Plietsplets
Elke dinsdag tussen 11.30 en 12.00 uur: JOHAN TIPT BOEKEN op MENT TV

Foto

CD-ALBUM IN DE KIJKER


Foto

"Natural Woman - a tribute to Carole King"
Sabien Tiels

www.sabientiels.be  


Dit zijn onvergetelijke partners van www.plietsplets.be


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Zoeken in blog


Foto

Freek Neirynck zorgt met grote regelmaat voor 'boekensienjalementen' met een eigen kijkFoto

voor wie iets méér wil
30-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een zomers getint boekenpakket
Nu de 'grote' vakantie voor de meesten is gestart èn de èchte zonnestralen het nog even laten afweten, is het misschien een ideaal moment om eens een boek ter hand te nemen en gezellig te lezen of te genieten van boeiende foto's. Via deze rubriek wil ik U graag enkele tips geven die U misschien kunnen helpen bij de keuze van een boek uit het overgrote aanbod.

 Starten doen we met een prachtig kijkboek waarin Kathleen en Patrick Henderyckx met sfeervolle luchtfoto's op zoek gaan naar die andere kijk op de provincie West-Vlaanderen. Verdeeld over de thema's Kust - Brugse Ommeland - Leiestreek en Westhoek krijgt de lezer een aparte indruk van diverse steden en gemeenten die op menige wijze bekoren. Het vanuit de lucht aanschouwen van kerken, weiden, zee en strand, graven, monumenten en nog zovele andere items zorgt ervoor dat men af en toe zin krijgt om op te staan en die bepaalde plek te gaan opzoeken. Het is niet aan iedereen gegeven om van luchtfotografie een specialiteit te maken maar de firma Henderyckx kan prat gaan op een jarenlange ervaring die dit boek tot een ware must maakt. Onder impuls van het provinciebestuur zorgen zij ervoor dat de 3 uitdagingen van West-Vlaanderen zichtbaar worden: recreatief - ondernemend en kwaliteitsvol. Net zoals foto's alles zeggen ... zijn er ook voor dit boek weinig woorden voor. Gewoonweg praktisch door de afmetingen èn tot de verbeelding sprekend door de inhoud.

Het boek "Vlucht over West-Vlaanderen" werd uitgebracht door Roularta Books en kost 14,90 €.

 Wie de vakantieperiode wil doormaken in een sfeer van spanning zit zeker goed met auteur Andy McNab die voor zijn laatste boek "Vergelding" de uitdaging uitgaat met Robert Rigby als co-auteur. Dit boek volgt op "De jonge soldaat" waarmee een nieuwe reeks over de rijke SAS-ervaring van de auteur werd opgestart. Want Andy McNab put uit zijn eigen levensverhaal waarin hij als infanterist na een zware selectieprocedure in dienst trad van de SAS en hierdoor betrokken geraakte bij geheime operaties over de gehele wereld. Deze keer spelen de 17-jarige Danny en zijn grootvader Fergus Watts de hoofdrol in een adembenemende thriller die begint met een aanval op het Britse parlement en eindigt met ... maar dat leest  zelf wel. Feit is dat voormalig SAS-explosievenexpert Ferguss met zijn kleinzoon alles in het werk stelt om gelijklopend met die aanval uit de klauwen te blijven van de vijand en daarenboven datgene te verwezenlijken waarvoor ze van Zuid-Spanje weer naar Groot-Brittanië zijn gekomen: vergelding. Voor liefhebbers van spionage, verfijnde schrijfstil èn spanning ...

"Vergelding" werd uitgebracht door The House of Books en kost 16,90 €.

