Plietsplets
Elke dinsdag tussen 11.30 en 12.00 uur: JOHAN TIPT BOEKEN op MENT TV

Foto

CD-ALBUM IN DE KIJKER


Foto

"Natural Woman - a tribute to Carole King"
Sabien Tiels

www.sabientiels.be  


Dit zijn onvergetelijke partners van www.plietsplets.be


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Zoeken in blog


Foto

Freek Neirynck zorgt met grote regelmaat voor 'boekensienjalementen' met een eigen kijkFoto

voor wie iets méér wil
31-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunstwerk Karnaval Ledeberg gevandaliseerdHet kunstwerk dat op 6 februari 2010, op het rondpunt aan de Eggermontstraat te Ledeberg, onthuld werd ter gelegenheid van de 25ste editie van Karnaval Ledeberg kreeg in de nacht van zaterdag 30 op zondag 31 oktober bezoek van vandalen.

 De afbeelding bovenop de sokkel werd vernield door het gebruik van brute kracht.

 

Enkele weken terug was er ook al sprake van vandalisme op het kunstwerk, maar de schade kon toen door de ontwerper Jos Pattyn hersteld worden. Nu is de schade aanzienlijker.

 

Of het deze keer ook gaat om dezelfde vandalen is niet geweten.

 

Het Organisatiecomité Karnaval Ledeberg vzw betreurt deze gang van zaken ten zeerste en dient klacht in tegen onbekenden.

 

Jos Pattyn wil de afbeelding op korte termijn weer herstellen, zodat één van de ingangen naar het centrum van Ledeberg weer gesierd wordt met een verwijzing naar het rijke Ledebergse karnavalsleven op deze deelgemeente.

 

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6 november: Hommage aan Wim De Craene in Gentse Vooruit

 Op zaterdag 6 november 2010 kunnen muziekliefhebbers weer eens hun hart ophalen bij de prachtige songs die ooit de wereld werden ingestuurd door Wim De Craene. Zelf had ik een toffe band met de veel te vroeg gestorven zanger, want als presentator bij de Gentse stadsradio's PLUS en Roeland werd ik steevast door Wim gecontacteerd bij het uitbrengen van een nieuwe 33- of 45-toerenplaat. Eerst afspraak bij Wim thuis, in zijn gezellige woning op de Frère Orbanlaan, om daarna af te zakken naar een caféetje achter de hoek, alwaar hij met enkele geldstukken de plaat liet spelen op de juke-box. Met een lekkere pint in de hand ... genietend van zijn nieuwste hit ! Want dat waren het steevast allemaal.

Op 14 september 1990 sloeg het noodlot echter toe en verloor Vlaanderen één van zijn grootste en meest legendarische singer-songwriters. Gelukkig blijft de herinnering aan Wim en zijn muziek bestaan en dit via zijn zoon Ramses die enkele gelijkgestemde artiesten bijeen kreeg om in het najaar 2010 een reeks hommageconcerten ten beste te geven.
Della Bossiers, Lander, Andrea Croonenberghs, Mira, Tom Van Landuyt, William Souffreau ... stuk voor stuk artiesten die de herinnering aan Wim levendig houden met hun interpretaties van Tim, Rozanne, Kristien, Breek uit jezelf ... en nog vele andere pareltjes.

Wie 20 jaar later nog eens wil wegdromen van het oeuvre van Wim De Craene kan op 6 november om 20.00 uur plaats nemen in de theaterzaal van de Vooruit (Gent). Tickets kosten 19,75 € en reservatie via www.vooruit.be of 09/267.28.28

Alle info over Wim èn het concert op www.wimdecraene.net

Reageer (0)

29-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leuke winterse weekends in Oost-Vlaanderen met aparte momentenVoor een onvergetelijke wintertrip moet je in Oost-Vlaanderen zijn. In de toeristische regio's werden tal van formules en evenementen uitgewerkt om je een warm dagje of weekendje uit te bezorgen. Aan variatie geen gebrek: in het ene logeerarrangement ligt de nadruk op lekker tafelen, het andere zet natuur en/of cultuur centraal, in nog een ander krijg je er een wellnessmoment bovenop.

 wandelen

Nieuwsgierig naar welke plekjes, speciale arrangementen of evenementen in Oost-Vlaanderen het best bij jou passen? Ontdek het volledige aanbod op www.tov.be/kortevakanties en boek vandaag nog jouw favoriete winterse break! Via deze site kan je ook de gratis winterbrochures van de vijf toeristische regio's van Oost-Vlaanderen bestellen.

 Polderhuisje

Winterse breaks in het Meetjesland

 

In het Meetjesland pakken 13 charmante logeeradressen voor de prijs van € 150 (2 p) uit met winterse voordeelarrangementen, en dat tussen 1 november 2010 en 28 februari 2011. Er is voor elk wat wils: wellnessarrangementen, arrangementen met het accent op het culinaire, een arrangement met paardenmelk als rode draad enzovoort. Voor elke deelnemer aan 'Winter in het Meetjesland' is een winterpakket met streekproducten voorzien, en de eerste 50 deelnemers krijgen een paar authentieke Meetjeslandse bedsokken cadeau.

 

Wase winterweekends met Sinterklaas, Sint-Maarten en de Kerstman

  

Elf Wase hotels en b&b's tonen zich tussen 1 november 2010 en 31 januari 2011 van hun gulste kant. Voor de gezinsvriendelijke prijs van € 99 logeren en ontbijten twee (groot)ouders met één (klein)kind er één nacht. Er wordt kwistig met extra's gegooid: een ritje met de paardenslee, een pannenkoekenfeest, een schaatspartijtje op de ijspiste van Sint-Niklaas, … Wie boekt, speelt zelf een beetje 'gulle gever', want per boeking gaat € 5 naar het goede doel.

 

Lekker warm logeren in Scheldeland

 

Heerlijk wandelen langs de jaagpaden van Schelde, Dender en Rupel, en daarna overnachten in een knus hotelletje in de regio. Het kan van 15 november 2010 tot 28 februari 2011 met de logiesacties Winter in Scheldeland. Hotels van twee sterren en meer bieden voor € 150 een arrangement aan voor twee, met leuke extra's zoals een kookworkshop met een Italiaanse chef-kok of een luxeontbijt.

