Het weekend is weeral gepasseerd.
Het was voor ons een bezig weekje .
Bram vertrok op maandag en we zijn eigenlijk sindsdien , iedere avond en middag druk bezig geweest.
Het normale leventje.
School, joggen, inkopen doen, onze baantjes trekken in het zwembad, en natuurlijk wat centjes verdienen.
We mochten het voorbije weekend ook onze eerste gasten op het terras ontvangen. Gasten voor een spaghetti en /of pannenkoeken.
We hadden zelfs gisteren , tijdens de avondservice een gast die 6 pannenkoeken wou, met gebakken hesp.
Rare combinatie, maar toch, het heeft hem gesmaakt want ze waren alle 6 op.
Zaterdag is Yanneke naar een slaapfeestje geweest.
Een meisje uit haar klas was jarig, en ze moest om 4 uur bij haar thuis zijn.
Zondag , rond 11 uur mochten we Yanneke gaan halen. Tot 5 uur 's morgens is ze wakker gebleven. Dan wat geslapen en om 8 uur weer op.
Natuurlijk heeft ze op zondag niet willen laten zien dat ze moe was. Ze heeft haar zeer sterk gehouden. Maar vanmorgen was ze slecht gemutst en kon ze tijdens het ontbijt haar ogen amper open houden.
's Avonds grote mens....'s Morgens ook.
Sinds gisteren hebben we ook onze eerste huisdieren.
Yetteke is met de mama naar de markt geweest. En ja, er was een standje met goudvissen.
In Stal, België hadden we ook goudvissen. Maar toen we naar hier emigreerden, hebben we de vissen aan Christel cadeau gedaan.
Onlangs mochten we vernemen, dat de visjes nog altijd in leven waren.
Ons Yetteke heeft 2 visjes gekocht, een kleine aquarium en nog wat toebehoren en natuurlijk eten.
De mama heeft haar geholpen om alles te installeren maar de verzorging is helemaal voor ons Yetteke.
Tot nu toe gaat het goed met de vissen , hopelijk leert ons Yetteke verantwoordelijkheid te dragen voor iets wat ze graag heeft.
Voor de rest is er weinig nieuws.
We zijn elke dag bezig en genieten volop.
Een jaar geleden kwamen we rond deze tijd voor het eerst naar ( nu onze finca ) kijken.
En zie nu is... Courgettesoep met amandelschilfers ...gerookt .. kalkoenlapje , ook gerookt en bieslook.  Amuse van geitenkaas , groene asperges en honing , opgewarmd in de oven  Zalm en Croute met paprikasaus en wilde rijst  Dit alles gebracht door den Chef sé  Aquqriumke vullen  Visjes klaarhouden  Toebehoren afspoelen  En dan de visjes loslaten.  Van boven drijven de valse, van onder de echte  Een ander soepje, gemaakt van ..enkel groene groenten... 
|