Tennisliefhebbers zullen aan het lijvige boek "Achter de baseline" een dikke kluif hebben. In de periode waarin we met z'n allen kunnen genieten van Wimbledon komt uitgeverij Arbeiderspers naar buiten met een bijzonder stijlvol naslagwerk waarin 12 Nederlandse topspelers ruim aan bod komen: Henk Timmer - Kea Bouman - Hans van Swol - Tom Okker - Betty Stöve - Paul Haarhuis - Jan Siemerink - Jacco Eltingh - Brenda Schultz - Richard Krajicek - Sjeng Schalken en Martin Verkerk. Ieder van deze 'kampioenen' krijgt zo'n 30 pagina's aandacht waarin vooral de prachtige foto's (zowel in zwart-wit als in kleur) boekdelen spreken. Een zeer uitvoerige en vlot lezende tekst begeleiden deze illustraties waarbij auteurs Esther Scholten en Edward van Cuilenborg vooral oog en oor hadden voor zeer persoonlijke verhalen, aangevuld met uitslagen die ze o.a. haalden uit het nationale tennisgebeuren, Wimbledon, Roland Garros, Davis Cup, Australian Open ....
352 pagina's lees-en kijkplezier waarin iedereen die zich verbonden voelt met de tennissport ... ook al gaat het boek alleen over Nederlandse kampioenen ... met veel plezier zal in bladeren. Toptennis in Nederland, zoveel is zeker.
Bijkomend aan dit groot-formaatboek is dat het geplaatst wordt in een fraaie cassette die identiek is aan de cover en achterzijde van het lijvige boek. Proficiat aan auteurs en uitgeverij.

"Achter de baseline" is uitgegeven door Arbeiderspers en kost 39,50 €.

 Ook Manteau zorgt telkens weer voor de nodige portie spanning en daarvoor deden ze beroep op auteur Oliver Bottini met zijn thriller onder de spraakmakende titel: "Moord in de schaduw van Zen". Titel en cover van het boek lichten eigenlijk al een tip van de sluier op van de leefwereld waarin we als lezer terecht komen. Al blijft het per pagina afwachten hoe ver de spanning kan gaan ... en da's duidelijk een eindje! Feit is dat we terecht komen in een klein dorp waar eigenlijk niets te beleven valt ... maar met de passage van een Aziatische monnik verandert deze situatie ogenblikkelijk. Het moment voor de reeds fel belaagde Louise Boni (alcohol - verleden) om orde op zaken te zetten, ware het niet dat haar gedrevenheid en haar risicovolle houding haar opnieuw in de hoek drijft. Dat ook haar collega's er moeten aan geloven (zelfs letterlijk) helpt mee om de verhaallijn strak te houden ... zeg maar: de spanning is te snijden. Het mysterie loert telkens weer om de hoek en de auteur slaagt er wonderwel in om de lezer tot de plot aan het boek te binden. Zijn kennis over boeddhisme en zen hebben hem natuurlijk geholpen om deze sfeer te creëren maar het is en blijft een boek dat ongetwijfeld de nodige prijzen zal halen. Maar wie ben ik om dat te verklaren, dus  ... 

"Moord in de schaduw van Zen" is uitgegeven door Manteau en kost 19,95 €.

 Eindigen doen we deze keer in de wereld van de gastronomie want uitgeverij Lannoo is er in geslaagd om de smaak van de Belgen in 160 pagina's te bundelen. Al moet je als lezer uiteraard niet verwachten dat ze hiermee volledig zijn ... maar dat is ongetwijfeld nooit de bedoeling geweest. Niettemin hebben Eric Boschman en Nathalie Derny per pagina geïnvesteerd in een product dat iedere gezonde Belg in zijn of haar leven wel eens heeft geproefd of gezien. Door een tof geschreven beschrijving van het produkt waarin ook enkele interessante weetjes verweven zitten maakt de lezer kennis met datgene wat dagelijks te krijgen/bereiden is. Kent U bijvoorbeeld (nog) de mitraillette, de tango, de Péket, alikruiken,tarte al d'jote, veters, kattentongen, nic-nac .... of wil U na al die jaren nog eens het unieke recept van oliebollen, couques suisses, Luikse wafels, kalfsragout, boulets sauce lapin, gegratineerd witlof met ham of ballekes bier .... het staat er allemaal in. Samen met die lekkernijen zoals spekken, beertjes, melo cake, misérable, cuberdon of een simpele boterham met kwark. Het boek doet U het water in de mond krijgen èn brengt U af en toe terug naar de jeugdjaren. Teveel om op te noemen, maar daar maken we binnenkort op deze webstek nog wat méér tijd voor vrij. Onthoud nu alvast:

"De smaak van de Belgen" is een uitgave van Lannoo en kost 34,95 €.

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PLAY BEACH heeft sinds 29 juni een BUITENSPEELTUIN !!

Het heeft geduld, overtuigingskracht en veel werk gekost, maar het resultaat mag er zijn:
de nieuwe PLAY BEACH BUITENSPEELTUIN!


 

Op vrijdag 29 juni opende Schepen Christophe Peeters officieel de nieuwe buitenspeeltuin.

 

Dit project is een aanvulling op de al 8 jaar bestaande ‘binnenspeeltuin’ Play Beach en zal vanaf zondag 1 juli 2007 toegankelijk zijn als de weergoden het toelaten.

Tijdens de openingsweek tot 8 juli verrassen we de kids met een leuke attentie.

 

Het aanbod van de buitenspeeltuin bestaat uit:

- een klimtoestel met glijbaan geschikt voor de leeftijd 6- 10 jarigen

- een zone met springkasteel en speelhuisjes

- een aparte zone voor 2,5 tot 5 – jarigen met een aangepast klimtoestel en schommeltjes

- 2 officiële petanque banen

- een verruimd buitenterras

- ’s avonds zullen snacks en kindvriendelijke maaltijden te verkrijgen zijn.

 

Play Beach is gelegen in de Driebeekstraat 21 te 9050 Gentbrugge. Het Play Beach team staat deze zomer alle dagen van 13u tot 19u (binnen) of 21u (buiten) paraat om de kinderen te ontvangen, of het nu goed of slecht weer zal zijn.

Ook ouders, grootouders of begeleiders wordt het naar hun zin gemaakt. Zij genieten van een hapje of drankje terwijl de kinderen ravotten. Een uitgebreide leesstand en een gloednieuwe digitale TV zijn dan eveneens ter beschikking. Vanaf nu zal je dus ook in Play Beach de Tour de France en andere (sport)evenementen kunnen bekijken.

 

Meer info op www.playbeach.be of bij Tine Ceusters 0475/628755


 Binnen en buitenspeeltuin Play Beach

Driebeekstraat 21 – 9050 Gentbrugge

Tel: 09/2304830

playbeach@belgacom.net

www.playbeach.be

Reageer (0)

29-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss Belgian Beauty 2008 start binnenkort KUSTTOERNEE
Klik op de afbeelding om de link te volgenVan 27 juli t/m 3 augustus toert de karavaan van Miss Belgian Beauty rond aan de Belgische kust. Samen met de huidige Miss Belgian Beauty Anne-Marie Ilie en organisator Ignace Crombé maken de twintig finalisten een promotietournee in diverse badplaatsen, om zich aan het publiek voor te stellen. Ze logeren gedurende de ganse periode in Hotel José te Blankenberge, van waaruit hun gepersonaliseerde autocar van Yvan Cars vertrekt naar elke badplaats.

 

Op elke locatie stellen de finalisten zich voor, houden een korte modeshow en brengen diverse choreografieën .  Uiteraard zal het publiek ook de kans krijgen om met de finalisten te praten en de handtekeningenjagers kunnen hun verzameling aandikken.  Er is steeds een gradioze ballenworp en ook de bekende meters/peters van de kandidaten komen langs.

 

Via televoting (0900/10 321) of SMS (3155) kan het publiek zijn stem uitbrengen en hiermee een reis naar Egypte of tal van andere prijzen winnen.

Een ideale reden om de meisjes vooraf eens te komen scouten.

 

Voor meer info: Ignace Crombé (0475/71 50 24) of www.missbelgianbeauty.be

 

Programma:

 

Vrijdag 27/07                        

11.00 uur : Zeedijk (Grardplein) SINT-IDESBALD

 

Zaterdag 28/07              

11.00 uur : Zeedijk (Strandplein) MARIAKERKE

17.00 uur:  Zeedijk (Drie Gapers) OOSTENDE

 

Zondag 29/07                        

11.00 uur : Zeedijk (Rotonde) WENDUINE

17.00 uur : Oude Loskaai DE HAAN

 

Maandag 30/07              

11.00 uur : Zeedijk (Rotonde Pier) BLANKENBERGE

17.00 uur : Duinenplein BREDENE

 

Dinsdag 31/07                       

11.00 uur : Zeedijk (Van Bunnenplein) KNOKKE

17.00 uur : Zeedijk (Heldenplein) HEIST

 

Woensdag 01/08              

11.00 uur : Zeedijk (Leopold 1-Esplanade) DE PANNE

17.00 uur : Zeedijk (Hendrikaplein) NIEUWPOORT

 