 

Winter in de Leiestreek

 

Met haar vele winterse activiteiten en evenementen is de Leiestreek dé ideale regio voor een dagje uit met familie of vrienden. Zo kan je er de hele winter boeiende tentoonstellingen bezoeken of een deugddoende wandeling uitstippelen op het nieuwe wandelnetwerk Land van Mortagne. Enkele smaakvolle bezoekadresjes, onder meer brouwerijen en chocolatiers, pakken bovendien uit met een extra voordeel bij het boeken van een groepsbezoek.

 

Wandelen en logeren in de Vlaamse Ardennen

 

In de heuvels van de Vlaamse Ardennen kan je stevig op stap met de vier thematische wandelarrangementen van de streek-GR. Je kan een paar dagen de bekende hellingen van de Ronde van Vlaanderen afwandelen, stappen door pure natuurpracht, 'literair' gaan wandelen of een tocht maken met streekbieren als rode draad. Je bagage wordt telkens voor je bezorgd in je logies.

Alle info op www.tov.be

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tijd voor HOPPAS ?

hoppas logo

Onder die naam lanceerden Vlaanderen Lekker Land en de Week van de Smaak een campagne die past in het Belgische voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie. Hoppas sluit aan bij de rijke traditie van de tapas uit Spanje, dit jaar eregenodigde van de Week van de Smaak. Hoppas zijn de Vlaamse variant van de Spaanse tapas, geserveerd met een streekbier. De formule is simpel: hop + tapas = hoppas. De hop komt van onze speciaalbieren; de tapa wordt gemaakt met producten en ingrediënten uit Vlaanderen.

 Hoppas zet het cultureel en culinair erfgoed uit Vlaanderen op de kaart van Europa. Onze rijke brouwerstraditie, de unieke gistingsmethoden, de uitgebreide schakering aan kwaliteitsbieren: niet voor niets maakt onze biercultuur indruk, ook in de rest van Europa. Bij het bier komt nu het hapje, dat qua smaak perfect harmonieert met het bier en bereid wordt met onze beste ingrediënten: groenten en fruit uit eigen streek, vlees en vis van bij ons, of erkende Vlaamse streekproducten.

 

Restaurants, brouwerijen, eetcafés, burgemeesters, sterrenchefs, verenigingen en hobbykoks: vanaf de Week van de Smaak gaan ze met hoppas aan de slag. Ook peter van de Week van de Smaak Wouter Keersmaekers liet zich inspireren door Vlaamse en Brusselse speciaalbieren en stelt 18 hoppas voor in een Hoppas receptenboekje

In Vlaanderen kan je al in meer dan 120 horecazaken terecht voor hoppas. Wil je weten waar je bij jou in de buurt een streekbiertje met een hoppa kan gaan proeven? Ga dan vliegensvlug naar www.weekvandesmaak.be en klik op "speciale acties".

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Limburg verwelkomt 33.000 toeristen tijdens herfstverlof

Limburg, de groenste provincie van Vlaanderen, is nu op zijn herfstmooist !

Hét moment om een najaarsvakantie te boeken.En dat is nu nog gemakkelijker: op www.toerismelimburg.be vind je vanaf nu

promoties voor een weekend of midweek in Limburg.

Een uitgelezen kans om last minutes en andere aanbiedingen in Limburg te bekijken en te vergelijken …

 


 

“Deze webpagina met promoties zal het nog gemakkelijker maken om een geschikte vakantie te kiezen,” licht de Limburgse gedeputeerde van Toerisme toe.

Sylvain Sleypen: “Logiesuitbaters kunnen voortaan hun aanbiedingen rechtstreeks plaatsen op de website van Toerisme Limburg. Zo krijgt de consument een groter overzicht van allerlei actuele aanbiedingen in Limburg. Dit zal nog meer toeristen overtuigen om een vakantie in Limburg te boeken.”

 

Ontdek de promoties voor een verkwikkend én voordelig verblijf in de groenste provincie van Vlaanderen op http://www.toerismelimburg.be/promoties. Je ziet er in één oogopslag het prijsvoordeel dat je krijgt, de geldigheidsduur, het logiestype, een foto van de uitbating, de gemeente en regio, de contactgegevens enz.

We geven hierbij ook nog mee dat van de 33.000 toeristen die een kamer boekten voor de komende herfstvakantie
zowaar 25 % uit West-Vlaanderen komt en ongeveer 14 % uit Oost-Vlaanderen. Slechts 1 % Walen vinden de weg naar dit mooie Vlaamse landsgedeelte.

Logeer je in de buurt van het Nationaal Park Hoge Kempen ? Dan kan je op zondag gratis op pad met een ranger
tijdens Indian Summerwandelingen. En dit nog tot midden november.

alle info op www.toerismelimburg.be              

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Freeks Boekensienjalement: ROEL RICHELIEU VAN LONDERSELE
Foto  Deze (on)regelmatige rubriek, aangeleverd door Freek Neirynck, ambieert geen recensiekolom te zijn, maar zoals de titel het zelf zegt: een seinpaal voor geïnteresseerde en potentiële lezers.    
 
ROEL RICHELIEU VAN LONDERSELE LAAT ZICH INSPIREREN DOOR GENT IN ZIJN NIEUWE DICHTBUNDEL "TOT ZIJ DE WIJN IS" 
 
De voormalige Gentse stadsdichter Roel Richelieu Van Londersele heeft zopas bij uitgeverij Atlas Amsterdam/Antwerpen een nieuwe poëziebundel uitgegeven die zijn roots in Gent en deelgemeenten niet kan verlochenen. “Tot zij de wijn is” is namelijk geïnspireerd door onder andere het Campo Santo-kerkhof in Sint-Amandsberg, drie bronzen beelden van zijn kunstgezel en vriend Marf in de Campagne in Drongen, het Natuurmuseum voor kinderen De Tuin in het Berouw, het graf van Karel en Gustave van de Woestijne…
 
Enkele maanden geleden kon u in deze kolom lezen hoe Roel Richelieu Van Londersele erkend werd als plattelandsdichter 2010 in Schellenelle, in navolging van onder andere Roland Jooris en Myriam Van Hee. In zijn nieuwste bundel bewijst hij ook een urbanistische poëet te zijn. Niet voor niets werd hij enkele jaren geleden de eerste officiële stadsdichter van Gent; de stad waar hij – oorspronkelijk afkomstig uit Ninove – al sinds zijn studententijd woont en waar hij aan het einde van de vorige eeuw het gerenomeerde literaire tijdschift Koebel uitgaf. Van Londersele is ook auteur van romans en beoefent recentelijk zelfs succesrijk het genre policier.
 
Als dichter staat hij bekend als een zeer toegankelijk auteur met een open en helder taalgebruik en met zeer herkenbare onderwerpen met als rode draad de (behoefte aan) liefde voor de vrouw. Toch maakt hem dat niet ouderwets en melig, integendeel. Hij kiest voor het subtiele, voor het net niet uitvergrote detail, voor fracties in het amoureuse die zelden zo close behandeld werden door zijn gelijken.
 
Ook “Tot zij wijn is”  ligt in die lijn van de verwachtingen. Het merkwaardigste in de nieuwe bundel is ongetwijfeld dat de poëet op zoek is naar een decor waartegen zijn ontboezemingen zich afspelen. Grafzerken, beeldhouwwerken en de natuur lijken hem momenteel bijzonder te kunnen inspireren..
 
Tot zij de wijn is
Een voorbeeld uit het hoodstukje Campo Santo:
 
De Weduwe
 
de zwarte vrouw beklimt de heuvel elke dag
ze kent alle mannen en hun vuur
prevelt haar gebeden tegen de muur
van de kapel, god is stil en luistert
 
een blauwe werkman begraaft het kwaad
zij kijkt toe en geeft haar zegen
ze is de moeder van de eenzaamheid
ik ken haar uit de boeken, maar zie hoe ze leeft
 
ze herschikt een bloem voor vreemde doden
en staart naar haar eigen bezigheid
dan telt ze plots de graven en leest de tijd
dat is meer dan ik betrachtte
 
“Tot zij de wijn is” van Roel Richelieu Van Londersele telt 68 bladzijden en werd uitgegeven door Atlas.

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse 10 brengt sfeer in het land !Met het programma 'De Vlaamse 10' zet VTM de rijke traditie verder om Vlaamse muziek naar de huiskamer te brengen.
Elke zondagavond tussen 17u.en 18u. is dit liedjesprogramma 'pur sang', de ideale begeleider voor bij het aperitief en voor iedereen die de Vlaamse muziek een warm hart toedraagt.
De rode draad is de hitparade met Nederlandstalige nummers, maar ook populaire nationale en internationale artiesten krijgen er een podium.

 

Net zoals bij de onvolprezen voorganger 'Tien Om te Zien' wordt ook bij 'De Vlaamse 10' het beste uit het programma verzameld op een bijbehorende CD-reeks. Het eerste volume van "De Vlaamse 10" geeft dan ook meteen stevig de aftrap met publiekslievelingen als Christoff, Willy Sommers, Laura Lynn en Luc Steeno maar ook Udo, Belle Perez en Lindsay.

 

"De Vlaamse 10" - Universal Productions / ARS Enterainment - Nu overal verkrijgbaar.

 

Tracklist

 

1. Christoff – 't Is Weer Tijd Voor De Polonaise

2. Tom Waes - Dos Cervezas

3. Luc Steeno - Jij Bent Als De Zon

4. Jo Vally - Kus Me

5. Lindsay - Voor 100%

6. Belle Perez - La Colegiala

7. Wim Leys & Ruth McKenny - Rocking In The Street

8. Laura Lynn - Met Jou Samen Leven

9. Willy Sommers - Een Wonder Van Een Vrouw

10. Bart Kaell - Hallo Goeiemorgen

11. Milk Inc - Chasing The Wind

12. Bart Herman - Vlinders, Passie, Stille Tranen

13. Eddy Wally - Ilumina

14. Tatyana Storm - Draai! Kom En Red Me

15. Wim Soutaer - Dansen

16. Jelle Cleymans - Naakt Doe Ik De Afwas

17. Flip Kowlier - Zwembad

18. Mama's Jasje - We Zijn Op Weg

19. Andes - Sinds Je Weg Bent

20. Udo - Voorbij

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kaasrecept voor het weekend

Spinazie/slasoep met kruidige kaasstengels

 
afbeelding recept

Ingrediënten voor 4 personen:

 

voor soep: 300 g jonge spinazie, 1/2 krop sla, 25 g boter, 30 g bloem, 800 ml bouillon, 1/4 dl room, versgemalen peper, zout, nootmuskaat

voor kaasstengels: +/- 80 g geraspte Herbie, 4 plakken bladerdeeg van 10x10 cm, 2 el maanzaad, 2 el komijnzaad en 1 ei

 

Bereiding:

 

van soep:


Roerbak de gewassen spinazie en de fijngesneden sla in enkele minuten gaar. Smelt de boter en meng de bloem er met een klopper door tot alle klontjes zijn opgelost. Voeg al roerend de bouillon toe en daarna ook de spinazie/sla. Mix het geheel en roer er voorzichtig de room door en breng die op smaak met peper, zout en nootmuskaat.

Serveer er kruidige kaassstengels bij !

 

van kaasstengels:


Verwarm de oven voor op 180°C. Laat de bladerdeegplakjes ontdooien, bekleed een bakplaat met bakpapier en leg hier de ontdooide plakjes bladerdeeg op. Snij elk plakje in 8 reepjes. Draai elk reepje aan de 2 uiteinden in tegenovergestelde richting. Je verkrijgt nu een gedraaide vorm. Bestrijk met het geklutst ei en strooi er de kaas en de eventuele zaadjes op. Bak af in de oven gedurende +/- 20 min.

 

Bereidingstijd: soep: 25 min. en kaasstengels: 10 min. en 20 min. bakken.

Alle info op www.kazenvanbijons.be

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SABIJN concerteert met dinner op 29/10JAZZ IN T GENSCH e.a. talen

 

  Vrijdag 29 oktober 2010

 

 

•          Van 20u tot 22u in BRASSERIE HET VOLK - Poel 7 9000 Gent

  

•          Met SABIJN (Jazzbeest vol humor)

 

 www.sabijn.com

 

  

Mogelijkheid tot eten aan 15 Euro pp. Reserveren verplicht dus zekerheid van zitplaats.

 

Menu:Verse soep, Saladebar, frietjes met stoverij of balletjes in tomatensaus of vol au vent. Afsluiter “GENTSCHE KAFFEE.

 

Eten van 18u tot 19u30. Toegang zonder eten is gratis,maar géén garantie voor zitplaats.

 

Reserveren op het nummer 09/265 44 70 of 0478/ 58 29 23

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afscheid vol.2 zorgt voor rustzalige momentenEén van de opmerkelijkste compilatie-successen uit 2009 was zonder twijfel de compilatie "AFSCHEID", een dubbelCD met de mooiste nummers over troost en gemis. Zeker in deze periode van het jaar een steeds terugkerend gevoel.
"AFSCHEID vol.2" gaat verder op de ingeslagen weg, op zoek naar die verstilde pracht, met de grootste artiesten van vroeger en nu die intens het afscheid bezingen van een geliefde.

 

Met o.a. Marco Borsato, Frank Sinatra, Natalia & Gabriel Rios, Editors, Céline Dion, The Pretenders, Il Divo, Boudewijn De Groot,
Whitney Houston, en Seal.

 

Afscheid vol.2 (2CD) - een nieuwe collectie aangrijpende luisternummers met teksten om even bij stil te staan.
En een ècht UNIVERSAL-product !

 

Tracklist:

 

CD1

1- Marco Borsato - Het water

2- Natalia & Gabriel Rios - Hallelujah

3- Gilbert Bécaud - Et Maintenant

4- Il Divo - The Lord's Prayer

5- Andrei - Ave Maria

6- Teatro - Memory

7- Liesbeth List - Laat Me Niet Alleen

8- Paul de Leeuw - De Steen

9- Jan De Wilde - De Eerste Sneeuw

10- Jo Lemaire - Je Suis Venue Te Dire Que Je M'En Vais

11- Arno - Les Yeux De Ma Mère

12- Reinhardt Mey - Als De Dag Van Toen

13- Rob de Nijs - Alleen Is Maar Alleen

14- André Hazes - De vlieger

15- Sweet People - En De Vogels Zongen

16- Simon and Garfunkel - Bridge Over Troubled Water

17- Randy Vanwarmer - Just When I Needed You Most

18- Michael Jackson-One day in your life

19- Celine Dion - The Power Of Love

20- Whitney Houston - I Will Always Love You

 

CD2

1- Bette Midler - The rose

2- Elvis Presley - Love Me Tender

3- Righteous Brothers - Unchained Melody

4- Seal - Stand By Me

5- Jim Reeves - He'll Have To Go

6- Clouseau - Ik Denk Aan Jou

7- Frank Boeijen & Stef Bos - Twee Mannen Zo Stil

8- Volumia - Afscheid

9- Will Tura - Hoop Doet Leven

10- Paul Young - Everytime You Go Away

11- Roxette - Spending My Time

12- Sinead 'O Connor - Nothing Compares 2u

13- Nilsson - Without You

14- Johnny Logan - What's Another Year

15- The Pretenders - I'll Stand By You

16- Editors - No Sound But The Wind

17- dEUS - Nothing Really Ends

18- Herman Van Veen - Weet Je Nog

19- Urbanus - Als Ik Doodga

20- Boudewijn de Groot - Avond

Reageer (0)

05-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MISDAAD.COM (nieuw true crime magazine) vanaf 7 oktober in de krantenwinkel

Op 7 oktober 2010 verschijnt voor het eerst "MISDAAD.COM", een nieuw bookazine met reportages over ware misdaadzaken.

Misdaad.com

Het eerste nummer behandelt in een boeiende reportage het item "Seks in de gevangenis":

Statistieken over hoeveel sekscellen er concreet zijn en hoe frequent die de vorige jaren werden gebruikt, kan Laurent Sempot, woordvoerder van het gevangeniswezen, niet geven. Er zijn kennelijk geen statistieken. Cijfers over het aantal mannen die tijdens hun gevangenschap vader werden ook niet. Hoeveel vrouwen tijdens ongestoord bezoek door hun gedetineerde partner zijn bezwangerd, weet niemand. Nergens is deze informatie te achterhalen. Maar dat ondertussen tientallen en misschien wel honderden kinderen achter de tralies werden verwekt, valt moeilijk te betwijfelen. Ook over hoeveel vrouwelijke gedetineerden ooit zwanger zijn geraakt terwijl ze in de gevangenis zaten, bestaan geen gegevens. Wel bekend is dat jaarlijks een achttal vrouwen tijdens hun detentie een kind baren. Hoeveel vrouwen daarvan zwanger waren voor hun aanhouding, weet Sempot niet. Zeker is wel dat er steeds meer bevallingen zijn van vrouwen die tijdens hun celstraf werden bevrucht.

 

(uit: Ongestoord bezoek – Seks in de gevangenis)

 

Verder in het eerste nummer van MISDAAD.COM:

 

• een portret van seriemoordenaar Ronald Janssen

• de verzwegen verdachten van de Bende van Nijvel

• een vooruitblik op het assisenproces tegen Junior Kabunda

• de moord op John Lennon

• Stephan Peigneux: de laatste doodstraf in België

• broeder R.Huyghe: “De rechtbank heeft van mij een pedofiel gemaakt”

• het mysterie Regina Louf

• hoeveel verdient een politieman?

• bankkaartfraude

Recente en oudere misdaden, gebeurtenissen die het grote publiek beroeren ... èn waarover méér valt te zeggen dan datgene wat men in de krant leest of op televisie ziet. Er wordt gefocust op "true crime" dat vanuit de Verenigde Staten komt overgewaaid en dat geleid heeft tot een groot aanbod van misdaadboeken en biografieën van criminelen.

Het eerste nummer van MISDAAD.COM ligt vanaf 7 oktober in de krantenhandel, telt 116 bladzijden en kost 9,95 euro.  MISDAAD.COM is een uitgave van LINKEROEVER UITGEVERS

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelezen en goedgekeurd !

In deze rubriek schenken we volop aandacht aan enkele nieuwe literaire uitgaven die door deze redactie werden gelezen èn meer dan de moeite waard werden bevonden om ze ook aan de vele bezoekers van deze webstek te laten kennen. Dankzij de samenwerking met de diverse uitgeverijen (zie linkerkolom) kunnen wij jou dan ook een mooie selectie tonen van boeken die in geen enkele bibliotheekkast zou mogen ontbreken. Alvast veel leesplezier met volgende uitgaven die we selecteerden binnen het item "gastronomie":

In "Koken voor vrienden" gaat Marleen De Naeyer gepassioneerd op zoek naar recepten die ervoor kunnen zorgen dat jouw vrienden voor èchte verrassingen komen te staan en waarbij jijzelf als gastheer of gastvrouw op een ontspannende manier de voorbereidingen kan treffen en gezellig mee kan feesten ... want elk bezoek met hapjes of uitgebreidere menu's is toch wel altijd weer een feest ? Het kookboek zelf is verdeeld in 8 hoofdstukken: voor het aperitief of de kleine honger - altijd goed met soep - doordeweek anders - feestelijk getint - meditterane smaken - exotische toets - lekker gezond èn zoete verleiders. Zoals je zelf kan merken: voor ieder wat wils. Het water komt al in de mond bij het overlopen van de 80 recepten die stuk voor stuk het proberen èn het proeven waard zijn. Wat dacht u bijvoorbeeld van Bouquet des Moines met appel en pruimensaus,doperwtensoep met pancetta en muntroom, zalmblindevinkjes met Chinese kool, een rijstkoekje met ganzenleverterrine en witloof, gevulde zeebaarsfilet, wortel-sinaasappelgazpacho of perzik in papillot. Alle recepten worden op een kundige wijze omschreven en met de uitgebreide productenlijst ben je zeker dat je niets vergeet om tot een verfijnd resultaat te komen. Hier en daar geeft de auteur nog een tip èn vooral de prachtige fotografie van Kris Vlegels brengt ieder recept volop tot smaak. Kortom, een kookboek dat iedere liefhebber van lekker eten graag in huis heeft of als geschenk voorziet op één of andere gelegenheid.
'Koken voor vrienden" (200 pagina's) is een uitgave van LANNOO (Tielt) en kost 24,95 euro.

 Wie begeesterd is door een dik, voedzaam en uitgebalanceerd drankje dat wordt gemaakt door fruit, yoghurt, melk of vruchtensap (en vaak ijs) met elkaar te mixen is dus een ware smoothieliefhebber. Feit is dat smoothies op korte termijn razend populair zijn geworden en ook nog eens als extra gezond worden bestempeld. In het boek "Smoothies" stelde Louise Pickford méér dan 100 recepten op die onderverdeeld werden in verschillende items: ontbijtsmoothies, fruitfrappés, groentensappen, zuivelsmoothies en shakes, zuivelvrije smoothies, vetarme smoothies en verwensmoothies. Alle recepten werden gemaakt met behulp van een blender of een sapcentrifuge, al heb je soms wel eens beiden nodig. De auteur geeft evenwel aan dat een goede voorbereiding noodzakelijk is en dat vers fruit en verse groenten als ingrediënten eigenlijk onmisbaar zijn. Wie dus graag eens een "groene reus", een "bessenboost" of een "bananarama" wil proeven, zit dus goed met dit boek want naast het plezier bij het maken van de smoothies is er natuurlijk het drinken ervan ... Mmmmmmmmmmm!
'Smoothies' (96 pagina's) is een uitgave van The House of Books en kost 12,95 euro.

 Afsluiten doen we met "Goesting in Vlaanderen", een boek waarin zowat alles is vervat van de lekkere dingen die we in Vlaanderen maar kunnen aantreffen. Dat er in onze contreien een overvloed is aan producten die al eeuwen en eeuwen geteeld of bewerkt worden, is voor niemand geen geheim meer. Meer nog, sommige producten zijn ondertussen èchte streekproducten geworden met een nationale èn internationale erkenning. Auteur Eddie Nesten had er ongetwijfeld zijn handen aan vol om overal in Vlaanderen op zoek te gaan naar datgene waar we als Vlaming trots mogen op zijn ... en hij heeft het gevonden. Vlees, vis, zuivel, fruit, groenten, zoetzuur (azijn, mosterd, honing, suiker) en genot (bier, chocolade, jenever ...), alles is gebundeld als een spraakmakend geheel waarin niet alleen recepturen zijn opgenomen, maar waarin ook volop aandacht wordt besteed aan de geschiedenis, de folklore, de procédés, roepnamen en allerlei andere items die elk product in de schijnwerper plaatst. Actuele foto's van Jan Crab en foto's uit de oude doos zorgen dan weer voor wat afwisseling zodat ogen en smaakpapillen tenvolle worden uitgedaagd. Oude wijsheden als "Garnaal is ook vis, als er anders niets is" en "Hij zal wel vijsten, ook al eet hij geene prei" geven dan ook mooi weer hoe deze uitgave is opgevat: gewoonweg aangenaam om lezen en nooit te oud om iets bij te leren. Een aanrader !
'Goesting in Vlaanderen' (228 pagina's) is een uitgave van Davidsfonds/Leuven en kost 32,50 euro.

Reageer (0)

04-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Komend weekend 44ste Tuindagen van Beervelde

Met groot genoegen kondigen wij u via deze webstek aan dat de 44ste Tuindagen van Beervelde plaatsvinden op
vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 oktober 2010 van 10u tot 17u.


 

Algemene presentatie:

 

De Tuindagen van Beervelde (dichtbij Gent) zijn een begrip geworden: 200 goed geselecteerde exposanten en 20 000 bezoekers ontmoeten elkaar in een uitzonderlijk mooi privépark in een regio die bekend is omwille van zijn plantenkwekers.

 

Thema:

 

De moerbeiboom, boom van de Grote Zijderoute, is de rode draad van de 44ste editie van de Tuindagen van Beervelde.

 

Zijde wordt gemaakt door rupsen die van de bladeren van de witte moerbeiboom (Morus alba) leven. In onze regio, waar geen zijderupsen gekweekt worden, wordt Morus alba soms geplant en geleid om een terras van schaduw te voorzien. U zal in de vroegere moestuin van het domein in de schaduw van een als een parasol geleide Morus alba kunnen rusten.

 

Veel meer geplant in onze regio is de zwarte moerbeiboom (Morus nigra). Deze mooie kleine boom heeft geen merkwaardige bloei, maar een mooie stam en smaakvolle vruchten. Ze bederven wel snel. Daarom vinden we ze nooit in de winkel. De takken van de Morus nigra hebben de neiging om te hangen, zodat toch heel wat vruchten gemakkelijk plukbaar zijn. Om veel takken op mensenhoogte te krijgen is het aangeraden de moerbeiboom geïsoleerd te planten.

 

Een manier om Morus nigra van Morus alba te onderscheiden: De vruchten van Morus alba hangen aan een steeltje terwijl de vruchten van Morus nigra zo goed als geen steeltje hebben.

 

Volgens de legende, werd het geheim van de zijdeproductie lang in China bewaard. Tot een verliefde Chinese prinses haar land verliet met coconnen van zijderupsen verstopt in haar kapsel.

 

De aankondigingsaffiche van de komende Tuindagen is het werk van de Brusselse scenograaf Thierry Bosquet. De trouwe bezoekers zullen opmerken dat het afgebeelde architecturale element op de tekening een Chinese interpretatie is van het paviljoen dat in het park staat. De tekening stelt een Chinese prinses voor die een rol zijde aan het ontrollen is. Op de voorgrond twee Morus alba bladeren.

Alle info omtrent exposanten, nieuwe introducties, boekvoorstelling, animatie en de praktische kant van deze
Tuindagen van Beervelde vindt u op www.parkvanbeervelde.be

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CLOSE-UP van Katja Retsin organiseert MODESHOW voor Maka-A-Wish (7/10)
Klik op de afbeelding om de link te volgen

FASHION 4 WISHES  7 OKTOBER

AUTOBEDRIJF OST, ZUIDLAAN 296, 9230 WETTEREN


 

Op donderdag 7 oktober organiseren Katja Retsin, Babs en Autobedrijf Ost in Wetteren een modeshow
ten voordele van de Make-A-Wish Foundation.

Een organisatie die de wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte tracht te vervullen.

 

19:00 Receptie

19:30 Presentatie Make-A-Wish

20:00 Aanvang Défile

21:30 Overhandiging cheque aan Make-A-Wish

 

Presentatie: Katja Retsin.

 

Inkom voor de modeshow bedraagt 15 euro. 
 

Kaarten zijn te koop in CLOSE-UP winkels of online te bestellen via www.close-up.be  

De opbrengst van deze modeshow gaat integraal naar de MAKE-A-WISH Foundation, een organisatie die de dromen van kinderen met een levensbedreigende ziekte tracht te vervullen.

www.makeawish.be

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.No Nonsense ... met 4 straffe madammen op 22/10 in EvergemDe première van het liedjesprogramma NO NONSENSE - Never Give Up On The Heart ging op donderdag 23 september in de Rode Zaal van het Fakkelteater in première.

Vier van de strafste klasse-madammen uit het Vlaamse muziekcircuit als daar zijn Anne Mie Gils, Wanda Joosten, Mitta Van der Maat en Hilde Van Hulle, brengen een eigenwijze selectie spetterende songs die vol passie live ten berde gebracht worden. Eddy Aelbrecht staat in voor de muzikale leiding.

 

Eenmalig zullen zij deze show in Oost-Vlaanderen brengen in het Cultuurcentrum van Evergem
op vrijdag 22 oktober om 20.15 uur.  

 

Een hartverscheurend 'Malade' van Lara Fabian, combineren met een onorthodoxe Beatles-medley of de heerlijke disconoten van Earth, Wind & Fire? Deze dames draaien er hun hand niet voor om. Passie is hetgeen dat deze vier zielen drijft. Vier vakmadammen kozen samen hun meest hartverwarmende nummers uit, kippenvelmomenten, pure slapstick en een flinke portie 'hapiness' volgen elkaar op in het perfecte ritme. Alles vindt zijn balans. Verveling slaat hier niet toe. De selectie van liedjes is te verrassend en de manier waarop No Nonsense deze nummers brengt is origineel!

 

No Nonsense brengt hartverwarmende ballads maar ook pop, rock en R&B van de groten der aarde, zoals u ze nog nooit gehoord hebt.

 

No Nonsense, dat zijn vier sterke stemmen, vier straffe persoonlijkheden, vier vrouwen, verenigd door de vriendschap en de liefde voor muziek.

 

Want wat er ook gebeurt: never give up on the heart!

 

Cultuurcentrum Evergem – Weststraat 31 – 9940 Sleidinge

 

Vrijdag 22 oktober 2010 om 20.15 uur

 

Tickets: van 15 euro tot 17,50 euro

 

VIP tickets aan 20,00 euro (inclusief cava en programmaboekje)

 

Online via www.sherpa.be of www.uitbureau.be

 
Telefonisch via 09 / 233 77 88 (Uitbureau) of 070 / 25 20 20 (Sherpa)

Een organisatie van Event Team vzw (www.event-team.be)

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hitarchief Top 2000 volume 2 ... is een feit !Het populaire radioprogramma Top 40 HITARCHIEF op JOE fm grijpt elke dag terug naar een Top 40 van een bepaald jaar. Net zoals vorig jaar werd ook nu aan de luisteraars gevraagd hun all-time HITARCHIEF-favorieten door te geven. Het resultaat: de HITARCHIEF TOP 2000, werd uitgezonden van maandag 30/08 t.e.m. vrijdag 10/09 op JOE fm.  Een spraakmakende uitzending die, na het succes van volume 1 vorig jaar, opnieuw vergezeld gaat van een luxueuze 5CD-box met enkel de grootste namen!

 

Van Coldplay, Mika, Blondie, Marco Borsato, Diana Ross en Liquido, over Elton John, Gorki, Anouk, A-ha, Milow en Eros Ramazotti.  Een schitterende verzameling absolute toppers op 5 CD’s.

 

HITARCHIEF Top 2000 vol.2 (5CD),  the Smile, the Music!

Nu overal verkrijgbaar - een produkt van UNIVERSAL MUSIC BELGIUM / ARS ENTERTAINMENT

Tracklist

 

CD1

1 Coldplay - Viva La Vida

2 Status Quo - Whatever You Want

3 Golden Earring - Radar Love

4 Aretha Franklin - Think

5 Mika - Relax

6 Extreme - More Than Words

7 Shania Twain - Man! I Feel Like A Woman

8 Supertramp - Give A Little Bit

9 Bachman Turner Overdrive - You Ain't Seen Nothing Yet

10 Anouk - Girl

11 Katrina & The Waves - Walking On Sunshine

12 Culture Club - Karma Kameleon

13 The Kinks - Lola (Live)

14 David Bowie - Heroes

15 Marianne Faithfull - The Ballad Of Lucy Jordan

16 Scorpions - Wind Of Change

17 Nick Cave & Kylie Minogue - Where The Wild Roses Grow

18 Gorki - Mia

19 Whitney Houston - I Will Always Love You

 

CD2

1 The Proclaimers - I'm Gonna Be (500 Miles)

2 Abba - Take A Chance On Me

3 Blondie - Denis

4 Earth, Wind & Fire - Boogie Wonderland

5 Kiki Dee - I've Got The Music In Me

6 Lionel Richie - All Night Long

7 Marco Borsato - Dromen Zijn Bedrog

8 Michel Sardou - Les Lacs Du Connemara

9 Mud - Tigerfeet

10 Elton John - Crocodile Rock

11 Patti Smith Group - Because The Night

12 Bruce Hornsby & The Range - The Way It Is

13 Joan Osborne - One Of Us

14 Alannah Myles - Black Velvet

15 Technotronic - Pump Up The Jam

16 2 Belgen - Lena

17 2 Unlimited - No Limit

18 Bronski Beat - Smalltown Boy

 

CD3

1 Irene Cara - Fame

2 James Brown - Sex Machine

3 ZZ Top - Gimme All Your Lovin'

4 Liquido - Narcotic

5 The Selecter - On My Radio

6 Simple Minds - Belfast Child

7 Wilson Philips - Hold On

8 Fixkes - Kvraagetaan

9 Guus Meeuwis & Vagant - Het Is Een Nacht (Levensecht)

10 Rob De Nijs - Banger Hart

11 Barry White - Can't Get Enough Of Your Love Baby

12 Tavares - Heaven Must Be Missing An Angel

13 Dan Hartman - Relight My Fire

14 Mike Oldfield & Maggie Reilly - Moonlight Shadow

15 Bryan Ferry - Let's Stick Together

16 Bonnie Tyler - Total Eclipse Of The Heart

17 Eros Ramazzotti - Musica è

18 The Stranglers - Golden Brown

19 Milow - Ayo Technology

 

CD4

1 Amy MacDonald - This Is The Life

2 Deep Blue Something - Breakfast At Tiffany's

3 Toto - Africa

4 Alphaville - Forever Young

5 ABC - The look of love

6 Joe Jackson - Is She Really Going Out With Him ?

7 Cliff Richard & The Young Ones - Living Doll

8 Elvis Presley - In The Ghetto

9 Chris de Burgh - The lady in red

10 Alan Parsons Project - Old And Wise

11 Simon & Garfunkel - Bridge Over Troubled Water

12 Joe Cocker & Jennifer Warnes - Up where we belong

13 REO Speedwagon - Keep On Loving You

14 Men At Work - Down Under

15 Roxette - The Look

16 Leyers, Michiels & Soulsister - Through Before We Started

17 Eric Carmen - All By Myself

18 Live - They stood up for love

19 The Righteous Brothers - Unchained Melody

20 Marco Borsato - Zij

 

CD5

1 Wham! - Wake Me Up Before You Go-Go

2 A-Ha - Take On Me

3 Soft Cell - Tainted Love

4 Tears For Fears - Shout

5 10 CC - I'm Not In Love

6 Dave Berry - This Strange Effect

7 Frank Boeijen Groep - Kronenburg Park

8 Clouseau - Afscheid Van Een Vriend

9 Natalia & Gabriel Rios - Hallelujah

10 Moody Blues - Nights In White Satin

11 Lionel Richie - Hello

12 Shocking blue - Venus

13 Bangles - Walk Like An Egyptian

14 Kim Wilde - Kids In America

15 The Scene - Rigoreus

16 Simply Red - Holding Back The Years

17 Dolly Parton - 9 to 5

18 Donna Summer - I Feel Love

19 Diana Ross - I'm Coming Out

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe TURALURA zorgt voor bont Belgisch gezelschapExact twintig jaar geleden kwam Humo op het idee de vijftigste verjaardag van Will Tura te vieren door rockers zijn muziek te laten coveren. Een uniek en eenmalig idee, dacht iedereen toen, maar zie: Will Tura is ondertussen zeventig, en de man staat er nog steeds. Sterker nog: zijn muziek inspireerde alweer een nieuwe generatie groepen en artiesten tot een gloednieuwe, tweede 'Turalura'.

 

Het concept bleef exact hetzelfde als toen: veertien tracks uit Tura's rijke carrière die gecoverd worden door het kruim van de hedendaagse Belgische alternatieve scene, van Arid, Daan, Mauro, Triggerfinger en Arno, tot Eva De Roovere, Customs en The Hickey Underworld, én met een productie onder de vakkundige leiding van de tandem David Poltrock-Mario Goossens.

 

Het resultaat zijn veertien tracks die niet alleen de rijkdom van de inlandse pop in de verf zetten, maar ook de veelzijdigheid van Tura's songs zelf: soms vrolijk en licht , maar evengoed melancholisch, donker en teder.

 

"Turalura" - Een indrukwekkende meerwaarde voor ieders muziekcollectie.

Nu overal verkrijgbaar. Een produkt van UNIVERSAL MUSIC BELGIUM.

 

Tracklist

 

1. Arid - 'Een Hart Van Goud'

2. Customs - 'De Noorderwind'

3. K's Choice - 'De Mooiste Droom'

4. Daan - 'Je Liegt'

5. Mintzkov - 'Regen Stroomt' 

6. The Van Jets - 'Vaarwel'

7. Joost Zweegers - 'Alleen Op De Wereld'

8. Triggerfinger - 'Ik Mis Je Zo'

9. Eva De Roovere - 'Een Gelukkige Verjaardag'

10. Meuris - 'Arme Joe'

11. Vive La Fête - 'Dam Di Dam'

12. The Hickey Underworld - 'Indianen'

13. Mauro Pawlowski - 'Zeg ben Je Bang Van Mij?'

14. Arno - 'Eenzaam Zonder Jou'

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Davidsfonds Leiekant Gent start nieuw werkjaar op 10/10
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 Op 10 oktober 2010 nodigt het Davidsfonds Leiekant Gent haar leden en belangstellenden uit voor de voorstelling van het jaarprogramma 2010-2011.

Tevens kunnen zijn hun lidmaatschap hernieuwen of lid worden van onze afdeling. Dit door keuze te maken van 2 of meer boeken uit de aanwezige boekenstand.

 

Jaarprogramma 2010-2011

 

16/10: Bezoek aan de Monet-tentoonstelling in het Grand Palais en het Musée Rodin te Parijs

10/11: Goesting in Vlaanderen, causerie door de heer Eddie Niesten

14/11: Bezoek aan de tentoonstelling “Hareng Saur: Ensor en de hedendaagse kunst. SMAK en MSK met gids

12/12 Bezoek aan het STadsMuseum en de tentoonstelling “Belichte stad”; met gids

16/2/2011: De rechter in de veranderende maatschappij, causerie door Raadsheer Hans Verhaest.

22/3/2011: Nacht van de geschiedenis met als thema: “FEEST”.

10/4/2011: Voorjaarswandeling

1/5/2011: Gezinsfietstocht

28/5/2011: Daguitstap: Lier

18/6/2011: Toerist in eigen stad: “Gent Ludiek”.

 

Muziekprogramma

 

Op 5 oktober start de cursus    “Van het vroege christendom tot heden – 2000 jaar West-Europese muziek” reeks van 20 namiddagen (dinsdag 14-16u) locatie De Bijloke

 

15, 22 en 29/11/2010 en 6/12/2010: Luistercursus Bach, Telemann en Graupner door Florian Heyerick

 

10/12/2010: Concert in de Bijloke: Ongehoord op kerst. Zes cantates van Graupner

 

 

Info: Annie Leijman  Tel: 09/225.52.71

 

Afdelingswebstek: www.leiekant.davidsfonds.be

 

Reageer (0)


FIJN OM WETEN


Foto

Foto

Ik kan best mezelf voorstellen als Johan Dhaene, een bezige bij uit Evergem (sedert 1/9/2008) met een prachtige vrouw en 3 schitterende kinderen. Ik was méér dan 25 jaar actief als radiomaker bij de Gentse radio's PLUS en ROELAND en kreeg voor diverse inspanningen op dat vlak een plaatsje in de Orde van de O'De Flander, kreeg de titel van Ambassadeur van de Westhoek door gouverneur Paul Breyne en was in 2004 laureaat van de Orde van de Gentse Draak omwille van de blijvende promotie voor het Vlaamse lied. Tegenwoordig kan je mij zeker nog eens ontmoeten als gelegenheidspresentator en zag op 25/8/2008 mijn "eerste" (?) boek "Scoren aan Tafel" (samen met Felix Alen, Wim Casteleyn en fotograaf Heikki Verdurme) verschijnen bij uitgeverij Lannoo. Sinds juli 2020 verzorg ik elke dinsdag tussen 11.30 en 12.00 uur de boekentips op MENT TV. Deze webstek ligt in het verlengde van dit alles.


Inhoud blog
 • MIAT wordt Industriemeuseum
 • Zwijntjeskermis komt eraan !!!!! (3-4-5-6 JUNI 2016)
 • De voorbije week GELEZEN EN GOEDGEKEURD
 • John Terra zingt Neil Diamond - nieuw album
 • Gent neemt afscheid van icoon PAUL VLAEMINCK
 • 73-jarige Rob De Nijs op Schlagerfestival 2016
 • Download nu gratis de nieuwe single van Michael Lanzo & Kitana
 • Le Noeud viert 40-jarig bestaan met stuk van Freek Neirynck
 • Toast Literair (Davidsfonds) op 24/1/16
 • "De ontsnapping" op de Gentse Leie
 • Extra voorstellingen 'Piaf, de musical' in Stadsschouwburg Antwerpen
 • FLORALIËN 2016 - van 22/4 tot en met 1/5
 • Trilogie van "BLOCH"-recepten blijft succesvol
 • Charlotte Leysen viert "70 jaar Suske en Wiske" mee!
 • 100 positieve gedachten & complimenten ... voor een spetterende start op 1/9!
 • Uitgeverij Partizaan pakt uit met grote naam uit de jeugdliteratuur
 • Nacht van de Vleermuis op 29/8
 • Martijn Bal nieuwe algemeen directeur Film Fest Gent
 • Ledebergse Feesten en Lichtstoet: het komt eraan (vanaf 21/8)
 • Lissa Lewis pakt uit met debuutalbum en siert affiche schlagerfestival 2016

  PARTNERS van WWW.PLIETSPLETS.BE

  Foto

  Foto

  Mijn favorieten
 • Breydelham
 • Heikki Verdurme (fotograaf)
 • Uitbureau Gent (tickets)
 • Gent
 • Zinloos geweld
 • Smaak
 • Ambiance
 • Huis van Alijn
 • Aktivia
 • Gastronomie en Toerisme

  Archief per maand
 • 09-2018
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 01-2016
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 06-2015
 • 04-2015
 • 01-2015
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007
 • 08-2007
 • 07-2007
 • 06-2007
 • 05-2007
 • 04-2007
 • 03-2007
 • 02-2007
 • 01-2007
 • 12-2006
 • 11-2006
 • 10-2006
 • 09-2006
 • 08-2006
 • 07-2006
 • 06-2006
 • 05-2006
 • 04-2006
 • 03-2006
 • 02-2006
 • 11--0001

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!