Plietsplets
Elke dinsdag tussen 11.30 en 12.00 uur: JOHAN TIPT BOEKEN op MENT TV

Foto

CD-ALBUM IN DE KIJKER


Foto

"Natural Woman - a tribute to Carole King"
Sabien Tiels

www.sabientiels.be  


Dit zijn onvergetelijke partners van www.plietsplets.be


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Zoeken in blog


Foto

Freek Neirynck zorgt met grote regelmaat voor 'boekensienjalementen' met een eigen kijkFoto

voor wie iets méér wil
31-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Plietsplets wenst U een spetterende start van 2008

Klik op de afbeelding om de link te volgenPlietsplets wenst iedereen een bijzonder fijn, gezellig, sfeervol, aangenaam, spetterend, gezond .....

2008

Geniet van het nakende jaareinde èn stap met volle moed in het nieuwe jaar.

Ook in 2008 mag je dagelijks op
www.plietsplets.be rekenen !!!

Groetjes ........ Johan

Reageer (0)

27-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dirk Brossé staat garant voor spetterende NieuwjaarsPromsMeesterdirigent Dirk Brossé en het Symphonic Orchestra openen naar jaarlijkse traditie het nieuwe jaar met een feestelijk & kwalitatief nieuwjaarsconcert, uniek in zijn soort. 

Laat je verleiden door een magistrale mix van klassiek & musical. Samen met het Symphonic Orchestra nodigt Dirk Brossé enkele topsolisten uit beide werelden uit.

Musicalsterren Chris van Tongelen & Ann Van den Broeck brengen Broadway & West End opnieuw tot leven. Uit de klassieke wereld nodigt Dirk Brossé de virtuoze 17jarige pianiste Yanna Penson uit, en ook humor krijgt een prominente plaats tijdens dit unieke nieuwjaarsconcert.

In Gent belooft het klassieke komische duo Stenzel & Kivits humor met veel bravoure.

In Antwerpen zal Emmy award winning topcabaretier Hans Liberg schitteren.

 

Beleef het allemaal op 11, 12 of 13 januari in Capitole Gent of op 19 januari in Stadsschouwburg Antwerpen. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!

Info: 077/37.38.39 of www.musichall.be

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.A TOUCH OF CHRISTMAS op 29/12 in Gentse CAPITOLE gaat NIET door !!!We kondigden onderstaand concert bij voorkeur aan ....niet alleen omwille van de prachtige stem van Sabien, niet alleen omwille van de pleiade aan Vlaamse collega-artiesten, niet alleen omwille van het project VZW No Limits ... maar jammer genoeg ontvingen we vandaag volgend bericht:


Gezien de tegenvallende kaartenverkoop waardoor de kosten niet gedekt raken; lijkt het zowel voor de RvB van One-4-All vzw en ook die van No Limits vzw beter "A Touch of Christmas" niet plaats te laten vinden.

We begrijpen niet dat de kaartenverkoop niet wil vlotten ondanks de namen op de affiche, ondanks de wekenlange spotjes op S.Televisie en AVS, de 10.000 flyers die uitgedeeld werden, de campagne met affiches, promo tijdens VIVA Vlaanderen (Radio2) en Music for Life (STUBRU), het artikel in De Zondag, de aanwezigheid op de mainpagina van Kerknet.be - Showbizzsite.be - marktgigant.be - S.televisie.be , de telefonische campagne die  we hebben gedaan bij  mutualiteiten, busmaatschappijen en seniorenverenigingen  en zo verder....

We begrijpen wel dat alle artiesten die meewerken aan het project ontgoocheld zijn door deze afzegging. Het is toch de bedoeling dat er uiteindelijk een som geld overblijft voor No Limits vzw en Les 20 Coeurs de Justine Henin en niet met een af te betalen schuld.

Ik hoop voor uw begrip voor deze situatie.

Vriendelijke groeten,

Pascal Sagaert
Naar jaarlijkse gewoonte maakt SABIEN TIELS de kerstdagen nog gezelliger, nog warmer ...
Met pianist Dirk Schreurs stelde zij een sprankelend kerstprogramma samen zonder flauwe, melige kerstliedjes MAAR wel met vele jazzy pareltjes die in dit genre óók bestaan.
Na haar diverse optredens in Mechelen, Antwerpen, As, Oostende en Lanaken zorgt ze in Gent voor iets speciaal.

