UPDATExml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Zo zou een krant beginnen als er
iets heel belangrijks gebeurt. Sinds we hier wonen hebben we nog nooit een
ongeval gezien. Maar daarstraks is er een 500 meter van bij ons een vrachtwagen
gekanteld. Geen fotos ..Neen neen, ik ben geen ramptoerist. Hopelijk alleen
maar blikschade. Claudia zat buiten in de tuin en kwam me roepen omdat ze een
hels lawaai hoorde. Nog geen 5 minuten later was de politie er en ook de
hulpdiensten. Snelle jongens die Spanjaarden. En dan nog en tweede UPDATE..Helaas hebben we
vandaag 4 mensen moeten weigeren in het restaurant, omdat het vol zit. Een luxe
probleem. Hopelijk blijft dit zo.
Maar de dag is anders wel heerlijk
begonnen. De kinderen waren vroeger wakker dan anders en we hebben dan ook iets
vroeger ontbeten. Pistolet met kaas en hesp en een spiegelei en siroop. Het kon
precies niet op. Maar lekker. Het is zoiets van ons gezinnetje. Lekker anders
doen onder elkaar.
Claudia moest nog wat stof hebben om
de tafels van het restaurant wat op te frissen. Dus wij naar de markt in de
Puerto. Heerlijk weer. Dus na het marktbezoek hebben we staan genieten in de
haven van de voorbij varende boten. Glaasje wijn gaan drinken en dan naar huis
voor de tapas. Lekker buiten in de zon. Caprichos a la Romana of wel
inktvisringen, kipkroketjes en ook nog churros met bloemsuiker. Daarbij een
lekker glaasje cava.
Vandaag eten we ravioli en niet
zomaar ravioli. Vanmorgen heb ik een vulling gemaakt daar ik de ravioli en
tortellini zelf zal maken. Een vulling van kipgehakt met ham en parmezaankaas.
Een ei eronder om het geheel daarna enkele uren te laten opstijven in de koelkast.
Dan het pastadeeg. De kinderen hebben me werkelijk goed geholpen om de pasta
bladen uit te rollen. Ben benieuwd. Er is zoveel werk aan. Hopelijk wordt het
ook echt geapprecieerd. Een artisanaal boerenbroodje erbij en een lekker glas
wijn. De buikjes zullen geweldig gevuld worden.
UPDATE weeral
.Het werd dus enorm gesmaakt . Alleen maar
positieve reacties. En wat motiveert een kok ?... Goede kritiek en blije gezichten
Lekker in het zonnetje ' tapa's '
Wat een eer , beste lezer. Je kan zo mee kijken in de geheime kamer , die keuken noemt. Hoe maak ik pasta !!!






En dan mijn artisanaal gebakken boerenbroodje . Alles aan 12,50 . Drie gangen menu en alles zelf klaar gemaakt. Waar kan je voor deze prijs dat nog vinden ?

|