

    Apritief en amuse.... Vleermuizenbloed met mummie

    Voorgerecht ...pompoensoep met heksenvingers

    Hoofdgerecht.... De ribben en het brein van Dracula

    en dessert wordt het graf van Frankenstein

    Foto's van de gerechten is voor morgen.

    Maar aan de soep ben ik al begonnen.



    Deeg maken voor de bijpassende items...



    Zoals de heksenvingers en de grafzerken ...





    Ondertussen is de soep klaar en zal morgen verder afgewerkt worden.



    De vingers, de kruisen en de grafstenen zijn gebakken en zullen morgen verder aangekleed worden.



    En de mummies worden gemaakt..

    WHOEHAAAWAHAAH...

    Dat wordt weer smullen morgen.


    30-10-2014 om 00:00 geschreven door eric

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als we dit lezen, zijn we nog zo slecht nie bezig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We werken als het volgt.

    1 Dag op voorhand reserveren.

    Je kan dan altijd zeggen wat je niet lust. Of je vegetarisch bent, Glutenvrij.. Diabetisch,allergisch voor het een of het ander..geen vis of wel..kortom, je kan hier niet uit een menu kaart kiezen, maar je kan eigenlijk alles kiezen..

    Lees dit bericht van enkele topchefs


    Bij velen is het een modegril veroorzaakt door Facebook" Chefkok Eric Swaghoven (l) van Valuas in Venlo vindt dat het steeds ingewikkelder werken wordt in de keuken. 

     Koen Verheijden.

    Kunnen we steeds minder hebben? Of lijden we massaal aan een modeziekte?

    De voedselallergie is alom en drijft veel chefs en keukenbrigades tot waanzin. "Een aantal gasten heeft echt een ziekte. 

    Maar bij veel anderen is het denk ik een modegril, veroorzaakt door sociale media als Twitter of Facebook", en "Soms lijkt het alsof ik twintig tafels vol patiënten heb in plaats van cliënten", vertellen koks.

    Domino's komt binnenkort met een glutenvrije pizza. Fabrikant Roquette ontwikkelde bloem op basis van algen. Ook nieuw op de markt: Beyond Eggs, plantaardige eieren. En de onlangs gelanceerde glutenvrije kroket van Valuas' meesterkok Eric Swaghoven blijkt een doorslaand succes.

    Big business Kortom: de opmars van de voedselallergie blijkt big business. Maar die massaal groeiende intolerantie van ingewanden vormen ook hét hoofdpijndossier van vrijwel alle chefs. Want zij moeten zich achter de stoof in steeds meer bochten wringen vanwege extreme dieetwensen.

    Hierdoor moeten alle restaurants vanaf half december ook per gerecht de mogelijke allergische reacties verplicht op de menukaart melden.

    "Nog geen tien jaar geleden gaf één klant op een avond aan dat hij of zij iets niet mocht. Nu lijkt het soms alsof ik twintig tafels vol patiënten heb in plaats van cliënten. Ik kan bijna niks normaal serveren", vertelt een topchef die anoniem wil blijven uit vrees voor reacties van zijn klandizie.

    Hype

    De Nederlandse tweesterrenkok Mario Ridder van De Zwethheul in Schipluiden herkent het probleem. Hij moet tegenwoordig zo veel ingrediënten schrappen en zo vaak improviseren dat hij zich regelmatig de vraag stelt: 'wat blijft er van mijn creatie over? Ook qua smaak?' Frustrerend want: 'Een brioche zonder noten, meel en boter kun je toch eigenlijk geen brioche meer noemen?' "Gasten die echt iets hebben en mij vooraf e-mailen over hun restricties neem ik natuurlijk serieus. Het is ontzettend vervelend wanneer je fysiek wat mankeert. Maar er zijn ook veel mensen die aan tafel plotseling gaan opsommen waar ze allemaal niet tegen kunnen. En dat wordt steeds extremer en merkwaardiger." Soms bijna onwerkbaar. Velen verwarren intoleranties met wat zij niet lusten: "ik wil geen radijs, komkommer, tomaat, wortels." Het lijkt wel een hype waardoor je interessanter bent. "Zo heb ik een keer voor iemand een compleet boter- en melkvrij negengangendiner moeten maken. Aan het eind daarvan werd wel een Irish

    coffee besteld.

    Toen ik zei dat het gerecht boordevol melk zat, kreeg ik als antwoord: 'ach, ik vind dat zo lekker, wat maakt het uit.'" Service Ook chefkok Eric Swaghoven van Valuas in Venlo - een ster - vindt dat het steeds ingewikkelder werken wordt in de keuken. "Een aantal gasten heeft echt een ziekte. Maar bij veel anderen is het denk ik een modegril, veroorzaakt door sociale media als Twitter of Facebook. Een duidelijke tendens. Hoe dan ook, het is niet hun probleem, maar ons probleem. Wij zijn een serviceverlenend bedrijf, wij moeten zorgen dat iedereen blij de deur uitgaat. Dit is dus een nieuwe tak van sport."

