Culinair leven.
Zo kan je de afgelopen week wel beschrijven,
We zijn iedere dag van de week al ferm bezig geweest.
Daar we gasten hebben voor 10 dagen, draaien we dan ook 2 shiften.
Heerlijk. Mensen culinair verwennen is wat Claudia en ik dan ook verschrikkelijk graag doen.
In tegenstelling tot wat de weerkaarten in België vertellen over regen in heel Spanje, blijven wij, Mazarronezen toch weer gespaard.
Het heeft wel wat gedrupt en een buitje, maar dat is om de planten water te geven.
Gisteren mochten we verschillende leerkrachten en personeel van de kinderen hun school verwelkomen in de finca. Je kan niet geloven hoe fijn we dat vinden, dat de Spaanse kennissen , naar hier komen om te lunchen. En het is altijd even hartelijk.
Vrijdag kregen we ook alweer bezoek van onze vriend inspecteur van het voedselagentschap. Nu geen norse, maar wel vriendelijke man. Alles wat hij de vorige keer genoteerd had wat we moesten aanpassen, is gedaan, en hij was tevreden....Dus...
Voor de rest, als je ,vooral ontspannen, moogt werken, is er weinig nieuws te rapen.
De lente is in het land, al enkele maanden en voor de rest hebben we goede vooruitzichten.
Kortom....Clauke , de kids en ik .. zijn content.
Als we B&B gasten hebben, dan is mijn paëlla één van de gerechten die zeker op het menu staan. Deze paëlla wordt gemaakt terwijl de gasten staan mee te kijken. Een zogezegde ..workshop...De ingrediënten staan klaar en dan maar beginnen .  Ons speciaal vuurke staat klaar.  En maar ju hé  Terwijl we aan het koken zijn, zitten de dames des huizes en de gast..vrouw aan den aperitief.   En klaar is ...kees ...  Smullen maar  Vrijdag, hebben we na bijna anderhalf jaar weer een heerlijke ...playboy special ... gegeten..  Heerlijk 
|