IK SPEEL GRAAG EEN KEERTJE MEE !

Qua gebruiksgemak en vlot verlopen van het maken van afspraken
opteren we voor een Facebookgroep waarin iedereen welkom is om
zich op te geven om mee te spelen of zelf speelmomenten te lanceren.
Volg ons op Facebook (klik) om op de hoogte te blijven!

Foto
5% korting op al uw aankopen bij spellenspeciaalzaak Adriaensen!!!
(Klik op bovenstaand logo om de spellenlijst te bekijken)


Flag Counter
Spellenblog SpinLi
Omdat spelen de belangrijkste bijzaak ter wereld is ...
16-10-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SpinLi on ice in de ijskast
Kan het toepasselijker? We gaan ons schaatsavontuur voorlopig even in de frigo zetten.
Wegens al héél wat aangemelde afwezigheden hebben we beslist om het schaatsen te verzetten en aangezien het de komende maanden zeer druk is zowel in spellenland als schoolland, gaan we het houden voor een later te bepalen datum. Hou de weblog zeker in het oog, want ik denk dat het voorstel zeker potentieel heeft en dat het nog zeker zal worden uitgewerkt.

16-10-2007 om 16:14 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
15-10-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SpinLi op spel 2007
Aandachtige lezers van ons forum wisten al dat we op spel 2007 met SpinLi zullen vertegenwoordigd zijn. We zullen die twee dagen (24 en 25 november) gaan demonstreren voor Hodin. In ruil daarvoor krijgen we spellen om onze spellencollectie aan te vullen. Volgende spellen zullen worden gedemonstreerd door SpinLi-aanhangers :

- jungle speed
- Blokus trigon
- schildpaddenrace
- spokentrap + uitbreiding
- mont Saint Michel
- Heli hopper
- Colosseum
- Beyond thebes
- Ticket to ride en uitbreiding TTR Zwitserland
- Demetra
- caylus magna carta
- Time's up
- Mr. jack en uitbreiding
- Vorsten van florence
- Funny domino
- Geisterwaldchen
- Cash a catch

Dus, voor diegene die zich ingeschreven hebben, we houden nog een aparte spellenavond (info volgt nog) waar al deze spellen te testen zullen zijn.

15-10-2007 om 13:41 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
11-10-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SpinLi on ice
Naar aanleiding van de nieuwe afleveringen van "sterren op het ijs" kreeg één van onze leden het leuke idee om eens te gaan schaatsen met SpinLi. Gewoon een uurtje afzien, keihard vallen, galante pirouettes uitvoeren, ...

Er is nog geen concreet voorstel, dus bij deze zal ik die hier even lanceren. Ik stel voor dat we dit keer dan eens naar Turnhout zouden trekken in de maand november (oktober zit al bomvol). Laat het ons voorlopig houden op vrijdag 16 november.

We gaan dan gewoon een uurtje schaatsen en daarna er eentje pakken in 't stad ofzo. We kunnen eventueel wel afspreken om ook iets te gaan eten (in de waterput is het wel lekker) met diegenen die willen.

Meer info over de schaatsbaan vind je op :
www.kempischijsstadion.be


Je kan je steeds inschrijven op ons forum.

11-10-2007 om 12:44 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
08-10-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bezoek in november
Beste SpinLiërs,

Dat de tiende spellenavond een succes was dat kon u hier al lezen, maar ook de 11de spellenavond kondigt zich al aan als een topavond. Naast de spellen die toegevoegd zijn aan de collectie door Ravensburger, Balance games en Abacusspiele, zullen er waarschijnlijk ook nog wel héél wat bijkomen na de beurs in Essen (maar hierover krijgt u meer informatie na de beurs).

Daarnaast kan ik u al met trots aankondigen dat een spellenfirma naar onze spellenavond zal komen. Het betreft hier symbiose games. Deze spellen zijn vooralsnog minder gekend in de spellenwereld, maar ze beloven in ieder geval veel goeds. U kan hun website steeds al eens bezoeken op www.symbiose.tv

Dit bedrijf heeft ondertussen vier spellen in hun gamma met ronkende namen als :
- War stories
Een strategisch bordspel voor 2 personen, dat zich afspeelt in het 16e eeuwse feodale japan. 2 oude krijgsheren proberen zich een veldslag te herinneren, om zo de winnaar te kunnen achterhalen.

Een goed geheugen zowel als tactisch inzicht zijn onontbeerlijk bij dit spel! Door tactisch de legers te verplaatsen en te onthouden waar nieuwe legers het spel kunnen betreden, proberen de spelers elkaars krijgsheer te verslaan.

War Stories is ook uitstekend geschikt om kinderen de beginselen van schaak te leren. Daarbij blijft het voor de ouders ook uitdagend, omdat de kinderen meestal een voordeel hebben bij het onthouden van de kaarten. Vaders opgepast!

- LSD
Laat je niet misleiden door het kleine formaat (10,5 x 4 x 4 cm), LSD is een volwaardig abstract aanlegspel voor 2 of 4 spelers, dat je niet door geluk zal winnen!

Met slechts een open voorraad van 20 tegels per speler probeer je als eerste een rij in je eigen kleur op tafel te krijgen. Paden blokkeren, stenen slaan, en de tegenstander beletten nieuwe tegels neer te leggen, zijn allemaal manieren om een voorsprong te krijgen. Speel met 4 spelers om de meest vreemde teamplay ooit te ervaren...

De complexiteit en mogelijkheden van dit makkelijk te leren spel zullen je zeker verrassen!

- Transport
Een tactisch aanlegspel voor 2 tot 4 spelers. Het speelt zich af in een warenhuis, waar de spelers proberen een belangrijke zending compleet te krijgen. Het probleem is, dat alle spelers dezelfde lopende band moeten gebruiken!

Door aan de band te sleutelen, nieuwe stukken te bouwen of eigenhandig met de heftruck de pallets te verplaatsen, probeer je jouw pallets op de meest gunstige plek aan de band te krijgen en de zending binnen te halen. Leuk voor spelers die elkaar graag dwars zitten!

- Frontline
Frontline is een tactisch oorlogsspel voor 2 personen. Het speelt zich af ten tijde van WO II. Vijf soldaten hebben een speciale opdracht gekregen omhet gebied rondom een nieuw ontdekt vijandelijk kamp te verkennen en stuiten daarbij op een kleine groep vijandige soldaten...

Bevoorraad je mannen met steek- en vuurwapens zowel als projectielen, explosieven en gereedschappen en stuur ze op pad. Gebruik de omgeving en het landschap op het dynamische speelbord om de tegenstander in een hinderlaag te lokken, of ga over tot een frontale aanval..


Ik heb dit even van hun website geplukt om u een beetje in de goede sfeer te brengen :

Symbiose is een klein vormgevingsbureau, dat sinds kort ook (bord)spellen maakt. het begon een jaar of twee geleden, ergens in een bar in Utrecht. Richard van Oostrum en Rob Vermeer zaten daar biertjes te drinken en de plannen voor de toekomst eens door te nemen. Opeens kwam een oude afspraak naar boven, ze zouden nog eens een keer een spel bedenken..

Vreemd genoeg lukte dat ook nog, die zelfde avond nog is er een klein spel ontwikkeld, dat gespeeld kon worden op bierviltjes (heel toevallig...). Het spel had veel mogelijkheden, maar was niet echt sluitend en de balans was ook niet echt geweldig. Het werd dus aan de kant gezet, maar het denken over het spel had iets in gang gezet bij de ontwerpers.. En ze konden het niet meer loslaten.


Ik hoop dat u deze mensen dan ook hartelijk verwelkomt in onze club, zodat ze voelen wat SpinLi is.

08-10-2007 om 17:15 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (1)
06-10-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10de spellenavond = mega-avond

Jawadde, dat de spellen van Hans im Glück een meevaller waren, dat wisten we al, maar dat we maar liefst 72 bezoekers mochten ontvangen op onze tiende spellenavond konden we in onze wildste dromen niet inbeelden. Het werd een drukke, maar gezellige avond. Er werd duchtig op los gespeeld en gesnoept van de overheerlijke wafels.

Ondertussen zijn er ook al héél wat mensen lid geworden voor 2008. Heb jij dit nog niet gedaan, geen nood, ook op de volgende spellenavond kan je je lidmaatschap bevestigen.

Met dit lidgeld en de opbrengst van de spellenavond hebben we trouwens onze spellenkast weer aardig kunnen aanvullen. Het was stilaan de hoogste tijd dat de spellen uit onze koelkast werden bovengehaald en daarom komen deze spellen er bij :

De bruggen van Shangrilla, Reef encounter, Blue moon city, Piratenbaai, Mesopotamië, Ticket to ride, die handler von Genoa, Die fursten von Florenz, Tadsch mahal, Ra, Chinatown, Um ruhm und ehre, Fifth avenue, Louis XIV, die sieben weisen, edel-stein und reich, wyatt earp.

Je merkt het, te veel om op te noemen. Door deze spellen toe te voegen, is onze alea-collectie trouwens compleet (met uitzondering van "im jahres des drachen" die volgende week in Essen uitkomt).

Deze spellen zullen niet officieel worden voorgesteld op één van onze volgende spellenavonden. Ze zullen uiteraard wel een keertje aan bod komen op een spellenavond, maar voor de maand november hebben we al héél wat spellen van Abacusspiele, Ravensburger en Balancegames die in de picture staan.

Wil je deze spellen toch al spelen, vraag ze dan gewoon even aan. (het formulier hiervoor is nog wel niet aangepast, dus doe het misschien gewoon even door een mailtje)

De foto's van onze spellenavond staan trouwens ook al online, je kan ze bekijken op de website onder het mapje "spellenavonden" en dan gewoon even doorklikken op foto's. Veel kijkplezier.

Hopelijk heeft iedereen er gisteren zo van genoten als ik. Het was de mooiste verjaardag die ik me kon wensen.

Vanwege een stokoude "27-jarige".

06-10-2007 om 13:28 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
03-10-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verjaardagscadeau
SpinLi bestaat zaterdag officieus één jaar, de eigenlijk viering heeft natuurlijk pas plaats in januari, maar ik mocht daarstraks al een vroeg verjaardagscadeau ontvangen. Na onze leuke samenwerking met Abacusspiele wilden ze ons verder blijven steunen en stuurden ze ons volgende spellen toe om toe te voegen aan de collectie :
- Das spiel
- China
- Gloria mundi
- Maestro Leonardo
- If wishes were fishes
- Figaro
- Palatinus
- Fredericus
- Kai piranja

03-10-2007 om 22:26 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruilen met héél véél dank aan Dimpnacenter

Na onze aanwinsten van Hans im Glück, bleven we ook met heel wat dubbeltjes zitten. Geen enkel probleem op zich natuurlijk, maar je moet wel iemand vinden die kan ruilen. Er kwam al gauw goed nieuws uit een gekende hoek. Onze vrienden van Dimpnacenter Geel hadden aan 999 games ook wat extra ondersteuning gevraagd en konden ons op die manier toch héél wat spellen aanbieden in ruil. Volgende spellen zullen in de loop van november en december aan bod komen op onze spellenavonden :
- Stephenson's rocket
- Nautilus
- Leeuwenhart
- Union pacific
- Alles of niets
- Boonanza uitbreiding
- Jagen, troeven en slagen
- Taki
- Borgia
- Bizon
- Anasazi
- Hector en Achilles
- Voor de wind
- Hart van Afrika
Er zijn ook nog enkele andere spellen geruild die nog in de ijskast worden gestopt tot de nodige budgetten zijn gevonden. Tot deze spellen horen Tyros, Go West en Emira. Bij deze zou ik Dimpnacenter Geel nog eens van harte willen bedanken en roep ik iedereen op om op 2 december zeker eens een bezoekje te brengen aan de winkel. Wij, van SpinLi, zullen dan alvast aanwezig zijn om spellen te demonstreren en te tonen.

03-10-2007 om 22:18 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
01-10-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hier is Wies!
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Hier is 'm, hier is 'm!!!

01-10-2007 om 17:49 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Balance duels gearriveerd
Het spel Balance Duels is vandaag ook daadwerkelijk gearriveerd. Om het toch de nodige aandacht te kunnen geven, wat het verdient, verschuiven we de release in onze club naar de spellenavond van 9 november. U kan het spel dan bewonderen en natuurlijk uittesten.

01-10-2007 om 17:33 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SpinLi breidt uit
Ik kreeg net even dit sms-je aan :

Piep, ons baby'tje is zopas geboren om 11u12, het is een jongen, Wies, en weegt 3,565 kg en meet 51 cm, het is echt een wonder!

Groeten Ann en Jimmy!


Ik moet zeggen, we hebben al vaak goed nieuws kunnen meedelen, maar dit is echt de max. Dikke proficiat aan de ouders van Wies en hopelijk zien we hem op één van de volgende spellenavonden zeker eens verschijnen.

01-10-2007 om 16:50 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SpinLi op spel 2007
We zullen met SpinLi uiteraard een dagje naar Broechem afzakken om er op de beurs spel 2007 aanwezig te zijn.
Op zaterdag 24 november zullen we vooral een kijkje gaan nemen waarschijnlijk. Op zondag 25 november zullen we gaan demonstreren voor Hodin. Dit levert ons enkele spellen op voor onze spellencollectie. Dus mochten er nog kandidaten zijn om dit ook op zaterdag te doen, laat het me gerust weten. Dit is het moment om eens iets voor de club te doen. Inschrijven dus !!!

01-10-2007 om 12:09 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe weerwolfjes gestart

Vandaag is de zevende ronde van de weerwolven van Lille gestart op ons forum. Aangezien de grootste spellenbeurs van Europa op het programma staat op 18-21 oktober, trekken we met z'n allen naar Essen. Ik ben benieuwd wat we daar allemaal te zien gaan krijgen ...

01-10-2007 om 12:07 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
29-09-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fun met zware ballen
Bowling met SpinLi

29-09-2007 om 00:45 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
28-09-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanavond SpinLi goes bowling
Vanavond is het dan eindelijk zover. SpinLi gaat discobowlen. U mag ons verwachten om negen uur in bowlingzaak Den Bruul in Geel.
Er zal duchtig met de ballen worden gesmeten en tegen de kegels gerost (of in de goot natuurlijk). Voor sommige talenten heb ik al aangevraagd om de hekjes omhoog te plaatsen zodat ze toch zeker op het scorebord zouden komen (tenzij ze te stil gooien natuurlijk).

Foto's van deze activiteit mag u hier of op onze site binnenkort zeker verwachten.

28-09-2007 om 08:23 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
27-09-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Balance games
Vorige zaterdag was ik te gast op de meespeeldag van de Spellenhut, daar ontmoette ik Bum van Willigen. Deze sympathiek Nederlander demonstreerde zijn spel "Balance duels". Het spel was lekker luchtig en tof om te spelen. Ik heb hem daarover deze week gemaild en heb hem bereid gevonden om een exemplaar van dit spel aan onze spellencollectie toe te voegen. Hier even een speluitleg :


Uitleg van Balance DUELS

Balance DUELS kan worden gespeeld door 2 tot 4 spelers vanaf ongeveer 8 jaar. Hieronder volgt een globale uitleg van één van de mogelijke duels voor 2 spelers.

Balansmodel 1

Het doel van het spel is als eerste 8 pionnen over te brengen van het startveld, (de rechter pionhouders 1-7) naar het finishveld, (de linker pionhouders 1-7), zonder dat de balans omslaat.

Elke speler krijgt 8 L(arge)-pionnen in één kleur.
pionnen

De speler die begint werpt met een dobbelsteen.
Hij plaatst een pion in de pionhouder aan zijn rechterkant die correspondeert met het aantal geworpen ogen.
(zie de nummering van de pionhouders)

balansmodel 1

Hierna werpt de medespeler de dobbelsteen. Ook hij plaatst een pion in de pionhouder aan zijn rechterkant die correspondeert met het aantal geworpen ogen.

De spelsituatie kan er nu als volgt uitzien:

spelsituatie

Na elke worp met de dobbelsteen mag de speler die aan de beurt is kiezen voor:

 • het plaatsen van een pion uit zijn voorraad in één van de rechter pionhouders, of
 • het verplaatsen van een eerder geplaatste pion. (b.v.: bij worp 4 mag een pion in pionhouder 3 worden verplaatst naar pionhouder 7), of
 • passen.
Bij de verplaatsing van pionnen worden onderweg enkel- en dubbelbezette pionhouders meegeteld. Zij vormen geen blokkade bij het verplaatsen.

Wanneer een pion in het startveld aankomt bij pionhouder 7 vervolgt hij zijn weg in het finishveld. In dit veld mogen pionnen worden verplaatst tot aan de linker pionhouder 7.

Verder verloop van het spel

Pionnen die links zijn aangekomen worden "aanvalspionnen". Zij mogen een pion van de medespeler slaan als zij een lege pionhouder ernaast met een gelijk nummer kunnen bezetten. De geslagen pion gaat terug naar de speelvoorraad van de eigenaar.

De blauwe pion is links in het finishveld aangekomen en mag de rode pion van de medespeler slaan

pionnen slaan

Een speler mag na een worp passen.
Bij zijn volgende beurt moet de speler een pion plaatsen of verplaatsen, als dit kan.

Wanneer aan het einde van een beurt de balansarm op de grondplaat rust heeft de speler direct verloren.

De winnaar

Winnaar is:

 • de speler die overblijft na een balansomslag, of
 • de speler die als eerste zijn pionnen heeft overgebracht naar zijn finishveld, zonder dat de balans omslaat. (opm.: aan het einde van het spel mag hij de posities van zijn 8 pionnen in het finishveld vrij kiezen)
We willen hem hiervoor dan natuurlijk al hartelijk danken. Het spel zal op de spellenavond van november zeker te spelen zijn (als alles goed verloopt wat de verzending betreft). Meer informatie vindt u op hun website : www.balancegames.nl

27-09-2007 om 18:15 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
26-09-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.problem solved
Het probleem lijkt verholpen, enkel de kleur van de kader moet ik nog in geel proberen te veranderen.

26-09-2007 om 12:34 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inschrijven nieuwsbrief
Blijkbaar lukt het voorlopig niet om in te schrijven voor de nieuwsbrief via de website.
We zullen trachten dit euvel zo snel mogelijk te verhelpen.
Wilt u toch al inschrijven, stuur dan gewoon een mailtje naar speleninlille@hotmail.com

26-09-2007 om 08:27 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
25-09-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwsbrieven verzonden
Ik hoop dat iedereen goed z'n nieuwsbrief heeft ontvangen.
Ik heb ze daarstraks doorgemaild en het zou allemaal moeten gelukt zijn.
Een kleine reactie hier is natuurlijk altijd welkom. Je mag natuurlijk ook altijd al laten weten
naar welk spel je zeker uitkijkt op onze volgende spellenavond.

25-09-2007 om 22:18 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
22-09-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruiltje
Ik heb vandaag een dubbeltje kunnen ruilen :

Durch die wüste (Heersers der woestijn) komt bij in de collectie door een ruil met "rond de wereld in 80 dagen".
U kan dit spel spelen vanaf onze spellenavond van november.

22-09-2007 om 16:24 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
21-09-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SpinLi onder de kerstboom
Het cadeautjesseizoen komt er weer stilaan aan. Weet jij ook weer niet wat te kopen? Hebben ook jullie namen getrokken en zoek je een klein leuk geschenkje?

Doe je vrienden (en jezelf) dan een plezier met een lidkaart van SpinLi. Misschien kreeg u uw vrienden niet makkelijk mee naar de spellenavonden, maar op deze manier kan u ze misschien toch makkelijker over de streep trekken.

Bovendien zou onze spinlifamilie op die manier natuurlijk lekker aangroeien. Een lidkaart van SpinLi is meer dan zomaar een "lid"kaartje. U geniet van kortingen bij de aankoop van spellen.

We gaan de komende maanden ook nog onderhandelingen aangaan om nog meer speelgoedzaken te overhalen om dezelfde voorwaarden te geven aan onze leden.

21-09-2007 om 19:12 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)

Foto

Klik op ons logo om terug naar de startpagina te gaan


Bent u op zoek naar info omtrent een spel? Typ de titel hieronder in het balkje en klik op "zoeken".

Zoeken in blogContact via mail :

spellenkanaal (at) gmail (dot) com

Categorieën
 • "Kaartje leggen" (5)
 • Essen 2009 (47)
 • Essen 2010 (27)
 • Essen 2011 (45)
 • Essen 2012 (137)
 • Essen 2013 (212)
 • Essen 2014 (85)
 • Essen 2015 (86)
 • Essen 2016 (77)
 • Essen 2017 (76)
 • Hete hangijzers (6)
 • imprESSENs (651)
 • Nürnberg 2012 (17)
 • Nürnberg 2013 (17)
 • Spelen met SpinLi (318)
 • Spellen in beeld (77)
 • Tussendoortjes (9)

 • Bezoek je onze nieuwe blog alvast een keertje? Zie bij de links!

  Links
 • Spellenlijst SpinLi
 • Bordspelmania : forum
 • Ditterio's blog
 • Spel(l)enderwijs
 • Boardgamegeek
 • De tafel plakt ! (Dominique)
 • SpinLi's nieuwe blog !!!
 • Spellenclub Pallieter (Lier)
 • Spellenclub Heist statie (Heist-op-den-Berg)
 • Spelregels.eu

  Foto

  5% korting bij aankoop als SpinLi-lid !!!
  Klik op het logo om hun site te bezoeken.
  Inhoud blog
 • Solar Flux
 • Elk einde heeft een nieuw begin ...
 • Photosynthesis (Blue Orange Games)
 • Nutz (Blue Orange Games)
 • Katarenga (Huch)

  Blog als favoriet !

  Archief per maand
 • 12-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007
 • 08-2007
 • 07-2007
 • 06-2007
 • 05-2007
 • 04-2007
 • 03-2007


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!