Beste lezer,
Welkom op onze blog
Om goed te kunnen volgen begin je best onderaan rond 17 oktober 2011
Je kan klikken aan de linkerzijde waar alle data staan , helemaal onderaan .
Veel leesgenot
ERIC
14-11-2019
We zijn nog altijd bezig
Inderdaad , aanstaande 1 december al 8 jaar.
Iedere dag uitgezonderd de zondag....Dagelijkse kost op een bordje mooi gepresenteerd.
Volgens wat we hebben vernomen , vernoemen de Mazaronezen ons als 1 van de beste restaurants uit de verre omgeving.
Om trots op te zijn, maar we blijven met de voetjes op de grond.
We kunnen niet meer dan ons best doen.
Onze manier van werken is nog altijd niet veranderd.
Geen menu en wijnkaart.
Iedereen eet wat de chef beslist, doch bij reservatie kan je altijd vernoemen wat je niet lust, of het vegetarisch of veganistisch moet zijn. En daar houden we rekening mee.
Voor velen een raar iets, maar eens dat ze hier zijn geweest en ervaren hebben hoe het in zijn werk gaat, is men onder de indruk en tevreden.
Na 4 jaar besluit ik om de blog terug op te pakken. Niet elke dag , maar gewoon wanneer de goesting er is .
Nog 2 en half jaar en dan mag ik met pensien...Awel we gaan dit doen. Tot aan het pensioen en wie weet misschien nog langer.
Ik zal een korte beschrijving geven wat er in de voorbije 4 jaar is geweest en dan zetten we gewoon verder van dag tot dag of week tot week...we zullen wel zien.
Het is zowaar 4 jaar geleden dat ik nog iets schreef. Er is veel veranderdt , veel werk gedaan, veel gedoe, maar we woner er nog steeds en doen het bij mijn weten en ervaren nog steeds bijzonder goed.