IK SPEEL GRAAG EEN KEERTJE MEE !

Qua gebruiksgemak en vlot verlopen van het maken van afspraken
opteren we voor een Facebookgroep waarin iedereen welkom is om
zich op te geven om mee te spelen of zelf speelmomenten te lanceren.
Volg ons op Facebook (klik) om op de hoogte te blijven!

Foto
5% korting op al uw aankopen bij spellenspeciaalzaak Adriaensen!!!
(Klik op bovenstaand logo om de spellenlijst te bekijken)


Flag Counter
Spellenblog SpinLi
Omdat spelen de belangrijkste bijzaak ter wereld is ...
29-04-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De spanning stijgt ...

De vijfde spellenavond komt weer stilaan dichter en dichter en dat betekent een gezonde dosis stress, hopen en bidden dat er volk gaat komen. We hebben de lat zeer hoog gelegd voor onszelf en gaan proberen 100 bezoekers in totaal bijeen te krijgen, maar dat is natuurlijk afwachten. Achteraf zal blijken of dit utopie was of niet. De spellenclubs uit de provincie en omstreken zijn alleszins uitgenodigd, maar ik heb er niets van gehoord voorlopig. Leest u dit bericht en denkt u, ik wil meewerken aan die honderd bezoekers, vertel dan al het volk dat u tegen komt dat eventueel interesse heeft voor spellen dat wij bestaan en dat ze van harte welkom zijn.

29-04-2007 om 08:47 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
26-04-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe nieuwsbrief is vertrokken!

Heeft u hem al ontvangen?

Ik hoop van wel! Onze nieuwsbrief voor de spellenavond van de maand mei is net vertrokken.
Indien zich problemen zouden voordoen met het lezen ervan, gelieve dan even een korte reactie te laten, zodat ik hem nog eens kan sturen.

26-04-2007 om 18:39 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
25-04-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poll aangepast
Aangezien onze locatie van de kantine naar Lindelo is veranderd, heb ik ook even de poll aangepast.
Gelieve nog eens een keertje je stem te laten horen en mocht je de zaal nog niet kennen, kan je je stem nog even voor je houden tot na de spellenavond.

25-04-2007 om 19:03 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Locatie is bekend!!!

Voilà, onze toekomstige locatie is bekend.

Onze spellenavond van vrijdag 4 mei zal doorgaan in de cafetaria van het rusthuis Lindelo.
Deze zaal is vrij te verkrijgen voor verenigingen in Lille. We zullen er op identiek dezelfde wijze kunnen werken als in het duivenlokaal wat de drank betreft (dit wil zeggen : democratische prijzen) en dit levert ons natuurlijk een beetje spaarcentjes op.
In de zaal is plaats voor zo'n 100 bezoekers (iets meer met bijzaaltje eraan vast). De tafel zijn héél breed en de stoelen zitten best wel lekker. Zij zijn natuurlijk ook op maat gemaakt voor de iets oudere mensen onder ons, dus dat zit wel snor.

Er zijn wel enkele kleine zaken waarmee we rekening moeten houden. Zo zal elke bezoeker wel de code moeten leren om terug buiten te geraken en moeten ze er allen op toezien dat er niemand (van de dementerenden) mee buitenglipt. Er zullen hoogstwaarschijnlijk ook wel enkele van ons daar worden gehouden op deze manier, maar ja.

Op zich is deze oplossing natuurlijk geweldig. We zullen de reacties van onze bezoekers volgende vrijdag nog even afwachten en dan hoogstwaarschijnlijk zo gauw mogelijk al onze andere data vastleggen als het zou meevallen. Voor diegene die Lindelo niet weten liggen.