Donderdag 02/08              

11.00 uur : Zeedijk (Rauschenbergplein) WESTENDE

17.00 uur : Zeedijk (Epernayplein) MIDDELKERKE

 

Vrijdag 03/08                        

11.00 uur : Zeedijk (Centrum) KOKSIJDE

17.00 uur : Zeedijk (Astridplein) OOSTDUINKERKE/

Reageer (0)

20-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss Belgian Beauty-kandidaten houden van wijn !
Klik op de afbeelding om de link te volgenGentse Feesten zijn er voor iedereen ... dus waren ook Miss Belgian Beauty-kandidates aanwezig op de wijnshow van Etienne Van Steenberghe ... en ze genoten ervan !!! (foto: Freddy Vlassenroot)

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op zoek naar een spetterende SHOWBIZZNIGHT ?
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Henk Van Cauwenbergh organiseert ook dit jaar weer de Showbizznight.

"Showbizznight en Showbizz-Site liggen zo dicht bij elkaar, waarom werken ze niet samen?".

En die samenwerking is een feit. Hun bezoekers kunnen vanaf nu tickets kopen voor de Showbizznight die uit twee delen bestaat.

De stijlvolle lancering van de elfde editie van Vlaanderens Collector's Item op zaterdag 10 november 2007 in het "Kasteel van Brasschaet".

Formule 1:
Om 19.30 uur kan genieten van een overheerlijke Champagne-receptie en galadiner, inclusief wijnen met verfijnde culinaire creaties van topchef Wout Bru (Bistrot d'Eygalières).
De sterren van de Showbizzkalender 2008 zitten deze avond bij u aan tafel.

22u30
Onthulling van 12 levensgrote kalenderfoto's "thema Water & Vuur" in aanwezigheid van de Bekende Vlaamse modellen en making-of film (een blik achter de schermen).
Zij staan op de Showbizzkalender 2008 en tafelen op 10 november zeker mee:
Kirsten Flipkens, Valery Super, Kate Ryan, Elke vanelderen & Lin, Véronique de Kock, Lien Van de Kelder, Annelien Coorevits, Ellen Dufour, Tatiana Silva, Brigitta Callens, Edith Marine, Sarah Jabloune & Annemarie Gevers, Pascale Naessens De opbrengst van dit evenement gaat integraal naar "Het licht na de tsunami".

23u00
Glamour dansfeest met internationaal gerenommeerde artiesten, tot in de vroege uurtjes.

Formule 2:
U bent welkom om 22.30 uur om getuige te zijn van de onthulling van 12 levensgrote kalenderfoto's "thema Water & Vuur" in aanwezigheid van de Bekende Vlaamse modellen en making-of film (een blik achter de schermen).
Zij staan op de Showbizzkalender 2008:
Kirsten Flipkens, Valery Super, Kate Ryan, Elke vanelderen & Lin, Véronique de Kock, Lien Van de Kelder, Annelien Coorevits, Ellen Dufour, Tatiana Silva, Brigitta Callens, Edith Marine, Sarah Jabloune & Annemarie Gevers, Pascale Naessens
De opbrengst van dit evenement gaat integraal naar "Het licht na de tsunami".

23u00
Glamour dansfeest met internationaal gerenommeerde artiesten, tot in de vroege uurtjes.

Een ticket voor formule 1 kost 160 Euro per persoon, bij deze formule krijgt u per duo één Showbizzkalender 2008 op voorwaarde dat u reserveert via de Showbizz-Site.

Voor formule 2 betaalt u 30 Euro per ticket.
Dresscode: stadskledij

Wenst u erbij te zijn tijdens de Showbizznight 2007?

Surf vlug naar www.showbizzsite.be

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteertalent ? Dan ben jij misschien klaar voor STUDIO 100 !!!
FotoStudio 100 is voor een nieuwe tv-reeks nog op zoek naar jong acteertalent tussen 17 & 22 jaar.

Het is wel noodzakelijk dat je acteerlessen hebt gevolgd of al wat acteerervaring hebt.
Verder moet je in de periode van maart t/m juli 2008 overdag zeker beschikbaar zijn.


Voldoe jij aan dit profiel? Dan is dit misschien iets voor jou!