Op zaterdag 29 december 2007 geeft zij een zeer apart kerstconcert in de Gentse Capitole met de medewerking vanEVA DEROOVERE
LA SAKHRA
KATERINE
ERIK & SANNE
BARBARA DEX
PIM
SARAHDe toegansgkaarten kunnen besteld worden via 0473/93.66.99 of via www.sherpa.be
en de opbrengst gaat volledig naar de vzw NO LIMITS

Op 17 januari 2008 stelt Sabien in Heusden-Zolder haar gloednieuwe CD voor, maar daar leest U binnenkort op deze webstek alles over.

Info: www.sabientiels.com, www.liveconcerten.be en www.kinderkanker.be  

Reageer (0)

26-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KFC HO KALKEN weer toe aan jaarlijkse sportavondDe eerste namen zijn bekend voor de sportavond van voetbalclub KFC HO Kalken, traditioneel georganiseerd in de sportluwe eindejaarsperiode.
Image


Supportersclub de Hogeropvrienden slaagde erin om Ariël Jacobs te strikken voor de gezellige praatavond in de Koninkijke Harmonie in Kalken. De sympathieke trainer van Sporting Anderlecht staat al een tijdje in de belangstelling na het vertrek van Frank Vercauteren als hoofdcoach.

 

Op 29 december zal ook Roger De Vlaeminck van de partij. Eén van de grootheden uit de geschiedenis van het Belgisch wielrennen zal ongetwijfeld weer enkele leuke uitspraken in petto hebben voor de volle zaal. Herman De Landtsheer komt dan weer uit het Kalkense nest. De ex-jeugdtrainer van HO Kalken werkt al een tijdje in de schaduw van Georges Leekens, eerst bij AA Gent, nu bij Sporting Lokeren. De papa van Hogeroppers Maarten en Hannes legt uit wat hij nu net doet met zijn laptop.

 

Diezelfde avond hoopt de supportersclub ook een nieuw recordaantal leden te kunnen aankondigen. Bij de laatste telling kwam de boekhouder uit op 425, evenveel als de beste prestatie twee jaar geleden.

 

In de namiddag is er opnieuw de memorial Eugene De Tollenaere, of het Kalkens kampioenschap fietsen op rollen voor duo's.

 

De negende sportavond van HO Kalken vindt plaats op 29 december vanaf 20u in de Koninklijke Harmonie op de Kruisen in Kalken. Kaarten zijn te verkrijgen bij Claude Vannieuwenhuyse op tis1_vannieuwenhuyse@scarlet.be en de bestuursleden van de supportersclub.

 

Reageer (0)

21-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jazz optreden SABIJN in Gent 31/12
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Sabijn is een Jazzbeest vol humor..
Ze brengt naast Jazz ook Blues, Rock-and-Roll en Easy-Listening-Songs.
Je kan haar aan het werk zien in Gent  op maandag 31 december 2007
Old Loui's Tavern, St.Veerleplein 4  te Gent om 20 u
.

Tevens een optreden van saxofonist-klarinettist Nik Phelps.

"Jazz is haar thing, So let it swing".


Contact : 0476/ 34 13 16 en www.oldlouis.be

Reageer (0)

15-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gentse tentoonstelling brengt hulde aan BUTH ... vader van Thomas Pips
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Met de tentoonstelling ‘Buth. Vader van Thomas Pips en andere muizenissen’ wil de Kunsthal Sint-Pietersabdij van 30 november 2007 tot 17 februari 2008 hulde brengen aan een van Gents meest veelzijdige kunstenaars.

 

Bij de meeste onder ons is Buth bekend als de Gentse cartoonist die in 1946 ‘Thomas Pips’ introduceerde bij dagblad ‘Het Volk’. Vele vijftigers vervallen bij het noemen van het pseudoniem Buth in nostalgische rêverieën en herinneren zich het ongeduld waarmee ze als kleine hummel op het Rondegazetje zaten te wachten. De gretigheid waarmee ze, eens het gazetje gearriveerd, op zoek gingen naar het muisje dat zich in de tekening had verstopt, doet hen nu nog steeds glimlachen.

 

In 1947 startte Leo De Budt inderdaad met het tekenen van de wieleravonturen van Pips in de ‘Tour de France’. Het werden erg populaire sportcartoons die tijdens de Tour dagelijks in de sportbijlagen van ‘Het Volk’ verschenen. In 1962 kwam er een afzonderlijk tourkrantje, het ‘Rondegazetje’, dat in de vooravond op straat werd verkocht. Daarin werd telkens een evenement uit de tourrit van die dag in een cartoon vertaald. Met deze dagelijkse bijdragen staat ‘Buth’ nu nog steeds in het collectieve geheugen van de Vlamingen gegrift.