    Bij ons , tot nu toe geen probleem

    1 glutenvrij...iedereen glutenvrij...1 no fish...iedereen no fish enz....

    Onze dank aan de gemakkelijke klanten...


    29-10-2014 om 19:16 geschreven door eric

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (8 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linda , Rob en Paco

    Ondertussen is het al wel geweten dat ik zelden over klanten schrijf... Maar vandaag toch voor 1 keer

    Bezoek uit Heusden Berkenbos...of te ,,,bezoek uit Benidorm.

    Paco.... door bijna iedereen gekend... Cafe chez Paco... Idool... X factor... kortom ... een fijn mens , goede zanger en ... knuffelkerel.

    Rob en Linda,,,, beste vrienden van... zowaar de mama en papa van... fijne mensen.... hart op de juiste plaats..... En , die kregen we op bezoek...

    Speciaal uit Benidorm. Goed 2 uur rijden . Zondag had Rob gebeld dat ze gingen komen.. Proeven van ons Buen Gusto eten en,,wat bijpraten. exact 3 jaar geleden zijn we uit Heusden vertrokken, en zolang was het geleden dat we Rob en Linda nog zagen. Paco hebben we bezocht tijdens ons bezoek aan Belgie in september.

    Paco is hier in de buurt met zijn fanclub. Hij wist me te vertellen dat het al voor de ..meer dan 20ste keer was. Dus dat wil zeggen, vanaf zijn 11de levensjaar trekt hij al met volle bussen naar Spanje.... Whaaw,... wie doet hem dat na.


    En die blijft maar lachen en er goed uit zien... Super man... respect..



    Samen met Linda en Rob en ons Clauke... Glaasje fris en glaasje Cava.....bijpraten.



    Genieten op het terras ....

    Het was voor ons een geweldig weerzien ... hopelijk komen ze ooit snel terug...



    Na de lunch is het sport tijd.

    Eerst met de ..dogs ...wandelen. dan enkele toertjes lopen....gevolgd door zwemmen...jaja... zwemmen... 28 oktober al reeds,,, en we zwemmen nog.... en tot slot ...zelf wat eten.



    Deze boy kan niet wachten en staat met zijne riem reeds aan de poort te wachten.... Alleez..sussen...waar blijven jullie??



    En wijlle weg se











    Goed gedaan weer jongens



    De schone en het beest.....

    Hahaha

    28-10-2014 om 17:35 geschreven door eric

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (11 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haar eerste badje in Spanje

    Er is al heel wat over geschreven de laatste tijd,maar vandaag was het ...Bingo

    Haar eerste badje in Spanje

    Een zwembadje heeft ze nog elke dag....21 graden, maar dit was toch beter...




    Een glaasje Cava erbij.... Hmmmm.



    Jep... kaarsjes....



    Hoe romantisch kan uwe vent toch zijn....................................................


    27-10-2014 om 00:00 geschreven door eric

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Punta de Calnegre

    Het is een ..drukke ...het is te zeggen, bezige week geweest. 6 Dagen constant bezig, zowel in en aan de finca als in de keuken.

    Klanten natuurlijk, maar ook nieuwe gerechten uitproberen voor het Kerstdiner. Ik ga niet koken uit een kookboek , maar zal alles deze keer zelf creeren.

    Doe ik wel al heel dikwijls, maar af en toe lees ik eerst wel eens over een bepaald gerecht. Dus bij deze... De boekingen komen voor Kerstmis al mooi binnen.De plaatsen zijn beperkt, dus , het zal weer snel vol zitten.

    Maaaar...vandaag , zondag,,, al goed begonnen. Eeerst een uurtje langer slapen... Winteruur he... Dan een stevig ontbijt...spek met eieren..

    Zwembad kuisen, Clauke de was gedaan en dan.... Eerst controle bij Lieven en An, dan onderhoud bij Jean en Eva en daarna een mooie strandwandeling in Punta de Calnegre.



    Met de wagen naar Punta de Calnegre. Een piepklein dorpje aan de zee...betekend niets...maar toch heel idylisch. Niet zo een mooie stranden. Ik bedoel dan , geen zandstranden, maar enkel stenen en kiezel.. Ideaal eigenlijk om over te wandelen. En dan heeft Calnegre nog 3 restaurantjes die echt tegen de zee aanleunen. Je zit bijna met je voeten in het water. Dat allemaal samen, geeft dit dorpje een uitstraling... Heel veel campers komen er. Ze hebben zelfs 3 campings geimproviseerd , om de campers langs de kustlijn weg te houden.. Kortom...Calnegre is in trek.











    Zover zit je dus van het water.

    stillekes lezen nu....als ge moet pissen...tis nie ver....



    26 oktober, rond het middaguur en nog een slordige 31 graden...daar krijg je dorst van en dan smaakt een biertje ..sin.. alcohol het best.





    Kiezel....dikke en kleintjes...Ik zal toch eens met het remorkske langskomen. Ik moet nog ergens een betonplaat  gieten....







    En dan weer verder wandelen....heerlijk toch...een vrij dagje...







    We zwemmen nog steeds,,dus met de voeten in het water kan .....



    En daarna afsluiten met een lekkere tapa..... Wat zijn we weer content

    26-10-2014 om 15:42 geschreven door eric

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (11 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag ...grote dag

    Vandaag de officiele opening van de vernieuwde badkamer.

    De Ingehuurde hostesse Yanneke mocht de zilveren schaar aanbrengen om het lint door te knippen.



    En dan de 1ste minister van Badkameregem knipte klokslag 16 uur het lint door . De vernieuwde badkamer in Finca Buen Gusto werd officieel geopend. In haar speech wist Yetteke , de 1ste minister, te zeggen dat het bad enkel bij koude dagen , dagen van 15 graden en minder, mocht worden gebruikt.De douche, kan iedere morgen en avond gebruikt worden...Maar , kranen en muren en vloer, zal zeker dagelijks moeten worden gepoetst , daar hangt trouwens ook een mooi zilveren aftrekkertje aan de muur en een droog doekje.. Ze wenstte ons verder nog  prettige en natte momenten toe....en veel wasgenot... En na die mooie woorden, vertrok ze in haar limousine terug richting..... Aperitiefruimte..



    Champagne niet, maar Cava....op het lange leven van de badkamer





    Ere wie ere toekomt... De bedenkers en de uitvoerders...

    En dan de hapjes...... Hmmmm ..... lekker




    22-10-2014 om 18:17 geschreven door eric

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (11 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog 20 uur voor de opening

    Ja,,, 't is af

    af af af.... morgen nog grote opkuis , dan een lint spannen ...hapjes en champagne ....en huppekee ... we kunnen de nieuwe badkamer gebruiken.


    Wat de kraan betreft... ik heb een omweg moeten maken van de orangerie van de B&B naar het bad. De muur is zowat 80 cm dik en zit vol dikke keien. Dat was geen probleem, maar dan moet je wel de leidingen zien te verbergen. Dus... ik heb een soort kooi gemaakt en daar heb ik de tegels met siliconelijm tegen gemetst. Na de eerste tegels gelijmd te hebben, heb ik de kooi vol beton gegooid...kwestie van sterk te zijn...







    Voila...alles getegeld en nu nog invoegen.





    Ingevoegd ...en ons Clauke al direct een beeldje geplaatst ...De God van het bad.... den Heilige Badankamos....



    En dan nog wat prullekes ....Maar morgen....zeker lezen....

    Feestelijke opening van de badkamer

    Elke reden om te feesten is een goede reden he


    21-10-2014 om 20:17 geschreven door eric

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is het nu af of niet?



    Ondertussen is er weer heel wat gedaan... Tegelen is zo goed als klaar... alles is ingevoegd en op de gevoelige plaatsen is er silicone gespoten ....Zorgen dat er zeker geen water  , ergens, doorsijpeld.



    We hebben een nieuwe regendouche gekocht met nog wat bijbehorigdheden.... en ook dat is geplaatst.



    Badje voor ons Clauke is getegeld. In princiepe kan ze nu een bad nemen..maar zullen we wel nog met emmers , het bad moeten vullen....of met de tuinslang...maar dan is het enkel koud water.



    Vloerke gelegd..

    Water afvoer putteke....amaai, wint da maar is met de lotjes van broederlijkdelen... U wint een waterafvoerputtekedeksel.....

    En,,, ik heb nie gedronken hoor.....



    Alles ingevoegd....en daar was ik eigenlijk niet echt tevreden mee... donkere tegel... donkere voeg... hadden ze me gezegd. Maar voor mij valt dat wat tegen.. Hd beter grijs of zelfs wit genomen..

    Maar och...Clauke is content en ze zegt dat het wel zal wennen.





    En nu moeten we een kraan aan het bad plaatsen,

    We hebben hier een muur van ongeveer 70 cm dik. Daar geraken we met een gewone steenboor niet door  omdat er in die muur , heel dikke keien zitten.Dus moeten we een kleine omweg maken.

    Van uit de orangerie van de B&B , waar er een aftakking is van warm en koud water, kunne we een leiding leggen , naar het bad.















    Voila se en we zijn er....




    Hier wordt nog een muurtje gemetst om de kraan in vast te zetten en de leidingen te verstoppen... en dan is het af.

    Maar een douche en een bad, kunnen we nu al pakken...


    19-10-2014 om 18:49 geschreven door eric

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Archief per week
  • 25/03-31/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 21/03-27/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2016
  • 14/12-20/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Gastenboek
  • Alle begrip
  • Dat was het dan.....
  • jammer
  • Ventilator
  • Ben is op bezoek geweest. (I like it)

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek



    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    whisperer
    www.bloggen.be/whisper
    Zoeken met Google



    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs