Plietsplets
Elke dinsdag tussen 11.30 en 12.00 uur: JOHAN TIPT BOEKEN op MENT TV

Foto

CD-ALBUM IN DE KIJKER


Foto

"Natural Woman - a tribute to Carole King"
Sabien Tiels

www.sabientiels.be  


Dit zijn onvergetelijke partners van www.plietsplets.be


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Zoeken in blog


Foto

Freek Neirynck zorgt met grote regelmaat voor 'boekensienjalementen' met een eigen kijk



Foto

voor wie iets méér wil
14-03-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Word BELGISCH KAMPIOEN SNOWBOARD & FREESTYLE SKI
Klik op de afbeelding om de link te volgen
  BELGISCH KAMPIOENSCHAP SNOWBOARD & FREESTYLE SKI.

@ Les 2 Alpes, Frankrijk

8 – 15 april

De Olympische Winterspelen in Turijn hebben het zonder Belgische skiërs en snowboarders moeten stellen. Maar niet getreurd, de wintersport scéne mag zich stilaan klaar maken voor hét Belgische snowevent van het jaar: “Snowjam & The Belgian Open”, de officiële Belgische Kampioenschappen Snowboarden en Freestyle Skiën, omringd door tal van activiteiten en party’s. Competitieriders, recreanten en supporters worden van 8 tot 15 april in Les 2 Alpes, Frankrijk verwacht voor sfeer én spektakel op topniveau!

 

Het BK is aan de vijfde editie toe en alle aanwezigen zullen het geweten hebben.

Maar liefst zeven clubs en alle concurrerende reisorganisaties hebben de schouders gezet onder het grootste recreatieve snowevent dat België ooit gekend heeft.

 

Snowjam heeft plaats op 2000 m hoog in de Franse Alpen, een plaats vol heerlijke frisse lucht en voor wie meereist fantastisch vakantieplezier.

Snowjam combineert het officiële Belgisch Kampioenschap Snowboard & Freestyle Ski met een ijzersterk vrije tijdsaanbod en de nodige verwachte en onverwachte adrenalinestoten.

Op Snowjam krijgt iedereen de kans om te leren skiën en snowboarden. Gevorderden kunnen er volleerden worden en volleerden zich even toetsen met de beste atleten die ons land rijk is.

Alle recreanten kunnen er geheel gratis het nieuwste van het nieuwste snowboardmateriaal testen, leren jumpen (en gegarandeerd veilig landen op een luchtkussen van 4m2), genieten van heerlijke borrels tijdens après ski’s en net zo stijlvol als men is op het snowboard of de ski’s deelnemen aan geweldig leuke party’s. Zo is er onder meer een party met Discobar Galaxie, gesponsord door Lee Cooper en een Hamburger Hill, een eetfestijn met meer dan 1500 Belgen.

Overdag strijden de beste riders voor de titel van Belgisch Kampioen in de disciplines Big Air, Half Pipe, Boardercross en Slopestyle.

De Belgian Open worden gereden in vier categorieën: dames, junioren heren, senioren heren en freestyle ski. De strijd om de titel van Overall Belgisch Kampioen belooft dit jaar een regelrechte clash te worden tussen riders van verschillende generaties. Alle leden van het Belgische Junior Team hebben hun komst reeds bevestigd. Het wordt alvast vol spanning uitkijken naar het duel tussen de youngsters en gevestigde waarden als Joeri Urbanija, Frederik Van Den Bossche, Pieter Simons en Rob Cornelissen, die voor het eerst een volledig seizoen in de bergen heeft getraind.

Meer info : www.snowjam.be

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lentegroenten: na de lange winter het lekkerste wapen tegen voorjaarsmoeheid

Waarom zijn er asperges in de lente en niet in het najaar? Waarom zien we een grote aanvoer van kropsla, andere slasoorten, broccoli en tomaten in april en mei? Het antwoord komt uit de natuur (met een beetje hulp van de mens): lentegroenten bevatten precies die vitaminen, mineralen en oligo-elementen die we nodig hebben om voorjaarsmoeheid te bestrijden en nieuwe vitaliteit krijgen na de afgelopen lange winter.

Laat dit voorop staan: in elk seizoen is het van belang te streven naar een evenwichtige en gevarieerde voeding met een ruime portie verse groenten en fruit. Bepaalde soorten groenten en fruit kunnen ons evenwel specifiek helpen tegen het fenomeen dat we kennen als voorjaarsmoeheid. Het is een gevoel van futloosheid en depressie dat bij de ene mens al sterker doorbreekt dan bij de andere. Zelfs als buiten de lentezon schijnt, zouden we uren kunnen slapen en lijkt elke inspanning te veel.

 

Voorjaarsmoeheid is een heel natuurlijk verschijnsel. De winter – en zeker wanneer die zo lang geduurd heeft als de voorbije! - heeft onze reserves uitgeput en daarom kan ons lichaam in de eerste weken van de lente best wat pep gebruiken. Uit wetenschappelijk onderzoek is nu gebleken dat lentegroenten tot de meest gezonde, lekkere en natuurlijke pepmiddelen behoren.

·        Asperges: bevatten veel vitaminen B1 en B6 en zink.

·        Broccoli: voor zijn hoge gehalte aan vitaminen B1, B3 en C en aan foliumzuur, magnesium en zink.

·        Tomaten: vooral de aanwezigheid van het aminozuur tyrosine maakt van de tomaat een antidepressivum!

·        Kropsla, veldsla, eikenbladsla, lollo bionda en lollo rossa: belangrijk wegens het gehalte aan foliumzuur.

·        Ijsbergsla en Romeinse sla: forse leveranciers van vitamine B1.

·        Bloemkool: nodig voor de vitaminen B6 en C.

·        Spinazie: zorgt voor een echte pepkuur wegens de hoge gehaltes aan de vitamine B1, foliumzuur, magnesium, selenium, zink, tryptofaan en tyrosine.

·        Paprika: heel nuttig voor de vitaminen B6 en C, maar ook voor het magnesium.

·        Peterselie en waterkers: hoge gehaltes aan de vitaminen B1, B3, B6 en C, aan magnesium en tryptofaan.

·        Aardbeien: in de lente een belangrijke bron van vitamine C.


Voor meer informatie hieromtrent: www.lava.be


Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chantal Câlin en Charles Dumont in "Les chansons d'amour'
Klik op de afbeelding om de link te volgen
“ Non, je ne regrette rien “

 

Wat betekent dit chanson voor u ? Hoe vaak hebt u het gehoord ? Hoe vaak werd het ‘wereldwijd’ gedraaid ? Hoe vaak werd het gezongen ?

Edith Piaf maakte dit chanson onsterfelijk… Charles Dumont componeerde het met nog 40 andere chansons voor Madame Piaf.

Piaf was het die hem het podium opstuurde om samen ‘Les Amants’ te zingen ; 45 jaar later bezingt hij nog steeds zijn gekende werken. Dumont - ondertussen 77 jaar jong - heeft parels van chansons gecomponeerd , wat hem héél wat Gouden Platen heeft opgebracht o.a.  Une Chanson , Les Chansons d’Amour, Une femme, Les mots d’Amour… Heel wat grote namen hebben zijn composities gezongen, waaronder Barbra Streisand, Shirley Bassey, Dalida, Tino Rossi…


Een concert van Charles Dumont bijwonen is 2 uur lang puur genieten …


In dit exclusief concert “ Les Chansons d’Amour ” kunt U Charles Dumont beleven samen met Chantal Câlin.
Zij hebben in het verleden al heel wat samengewerkt, zowel in Nederland, Wallonië als in Parijs, nu voor het eerst in Vlaanderen !

Chantal moeten wij U niet meer voorstellen, U hebt haar reeds ontdekt in haar vorige concerten. Ook hier laat zij zich begeleiden door haar 4 muzikanten en brengt ze naast enkele eigen chansons ook de meest gekende chansons van Brel tot Piaf.

In het tweede deel van het concert zal Charles Dumont  - die zichzelf begeleid aan de piano - zijn eigen rijke repertoire brengen om te eindigen in enkele duetten met Chantal Câlin.

 

“Les Chansons d’Amour”


zaterdag 8 april’06 om 20u00 en zondag 9 april’06 om 15u00


Theater V.C.A.
Veeweydestraat 24 Anderlecht (op 50 meter van markt en metro)

 

Info en Reservatie : 013 67 80 27  of  0475 93 91 32 of surf naar www.chantalcalin.be

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VLAM stelt SIERPLEZIER voor op regionale televisiezenders


“Sierplezier”, nieuw groenprogramma op regionale zenders
VLAM wordt de voornaamste partner in een nieuw groenmagazine dat uitgezonden wordt op de regionale zenders AVS, WTV-Focus en ROB-TV. Het nieuwe progamma heet “Sierplezier” en gaat voor het eerst in de ether op zaterdag 25 maart.

Met de lente voor de deur start op de regionale televisie een nieuw groenmagazine. In het programma, “Sierplezier”, zal presentator Paul Vandenbosch de kijker tien weken lang meetronen naar Vlaamse sierteeltbedrijven en voorbeeldtuinen. De groenliefhebber komt bijvoorbeeld meer te weten over de manier waarop orchideeën gekweekt worden. En er zitten meteen verzorgingstips bij voor wie ze zelf in huis heeft.
Bijzonder gesmaakt wordt zeker ook de rubriek waarin bestaande tuinen, in alle maten, belicht worden. Hier kan de kijker ideeën opsnuiven en er in zijn eigen tuin zijn voordeel mee doen. Ook het aspect tuinaanleg komt aan de beurt. Zowel tuineigenaars als tuinaanleggers geven tekst en uitleg bij hun realisatie.

Voor wie al nieuwsgierig is naar de eerste uitzending verklappen we al dat die in het teken staat van bomen en hagen planten, het is immers plantseizoen.

De uitzenduren zijn als volgt:

AVS
vanaf zaterdag 25 maart, iedere zaterdag van 9u tot zondag 9u en woensdag van 14u tot 17u in lussysteem
uitzending elke weekdag op dagtv

ROB-TV: uitzenduren nog niet bekend

WTV en Focus-TV:
Maandag om 12u, 15u en 17u30
Dinsdag om 12u en om 15u
Woensdag om 12u en om 17u30

Reageer (0)

11-03-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JEUGDBOEKENWEEK ... een must voor wie zich JONG voelt !

Jeugdboekenweek is het grootste kinderboekenfestival van Vlaanderen. Veertien dagen lang zetten scholen, bibliotheken, boekhandels en culturele centra de mooiste boeken in de kijker.

Jaarlijks heeft Jeugdboekenweek een ander thema. Jeugdboekenweek 2006 (11-26 maart 2006) heeft als thema:
Mijn familie.

Wil je meer weten over de voorbije Jeugdboekenweken. Klik hier.



Jeugdboekenweek is een project van Stichting Lezen in samenwerking met de bibliotheken, het onderwijs en het boekenvak.
Stichting Lezen is het aanspreekpunt van de Vlaamse overheid voor lezen en leesbevordering.
Met de steun van de Vlaamse minister van cultuur, jeugd, sport en Brussel. In samenwerking met Radio 1 en Ketnet.

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4de NACHT VAN DE GESCHIEDENIS - een aanrader op 21/3

230 ACTIVITEITEN TIJDENS VIERDE NACHT VAN DE GESCHIEDENIS
Een greep uit de 63 rondleidingen, films, lezingen, evocaties en exposities
in Oost-Vlaanderen


Met 16.000 deelnemers op meer dan 200 plaatsen heeft de Nacht van de Geschiedenis op amper drie jaar tijd een plaats verworven bij de grootste culturele eendagsevenementen. Op dinsdag 21 maart 2006 vindt de vierde editie plaats. Die avond komt de geschiedenis opnieuw tot leven door evocaties, geanimeerde wandeltochten, rondleidingen, nocturnes, oud beeldmateriaal, lezingen, vertelavonden, historische diners, film, theater en zelfs spel. De Nacht van de Geschiedenis is een initiatief van het Davidsfonds i.s.m. Kinepolis, Klara en De Standaard. In Oost-Vlaanderen kunnen deelnemers op 63 locaties terug de geschiedenis in. Een greep uit het gevarieerde programma. 

Historische kennis testen? Dat kan tijdens de Vierde Grote Geschiedenisquiz in Zottegem
Eddy Levis, ‘presedent’ van ‘De Gentsche Sosseteit’ (Gent) heeft het in zijn voordracht Fabriekgents over de relatie tussen de fabriek en het Gentse dialect, of van Burgergents tot Platgents. 
In Oudenaarde is er voor elk wat wils. Een middeleeuwse striptease voert de deelnemers terug naar  de mode uit de duistere eeuwen. Tijdens Koken in de middeleeuwen wordt een middeleeuws menu gemaakt én geproefd. Tot slot staat ook een Fakkeltocht door ’t Bos Ename met bijhorende volkse verhalen op het programma. 
In het Mercatormuseum van St.-Niklaas geeft Alfred van der Gucht een lezing over De cartografie van het Waasland. 
In Ede (Sluis-Nederland) draait alles om De Belgisch-Nederlandse grens: een geïllustreerde voordracht, gevolgd door een grenspadwandeling met fakkels en een bezoek aan Strobrugge. 
Filmbeelden tonen Kemzeke ten tijde van toen, tijdens de aanleg van de expressroute door het Stropersbos (1964). 
Erik Wille speelt zegt zingt Karel Waerie (hommage aan de Gentse volkszanger) in Bellem
Een diavoordracht over Land van Leie en Latem in Erembodegem keert terug naar de bakermat van de 20ste-eeuwse Vlaamse schilderkunst. 
In het kader van de Nacht van de Historische Film leidt regisseur Stijn Coninx om 19.45 u. Casanova  in en om 22.15 u. Quills, in Decascoop Gent.

Alle info over deze en andere activiteiten in uw regio vindt u op www.davidsfonds.be/nacht
of in het programmakrantje (gratis te bestellen: 016/310.
600).


Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LA SAKHRA staat er gewoon !
la sakhra

Voor zangeres Petra gaat het er momenteel kei hard aan toe. Met de single ‘Wonderland’ scoort ze een dikke hit. Het nummer staat deze week voor de 2de week op rij op # 4 in de Ultratop 50. La Sakhra: "Mijn leven is op dit moment echt wel heel druk. Tijdens mijn deelname aan ‘Eurosong’ ben ik blijven doorwerken als verantwoordelijke bij kledingketen H&M in Gent-Zuid. Ik speel ook nog elk weekend in The Stage in Antwerpen en nu komen er ook nog de aanvragen bij voor optredens. Hoe ik dat moet combineren weet ik voorlopig nog niet maar ik ga de volgende weken eens uitkijken naar mogelijkheden. Misschien ga ik part-time werken, we zien wel". Natuurlijk komt er een vervolg op ‘Wonderland’, dat is zeker en vast de bedoeling. "Die pop-jazz mix ligt mij heel erg goed, daar wil ik graag voluit in doorgaan", aldus een enthousiaste zangeres.
Klik gerust een naar
www.lasakhra.be of vraag de nieuwsbrief van ARS Entertainment aan voor alle boeiende berichten van hun artiesten: www.arsentertainment.be

Volgende week vindt U op deze plietsplets-site trouwens een special omtrent deze ARS-nieuwsbrief die dan welgeteld 5 jaar zal bestaan. In het oog houden, dus !

Reageer (0)

10-03-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MAMMA MIA op 12 maart van start !!

 


Vlaanderen gaat uit de bol voor Mamma Mia!

Al 45.000 tickets de deur uit!

Het Vlaamse publiek kijkt reikhalzend uit naar de première van de Vlaamse versie van de musical Mamma Mia!, want reeds  45.000 tickets zijn de deur uit. Mamma Mia!  mag zeker nu al met recht en reden dé musical van 2006 genoemd worden!

Aanstaande zondag 12 maart vindt de langverwachte galapremière van Mamma Mia!plaats in de Antwerpse Stadsschouwburg en het belooft een spetterend feest te worden! Heel wat Bv’s en prominenten zijn uitermate nieuwsgierig en hebben ingeschreven om hun opwachting te maken op de galapremière. In ieder geval, het zal zeker en vast knallen in de stadsschouwburg zondag.

Ook is de Vlaamse cast er meer dan klaar voor. De afgelopen dagen was namelijk Andrew Treagus, de International Executive producer van Mamma Mia! in het theater en hij was vol lof over de Vlaamse cast. Hij is enorm opgetogen met het Vlaamse talent, vindt iedereen geweldig in zijn rol en beweert zelfs dat deze Antwerpse productie bij de beste van de wereld hoort…

Het verhaal van Mamma Mia! speelt zich af op een Grieks eiland en combineert het komische en levendige liefdesverhaal van Donna (Vera Mann) met tweeëntwintig van de grootste hits van ABBA. Donna woont met haar dochter op een klein Grieks eiland. In het dagboek van haar moeder ontdekt Sophie (Sasha Rosen) dat ze drie mogelijke vaders heeft. Sophie staat op het punt te trouwen met haar jeugdliefde Sky, maar wie moet haar nu die grote dag weggeven? Om dit uit te zoeken nodigt ze de drie mogelijke vaders, Bart, Sam en Harrie uit op het eiland. Daarnaast komen ook Donna’s beste vriendinnen van vroeger langs om herinneringen op te halen aan de tijd van Donna and the Dynamo’s.

Mamma Mia! is een dynamische en uitermate komische liefdesgeschiedenis die wordt verteld aan de hand van de grootste ABBA hits. Een verhaal vol humor, romantiek, emotie en nostalgie.

 

 

 

Praktische info:

Mamma Mia!

Tot en met 30 april in de

Stadsschouwburg van Antwerpen

Tickets & info:  070/69.68.69

www.mamma-mia.be

 

Shows zijn er van woensdag tot en met zaterdag om 20u, en zondag om 19u.

Ook voorstellingen op zaterdag en zondag om 14u.

Er zijn geen voorstellingen op maandag en dinsdag.

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Groot Vleeshuis in Gent zoekt gezonde knuffelaars !

HET GROOT VLEESHUIS op 19 maart ...

Aai een schaapje in het hart van Gent !

 

Ervaar een vleugje lente in stad Gent en knuffel een lammetje op de Groentenmarkt!

De familie Vandepitte van schapenhoeve Moerenham uit Zele laat je kennis maken met een 10-tal schaapjes! Ontdek het productengamma op basis van schapenmelk en proef deze lekkere, gezonde kazen en yoghurt.

 

Schuif aan de gezonde ontbijttafel aan!

 

Een heerlijk gezond ontbijt met Oost-Vlaamse streekproducten in het prachtige middeleeuwse kader van het Groot Vleeshuis! Een ideale start voor jouw gezin voor een actieve of ontspannende zondag!

 

Inschrijven kan voor shift 1 (9 tot 10 u.) of voor shift 2 (10.30 tot 11.30 u.)

Prijs: € 6,00 per volwassene / € 4,00 per kind. Reservatie gewenst. 
Reservatie of inlichtingen:

Groot Vleeshuis, Promotiecentrum voor Oost-Vlaamse streekproducten

Groentenmarkt 7, 9000 Gent                       grootvleeshuis@oost-vlaanderen.be

Tel. 09/223.23.24 - Fax 09/223.23.22                www.grootvleeshuis.be

Reageer (0)

09-03-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het nieuwe AMBIANCE-nummer doet weer watertanden !



Wie liefhebber is van bonen, wijn, Athene, de Vlaamse Ardennen, wijn, rundsvlees ... èn eens wil weten wat men nu bedoelt met de gezonde omega-3 en 6 ..... komt zeker en vast aan bod met het maartnummer van Ambiance alwaar Dirk De Prins de culinaire plak zwaait. Haal Ambiance nu in huis voor 5,95 euro en geniet ...

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het MAART-gebeuren in Flanders Expo
20 jaar Computers op School en Thuis
din 14 - don 16 maart

Agriflanders

Sinds 1986 organiseert CST (Computers op School en Thuis) jaarlijks ICT-vormingsdagen. Deze studiedagen bieden via seminaries en demonstratiesessies een scala van onderwerpen aan voor beginners, gevorderden en experts over zowel technische als pedagogische aspecten van ICT. Het beursgedeelte van de CST Studiedagen is met 39 standhouders helemaal volzet.


Dé belevingsbeurs vol creatieve woonideeën
zat 18 - maa 20 & vrij 24 - zon 26 maart

fedoba

Altijd vernieuwend, verrassend en trendy, presenteert Sfeer de laatste woontrends en inspirerende interieurs, tuinen en zwembaden. Nieuw is de Sunset Boulevard, waar woonspecialisten, designers en stylisten je kleur- en materiaaladvies geven. Verder vind je op Sfeer de grootste Vlaamse show van tuinmeubilair. Ten slotte zijn er opnieuw de tuinen van Buiten Verbeelding en diverse Sfeerspecials.


The Fast & The Furious
zat 18 - zon 19 maart

sid

Op 100% TUNING vind je alle nieuwigheden en trends in de autobranche. Daarnaast zijn méér dan 250 showwagens uit Europa, Japan en USA aanwezig. Wie van snelle en knappe bolides houdt, kan ook de wagens uit de film "The Fast & The Furious 3" in primeur bewonderen. Dit jaar is er ook aandacht voor Scooter-tuning en bromfietsen.


Avontuurlijk groepsrondreizen
zon 19 maart

fedoba

De Nederlandse reisorganisatie Djoser organiseert al meer dan 20 jaar avontuurlijke groepsrondreizen over de gehele wereld. Tijdens deze informatiedag worden er dvd-presentaties per continent vertoond die een goede indruk bieden van wat men op een reis met Djoser kan verwachten. Uiteraard kan je ook vragen stellen en de mensen achter Djoser ontmoeten.


Veiligheid achter de schermen van grote evenementen
din 21 maart

fedoba

Overal waar grote mensenmassa's samenkomen, zijn er bepaalde risico's. Deze derde studiedag gaat dieper in op een aantal essentiële aspecten bij het organiseren van evenementen of manifestaties, ongeacht de grootte of de complexiteit ervan. De studiedag richt zich tot iedereen die betrokken is bij evenementen: in de eerste plaats de organisator zelf, maar ook politie, brandweer, medische diensten, beveiligingsfirma's, overheden,...


Trefpunt voor jagers en andere natuurliefhebbers
vrij 24 - zon 26 maart

fedoba

De hond als trouwe helper bij het jagen, roofvogels, wapenmakers, nieuwigheden op gebied van jachtoptiek, . zelfs de meest kritische bezoeker vindt op Hunting zijn gading. Verder is er een ruim aanbod aan jachtreizen naar diverse buitenlandse bestemmingen. Voor de tweede keer op rij is Frankrijk gastland. Een primeur op Hunting is het buitenterrein waar je kan kleiduifschieten. En de vereniging 'De frettenark' geeft info over jagen met fretten.


Computers van A tot Z
zon 26 maart

fedoba

Micro Mega Market verenigt meer dan 100 standhouders met de meest geschikte computers volgens jouw persoonlijke noden: nieuw of tweedehands, gesofisticeerd of eenvoudig, enz. Je vindt er werkelijk alles: van volledige multimediacombinaties over software en boeken tot printers.


Regionale vakbeurs voor professionelen uit de laboratoriumsector
din 28 maart

fedoba

Laborama is een vaste waarde en is in België de enige vakbeurs voor de laboratoriumsector. Het is de ideale plaats en gelegenheid om alle belangrijke leveranciers te ontmoeten en zich te informeren over de ontwikkelingen en nieuwe producten in de markt. Laborama richt zich niet alleen tot bedrijven uit de privé-sector, maar ook tot overheids- en onderwijsinstellingen.


Eéndagsvakbeurs voor meet- en regelinstrumentatie in de procesindustrie
don 30 maart

fedoba

Zo'n honderd exposanten, gespecialiseerd in Meet- en Regelinstrumentatie, Factory Automation, Test & Measurement en Automatisering verwachten in Gent een duizendtal bezoekers uit alle industriële sectoren. Er is ook een seminarieprogramma, samengesteld door exposanten en onafhankelijke partners.


Fijne start Paasvakantie in Flanders Expo
vrij 31 maart - zon 2 april

fedoba

Games & Toys wordt 3 dagen lang een interactieve kijk-en-doe-beurs voor jong en oud, waar spelprimeurs worden gekoppeld aan een ouderwetse portie spelvreugde. Je krijgt er een totaalaanbod van speelgoed en spellen én alle nieuwe trends. Spelletjes zijn er in alle maten en gewichten en voor alle leeftijden: kaartspellen, bordspellen, online & computer games, war games, collectible games, rollenspellen.


Algemene info : www.flandersexpo.be

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie houdt van cabaretten kan in Gentse Capitole terecht ...
CABARETTEN
Hans Liberg – De Laatste Kans
 
Hans Liberg staat vanaf vandaag met zijn show “De negende” in de Arendberg Schouwburg. Deze voorstellingen zijn jammer genoeg volledig uitverkocht.
 
Wie Hans Liberg dus nog aan de slag wil zien heeft enkel nog een laatste kans... op het Cabarettenfestival!  
 
Cabarettenfestival
Wouter Deprez, Alex Agnew, Wim Helsen,…
Dit hi-hilarisch festival verzamelt de grootste comedy-talenten van de lage landen. Met een programma die je van je stoel doet rollen van het lachen. Een must voor iedere comedy liefhebber.
 
Hans Liberg op hert Cabarettenfestival
De volgende keer dat Hans Liberg in Vlaanderen te zien is, is tijdens dit festival op vrijdag 21 april om 20 uur in Capitole Gent. Maar ook voor deze voorstelling vliegen de kaartjes de deur uit.  Snel zijn is de boodschap!
 
 
Cabaretten: het programma
 
Het festival loopt van 19 tot en met 30 april in Capitole Gent

19 april 2006 – Arie en Silvester
20 april 2006 – Alex Agnew
21 april 2006 – Hans Liberg
22 april 2006 – Bert Kruismans
23 april 2006 – Wouter Deprez (uitverkocht)
26 april 2006 – Wouter Deprez (uitverkocht)
27 april 2006 – Wim Helsen (uitverkocht)
28 april 2006 – Caveman
29 april 2006  - Stand Up Night met 4 stand up comedians: Danny van Britsom, Piet  Depraitere, Henk Ryckaert, Thomas Smith
30 april 2006 – Jummoo

 
info en reservatie tickets
 
077/37 38 39
www.sherpa.be
www.musichallgroup.be
 
Ticketprijzen - incl reservatiekost – excl verzendingskost.
 
25 euro voor Hans Liberg, 18 euro voor de andere voorstellingen.
Abbonement: wie minimum 3 voorstellingen bezoekt, krijgt per ticket 10% korting

Reageer (0)

08-03-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BOEK VAN DE WEEK (8 - 14/3/2006)



We zouden de wereld geweld aandoen mochten we vandaag niet eens blijven stilstaan bij het aangrijpende boek van Annemie Struyf en Lieve Blancquaert. Deze beide dames hebben samen al heel wat watertjes doorzwommen en brachten eerder al heel wat opzienbarends uit zoals "A la limite. Verhalen over leven, liefde en dood" (2002) en "Insjallah, mevrouw. Ontmoetingen (z)onder de boerka" (2004).

Het dagboek in zwart-wit zoals ik U dit vandaag wil voorstellen is niet alleen een verhaal over hiv-patiënten in Kenia maar ook over toekomstperspectieven, het geluk binnen het verdriet èn de wil om ondanks alles te overleven. Niet in het minst overtuigen de twee dames de (reeds talrijke) lezers met een blik die eigenlijk 'achter de schermen' zou kunnen worden genoemd maar jammer genoeg de dagelijkse realiteit is.

Prachtige fotografie die zodanig indringend is dat de tranen van sommige gefotografeerden zich transformeren naar èchte tranen, momenten die weinigen onder ons ooit zullen meemaken, verhalen die nooit of nooit een sprookje zullen zijn of worden ... en niet te vergeten: het verhaal van Achieng èn Hope ... een zwart meisje van 14 maanden dat momenteel het geluk vindt bij de auteur van het boek en haar gezin.

Als er één boek is dat ik zonder enige twijfel aan al mijn vrienden als geschenk zou willen geven, dan is het zonder enige twijfel "Mijn status is positief" ... gewoonweg omdat ik er zeker van ben dat ze allemaal in de ban zullen zijn van deze wereld anno 2006 ... in goede en kwade dagen, in ziekte en gezondheid ... en dan niet in het minst in Kenia.

Het boek is uitgegeven bij Roularta Books (www.roulartabooks.be) en kost 22,90 euro.
Voor zij die nog niet overtuigd zouden zijn: kijk gewoon op maandagavond eens naar één (op 13/3 om 21.10 uur voor de tweede aflevering) en geniet van "De moeder van mijn dochter" (op zoek naar de geschiedenis van een adoptiefdochter).

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CD van de WEEK: OP VERZOEK - WILLY SOMMERS

   

Bij MAGIC verscheen eind 2005 een dubbelaar onder de titel "Op verzoek - Willy Sommers" waarop zowaar 34 bekende en minder bekende nummers van deze Vlaamse rasartiest verzameld zijn en op deze manier een boeiend en vooral muzikaal overzicht geven van de 35-jarige carrière. Van 'Zeven anjers, zeven rozen', over 'Jij en ik', 'Azzuro', 'Kleine Karlien' ... tot 'Jij bent als een droom'. Voor iedere liefhebber van de Vlaamse muziek is dit dubbelalbum een èchte aanrader en zelfs een must ! Maar er is méér want de nieuwe single van Willy ("Ik mag van je houden") is eveneens te beluisteren op het album zodat het eigenlijk een 3-CD is geworden.

We zijn er vanuit onze radio-ervaring overtuigd van dat artiesten als Willy Sommers zeker nog niet het achterste van hun tong hebben getoond en dat er in de toekomst nog heel wat wegen zullen bewandeld worden die leiden tot muzikaal plezier en succes. Als de bliksem dus naar de platenzaak en voor zij die beter een beeld dan een tekst onthouden (of memoriseren) hebben we bovenaan dit artikel de covers van het dubbelalbum en de single geplaatst.
Alvast veel luisterplezier en surf gerust eens naar www.magicproductions.be of naar de officiële website van Willy Sommers die je het beste bereikt door een klik naar www.willysommers.be

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe zou het met de Gentse SIOEN zijn ?

Na de Gouden Plaat voor debuut ‘See You Naked’ heeft Sioen, nu ook een Gouden Plaat beet voor z’n 2de Cd: ‘Ease Your Mind’, 1 jaar na de release ervan.

 

Sioen heeft een uitnodiging op zak voor het Meet in Beijing festival in Peking – China.

Tussen 30 april en 5 mei zullen Sioen en band 4 keer in China optreden, waarvan 3 keer op het druk bezochte Meet in Beijing festival.

 

Dit komt voor ons niet zo maar uit de lucht vallen. Onze Chinese agent, een vlot Chinees sprekende vlaming, zocht en vond een label dat Sioen wil uitbrengen in China. Dat gebeurt in mei, naar aanleiding van de Sioen-optredens.

 

In september 2006 volgt een 2de tournee, dit keer voor 2 weken. 

 

Tot die tijd zit Sioen niet stil:

 

In februari was Sioen gastzanger bij de reeks Bram Vermeulen hommage – optredens die de oorspronkelijke band van Bram doorheen Vlaanderen bracht. In die band oa. Ernst Jansz (Doe Maar) en Katarina Vermeulen, dochter van.

Deze reeks hommages krijgt zijn orgelpunt in de Ancienne Belgique op 21 maart. Sioen zal er, samen met de andere gastzangers Raf Walschaerts (Kommil Foo), Geert Hautekiet, Jan Dewilde en Katarina Vermeulen 3-4 Bram Vermeulen songs brengen.

 

Nog in maart covert Sioen Björk, in het kader van de door het STUK georganiseerde Vadermoord – reeks. Sioen covert Björk niet met zijn normale band, maar zonder piano, enkel begeleid door 3 saxofoons (!).

 

Ook al in maart hopen we een belangrijke stap te zetten richting Frankrijk. Op 13/03 is een showcase gepland in La Scène Bastille – Parijs, samen met Absynthe Minded. Enkele labels hebben interesse en beloven te komen kijken.

 

In april start een mini-theatertournee, ook al in een afwijkende bezetting: Sioen in trio: Frederik Sioen(piano/zang) + Jeroen Baert (viool) + Laurens Smagghe (drum). Sioen brengt er naast songs van zijn eerste 2 Cds in een aangepaste versie ook 4 à 5 nieuwe songs, die op de 3de Cd (die pas april 2007 uitkomt) terechtkomen.  

 

13/03 La Scène Bastille – Parijs – Frankrijk (www.lascene.com)

20/03 Sioen meets Björk – Vadermoord – STUK – Leuven (www.stuk.be)

21/03 Bram Vermeulen hommage – AB – Brussel (www.abconcerts.be)

24/03 Schlachthof – Kassel – Duitsland

25/03 Schwankhalle – Bremen – Duitsland

29/03 Fêtes de la musique – Louvain La Neuve

 

06/04 Sioen in trio – Candelaershuys – Brussel (uitverkocht)

07/04 Sioen in trio – CC Strombeek

12/04 Sioen in trio – CC Ter Dilft – Bornem

13/04 Sioen in trio - Vooruit (Theaterzaal) – Gent

17/04 Sioen in trio – CC De Spil – Roeselare (uitverkocht)

21/04 Sioen in trio – De Velinx – Tongeren

29/04 Sioen in trio – Arenbergschouwburg – Antwerpen

 

30/04 – 05/05 Meet in Beijing – Peking – China (www.meetinbeijing.com)

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste editie van HET SCHLAGERFESTIVAL !!

Schlagerfestival


Op 1 en 2 april slaan VTM en Ethias Arena de handen in elkaar voor de eerste editie van het SCHLAGERFESTIVAL waaraan diverse artiesten uit Vlaanderen en Nederland hun medewerking verlenen. Kijk gewoon maar even naar de affiche hierboven en herken Laura Lynn, Willy Sommers, Vader Abraham, Eddy Wally, Dennie Christian, Koos Alberts, Nicole & Hugo , Jimmy Frey, Jannes, Maarten Cox en het duo Patrick & Carina.

Tijdens het festival krijgt U ook de kans om te stemmen op enkele van deze artiesten met het oog op de uitreiking van de 'Tien Om Te Zien-schlageraward", dus rep U naar www.vtm.be, www.freerecordshop.be of www.hetschlagerfestival.be

VTM en TROS zullen het concert later op het jaar uitzenden maar er zelf bijzijn blijft natuurlijk de mooiste herinnering !
Meezingen en kippenvelmomenten ... alle ingrediënten zullen aanwezig zijn.

Indien U als vereniging of groepen vanaf 50 personen wil afzakken naar de Grenslandhallen (Hasselt), informeer dan via 011/299.423 (Tim Rofessart) naar de voorwaarden OF  doe beroep op TOFFE TOURS (070/223.223) of www.toffetours.be

Tickets kosten 25 - 30 of 35 euro en kunnen besteld worden via www.sherpa.be of rechtstreeks bij de filialen van Free Record Shop. 

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor filmliefhebbers: de Jozeph Plateauprijzen 2005

Winnaars Joseph Plateau Prijzen 2005 bekend

L'Enfant Beste Belgische Film van 2005

Buitenspel van Jan Verheyen wint Publieksprijs

GENT (7 Maart 2006) - Op de uitreiking van de Joseph Plateau Prijzen 2005 in de Gentse Vooruit is L'Enfant uitgeroepen tot Beste Belgische Film van 2005. De film sleepte maar liefst vijf Plateau Prijzen in de wacht, voor Beste Film, Beste Regisseur, Beste Acteur, Beste Actrice en Beste Scenario. Ondertussen is het al de vierde keer dat de broers Dardenne met de Joseph Plateau Prijs voor Beste Belgische Film naar huis gaan.

Na La Promesse (1996), Rosetta (1999) en Le Fils (2002), mochten Luc & Jean-Pierre Dardenne nu ook voor L'Enfant een Joseph Plateau Prijs in ontvangst nemen. De film was in totaal goed voor vijf Joseph Plateau Prijzen: Beste Belgische Film, Beste Belgische Regisseur (Jean-Pierre en Luc Dardenne), Beste Belgische Actrice (Deborah François), Beste Belgische Acteur (Jérémie Renier) en Beste Belgische Scenario (Luc & Jean-Pierre Dardenne).

De Joseph Plateau Prijs voor Beste Belgische Componist ging naar Georges Van Dam voor de muziek die hij schreef voor Vendredi Ou Un Autre Jour.

Danny Elsen won de Joseph Plateau Prijs voor Beste Belgische Cinematograaf (De Bloedbruiloft / Buitenspel / Vendredi Ou Un Autre Jour / Verlengd Weekend)

De prijs voor Beste Belgische Kortfilm ging naar Forever van Jonas Govaerts

De Publieksprijs, voor de film met het beste box office resultaat, ging naar Jan Verheyen voor Buitenspel.

De Joseph Plateau Prijzen is een initiatief van de vzw International Filmfestival van Vlaanderen met o.m. de steun van Sabam en de Stad Gent - Stadsmarketingsfonds www.josephplateauprijzen.be

33e Internationaal Filmfestival van Vlaanderen - Gent
10-21 oktober 2006 -
www.filmfestival.be

Reageer (0)

06-03-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WALES - tips voor april (Engelstalig)
 

 

News From the Big Country

April Edition

 

Arts

Artes Mundi
National Museum Cardiff
February 11 - May 7

Artes Mundi is a major biennial event for the contemporary visual arts, celebrating artists from across the world. Click here for details.

Blaenafon Booktown Spring Festival Blaenafon
March 31 - April 2

Watch out Hay, there's a new literary and arts festival in town. Click here for details.

WNO Spring Season
Wales M.Centre - Cardiff
Europe's busiest touring opera company come home for their spring season. Click here for details.

Porthcawl Jazz Festival
Porthcawl
April 15

Accomplished jazz players perform. Call 01656 786639 for details.

Llandudno Victorian Extravaganza
Llandudno
April 29 - May 1

Old time street fair with steam engines, street entertainers and stalls in the streets of Llandudno. Click here for details.

Easter Events

Eggciting Eggs
April 14
Bring two hard boiled or blown eggs to decorate and a box to take them home in! Call 01978 822780 for details.

Easter Egg Trail
Chirk Castle, Chirk
April 14 - 17

Celebrate Easter with a children's trail in the Castle's magnificent gardens. Prize for every trail completed. Click here for details.

Find more National Trust easter events here

Easter Explorers
N
ational Wetlands Centre Wales, Llanelli, April 14 - 30
Activities for all the family throughout the Easter holidays. Click here for details.

Easter Egg-stravaganza
Elan Valley Visitor Centre, Elan Valley, April 14 - 17

Come and ''eggsplore'' with our family fun quiz - winner gets a BIG Easter Egg! Click here for details.

Other Events

Gourmet Food Festival
Llanwrtyd Wells
April 1 - 2

From the town that brought you bog-snorkelling, there's nothing bog-standard about this excellent celebration of food. Click here for details.

Welsh Festival of the Horse
Margam Park, Port Talbot
April 16 - 17
The first festival celebrating all things equine promises to be top-notch. Click here for details.

Llandudno Transport Festival
Bodafon Fields, Llandudno
April 29 - May 1

Largest transport festival in Wales and one of the best in the UK. Click here for details.

The Celtic Challenge Rowing Race
Aberystwyth
April 29 - May 1

Four rowers each, some Celtic Longboats and a 90-mile route between Ireland and Wales. Contact 01970 624575 for details.

For information on great farmers markets in April, please click here

Walking

Ponds, Peace and Perspective
Pen y Fan to Manmoel
April 1

A beautiful walk starting from on old canal feeder pond, taking in the peaceful hamlet of Manmoel and the area's industrial past. Contact 029 2088 0011 for details.

Winter Wanders
Caerphilly
Until April 6

Self-guided walks with special offers for walker friendly accommodation and eating out discounts. Click here for details.

Newport Bay Spring Walking Festival, Newport, Pembrokeshire
April 28 - May 1

Where better to spring-clean your soul than the Pembrokeshire Coast National Park? Call 01239 820912 for details.

For further details on any of the events mentioned in this newsletter, e-mail.

The next edition of News From the Big Country will be out end of March.

Workshops &
Demonstrations

Fibre Sculpture Workshop
Plas Tan y Bwlch, Maentwrog
March 31 - April 2

Use simple traditional basketry techniques and a range of natural materials to construct your own small scale fibre sculpture or vessel. Click here for details.

Stitch an Altered Book
Plas Tan y Bwlch, Maentwrog
March 31 - April 2

Create exciting, colourful, textural, stitched surfaces within the frame work of an old or new book. Discover how existing text and illustrations can inspire creative freedom. Click here for details.

Sugarcraft Demonstration
Penrhyn Castle
April 1

Explore the delicate art of making cake decorations with Joy Roberts. Click here for details.

Easter Offers

Gourmet Easter Break
Ynyshir Hall, nr. Machynlleth

A 3-day break starting with a welcome glass of champagne on the Friday and a Michelin Starred menu to choose from, followed by a Chef's 7-course tasting menu on the Saturday evening, and 5-course meal on the Sunday. Includes full breakfast each day and guests will also get chance to meet the Chef, and share some of his secrets! From £476 to £725 per person for the three day culinary experience. Click here for details.

Tre-Ysgawen Hall, Hotel & Spa
nr. Llangefni

April 1st sees the launch of the luxury 2-day 'Indulgence' Spa Break , which includes pamper day lunch, 3-course Dinner and full Breakfast, 2 x 1 hour Treatments and use of spa facilities per day. It also includes champagne and gift on arrival! Click here for details.

Cyfie Farm
nr. Llanfyllin

Enjoy a minimum 2-night special break from £80 per room for B&B (based on 2 sharing) or from £120 for 2 people sharing for DB&B. Also available is one of their stunning new self-catering cottages (Sheep Dip Cottage) available £383 for a week or £279 for a 3-night Break, both prices for 4 people. All prices include use of the brand new outside hot tub with spectacular views over The Vyrnwy Valley! Click here for details.

 

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erkenning nieuwe traditionele streekproducten
Acht nieuwe traditionele streekproducten erkend.
Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen overvleugelen andere Vlaamse provincies met erkenningen
De werkgroep streekproducten van VLAM verleende op 24 januari aan 8 nieuwe producten het label STREEKPRODUCT.BE. In totaal zijn er nu reeds 31 producten die dit label mogen dragen. De verdeling per provincie is nu als volgt : Antwerpen (4), Limburg (3), Vlaams-Brabant (10), Oost-Vlaanderen (8), West-Vlaanderen (6).

Volgende Vlaamse streekproducten komen bij op de lijst: (Tussen haakjes staat de naam van de producent.)

Kempense Balkenbrij (BUVA, Houthalen)
Kempense zwarte pensen (Vleeswaren Vandecruys, Geel))
Lokerse paardenworsten (Topslager Geert, Lokeren)
Westhoek hoeveboter (Hoeve Sioen, Passendale)
Torhoutse mosterd (Mostaard Wostyn, Torhout)
Vlaamse gedroogde hesp (Grega Vleeswaren nv, Buggenhout)
Boerenpaté uit Veurne Ambacht (De Veurn’ Ambachtse bvba, Alveringem)
Poperingse hopscheuten (De Lovie, Poperinge)
Surf gerust voor meer informatie naar www.vlam.be

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DANSEN ... het blijft IN met o.a. La Noche de la Pasión
Hoe lang blijft de danshype in Vlaanderen nog duren ?
Wat blijft honderduizenden mensen bewegen ?

De danskoorts is nog lang niet over want april wordt dé dansmaand bij uitstek! La Noche de la Pasión op Paaszondag 16 april en de Dans.dag op 22 april zullen opnieuw duizenden dansliefhebbers op de been brengen. Begin april verschijnt bovendien het boek ‘Iedereen kan dansen’ van de hand van Stefaan Van Laere in samenwerking met tangospecialist Pol Van Assche. En op 29 april wordt de Internationale Dag van de dans gevierd.
La Noche de la Pasión
is een begrip voor dansend Vlaanderen. Alweer op de vertrouwde Paaszondag, maar nu in de historische Bijloke-site in Gent. Organisator Polariteit maakt er opnieuw één feestavond/nacht van met een zeer uitgebreid en spannend voorstellingsgedeelte waar dans, muziek, expressie, emotie… hun plaats krijgen. Zelf dansen kan natuurlijk ook in de Tango- en Salsa-ruimte.

Danspunt, hét steunpunt voor dans in Vlaanderen, organiseert op 22 april in de Kortrijkse Schouwburg de Dans.dag 2006. Iedereen kan er zowel passief als actief proeven van de rijke diversiteit en kwaliteit die amateurdans in Vlaanderen biedt. Op het programma staan
verrassende dansinitiaties en performances, een spetterende dansshow en een discofuif. En dit allemaal gratis !

Op
de Dans.dag worden ook foto’s tentoongesteld die Johan Martens maakte voor het boek ‘Iedereen kan dansen’. Auteur Stefaan Van Laere zoekt in dit boek, dat begin april in de boekhandel ligt, naar de ziel van de dans. Naast een overzicht van populaire dansstijlen en disciplines zijn er ook levendige getuigenissen van gepassioneerde dansliefhebbers, zowel professionelen als amateurs.

Surf ook eens naar www.danspunt.be

Reageer (0)


FIJN OM WETEN


Foto

Foto

Ik kan best mezelf voorstellen als Johan Dhaene, een bezige bij uit Evergem (sedert 1/9/2008) met een prachtige vrouw en 3 schitterende kinderen. Ik was méér dan 25 jaar actief als radiomaker bij de Gentse radio's PLUS en ROELAND en kreeg voor diverse inspanningen op dat vlak een plaatsje in de Orde van de O'De Flander, kreeg de titel van Ambassadeur van de Westhoek door gouverneur Paul Breyne en was in 2004 laureaat van de Orde van de Gentse Draak omwille van de blijvende promotie voor het Vlaamse lied. Tegenwoordig kan je mij zeker nog eens ontmoeten als gelegenheidspresentator en zag op 25/8/2008 mijn "eerste" (?) boek "Scoren aan Tafel" (samen met Felix Alen, Wim Casteleyn en fotograaf Heikki Verdurme) verschijnen bij uitgeverij Lannoo. Sinds juli 2020 verzorg ik elke dinsdag tussen 11.30 en 12.00 uur de boekentips op MENT TV. Deze webstek ligt in het verlengde van dit alles.


Inhoud blog
  • MIAT wordt Industriemeuseum
  • Zwijntjeskermis komt eraan !!!!! (3-4-5-6 JUNI 2016)
  • De voorbije week GELEZEN EN GOEDGEKEURD
  • John Terra zingt Neil Diamond - nieuw album
  • Gent neemt afscheid van icoon PAUL VLAEMINCK
  • 73-jarige Rob De Nijs op Schlagerfestival 2016
  • Download nu gratis de nieuwe single van Michael Lanzo & Kitana
  • Le Noeud viert 40-jarig bestaan met stuk van Freek Neirynck
  • Toast Literair (Davidsfonds) op 24/1/16
  • "De ontsnapping" op de Gentse Leie
  • Extra voorstellingen 'Piaf, de musical' in Stadsschouwburg Antwerpen
  • FLORALIËN 2016 - van 22/4 tot en met 1/5
  • Trilogie van "BLOCH"-recepten blijft succesvol
  • Charlotte Leysen viert "70 jaar Suske en Wiske" mee!
  • 100 positieve gedachten & complimenten ... voor een spetterende start op 1/9!
  • Uitgeverij Partizaan pakt uit met grote naam uit de jeugdliteratuur
  • Nacht van de Vleermuis op 29/8
  • Martijn Bal nieuwe algemeen directeur Film Fest Gent
  • Ledebergse Feesten en Lichtstoet: het komt eraan (vanaf 21/8)
  • Lissa Lewis pakt uit met debuutalbum en siert affiche schlagerfestival 2016

    PARTNERS van WWW.PLIETSPLETS.BE

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • Breydelham
  • Heikki Verdurme (fotograaf)
  • Uitbureau Gent (tickets)
  • Gent
  • Zinloos geweld
  • Smaak
  • Ambiance
  • Huis van Alijn
  • Aktivia
  • Gastronomie en Toerisme

    Archief per maand
  • 09-2018
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 01-2016
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 06-2015
  • 04-2015
  • 01-2015
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 11--0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs