IK SPEEL GRAAG EEN KEERTJE MEE !

Qua gebruiksgemak en vlot verlopen van het maken van afspraken
opteren we voor een Facebookgroep waarin iedereen welkom is om
zich op te geven om mee te spelen of zelf speelmomenten te lanceren.
Volg ons op Facebook (klik) om op de hoogte te blijven!

Foto
5% korting op al uw aankopen bij spellenspeciaalzaak Adriaensen!!!
(Klik op bovenstaand logo om de spellenlijst te bekijken)


Flag Counter
Spellenblog SpinLi
Omdat spelen de belangrijkste bijzaak ter wereld is ...
05-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volgende spellen zullen vrijdag aanwezig zijn ...
Voor de kids :

triominos, exago, doolhof, spokenjacht, mollenmania, ramses II, spokentrap, middernacht vampierenjacht, labyrinth, knollen voor citroenen, kai piranja

Nieuw in de collectie :

EVO, kingsburg, drachenreiter, container, eketorp, im jahr des drachen, patrizier, diamant, wadi, 4 in 1, giganten der lufte, tortuga, john silver, FBI, filou, amyitis

2 persoonsspellen :

gipf, dvonn, yinsh, punct, tzaar, zertz, mr. jack, battlelore, hector & achilles, zeus & hera, blue moon, caesar & cleopatra, lost cities, kahuna, kolonisten van catan kaartspel, ballonrace, de beer is los, piramides van de jaguar, carcassonne de burcht, ponte del diavolo, pentago, war stories, hive, ligretto 2, senet, UR, balance duels

Andere :

blokus, clans, machiavelli, ave caesar, just 4 fun, zooloretto, durch die wuste, perudo, sint petersburg, pinguin, chicago poker, herders en schapen

Deze spellen staan voorlopig ingepakt voor overmorgen. Indien u toch nog een ander spel van de collectie wenst te spelen, gelieve dan even te reageren via mail of onze kvraagetaan pagina op het internet.

05-03-2008 om 14:47 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
03-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw uit Nürnberg
Onze eerste nieuwe aanwinst uit Nürnberg is binnengevallen.
Het gaat hier om de twee eerste spellen van een nieuwe, jonge uitgeverij "Jenzowsky verlag".
De spellen van deze uitgeverij uit München zal u zeker voor het eerst nergens anders kunnen spelen me dunkt, dus bij SpinLi zit u nu ook al op de eerste rij om deze nieuwigheden uit te testen.

Het gaat om de spellen "Demo" en "Wüstenkönige". Het spel demo draait om demonstraties voeren tegen allerhande onrecht en dit op een zo goed mogelijke manier te doen. Bij wüstenkönige duiken we terug de woestijn in (vgl. durch die wuste) en proberen we zoveel mogelijk goederen bij elkaar te sparen.



03-03-2008 om 12:07 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
29-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste week
Het is ondertussen weeral een héle tijd geleden dat er nog eens een spellenavond plaatsvond. Goed nieuws, we duiken de laatste week in.
We zijn al een héle tijd bezig met de voorbereiding van deze spellenavond en misschien dat er toch al wat info verloren is gegaan in de afgelopen maand dus even dit overzichtje ter herinnering :

- De spellenavond gaat door in de ontspanningszaal van de vijfhoek i.p.v. in de cafetaria
- We krijgen bezoek van Kris Burm die zijn spellen van het Gipf-project zal voorstellen
- Ook de andere tweepersoonsspellen zullen speciaal in de verf worden gezet
- Er zijn ook héél wat spellen in de collectie gekomen door de geslaagde vorige spellenavond

Ik hoop dat jullie weer allemaal op post zullen zijn, bezoek in de loop van de week ook sowieso ons forum en kondig je aanwezigheid daar (of hier) zeker aan.

29-02-2008 om 18:49 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
27-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwsbrief 2008/3 verzonden
Hopelijk heeft u allen de nieuwsbrief van deze maand goed ontvangen in uw mailbox. Zo niet laat dan even een schreeuw op ons mailadres!

