Het is ondertussen 2 uur in de
namiddag. De werkmannen zijn naar huis en gaan het weekend inzetten. Ze hebben
vandaag alles, het dak, dicht gelegd en hebben de muren een grondlaag
bepleistering gegeven. Claudia en ik hebben bijna een uur mat de aannemer
gepraat. Bij hem voelen we ons goed. Hij praat duidelijk en vooral traag. Zo
kunnen we toch meer dan 2/3de verstaan en weten we over wat we het
hebben.
Via mail en via facebook, krijgen
we, u ook al veel berichten binnen uit België. Vooral over het einde van het
schooljaar en over de rapporten. Tot nu toe alleen maar positieve berichten.
Claudia, Yanneke en Yetteke en ik, wensen iedereen die geslaagd is een dikke
proficiat en wensen hen ook een zeer leuke vakantie toe. Voor zij die het iets
minder hebben gedaan, kop op, geniet van de vrije dagen en zet je volgende keer
wat meer in. Alles komt altijd goed als je er voor streeft.
Vandaag hebben we als tapas een panpizza
gemaakt en gegeten natuurlijk. Wat is een panpizza. Een stokbrood in 3 dele
gesneden, dan nog eens in de helft en daar een mousse van tomaten, of je kunt
ook tomatenblokjes gebruiken, met peper en zout en oregano op. Hespenblokjes en
gemalen kaas. Dat in een voorverwarmde oven van 180°C ongeveer 10 minuten.
De kinderen zijn er dol op.
Om 5 uur gaan we naar de
Nederlandse Club in Campasol. Een beetje reclame voor onze finca maken kan
nooit kwaad hé. Maar eerst heb ik ons Yetteke de opdracht gegeven om mijn
blessen te snijden. 9 mm.
Best nu een hoed opzetten of met
factor 20 insmeren.
Van 26 mm naar 9 mm en dat door mijn jongste dochter! We worden hier nogal verwend en verzorgd door onze flinke meiden.

Voor de muren gewit worden, dat zal volgende week wel zijn, heeft de aannemer deze nu eerst in mortel gezet. En wij kunnen u garanderen, het is allemaal kaars recht.

Zo, hier kan je dus binnen enkele weken lekker genieten van een heerlijke avond met muziek en zeer lekker eten.. Buen Gusto.
|