Hierbij het adres :

Lindelo, Lindelostraat 10, 2275 Lille (dan kan u de route al gaan zoeken op internet)

Voor diegene die zo'n routeplanner of GPS niet rijk zijn, volgende beschrijving :

Komende vanuit de richting van Poederlee : U rijdt zoals gewoonlijk naar Lille centrum. Het makkelijkste te onthouden misschien, de eerste straat links na de Aldi, de straat recht tegenover het postkantoor van Lille. Bovendien staan er ook hier weer plaatjes met R.V.T. Lindelo, dus zou u er niet naast mogen kunnen. U rijdt nog 50 meter verder en vindt Lindelo op uw rechterkant.

Komende vanuit de richting van Wechelderzande (E34) : U rijdt  het centrum door dit keer en neemt de eerste straat rechts na de (splinternieuwe overgenomen) Delhaize. Dit is de straat na een pleintje. U vindt Lindelo na 50 meter op uw rechterkant

25-04-2007 om 13:08 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (1)
24-04-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
De vergadering is goed verlopen. Er zijn héél wat mogelijke mogelijkheden uit de bus gekomen.
Plaatsgebrek was wel het grootste probleem, de gratis zalen die werden aangeboden waren héél vaak te klein.

De parochiezaal is een mogelijkeid die moet besproken worden met de parochie en de uitbater van de parochiezaal. De problemen die zich hier voordoen. We moeten dan een overeenkomst afsluiten met de uitbater dat alle bezoekers twee consumpties nuttigen t.v.v. de parochiezaal. Bovendien kunnen we natuurlijk niet verwachten dat die zaal elke eerste vrijdag van de maand vrij is voor ons.

Het nieuwe zaaltje van de jeugdhaard zou €200 moeten kosten, niet betaalbaar dus. We zouden wel kunnen overleggen, maar Kris dacht niet dat zij het risico zouden nemen om zich te verbinden aan een maandelijkse activiteit. Als er mensen zijn die voor de zaal willen betalen, kunnen ze dit natuurlijk niet laten schieten.

De oplossing die waarschijnlijk uit de bus gaat komen (ik krijg morgenvroeg bevestiging of niet), komt vanuit een totaal andere hoek. Ik ga vandaag de details nog niet vrijgeven. Het kan bijgeloof zijn, maar als het enigszins wil meezitten, hebben we misschien een zaal voor de toekomst, dus iedereen braaf afwachten tot morgen ...

(Spannend hé )

24-04-2007 om 19:58 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vergadering gemeente vanavond!
Vanavond om 21 uur word ik bij Kris Bruegelmans van de gemeente verwacht en dan zal ik jullie meer duidelijkheid kunnen brengen (hoop ik).

24-04-2007 om 18:00 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
23-04-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kantine afgesprongen!!!
We zitten wederom met het gekende probleem : voorlopig GEEN zaal !
't Is maar een kwestie van wat gezonde stress extra zeker.
De kantine is blijkbaar dit keer geen optie. De voorzitter had zich van datum vergist.
De reserven spelen sowieso thuis, maar dit zou nog geen enkel probleem geweest zijn, aangezien ze een stuk van de kantine kunnen afsluiten. Dit geeft de voorzitter van KFC Lille dan ook als alternatief naar de toekomst.
Maar blijkbaar is er op 4 mei ook een fuif gepland. Normaal stond die op 27 april, maar die is op het laatste moment van datum verandert en het is natuurlijk moeilijk om een fuif te gaan verzetten. We willen zeker ook geen ruiten inslaan zodat we toekomstige samenwerkingen niet onnodig opblazen hé.
Ik heb net nog eens een mailtje gestuurd naar de gemeente en hopelijk komen die nu toch stilaan met een oplossing op de proppen. Is dit niet het geval zal onze spellenavond gewoon doorgaan in het zaaltje van Den Heimwee.

23-04-2007 om 19:45 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
20-04-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vergadering gemeente volgende zaterdag
Ik heb net een mail gekregen van de gemeente dat zij mij verwachten volgende week zaterdag.
Dat zal nog heksen en rotsen worden, want die dag is het ook vormsel van mijn kindjes, maar ik ga deze kans natuurlijk niet laten liggen.
Ik hoop dat ze dan echt effectief mee op zoek gaan naar een goede en solide oplossing voor ons zaalprobleem.

Aangezien er zeker nog niets uit de bus zal komen voor de volgende spellenavond ga ik zeker proberen om de kantine te bemachtigen. Zie het desnoods maar als een tussenoplossing (of eventueel meer natuurlijk, we moeten met twee woorden blijven spreken).

20-04-2007 om 17:17 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
19-04-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Extra demonstrators Emira gezocht
Dames en heren,

U heeft gelezen dat er een heel aantal exemplaren van Emira aanwezig zullen zijn op onze spellenavond. Het enige probleem voorlopig is natuurlijk dat er ook mensen moeten zijn die dit kunnen uitleggen. Paul en Liesbeth kunnen dit natuurlijk niet allemaal alleen. Ze gaan proberen nog wat vrienden mee te brengen, maar ik stel voor dat diegene die willen ook even de spelregels al op voorhand even doornemen. Ik heb voor de gemakkelijkheid ook een link gevonden waar je de spelregels in grote lijnen op video kan bekijken. Effe doen als je zin hebt :

http://www.youtube.com/watch?v=D7YtoFchZmY&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Eanderspel%2Enl%2Femira%2Ehtml

19-04-2007 om 16:15 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bevestiging Liesbeth en Paul

Ik heb net de bevestiging gekregen van Liesbeth en Paul, de bedenkers van Emira. Ze zullen langskomen met zo'n 6 tot 12 exemplaren van het spel, dus we kunnen héél wat mensen uitnodigen om het spel te spelen.

De kostprijs voor zo'n exemplaar bedraagt maximaal 28 euro (afhankelijk van het aantal bestellingen, de winkelprijs is 36 euro), dus dat loont zeker de moeite. Je krijgt er bovendien een handtekening bovenop als je dat wenst. De betaling gebeurt pas bij de levering, want zij moeten die spellen dus ook gewoon eerst bestellen.

Leuk toch : eerst even komen testen, dan gewoon bestellen en een weekje later (of volgende spellenavond) krijg je jouw exemplaar (met of zonder handtekening) voor een spotprijsje.

P.S. : heb even gezocht en via internet kan je het ietsje goedkoper kopen in Duitsland, maar dan heb je de verzending natuurlijk nog niet betaald en zijn de spelregels ook geheel in het Duits.

19-04-2007 om 14:06 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gemeente laat van zich horen
Ik heb gisterenavond een mailtje teruggekregen van de gemeente.
Ook zij gingen mijn voorstellen eens op tafel leggen. Dit zou deze middag moeten gebeuren.
De resultaten ervan hoor ik dan later (op de dag?) en zal ik zou gauw mogelijk doorsturen.
We gaan natuurlijk op zoek naar een langdurige en kwalitatieve oplossing.

19-04-2007 om 08:22 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
18-04-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe poll
Laat je eigen mening horen over het topic "Kantine ja of nee".

Er staat in de rechterkolom een nieuwe poll waarin jij je eigen mening kan geven.
Vind je de kantine een goed alternatief, of toch liever niet. Ik ben benieuwd. Stemmen maar!!!

18-04-2007 om 17:55 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kantine ja of nee?
Ik ben daarnet even langsgeweest bij Jef Proost (voorzitter KFC Lille) om de afspraken omtrent de kantine even te verduidelijken en vast te leggen, maar hij was jammerlijk genoeg niet thuis.

Ik heb alvast de datum nagelaten en dat lijkt op het eerste zicht geen probleem te zijn (andere feestjes, communiefeestjes, voetbal, ...).
Het enige probleem (?) is natuurlijk de huurprijs. Hopelijk kunnen we een overeenkomst opstellen zoals in het duivenlokaal. Geen huur voor de zaal op zich. Een deel van de drank gaat gewoon naar de kosten van elektriciteit en verwarming en de rest komt in ons portefeuilletje.