27-02-2008 om 13:40 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SpinLi dice towers
Klik op de afbeelding om de link te volgen Op de vorige spellenavond kregen we het bezoek van enkele bijzondere mensen. Zij zijn de ouders van een kindje in mijn klas, dat trouwens getrouw onze spellenavonden bezoekt samen met haar zus. De papa is nogal een handige harry en toen ik vertelde over een dobbeltoren, wilde hij dit direct eens uitproberen. Vandaag kwam hij in de klas langs met twee mooie exemplaren die hij eigenhandig in elkaar had gestoken, met bovendien het logo en embleem van onze spellenclub erop gebrand. Het resultaat is héél erg mooi. U zal het kunnen bewonderen op onze volgende spellenavond. Op de foto kan u het kunstwerkje alvast bewonderen. Alvast héél hartelijk bedankt voor de inzet en tijd aan de papa van Klaartje en Anke.

27-02-2008 om 13:06 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (5)
26-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Die dolmengötter
Klik op de afbeelding om de link te volgen Het eerste spel dat ons beloofd is door Eggertspiele is vandaag gearriveerd. We verwelkomen dan ook met trots het spel "die dolmengötter" in onze spellencollectie. Om een zicht te krijgen op wat het spel juist inhoudt, heb ik een verslagje gekopieerd van iemand die het spel bespreekt op bordspelforum.com. Dus bij deze gaat alle eer naar "cymric" (die trouwens zelf een héél erg leuke blog heeft)

"Het doel van dit spel, dat in het Nederlands met 'De Hunebedgoden' zou worden aangeduid, is zoveel mogelijk punten verdienen met het bouwen van wat geabstraheerde hunebedden. In het plaatje zijn dat de stapels platte vierkante blokjes. Hoe hoger een blokje op de stapel ligt, hoe meer punten het waard is. Elk hunebed wordt in een steencirkel neergezet: dat zijn de ronde velden met daarop de kleine achthoekige cylinders. Een hunebed wordt gewaardeerd en van het speelveld genomen op het moment dat de volledige steencirkel is volgezet met stenen; aan het einde van het spel worden ook nog eens alle onafgemaakte hunebedden geteld.

Heb jij als speler op een gegeven moment de meerderheid in stenen in één of meerdere steencirkels, mag je één van je blokjes met daarop een getal van 1 t/m 4 bovenop de stapel in die steencirkel leggen. De waarde van dat blokje blijft voor je tegenstanders verborgen. Het is ook mogelijk dat je de meerderheid evenaart; in dat geval leg je één van je blokjes onderop de stapel. De waarde van elk blokje volgt uit het product van het getal op het blokje en z'n hoogte in de stapel. Dat laatste volgt uit het cijfer op het speelbord: in een steencirkel met een '5' vermenigvuldig je voor het hoogste blokje met 5, met het op één na hoogste met 5 min 1 = 4, voor het op twee na hoogste met 5 min 2 = 3, enzovoort.

Die stenen worden daar achtergelaten door één van je drie druïden die van veld naar veld trekken en daarbij een spoor van stenen achter zich laten. Omdat het gros van de plekken waar een druïde zich bevindt voor meerdere cirkels meetelt, is het dus mogelijk dat je in meerdere cirkels tegelijkertijd meerderheden maakt dan wel evenaart. Tegen betaling van één punt mag je een druïde ook laten wandelen zonder achterlating van een steen. (En om dat aan het begin van het spel al mogelijk te maken, begin je niet op 0, maar op 4 punten.) Druïdes mogen over andere druïdes heenspringen, maar worden tegengehouden door stenen.

Die Dolmengötter kun je volgens de doos met 2 tot 5 spelers spelen, alleen is het met 2 een beetje saai, en met 5 te chaotisch. 3 of 4 spelers is ideaal. Het spel duurt erg kort: nooit meer dan een minuut of 20, 25.

Het bijzondere aan Die Dolmengötter is dat er geen spat geluk in het spel is verwerkt. Alles wat de spelers doen is het resultaat van hun eigen wensen en plannen. Het tweede bijzondere aan het spel is dat 'de meerderheid' bij een steencirkel zó is gedefiniëerd dat je er altijd een andere speler voor nodig hebt. Dat betekent dat je elkaar als spelers moet helpen om aan een meerderheid te komen, maar dat je elkaar ook niet teveel wilt bijstaan om te voorkomen dat je alleen maar punten weggeeft. Vergeet niet dat als je een meerderheid evenaart je onderop op de stapel komt te liggen. Door het niet-zichtbaar zijn van de waarde van de hunebedden is dat echter geen makkelijke zaak en krijgt het spel onverwacht ook nog eens een psychologisch tintje. Je weet overigens wel wat de waarde van de hunebedden is waarmee iedereen het spel begint en als een voltooid hunebed wordt gewaardeerd, worden de afzonderlijke blokjes natuurlijk wel aan de medespelers getoond.

Het spel heeft door die eenvoudige wisselwerking een vrij verrassende diepgang. Overal zijn hele kleine meerderhedenspelletjes aan de gang die allemaal in elkaar overlopen. Zeker als het bord voller begint te raken en de druïden niet meer zo makkelijk kunnen ontsnappen, is het erg oppassen geblazen met waar je precies de stenen achterlaat. Je hebt weliswaar de beschikking over een megasprong waarmee een druïde van het ene naar een willekeurig ander veld kan springen, maar daarvoor moet hij wel eerst een ronde plat liggen om 'kruiden te verzamelen'. En het ontslaat je nog steeds niet van de plicht om een steen neer te zetten of een punt in te leveren. Daardoor kan het zomaar gebeuren dat 'opeens' in meerdere steencirkels meerderheden ontstaan of worden geëvenaard en dus ook hunebedden moeten worden geplaatst. En dit aspect maakt het spel ook nog eens erg gemeen: merk je pas later dat een hunebed had moeten worden geplaatst, heb je pech. Je mag het niet meer naderhand nog toevoegen... (Dit is gebeurd met geel in de geel-blauwe cirkel naast die megacirkel van blauw.) Ook al is het een kortdurend spel waarvan je al snel denkt ach, dat kan nog wel even: je moet goed opletten. En daarom is het niet het meest ideale spel om met een beneveld hoofd om 2 uur 's nachts nog even uit de kast te trekken...

Normaliter zou ik bij de combinatie van afwezigheid van geluk en veel spelers gillend weglopen vanwege de chaos die ontstaat doordat spelers elkaar continu voor de voeten lopen, maar in dit geval heb ik daar geen enkel probleem mee omdat spelers elkaar moeten helpen voordat ze elkaar gaan dwarszitten. In combinatie met de heel erg korte speelduur is dit een spel dat meer in de spotlight zou moeten staan dan nu het geval is. Hoe vaker ik het spel, hoe meer ik me realiseer dat ik dit spel niet vaak genoeg speel. Alleen het eerbiedwaardige Kardinaal & Koning houdt zich naast Die Dolmengötter staande. En dat is een tamelijk bijzondere prestatie.

Nu alleen nog eens proberen of ik het spel voor 2 niet wat spannender kan maken" (met dank aan cymric - bordspelforum)

26-02-2008 om 00:00 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
23-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dichtst dus het snelst?!
Klik op de afbeelding om de link te volgen Ondertussen is onze eerste spel dat we reeds hadden aangekondigd gearriveerd. Niet verwonderlijk was dit een spel van een Belgische uitgeverij. We verwelkomen met veel dank aan Repos Production : "Cash & Guns Yakuza's".


In deze uitbreiding van het maffe partyspel met de schuimrubberen pistooltjes Cash & guns gaat de bende-oorlog een stapje verder. Waar je in de basisversie tegen iedereen aan moest knallen om zo veel mogelijk poen binnen te halen, ga je nu in team proberen je schaapjes op het droge te houden. Bij welke maffiabende hoor jij : Gangsters East Side of Gangsters West Side of Yakuzas.

Het leuke aan de uitbreiding is alleszins weer het nieuwe arsenaal aan wapens. Neem een shotgun in de hand of slash met je samuraizwaard. Gooi met ninjasterren de personages van je tegenstrevers omver, maar let op dat je je bendeleden niet omver legt, want ook dat behoort tot de mogelijkheden.

U kan kennis maken met de spel op onze spellenavond van 4 april, aangezien we voor de spellenavond van maart al voldoende materiaal voor handen hebben en nu alles in het teken staat van tweepersoonsspellen.

23-02-2008 om 18:31 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
21-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerika vindt SpinLi ook !

Ik kreeg net ook een mail binnen van Warfrog games. Zij konden ons jammerlijk genoeg niet alle spellen schenken die we graag wilden, want die hadden ze niet meer op stock, maar de twee die ze nog wel hadden "Byzantium" en "Way out west" zouden de oversteek over de Atlantische Oceaan gaan maken de komende dagen en weken. Dank u wel Warfrog games!

By the way : er zijn op dit moment dus weer al héél wat vooruitzichten. We wachten vol spanning de aankomst van al deze spellen af. Voorlopig is er nog niets gearriveerd van de aangekondigde spellen, dus verlekker je er toch nog niet te hard op. Vanaf het moment dat ze effectief in ons bezit zijn, zullen we ze extra in de picture zetten.

21-02-2008 om 17:09 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
20-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog ééntje onderweg
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Ik kreeg net bericht dat er nog ééntje onderweg zou zijn. Ditmaal een uitbreiding van een partyspel dat we al in de collectie hebben : cash & guns.
In de uitbreiding cash & guns yakuza's hebben we naast de schuimrubberen pistooltjes ook samuraizwaarden en ninjasterren om de tegenstrevers te bekogelen. Fun verzekerd dus! Bij aankomst meer info omtrent dit spel!

20-02-2008 om 17:33 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe en oude van Eggertspiele
Klik op de afbeelding om de link te volgen We kennen ondertussen allemaal al wel de spellen van Eggertspiele. In onze clubkast zitten ronkende namen als Imperial, Antike, Cuba, Hamburgum, John Silver, ...

We hebben Eggertspiele ook kunnen strikken om een onbekendere naam "Die Dolmengötter" en hun twee nieuwste aanwinsten van Nürnberg "Change horses" en "Neuland" (nieuwe uitgave) aan ons te schenken. De nieuwe spellen zullen pas half maart beschikbaar zijn en zullen ons dan worden toegestuurd. Die dolmengötter zou er al sneller moeten zijn.

Ik ben benieuwd : in hun eigen mail zeggen ze over dit spel "het ziet er niet uit, de lay-out trekt op niets, maar de mensen die het gespeeld hebben zijn er gewoon wild van". Deze reactie heb ik ook al verschillende keren gelezen op andere fora, dus ik herhaal : ik ben benieuwd.

20-02-2008 om 08:34 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
18-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwsbrief 15 online
Voor de nieuwsgierigen onder ons : de nieuwsbrief voor spellenavond 15 van vrijdag 7 maart 2008 staat op onze website.
Ga gerust al eens een kijkje nemen en geef eventuele aanvullingen en foutjes gerust aan mij door dan kan ik dat eventueel nog wijzigen voor ik hem volgende week naar alle mailbokskes verstuur.

18-02-2008 om 17:04 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (2)
14-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog een extraatje van Time2game
Klik op de afbeelding om de link te volgen Time2game had nog wel een extraatje voor ons. Ze voegden het spel "John Silver" toe aan onze bestelling en sponsorden op deze manier onze spellenclub. Ook dit spel voegen we toe aan de collectie en zal volgende spellenavond beschikbaar zijn. Dank u wel Time2game!!!

14-02-2008 om 16:22 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lang verwachte bestelling is er eindelijk!
De langverwachte bestelling is eindelijk gearriveerd. We mochten de volgende spellen ontvangen en onmiddellijk toevoegen aan onze spellencollectie : EVO, Filou, Im Jahr des drachen en Container. Daarnaast hadden we ook Railroad Tycoon aangekondigd, maar hier zat inderdaad het addertje waarin ik het in een vorig bericht al eens over had gehad. Blijkbaar heeft dit spel het toch niet meer tijdig gehaald vooraleer ze ons de zending opstuurden. In de plaats van dit spel zat een alternatief dat we hadden aangegeven, nl. Starcraft the boardgame. Op zich geen probleem zou u zeggen, want Starcraft is meer waard dan Railroad tycoon wat de kostprijs betreft.

Ja, dat is waar, ware het niet dat we ervan uitgingen dat Starcraft voorlopig niet kon geleverd worden door time2game en we dit spel al elders in de wacht hadden gesleept. We zitten nu dus met een dubbele Starcraft en zonder een Railroad Tycoon. Dit hoeft natuurlijk nog geen supergrote ramp te zijn. We zullen met de mannen van Time2game naar een oplossing zoeken als ze terug zijn van hun skireis. Misschien kunnen we gewoon een keertje ruilen, misschien mogen we het spel doorverkopen, ... (indien je interesse zou hebben, kan je het me altijd al laten weten, het spel is splinternieuw en in folie uiteraard).

We voegen alleszins bovenvernoemde spellen al toe aan de spellencollectie.

14-02-2008 om 16:20 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslag poll bekend!

Aan ieder van u allen in de eerste plaats een zalige Valentijn gewenst.
Daarnaast heb ik vandaag nog wel wat positief nieuws voor u. U kon uw favoriete spellen die nog moesten worden toegevoegd aan onze collectie, kiezen via onze webpoll. Er werd 20 maal gestemd op verschillende combinaties, maar uiteindelijk haalde deze combinatie het toch nog overtuigend. We voegen met de nodige trots dan ook volgende spellen toe aan de collectie : Drachenreiter, FBI en Tortuga.







14-02-2008 om 16:15 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
13-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleiner, maar gezellig!
Ik ben net een kijkje gaan nemen in Lindelo om de oplossing voor het probleem eens te bekijken.
We mogen gebruik maken van de ontspanningszaal van de vijfhoek. Deze zaal is aanzienlijk kleiner uiteraard, maar daardoor ook wel knusser, we zullen het voordeel maar zien van de tegenslag. Ik denk wel dat we zo'n 60 mensen kunnen plaatsen, zij het dan een beetje dichter op elkaar dan gewoonlijk. Bovendien is er daar ook een keukentje ter onzer beschikking, zijn er koeltogen en wordt het drinken, de tafels en stoelen klaar gezet (in de mate van het mogelijke), dus ik ben benieuwd wat het zal geven.

Eén ding verandert er voor u allen. U kan nu beter parkeren aan de kerk van Lille (plaats genoeg normaal) en via de zij-ingang direct aan onze zaal aankomen d.w.z. even naast de parochiezaal wandelen en niet het mortuarium binnengaan, maar de andere deur. U zal ons daar dan zeker zien zitten. Vertel dit ook al zeker verder aan vrienden en familie zodat ze ons niet hoeven te zoeken.

13-02-2008 om 16:03 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Probleempje Lindelo
Ik heb net telefoon gehad dat we een klein probleem hebben voor onze volgende spellenavond van 7 maart. We zullen niet onze vertrouwde cafetaria kunnen gebruiken, aangezien het dan quiz is van Lindelo zelf en dit moet in de grote zaal doorgaan. Ze waren vergeten om dit op de agenda te zetten en de zaal vast te leggen, zodat ze me dit niet konden melden toen ik de data ging vastleggen.

Een ramp is het evenwel niet, want we krijgen de kleinere zaal van de vijfhoek ter beschikking. Wat dit juist inhoudt, weet ik nog niet. Ik ga sowieso eens even langs bij Lindelo om de zaal te bekijken, na te gaan of we tafels en stoelen genoeg hebben, hoe het geregel met drank mogelijk zal zijn of niet, ...

Het zou dus best wel eens kunnen dat we éénmalig met eigen drank zullen moeten werken, omdat we geen glazen en koelkasten ter beschikking hebben. Dit maakt natuurlijk wel dat we niet zo veel zullen kunnen aanbieden. Op zich geen probleem denk ik omdat er toch meestal ice tea, cola en bier wordt gedronken.

Vanaf het moment dat ik meer weet, laat ik jullie iets weten.

13-02-2008 om 14:19 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Achtergebleven bestelling onderweg
Ik heb net eindelijk het verlossende mailtje gekregen dat onze bestelling van december eindelijk vertrokken is met de post. Nu moeten we enkel nog ons hart vasthouden dat het niet verloren gaat in één van die duizenden rode busjes die ons land doorkruisen en anderzijds stond er in de mail ook een verontrustend stukje omtrent "iets dat later nog geregeld zou moeten worden", "een probleem in de balans aankoop/verkoop". Ik ben razend benieuwd wat dit allemaal zal inhouden. Achter deze zin stond wel dit : , dus hopelijk is dit een  en geen
Ik hou jullie op de hoogte!

13-02-2008 om 13:45 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
08-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lang Leve Leeggoed
Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag ben ik ook een beetje leeggoed (ice tea) terug gaan brengen en dit levert ons eveneens een nieuw spel op.
We voegen met de nodige trots dan ook het spel "Diamant" toe aan de collectie. Ga zeker eens een kijkje nemen naar onze spellenlijst en klik op de naam van het spel. Al onze spellen zijn trouwens gelinkt aan de overeenkomende pagina van boardgamegeek. Oké, het is in het Engels, maar de mogelijkheden zijn enorm, dus als je iets meer te weten wil komen van onze spellen, is er maar één adres.

08-02-2008 om 11:47 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spannende webpoll
U heeft misschien al gestemd, gaat dit misschien nog doen (of nog eens doen), maar ik kan u al wel vertellen dat het zeer spannend wordt wat het toevoegen van de spellen aan de spellenkast betreft. Op de webpoll op deze blog kan u stemmen welke spellen nog moeten worden toegevoegd aan de spellenkast. Er is voorlopig een gelijke stand tussen "Mississippi Queen + the Black rose" en "FBI, Tortuga en Drachenreiter". Welke het uiteindelijk zullen halen, ligt volledig in jullie handen, dus ... stemmen zou ik zo zeggen.

08-02-2008 om 10:56 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aankomst bestelde spellen???
Zoals u weet, zijn we nog steeds in blijde verwachting van de bestelde spellen, die we hebben aangekocht met de opbrengst van de spellenavonden van januari en februari. Tot op vandaag de dag zijn ze er nog steeds niet, maar ik hoop alleszins dat ze niet meer al te lang op zich zullen laten wachten. Ik heb ze wel alvast toegevoegd aan onze spellenlijst op de website, dus schrik je geen bult als je daar ineens spellen ziet tussen staan, waar met nog geen woord is over gerept. Uiteraard gaan we dat ook niet laten gebeuren en gaan we nu even een opsomming geven van de spellen die zijn toegevoegd :

- Container (Valley games)
- EVO (Eurogames)
- Filou (2F-spiele)
- Railroad tycoon (Eagle games)
- Im Jahr des Drachen (Alea spiele)

Bovendien werd ons ook nog een kleine verrassing belooft, maar hierover krijg je meer uitleg als het pakketje is gearriveerd.

08-02-2008 om 10:52 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)

Foto

Klik op ons logo om terug naar de startpagina te gaan


Bent u op zoek naar info omtrent een spel? Typ de titel hieronder in het balkje en klik op "zoeken".

Zoeken in blog



Contact via mail :

spellenkanaal (at) gmail (dot) com

Categorieën
  • "Kaartje leggen" (5)
  • Essen 2009 (47)
  • Essen 2010 (27)
  • Essen 2011 (45)
  • Essen 2012 (137)
  • Essen 2013 (212)
  • Essen 2014 (85)
  • Essen 2015 (86)
  • Essen 2016 (77)
  • Essen 2017 (76)
  • Hete hangijzers (6)
  • imprESSENs (651)
  • Nürnberg 2012 (17)
  • Nürnberg 2013 (17)
  • Spelen met SpinLi (318)
  • Spellen in beeld (77)
  • Tussendoortjes (9)

  • Bezoek je onze nieuwe blog alvast een keertje? Zie bij de links!

    Links
  • Spellenlijst SpinLi
  • Bordspelmania : forum
  • Ditterio's blog
  • Spel(l)enderwijs
  • Boardgamegeek
  • De tafel plakt ! (Dominique)
  • SpinLi's nieuwe blog !!!
  • Spellenclub Pallieter (Lier)
  • Spellenclub Heist statie (Heist-op-den-Berg)
  • Spelregels.eu

    Foto

    5% korting bij aankoop als SpinLi-lid !!!
    Klik op het logo om hun site te bezoeken.
    Inhoud blog
  • Solar Flux
  • Elk einde heeft een nieuw begin ...
  • Photosynthesis (Blue Orange Games)
  • Nutz (Blue Orange Games)
  • Katarenga (Huch)

    Blog als favoriet !

    Archief per maand
  • 12-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs