Wat een prachtige dag weer vandaag. Al vroeg ben ik in Totana boodschappen gaan doen voor het restaurant. We serveren vandaag..
EEN APERITIEF MET EEN KAASPASTEITJE VENKELSOEP MET EEN TOAST VAN SCAMPI HAZENRUG MET EEN SPRUITENPUREE FRUIT TIRAMISOU.
Een prachtige dag, dan spreken we over temperaturen van 23-24 graden en uit de wind, zijn er dat wel enkele meer. Dat doet de wandelaars natuurlijk buiten komen. Deze voormiddag kregen we bezoek van enkele wandelaars, die ook tevens kwamen boeken voor oudjaar. In de na middag kregen we bezoek van Michel en Carin. Nu niet dat we die mensen kennen. Ze hebben geboekt voor Kerstmis, Nieuwjaar en zijn er op de 28ste om Steppengras te eten. De man was aan het vertellen dat hij lang in Heusden had gewoond. Na een tijdje begon mijnen euro te vallen. Vanwaar kende ik deze persoon? Natuurlijk. Hij heeft altijd aan de sporthal in Heusden gewoond. Naast mijne beste nonk zaliger en tante. Hij is tevens de broer van de bekende zanger Salim Segers. We hadden een fijn gesprek, met een pintje en een olijfje. In januari komt den Salim af, en dan komen ze naar hier...Hohohooo, nen beroemde zanger in onze zaak. Dus, binnenkort, al de fans, naar Finca Buen Gusto. Hopelijk leest Paco Garcia van Heusden dit ook en komt hij ook eens af.
Alle gekheid op een stokje, ik moet het iedere keer weer kunnen zeggen, een Kerstsfeer met temperaturen die in Belgiƫ soms in een hele zomer niet zijn. Het is echt wennen.
Vanavond hebben we een verjaardagsfeest in het restaurant. Het bovenstaande menu wordt geserveerd, maar voor de jarige is er nog een ijs champagnefles.
Gisteren avond, toen we al in onze pyjama zaten, ging opeens de telefoon. De dochter van de jarige stond aan de deur. Ze bracht een ijs champagne fles als verjaardagstaart. Nochtans heb ik voor een leuk dessert gezorgd. Maar goed, als ze iets anders willen, waarom niet. We proberen flexibel te zijn.
22.39 Update.
De gasten zijn weg, alles is afgewassen, en we kuisen onze schup nu af.
Slaap lekker.
xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
22 december en genieten in de zon.Ne mens vraagt zich af wat de mensen nog gaan zoeken in belgenkand ...
Deze kerel komt in januari naar onze Finca
GENIETEN
AMUSE bij de aperitief kaas souflee met rucola en dwegtomaatjes
Venkelsoepje met een beschuitje van langostine
|