Als we dit zouden kunnen bewerkstelligen, dan garanderen we ons van een mooie, grote, ruime zaal, betaalbare drankjes en toch een iets ruimer budget om onze spellenkast uit te breiden. (Die stilaan de kaap van de 100 nadert, misschien zelfs al na de volgende spellenavond).

Ik hou jullie zeker op de hoogte van verdere ontwikkelingen!

P.S. : laat van jullie horen op het forum als je erbij bent de volgende spellenavond, dan krijgen wij een beter zicht op de hoeveelheid aanwezigen. We gaan eens proberen de kaap van de honderd te halen, met sympathisanten en nieuwe mensen.

18-04-2007 om 17:52 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
17-04-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe spellen gearriveerd
De bestelde spellen uit Duitsland zijn gearriveerd.
Straks gaan we ze eens op ons gemak uitpakken en bekijken, de nederlandstalige handleiding uitprinten en in de kaft steken.
Dit weekend zullen we trachten een spellenavondje voor de medewerkers te organiseren zodat we de spellen een keertje kunnen doorspelen.
Bovendien zat er nog een extraatje bij de bestelling nl. de uitbreiding van Niagara (Iguazu) "Diamant Joe" genaamd.
Dus bij deze worden aan de spellenlijst toegevoegd :
- einfach genial
- metro
- die saulen von venedig
- niagara + diamant joe
- portobello market
- santy anno
- funkenschlag

Bovendien is er ook een spel aangekocht via Pieter Syroit dat ook al op de volgende spelavond te spelen zal zijn :
- de ontembare stad

17-04-2007 om 13:10 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
12-04-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe rubriek op het forum
Ons forum telt een nieuw rubriekje, nl. "Spelwaardering".

In dit topic heeft iedereen de gelegenheid om zijn of haar mening te geven over een bepaald spel. In de vorm van een poll worden er punten toegekend aan het spel. Het zou natuurlijk fijn zijn, mocht u naast een punt ook een korte evaluatie of motivatie meegeven.
U kan punten geven van 1 tot en met 5, waarbij 1 heel slecht, 2 onvoldoende, 3 goed, 4 heel goed en 5 uitstekend is.

Kent u het betreffende spel nog niet? Geen enkel probleem, speel het even op de volgende spellenavond en u kan de dag erna al uw stem laten horen.

12-04-2007 om 16:33 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe of alternatieve website
Onze goede vriend Pieter Syroit heeft zich in zijn vrije tijd eens even bezig gehouden met het maken van een iets professionelere website.
We weten nog niet of we de site in z'n geheel gaan overnemen of stukken eruit, maar je kan het resultaat al eens gaan bekijken op :
http://www.spelen-in-lille.tk

12-04-2007 om 13:28 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe aanwinsten
Na onze vierde spellenavond hadden we terug wat financiële middelen om ons spellenkast aanzienlijk aan te vullen. We kozen voor spellen die we de vorige weken leerden kennen op de meet&greet met roll the dice, op de voorstelling van Hodin en meegebrachte spellen van Pieter Syroit op onze spellenavond.

Volgende spellen zullen volgende keer te bewonderen zijn :
- Iguazu ofte Niagara
- Santy Anno
- Funkenschlag
- Portobello market
- Einfach genial
- Die saülen von Venedig
- Metro

12-04-2007 om 08:05 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (2)
07-04-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's spellenavond 6 april 2007
Spellenavond 6 april 2007

07-04-2007 om 03:05 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4de spellenavond : eerste reactie

Voilà, de vierde spellenavond zit er weeral op.

Op onze nieuwe locatie mochten we 46 bezoekers verwelkomen. Niet overdonderend, maar wel zeer positief was het bezoek van vele nieuwe gezichten aan onze club. Ze kwamen weer van heinde ende verre. Geel, Veerle, Olen, Westmalle, Heist op den Berg, ...

Ik moet eerlijk toegeven dat de zaal zich eigenlijk heel goed leende tot dit soort activiteiten en hierdoor gaan we toch eens stevig moeten nadenken om een oplossing te zoeken voor de nabije toekomst.

Uiteindelijk waren er heel wat mensen die afgemeld hadden op voorhand, reken deze erbij en we zitten met zo'n zestig à zeventig man. Dan is onze vaste zaal in Den Heimwee toch een beetje krap. Ik heb genoten van de ruimte, het lichte en luchtige van de zaal. Jammerlijk genoeg zal het niet mogelijk zijn om deze zaal in de toekomst nog te gebruiken. Het zal bij deze éénmalige gebeurtenis moeten blijven.

Desalniettemin gaan we natuurlijk op zoek naar een goede oplossing. De kantine van de voetbal is een mogelijkheid, maar dan zit je met een hele grote zaal die nog niet eens voor een derde gevuld zal zijn, wat natuurlijk de nodige ongezelligheid met zich meebrengt.

Bon, dit zijn zorgen voor later. Terug naar de orde van de dag. Ik heb wederom heel veel positieve reacties gehoord. We hebben stilaan een vast publiek en losse pionnen zijn er steeds meer en meer en dat stemt ons allen natuurlijk gelukkig.

Hou de komende dagen en weken zeker ons forum en weblog in het oog om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en jezelf klaar te stomen voor de volgende spellenavond van mei.

07-04-2007 om 03:00 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
04-04-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe locatie voor de toekomst
Ik ben gisteren langs geweest bij de voorzitter van KFC Lille om wat overeenkomsten te bespreken.

Hij vond onze spellenclub een heel goed initiatief en wilde ons op allerlei vlakken gerust helpen. Directe sponsoring was niet makkelijk aangezien grote bedrijven enkel mogen sponsoren aan clubs met een BTW-nummer (en dat zijn we nog niet echt rijk dus ...), maar we hebben al enkele leuke spelletjes meegekregen die we als tombola- of quizprijs kunnen gebruiken bij een eventuele organisatie hiervan.

Veel belangrijker is het feit dat hij de kantine van de voetbal ons ter beschikking wil stellen als we willen. De kantine biedt 200(!) zitplaatsen, maar kan ook in twee delen gesplitst worden, zodat wanneer er een voetbalwedstrijd is op vrijdagavond, we toch apart kunnen gaan zitten. We moeten dit voorstel natuurlijk van wat dichterbij gaan bekijken en uitwerken, maar dit zou een heel leuk alternatief kunnen worden voor onze iets te klein wordende zaal van Den Heimwee. Uiteindelijk hangen we dan natuurlijk ook niet vast aan een café en kunnen we een klein beetje eigen inkomsten halen uit de drank (nadat de kosten er natuurlijk zijn afgegaan).

In ieder geval een leuk nieuwtje, niet???

04-04-2007 om 12:08 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (2)
03-04-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emira in mei

Onze spellenclub begint stilaan ook naam en faam te krijgen buiten de grenzen van Lille en dat zullen we geweten hebben. Op onze volgende spellenavond in mei mogen we de ontwikkelaars van het spel "Emira" verwelkomen. Ze brengen dan enkele exemplaren mee om het spel te demonstreren en wij als club hopen dat het zeer in de smaak zal vallen. Ze zullen het spel ook tegen een scherpe prijs kunnen verkopen en als het ons lukt om vijf exemplaartjes kwijt te spelen, zijn ze bereid om er ééntje aan de club te schenken. Dus, wil je een topspel in huis halen (en dat eerst even proberen), spaar dan al een beetje centjes voor de volgende spellenavond in mei.

03-04-2007 om 17:12 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De nieuwe van University Games
Klik op de afbeelding om de link te volgen Dat we nauw samenwerken met University Games dat wisten jullie waarschijnlijk al. Dit nederlandse bedrijf schonk ons praktisch al hun spellen nl. expeditie pyramide, veel soeps, beestenveiling, typo, anti-monopoly, ...
Binnenkort brengen zij de nederlandstalige versie van het spel "Rond de wereld in 80 dagen" uit. Wij krijgen een exclusieve preview toegestuurd. Dit exemplaar is nog niet eens in productie, dus je mag je verwachten aan een zelf in elkaar geknutseld speelbord, kaartjes van mindere kwaliteit, ... MAAR dan hebben we toch al een idee hoe het spel er in de toekomst zal gaan uitzien.

03-04-2007 om 17:11 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
01-04-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meet & Greet Roll the dice

Zondag, 1 april 2007 : meet & greet met spellenclub Roll the Dice
Allerminst een aprilgrap te noemen deze leuke meet & greet met onze Nederlandse vrienden uit Veldhoven.
Na een lekkere brunch werden de spellenverenigingen door elkaar aan elkaar voorgesteld d.m.v. het paspoortenspel.
Maar we kwamen natuurlijk vooral voor de spellen. En dat hebben we geweten, we hebben kennis gemaakt met heel wat nieuwe spellen :

- Iguazu (ook gekend als Niagara)
- Roborally
- Yellowstone Park
- Maniki
- Santy Anno
- Funkenschlag
- Piranha Pedro

Heel wat van deze spellen komen in aanmerking om aangekocht te worden door onze club, als we de financiële middelen hebben uiteraard. We waren er met z'n allen van overtuigd dat enkele van deze spellen zeker hun plaats verdienen in onze spellenkast. Voor uitgebreidere besprekingen van deze spellen, verwijs ik u graag door naar het forum.

 

01-04-2007 om 23:25 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kiekjes meet & greet Roll the dice
Meet & Greet Rtd 2007

01-04-2007 om 23:21 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)

Foto

Klik op ons logo om terug naar de startpagina te gaan


Bent u op zoek naar info omtrent een spel? Typ de titel hieronder in het balkje en klik op "zoeken".

Zoeken in blogContact via mail :

spellenkanaal (at) gmail (dot) com

Categorieën
 • "Kaartje leggen" (5)
 • Essen 2009 (47)
 • Essen 2010 (27)
 • Essen 2011 (45)
 • Essen 2012 (137)
 • Essen 2013 (212)
 • Essen 2014 (85)
 • Essen 2015 (86)
 • Essen 2016 (77)
 • Essen 2017 (76)
 • Hete hangijzers (6)
 • imprESSENs (651)
 • Nürnberg 2012 (17)
 • Nürnberg 2013 (17)
 • Spelen met SpinLi (318)
 • Spellen in beeld (77)
 • Tussendoortjes (9)

 • Bezoek je onze nieuwe blog alvast een keertje? Zie bij de links!

  Links
 • Spellenlijst SpinLi
 • Bordspelmania : forum
 • Ditterio's blog
 • Spel(l)enderwijs
 • Boardgamegeek
 • De tafel plakt ! (Dominique)
 • SpinLi's nieuwe blog !!!
 • Spellenclub Pallieter (Lier)
 • Spellenclub Heist statie (Heist-op-den-Berg)
 • Spelregels.eu

  Foto

  5% korting bij aankoop als SpinLi-lid !!!
  Klik op het logo om hun site te bezoeken.
  Inhoud blog
 • Solar Flux
 • Elk einde heeft een nieuw begin ...
 • Photosynthesis (Blue Orange Games)
 • Nutz (Blue Orange Games)
 • Katarenga (Huch)

  Blog als favoriet !

  Archief per maand
 • 12-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007
 • 08-2007
 • 07-2007
 • 06-2007
 • 05-2007
 • 04-2007
 • 03-2007


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!