   Buth - Tijl Uilenspiegel - Vertelsel- en kleurboek  Thomas Pips Geheim vliegende schotels (Buth)


Maar Léo De Budt is meer. Hij komt voort uit een nest van kunstschilders. Zijn vader
Victor De Budt doceerde aan de Gentse Academie. Via hem kwam Léo in contact met mensen als Gust De Smet en Frits Van den Berghe. Het was ook Victor die ervoor zorgde dat Léo in 1935 als jongen van zestien op de redactie van de Vooruit in de leer ging bij Frits Van den Berghe. Overdag assisteerde hij hem bij het tekenen van stripverhalen zoals “Pikkel en Duim” en “De Avonturen van Edmund Bell”, om dan ’s avonds naar de Academie te trekken, waar hij o.a. les kreeg van zijn vader, Oscar Coddron en Jos Verdegem. Hij werd er de primus van de klas en sleepte in 1939 zelfs de prestigieuze prix de Rome in de wacht.

 

Samen met stripwinkel de Negende Kunst wil het team van de Kunsthal Sint-Pietersabdij aantonen hoe sterk Buth, de striptekenaar verbonden is met Léo De Budt, de kunstenaar. Naast een uitgebreide selectie van strips en cartoons toont de expositie ook de evolutie in het schilderwerk van De Budt.

 

De tentoonstelling is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur, behalve op maandag.

Gesloten op 24, 25, 31 december en 1 januari.

 

 

Kunsthal Sint-Pietersabdij

Sint-Pietersplein 9

9000 Gent

Info:

Tel.: 09 243 97 30

Fax: 09 243 97 34

e-mail: drr.sintpietersabdij@gent.be

www.gent.be/spa

Reservaties:

Tel.: 09 269 60 02

Fax: 09 225 18 14

e-mail: info@boekjebezoek.be

Reageer (0)

13-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wouter Deprez 2008 in Gentse Capitole: tickets vanaf 13/12/2007 !!!!Wie de nieuwe bejubelde voorstelling van Wouter Deprez wil zien, is eraan voor de moeite.
Alle voorstellingen in Vlaanderen zijn tot de allerlaatste stoel uitverkocht. Maar daar komt morgen verandering in, met een nieuwe reeks voorstellingen in Capitole Gent op 17, 18, 19 en 20 juli.
Tickets zijn vanaf morgen 13 december om 9.00u. verkrijgbaar!

 

Wouter Deprez en Capitole Gent, het is een winnende combinatie.

Met zijn vorige show WAR wist hij maar liefst 13 maal de Capitole Gent uit te verkopen, goed voor meer dan 20.000 toeschouwers! Volgens Wouter leent deze gigantische zaal zich dan ook perfect voor comedy. Niet voor niets koos hij Capitole Gent uit als locatie voor zijn sprankelende live-DVD van WAR.

 

Wie Wouter in Capitole Gent al aan het werk zag, wil zo snel mogelijk terugkomen. Wie er nog niet bij was, wil het zo snel mogelijk meemaken. Wees er dus snel bij, voor het ook deze keer te laat is!

 

Bestel vanaf morgen om 9.00u. als de bliksem tickets op 077/37.38.39 of op http://www.musichall.be

 

WOUTER DEPREZ IN CAPITOLE GENT

27 april 2008, 20.00u. (UITVERKOCHT)

1 mei 2008, 20.00u. (UITVERKOCHT)

17 juli 2008, 19.00u.

18 juli 2008, 19.00u.

19 juli 2008, 19.00u.

20 juli 2008, 19.00u.

 

Info en reservatie tickets

077/37 38 39

http://www.musichall.be

 

Ticketprijzen – excl. reservatiekosten – excl. verzendingskosten.

Eenheidsprijs: 18 euro

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2007 was druk maar prachtig voor Gents auteur Stefaan Van Laere
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Nu 2007 naar zijn einde loopt, kan auteur Stefaan Van Laere terugblikken op een erg productief jaar.
In 2007 schreef hij (alleen of in samenwerking) in totaal vijf boeken, allemaal bij huis van vertrouwen uitgeverij Davidsfonds.


Een overzicht:

* De etiquettegids voor kinderen 'Met je vinger in je neus' samen met jeugdauteur Do Van Ranst en illustrator Harmen van Straaten, door Ketnet uitgeroepen tot Boek van Week* Zijn vijfde thriller 'Zwaar water' in de reeks rond de Gentse commissaris George Bracke

* 'De smaak van kaas', een prachtig geschenkenboek over kaas met schitterende foto's van Philippe Debeerst* 'Champagne', een indrukwekkend boek over de edelste aller dranken samen met wijnkenner Gido Van Imschoot en indrukwekkende foto's van Bart Deseyn, een van de toppers van de Boekenbeurs

* vers van de pers: 'Liefdesreceptjes van Winiefred' samen met kruidenvrouw Winiefred Van Killegem, tekeningen van Klaas Verplancke

Op Kokerello (1-3 dec. Flanders Expo) is de auteur aanwezig om over zijn boeken te vertellen.

Wenst u meer te weten over Stefaan van Laere, zijn boeken en hoe ze te bestellen?

Kijk op www.stefaanvanlaere.be of http://www.davidsfonds.be/publisher/author/detail.phtml?id=106

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gastronomie & Toerisme heeft nu ook eigen BLOG
Klik op de afbeelding om de link te volgen Op deze webstek hebben we al regelmatig melding gemaakt van het magazine Gastronomie & Toerisme dat 6 keer per jaar op diverse locaties 'gratis' ter beschikking ligt (Kust - Brugge - Veurne - Gent) en waarin de levensgenieters kennis kunnen maken met diverse ingrediënten van de toeristische sectoren in eigen land èn ver daarbuiten.

Uiteraard gaat dit alles gepaard met de nodige portie culinaire aandacht voor plaatselijke specialiteiten en horeca-uitbatingen die je in eigen streek eens moet bezocht hebben.

Binnenkort zorgt het magazine (2008) ook voor de promotie van Gent en omliggende .... maar wie graag al eens kennis maakt met het magazine kan sedert enkele weken terecht op de gloednieuwe webstek:

www.bloggen.be/gastronomietoerisme
... een ware aanrader.

Voor méér info kan je trouwens steeds terecht bij hoofdredacteur GEORGES KETERS (0495/22.68.79)

Foto georges.keters@skynet.be

Reageer (0)

12-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toerisme Oost-Vlaanderen stelt nieuwe wandelboxen voor

Op zoek en naar een origineel en gezond eindejaarscadeau?
De nieuwe wandelboxen van Toerisme Oost-Vlaanderen zijn precies wat je zoekt!
Met de dertig trajecten uit deze boxen, stap je de extra calorieën van de feestmaaltijden zo weer weg. 

Toerisme Oost-Vlaanderen brengt drie verschillende boxen uit, waarin telkens de brochures van tien wandelroutes zitten. De wandelingen zijn gegroepeerd per thema. De box "Stap Door!" is er voor de meer ervaren wandelaar. De trajecten zijn bepaald stevig te noemen. Ze liggen alle tien in het heuvelachtige landschap van de Vlaamse Ardennen en gaan onverharde wegels en paden niet uit de weg. De "Stap Door!"-wandellussen zijn tussen de10 en 15 kilometer lang. Sommige routes bestaan uit meerdere lussen die je kan combineren, zodat doorgewinterde stappers wandelingen kunnen maken van 30 kilometer of meer.

De "Stap Mee!"-box is ideaal voor wie er eens op uit wil met het gezin of een groepje vrienden. De tien trajecten zijn zorgvuldig uitgekozen. Je kan onderweg halt houden voor een drankje of een hapje en ook voor kinderen valt er van alles te beleven. Dikwijls ligt er een recreatiepark op of langs het wandeltrjacet: Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke, De Gavers in Geraardsbergen of het Kluisbos-domein in Kluisbergen bijvoorbeeld. Jong en oud zal aan deze uitstapjes plezier beleven. De trajecten zijn tussen de 5 en 12 kilometer lang, maar je kan ze makkelijk inkorten.


 

Met de "Stap Uit!"-box ten slotte maak je kennis met de klassieke toeristische trekpleisters in Oost-Vlaanderen. De trajecten zijn ideaal voor een zalige zondagse wandeling, met op tijd en stond een aangename rustpauze op een terrasje of in een café. Je geniet van de kunst, cultuur en natuur die je onderweg tegenkomt. De wandelingen zijn tussen de 5 en 13 kilometer lang, maar je kan ze naar believen inkorten of uitbreiden.

 

De Oost-Vlaamse wandelboxen kosten 9 euro per stuk en zijn vanaf nu beschikbaar. Meer info over de wandelboxen vind je via deze link.

Je kan de boxen bestellen via de website www.tov.be of op dit adres:


 

Toerisme Oost-Vlaanderen
Sint-Niklaasstraat 2
9000 Gent
Tel. 09-269 26 00
E toerisme@oost-vlaanderen.be 
www.tov.be

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe brochure Bourgoyen-OssemeersenDat er heel wat te ervaren en te genieten valt in het Stedelijk Natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen mag opnieuw duidelijk zijn: de nieuwe brochure toont het natuurreservaat in al zijn pracht. In deze brochure spelen foto’s de hoofdrol. Zij brengen het natuurreservaat in zijn verschillende facetten in beeld. Korte stukjes tekst over het landschap, het gevoerde beheer en de rijkdom aan planten en dieren, vullen het verhaal aan.

 

In het Stedelijk Natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen zijn drie wandelpaden uitgestippeld. Op de laatste bladzijde van de brochure worden ze in kaart gebracht.Wie het verhaal in en achter het Stedelijk Natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen in het veld wil ontdekken, is welkom op zaterdag 26 januari 2008. Om 15 uur start een gratis wandeling aan de hoofdtoegang in de Driepikkelstraat (Mariakerke)(tot omstreeks 17 uur). Ook rolstoelgebruikers kunnen deelnemen. Het gebied en de brochure worden dan aan de bezoekers voorgesteld.
De wandeling is gratis, maar reserveren is wel noodzakelijk. Dat kan vanaf donderdag 14 januari 2008 via Gentinfo, tel. 09 210 10 10 (van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur).

 

De brochure over het Stedelijk Natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen is gratis te verkrijgen bij de Milieudienst (in het stedelijk natuurcentrum en in Gentbrugge), in de Stadswinkel (Administratief Centrum, Woodrow Wilsonplein 1, 9000 Gent, van maandag tot vrijdag van 9 tot 17 uur, op woensdag tot 18 uur en op zaterdag van 9 tot 11.30 uur), in het infokantoor van de Dienst Toerisme, in het dienstencentrum van Mariakerke en bij Natuurpunt.

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kurt 'Biezebaaze' intiem op 22/12 (Krakeel)
Klik op de afbeelding om de link te volgen
BiezeBaaze brengt "StropRock" van de bovenste plank. De teksten in het Algemeen Beschaafd Gents zijn observaties uit het dagelijks leven en de vaak pikant/spittante woordkeuze is niet toevallig. Een gemiddelde "Strop" of Gentenaar is immers recht voor de raap. En dat hoor je ook bij BiezeBaaze.

Zanger/gitarist en frontman van de groep, Kurt Burgelman zal voor het eerst een intiemer concert geven voor een zittend publiek in de Theaterzaal Krakeel

Dit optreden maakt deel uit van het Alleen en anders-tourke en zal in meer dan één opzicht echt anders zijn dan de andere optredens van Biezebaaze. Kurt brengt nieuw materiaal (liedjes, geen gitaren) mee. Hier en daar zal hij een vergeten melodietje ten gehore brengen dat enkel bij de allertrouwste Biezebaazefan een belletje kan doen rinkelen. 

Het voorprogramma wordt die avond verzorgd door de Gentse zangeres Penny, de Nederlandse Zoë en de kleine Benjamin die in de Capitole furore maakte in Gent zingt Andre Hazes. Let wel: er zijn slechts 100 plaatsen en er zijn er naar ons weten al een hoop verkocht. Snel reserveren is dus de boodschap! 

Na het concert is er in de foyer een gezellige fuif boordevol muziek uit de jaren '70, '80 en '90.

Tickets voor ALLEEN EN ANDERS bestel je op 09 223 17 81 of via info@theatertrac.be

Reageer (0)

01-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerststemming in het gezelschap van de Gentse Dreidekkers


fotocredit: Fack Noël


Voor de 5de keer op rij pakt Noël Fack en zijn Dreidekkers uit met een spetterende Kerstshow onder de titel "Après-Ski 2007".
Wie deze bende tijdens de Gentse Feesten of tijdens vorige Kerstproducties al aan het werk heeft gezien, weet ongetwijfeld dat zij kunnen genieten van een aangename mix van muziek, sketch èn Gentse leute.

Deze keer verplaatsen de Dreidekkers zich naar Zaal Magherman in de St. Godelievekring (St. Godelievestraat - Wondelgem) alwaar zij het beste van zichzelf zullen geven op:

vrijdag 14 december om 19.30uur
zaterdag 15 december om 19.30 uur
zondag 16 december om 14.30 uur

Naast Noël Fack (als productieleider èn duivel-doet-al) staan Rolando, Bert en Nico Lenny, Danny Sinclair, Caressa De Vogelaere èn Charlene op het podium MAAR als 'guests' hebben zij "The Accordeon Stars" uitgenodigd. Voor mij een weetje, voor U nog een vraagteken!!

De combinatie van "Witte Paard"-sfeer en Kerststemming zal zeker weerklinken èn zichtbaar zijn ... dus ... met z'n allen ernaar toe. Van het overbekende Edelweiss-melodietje over de fratsen van Tommy Cooper tot Bing Crosby.

Reservatie en info: 09/324.06.50 OF in de St. Godelievekring vanaf 11.00 uur.

Reageer (0)


FIJN OM WETEN


Foto

Foto

Ik kan best mezelf voorstellen als Johan Dhaene, een bezige bij uit Evergem (sedert 1/9/2008) met een prachtige vrouw en 3 schitterende kinderen. Ik was méér dan 25 jaar actief als radiomaker bij de Gentse radio's PLUS en ROELAND en kreeg voor diverse inspanningen op dat vlak een plaatsje in de Orde van de O'De Flander, kreeg de titel van Ambassadeur van de Westhoek door gouverneur Paul Breyne en was in 2004 laureaat van de Orde van de Gentse Draak omwille van de blijvende promotie voor het Vlaamse lied. Tegenwoordig kan je mij zeker nog eens ontmoeten als gelegenheidspresentator en zag op 25/8/2008 mijn "eerste" (?) boek "Scoren aan Tafel" (samen met Felix Alen, Wim Casteleyn en fotograaf Heikki Verdurme) verschijnen bij uitgeverij Lannoo. Sinds juli 2020 verzorg ik elke dinsdag tussen 11.30 en 12.00 uur de boekentips op MENT TV. Deze webstek ligt in het verlengde van dit alles.


Inhoud blog
 • MIAT wordt Industriemeuseum
 • Zwijntjeskermis komt eraan !!!!! (3-4-5-6 JUNI 2016)
 • De voorbije week GELEZEN EN GOEDGEKEURD
 • John Terra zingt Neil Diamond - nieuw album
 • Gent neemt afscheid van icoon PAUL VLAEMINCK
 • 73-jarige Rob De Nijs op Schlagerfestival 2016
 • Download nu gratis de nieuwe single van Michael Lanzo & Kitana
 • Le Noeud viert 40-jarig bestaan met stuk van Freek Neirynck
 • Toast Literair (Davidsfonds) op 24/1/16
 • "De ontsnapping" op de Gentse Leie
 • Extra voorstellingen 'Piaf, de musical' in Stadsschouwburg Antwerpen
 • FLORALIËN 2016 - van 22/4 tot en met 1/5
 • Trilogie van "BLOCH"-recepten blijft succesvol
 • Charlotte Leysen viert "70 jaar Suske en Wiske" mee!
 • 100 positieve gedachten & complimenten ... voor een spetterende start op 1/9!
 • Uitgeverij Partizaan pakt uit met grote naam uit de jeugdliteratuur
 • Nacht van de Vleermuis op 29/8
 • Martijn Bal nieuwe algemeen directeur Film Fest Gent
 • Ledebergse Feesten en Lichtstoet: het komt eraan (vanaf 21/8)
 • Lissa Lewis pakt uit met debuutalbum en siert affiche schlagerfestival 2016

  PARTNERS van WWW.PLIETSPLETS.BE

  Foto

  Foto

  Mijn favorieten
 • Breydelham
 • Heikki Verdurme (fotograaf)
 • Uitbureau Gent (tickets)
 • Gent
 • Zinloos geweld
 • Smaak
 • Ambiance
 • Huis van Alijn
 • Aktivia
 • Gastronomie en Toerisme

  Archief per maand
 • 09-2018
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 01-2016
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 06-2015
 • 04-2015
 • 01-2015
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007
 • 08-2007
 • 07-2007
 • 06-2007
 • 05-2007
 • 04-2007
 • 03-2007
 • 02-2007
 • 01-2007
 • 12-2006
 • 11-2006
 • 10-2006
 • 09-2006
 • 08-2006
 • 07-2006
 • 06-2006
 • 05-2006
 • 04-2006
 • 03-2006
 • 02-2006
 • 11--0001

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!