Terwijl we vandaag weer een drukke middag hebben, is iedereen van het huis Finca Buen Gusto, bezig. Claudia heeft vanmorgen gepoetst, de kinderen zijn hun kamer aan het opruimen, en ik ben nieuwe menus aan het klaarmaken.xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Stokvis op een bedje van tomaten en olijven.
Kip Cacciatore
Trio van ijs met crumble
Om half 2 begint de pret weer.
En het was weer geweldig. Om 6 uur zijn de laatste vertrokken. Vandaag een zeer gezellige mix van Belgen, Nederlanders, Engelsen en
ja, lees het goed, want daar ben ik nu eens echt fier op
.Spanjaarden. Ze wisten me te vertellen dat ze dit eten, de rust en de gezelligheid, niet hadden verwacht. Ze dachten dat we enkel frieten met worst of dergelijke zouden serveren. Ik ben, samen met Claudia, zeer blij als mensen komen eten, maar vandaag waren we echt trots.
Gisteren avond hadden we ook een vol huis, met enkel Engelsen. En naar het schijnt zijn er in Engeland mensen, die vrolijk zijn, die stug zijn, die altijd alles goed vinden en die niks kunnen waarderen. Gisteren hadden we een groep die geen emotie hadden. Ze aten wel alles op, maar er werd niet gezegd of het ok was of niet. Niets. Geen commentaar. Vandaag op een bepaalde facebook site was er van een dame die gisteren bij ons was, commentaar. Het was geen afbrekende, nog opbouwende commentaar. Het kwam er op neer dat ze ons systeem van werken wat raar vond. En ze schreef dit dan ook op de facebook site. En we hebben daar commentaar opgegeven.
We proberen een familie restaurant op te bouwen. We willen anders zijn dan de traditionele Spaanse en andere restaurants. Die zijn er al genoeg. We werken met dagverse producten en willen dat ook zo houden, dat is de reden dat we mensen weigeren die niet hebben gereserveerd. Bij reservatie kan men zijn wensen of noden altijd kenbaar maken. We hadden iemand vegetarisch en deze heeft ook zo kunnen eten. Lust men alleen kip en dit wordt gemeld, dan zal er kip zijn. Wij zelf nemen ook een risico door te koken voor het aantal reservaties en dan te moeten ervaren dat er minder mensen komen dan gereserveerd.
We proberen iedere dag een ander menu, doch kan het zijn dat een menu zich herhaald, mits kleine aanpassingen. In een traditioneel restaurant kan je trouwens ook enkel kiezen wat op de kaart staat. Als je dus echt dagvers werkt, kan je zomaar, op het moment, geen menu veranderen.
Wij zijn natuurlijk dankbaar en zeer blij dat 99% zeer tevreden is en ons, met ons project, steunt. Negatieve kritiek, daar leren we uit. Positieve kritiek horen we ook graag.
Welkom
Nog geen uur later hadden we bakken van positieve commentaar op ons antwoord. Al bij al, het is iets van de wereld. Voor sommige ben je goed en voor anderen niet. Het is zo en zal altijd zo blijven. Wij hadden een zeer leuke dag. Hard gewerkt en
we hebben de dag in stijl afgesloten
.zie fotos.
Tegen dat we beginnen aan de srvice, zetten we de broodmandjes en de aperitiefhapjes al klaar. Om te zorgen dat alles netjes en gezond blijft,wordt alles onder een plastick folie gelegd.
Iedereen werkt. Ook de kids, en je ziet het aan de foto. Hun kamer af entoe opruimen, is een job van enkele uren.
Dit is onze disco bar voor het restaurant. Ooit een dvd recorder gekregen bij een verblijf op Sunparcs. Daar hebben we wat boxen en een kleine versterker op aangesloten.. en klaar is ...de muziek.
Wie kent er dit.
Dit is onze maaltijd ..vandaag.. tussen de shiften in

Ne chef met een builke frit. Ne klenne me majeneis
|