Bezorg ons je kandidatuur, en misschien word je wel uitgekozen om een auditie te komen doen!

Inschrijven kan enkel via een speciaal inschrijvingsformulier.
Dit formulier vind je op www.studio100.be bij de rubriek “Studio 100 zoekt”.
Hier vind je ook alle nodige informatie om een geldige  kandidatuur in te dienen. 
Zo moet elke inschrijving bv. ook vergezeld zijn van twee foto’s : een close-up en een foto ten voeten uit.


Inschrijven kan nog tot 31 augustus 2007.

Reageer (0)

17-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kies zelf het mooiste dorp in Vlaanderen !!!

Op vrijdag 6 juli startte het project ‘de mooiste dorpen van Vlaanderen’.


Tijdens deze actie gaan Radio 2, één, Lannoo en Toerisme Vlaanderen op zoek naar het mooiste dorp van Vlaanderen.

Tien Oost-Vlaamse dorpen haalden de selectie.

Je kan vanaf deze week stemmen op www.hetmooistedorp.be om jou favoriete Oost-Vlaamse dorp (of je eigen dorp natuurlijk) te selecteren voor een eindronde met 15 kandidaten.


Uit een enorme lijst werden 50 dorpen geselecteerd waarop kan gestemd worden.
De Oost-Vlaamse kandidaten zijn: Bazel, Deurle, Dikkele, Kwaremont, Mullem, Roborst, Sint-Maria Horebeke, Velzeke, Vlassenbroek en Watervliet.

In augustus worden de 15 geselecteerden bekendgemaakt en in mei 2008 kennen we de winnaar.
Stemmen dus!

Het project is een initiatief van Toerisme Vlaanderen, VRT (Radio2 & één), Corelio en Lannoo.
Op de site www.hetmooistedorp.be kan iedereen de hele maand juli op zijn of haar favoriete dorp stemmen. Op de website vind je toeristische info en tips over de 50 mooiste dorpen, aangevuld met filmpjes, foto’s, forum, tips uit radio, krant en televisie. Doel is tevens om dorpsbewoners aan te sporen om zoveel mogelijk originele beelden toe te voegen aan elke dorpspagina. Samen met de stem van een vakjury worden de finalisten bekendgemaakt in augustus.

Uiteindelijk worden de vijftien mooiste dorpen van Vlaanderen voorgesteld in een reeks van zes afleveringen op Vlaanderen Vakantieland (één) in april-mei 2008. De tv-reeks wordt crossmediaal ondersteund door een redactionele reeks op Radio 2 en in Het Nieuwsblad. Al deze media mobiliseren hun kijkers, lezers en luisteraars om te stemmen op ‘het mooiste dorp van Vlaanderen’. Het winnende dorp krijgt een extra uitzending in Vlaanderen Vakantieland en een speciale prijs. Tot slot worden de vijftig mooiste dorpen gebundeld in een gloednieuwe Lanoo-uitgave die verschijnt voorjaar 2008.

Reageer (0)

11-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ritchie Paris houdt van het schlagerleven!!Ritchie Paris stelde zopas zijn nieuwe single "Hou van het leven" voor,

een uptempo schlagernummer.

Ritchie heeft reeds heel wat prijzen op zijn palmares.
 Zo behaalde hij een finaleplaats in een wedstrijd door het weekblad Story,
 in een presentatie van Hennie Huysman, kaapte hij de eerste plaats weg op de
 Brabant soundmix en behaalde diverse eerste plaatsen in verschillende
 soundmix wedstrijden.

Hij participeerde tevens in de Soundmix wedstrijd op VTM, toen nog
 gepresenteerd door  Bart Kaëll.

En op de Gentse Feesten was hij ook reeds enkele jaren actief in
de shows op het Laurentplein.


Naast het Nederlandse repertoire is hij ook vertolker van een Engelstalig
 repertoire. Vooral Cliff Richard is één van zijn grote voorbeelden.

Als klap op de vuurpijl werd hij vorig jaar verkozen als beste Cliff Richard-zanger

op de internationale Cliff en Shadows meeting in Tilburg, Nederland !
Verder treed hij ook graag solo op, waar zijn nieuwe single "Hou van het
leven" binnenkort een vaste stek krijgt in zijn repertoire.
Het nummer werd geschreven, gearrangeerd en geproduceerd

door Peter Keereman ( PK Productions ).

Verder werkten oa mee aan de productie :

als backing vocal Corina Braemt (Belle Perez Band )
en Patrick Mortier ( Leider radio 2 band, VTM Idool Big Band en orkestleider Laura Lynn ).

Reageer (0)

04-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Peter" Kristof Stienlet steunt 2de Gentse kandidate Miss Belgian Beauty
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Vandaag (dinsdag 3 juli) werden in het Serwir-hotel de peters en meters voorgesteld van de 'zilveren 20' van de Miss Belgian Beautyverkiezing. Bedoeling van organisator Ignace Crombé met dit onderdeel is een grotere bekendheid te geven aan de verkiezing door het inschakelen van Bekende Vlamingen die op die manier hun sympathie voor één van de kandidates tonen.

Op bijgaande foto (van fotograaf Freddy Vlassenroot) zien we Tessa Dockers- één van de Gentse kandidates ... want deze 20-jarige studente communicatiemanagement woont in Ledeberg en koos voor 
Kristof Stienlet als peter.

Alle info over Tessa èn de Miss Belgian Beautyverkiezing vindt U op www.missbelgianbeauty.be en:

http://www.bloggen.be/missbelgianbeauty/
http://members.lycos.nl/belgianbeautyworld/

Reageer (0)

03-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Peter" Biezebaaze steunt Gentse kandidate Miss Belgian Beauty
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Vandaag (dinsdag 3 juli) werden in het Serwir-hotel de peters en meters voorgesteld van de 'zilveren 20' van de Miss Belgian Beautyverkiezing. Bedoeling van organisator Ignace Crombé met dit onderdeel is een grotere bekendheid te geven aan de verkiezing door het inschakelen van Bekende Vlamingen die op die manier hun sympathie voor één van de kandidates tonen.

Op bijgaande foto (van fotograaf Freddy Vlassenroot) zien we Niké Van Den Kerckhove - één van de Gentse kandidates ... want deze 19-jarige studente office-management woont in Gentbrugge en koos voor 'nen èchten Strop' als peter: BIEZEBAAZE.

Alle info over Niké èn de Miss Belgian Beautyverkiezing vindt U op www.missbelgianbeauty.be en:

http://www.bloggen.be/missbelgianbeauty/
http://members.lycos.nl/belgianbeautyworld/

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2de nummer fietsmagazine StapAf is beschikbaar

Het tweede nummer van ons fietsmagazine StapAf volgt een jong gezin tijdens een meerdaagse fietsvakantie in het Meetjesland.

Fietsmagazine Toerisme Oost-Vlaanderen

In StapAf staan ook weer kaartjes van 5 uitgewerkte fietstochten.

Voor het Waasland is dat de Canteclaerroute, een klassieke fietslus die dit voorjaar volledig is vernieuwd.

In Scheldeland springt StapAf op de veerpontjes met de Scheldeverentocht.

Voor de drie andere regio's zijn thematochten langs de drie nieuwe fietsnetwerken uitgestippeld.


 

De jonge Oost-Vlaamse zeilster Evi Van Acker uit Zaffelare, onze grote hoop op een medaille op de Olympische Spelen in Peking, maakt kennis met vier verschillende vormen van waterrecreatie in Oost-Vlaanderen. Naast de boeiende reportages, bevat het tweede nummer van StapAf opnieuw een hele resem praktische tips, een kalender met de belangrijkste zomerse fietsevenementen in Oost-Vlaanderen en een duidelijke uitleg over hoe je de fietsnetwerken precies moet gebruiken. En ook deze keer valt er wat te winnen: vier keer een overnachting met ontbijt voor twee personen in vier vakantiehoeves in het Meetjesland.

 

Je kan StapAf hier lezen in pdf-formaat (3,08 MB). 

Of stuur een e-mail naar toerisme@oost-vlaanderen.be voor een gratis abonnement.

Je krijgt het magazine dan per post toegestuurd.

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tess is goed bezig !!Bijna twee weken geleden gaf zangeres/presentatrice Tess haar jawoord aan haar manager Pascal Van den Beek.
Na een heerlijke huwelijksviering en -feest is de zangeres er meteen terug ingevlogen. De huwelijksreis van het koppel moet voorlopig nog plaats maken voor de carrière van Tess, maar daar gaat het kersverse getrouwde paar in het najaar volop van genieten

Zangeres Tess focust zich momenteel helemaal op haar muzikale carrière en het gaat de goede richting uit. 
Vorige week kwam ‘The Wild Side’ nieuw binnen op 43 in de Ultratop 50 en nu steeg het nummertien plaatsen door en piekt het op 33."Het gaat inderdaad heel goed " zegt Tess. "Ik ben blij dat de single 'The Wild Side' nu al de hitlijsten binnen komt en meteen tien plaatsen naar boven vliegt. Bovendien heb ik een uitnodiging gekregen voor 'Tien om te zien' en daar kijk ik nu al naar uit. Het is dus repeteren geblazen, want ik wil graag dat de act er goed uitziet"

Tess was 2 weken geleden trouwens te gast in het Radio 2 programma 'Buren bij Verschueren'. Samen met Belle Perez en het duo Erik & Sanne werd het een leuke zondagmiddag in het vernieuwde 'Land van Ooit' in Tongeren. Wie wil kan deze radio-uitzending nog herbeluisteren via de site van het programma, dat is kostenloos.


Dat het een drukke zomer gaat worden voor Tess is nu al duidelijk. De zangeres kan je gans de zomer bewonderen op het podium van het 'Zomeraperitief 2007' en verder zal Tess ook opduiken op 'VTM Swingt' de zomertour van VTM.
Tess brengt een 4 à 5 tal nummers met o.a ‘Hold On’en ‘The Wild Side’samen met Plane Vanilla, de groep van Raf Van Brussel. Er staan ook nog 5 optredens op het programma tijdens de 'Kids Top 20 On Tour'data hiervan kan je vinden op de site van de zangeres. Wat het vervolg van haar muzikale carrière betreft, speelt Tess wel met het idee om misschien mee te doen aan 'Eurosong 2008', de selecties die in januari van start gaan en waarbij we op zoek gaan naar een kandidaat om ons land te vertegenwoordigen op het songfestival. Katrina – songwriter van ‘The Wild Side’ – heeft al haar diensten aangeboden om nummers te schrijven voor Tess.

Katrina & The Waves wonnen ooit het prestigieuze songfestival met ‘Love shine a light’ en heeft dus heel wat ervaring als het erop aan komt om liedjes te componeren. Vip-watchers waren vorige week even opgeschrikt toen ze Tess te gast zagen op een défilé voor zwangerschapskledij. "Neen, voorlopig moet niemand zich ongerust maken. Als het zo ver is en we verwachten een kindje, dan hoor je dat zeker en vast in primeur!" lacht Tess.


Meer info op www.tessgoossens.be  

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanaf 13 december in Antwerpen: PAK DE POEN

Na het gigantische succes van de komedie Taxi Taxi (meer dan 12.000 bezoekers), brengt dezelfde ploeg nu de hilarische komedie “Pak de poen”,

naar Funny Money van Ray Cooney.


 Studio 100 pakt dit najaar uit met 'Pak De Poen'

Cast: Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Dirk Lavrysen en Peter Van de Velde

 

Pak de poen:

Op een dag komt een brave kantoorbediende thuis  met een verkeerde koffer. Bij het openen merkt hij dat de koffer vol geld zit. Hij wil met de noorderzon vertrekken en een nieuw leven beginnen, maar zijn vrouw ziet dat niet zitten…

Het begin van een dolle avond boordevol persoonsverwisselingen en onverwachte wendingen!

 

Regie: Gert Verhulst

Naar ‘Funny Money’ van Ray Cooney

Styling: Griet Van Landeghem


 Studio 100 pakt dit najaar uit met 'Pak De Poen'

 

Praktische info:

Vanaf 13 december in Zaal Elckerlyc, Frankrijklei - Antwerpen

 

Tickets & info: 070/22.32.33 of www.pakdepoen.be

 

Ticketprijzen: € 19.5 - 15 – 11 (Exclusief reservatie- en servicekosten)

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wim Leys zingt Vlaams feestlied - gratis te downloaden

Logo Vlaanderen Feest

Ook dit jaar viert Vlaanderen 11 dagen lang het feest van de Vlaamse Gemeenschap. Samen met vzw Vlaanderen-Europa en talrijke lokale organisatoren wil de Vlaamse overheid met het initiatief 'Vlaanderen Feest!' zoveel mogelijk
Vlamingen op de been brengen in de aanloop naar de Vlaamse feestdag en uiteraard op 11 juli zelf. Naar aanleiding hiervan wordt een gratis feestlied aangeboden.

 

Gratis feestlied downloaden

 

Dit jaar zal het lied ‘Als Vlaanderen feest’ op menig groot en klein feest voor extra kleur en ambiance zorgen. Deze meezinger (gezongen door Wim Leys en geschreven door Bart Herman) beschrijft op een gemoedelijke manier het feestelijke leven in Vlaanderen met alles wat daar bij hoort: van mosselen-friet en een frisse pint over de vele wielerwedstrijden tot de trips naar de kust. Iedereen kan het feestlied tot en met 15 juli gratis downloaden om het tijdens alle grote en kleine feestelijkheden te spelen. Downloaden kan via www.wimleys.be of www.vlaanderenfeest.be 

 

Wim Leys zingt het feestlied tijdens zijn optredens (met de muzikanten van @fundum) in Mol (29/6) – Putte (6/7) – Mortsel (7/7) – Tervuren (8/7) – Welle (8/7) – Ninove (11/7) – Veurne (11/7) – Keerbergen (29/7) – Bornem (3/8) – Blankenberge (10/8) – Antwerpen (12/8) – Middelkerke (17/8) – Koksijde (25/8) – Geraardsbergen (28/8) – Lier (31/8) – Lanaken (1/9) en Maaseik (8/9).

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gentse Belleman Julien Pauwels overleden !!
Julien Pauwels

Weer eens "slecht" of "droevig" nieuws want we vernamen donderdagavond het nieuws dat de Gentse Belleman JULIEN PAUWELS tijdens een buitenlandse reis is overleden. Een monument minder in Gent ... en een bijzonder toffe man.
Julien krijgt op vrijdag 6 juli om 11.00 uur een waardig afscheid van familie en vrienden in Crematorium Westlede te Lochristi.
Je hebt genoeg de bel laten luiden, Julien ..... slaap zacht !

Reageer (0)

01-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nonsens ... gewoonweg een heerlijk avondje genieten!
Foto


Maandagavond had het genoegen om te kunnen afzakken naar NT Gent (St. Baafsplein) om kennis te maken met 4 muzikale nonnen die vanuit het verhaal van een benefietavond de talrijke aanwezigen duidelijk hebben verrast. Wat als een gezegende, muzikale komedie wordt aangekondigd krijgt een perfecte invulling waarin pittige kloostermoppen, levensgevatte teksten en liedjes, showacts èn de nodige portie humor en sentiment goed tot hun recht komen. En dat heeft uiteraard te maken met de cast die met Hilde Van Wesepoel (o.a. Linda uit Familie) - Myriam Bronzwaar (o.a. Mevrouw Pruim uit Big & Betsy) - Mieke Laureys en Wanda Joosten (o.a. Jeanineke uit De Backeljaufamilie) vier zwaargewichten uit de theater-en musicalsector kan laten aantreden. En we moeten eerlijk toegeven: hun talenten vieren hoogtij ...
Met een live-orkest èn sobere decoraankleding krijgen de aanwezigen een bijzonder goed geïnspireerd geheel waarin stilte, emotie èn de gezonde lach elkaar afwisselen zodat iedereen duidelijk beseft dat dit gewoonweg uiterst professioneel is. Interactie met het publiek, sterk op elkaar ingespeelde actrices, hemels klinkende stemmen èn een goed verhaal ... méér hoeft dat niet te zijn. Een verademing voor de Gentse Feesten .....
Wie NONSENS nog wil bijwonen kan dat nog op 17 - 20 en 21 juli, telkens om 20.30 uur in het NTGent.
Tickets via 070/25.20.20 of 09/233.77.88  

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dreidekker verrast aangenaam op de Gentse Feesten

Klik op de afbeelding om de link te volgen

Wie een avondje ècht Gents volksvertier wil beleven, kan nog tot en met zaterdag 21 juli terecht in de  VIP-school op de Neermeerskaai alwaar de creatieve bende van den Dreidekker een goede stek heeft gevonden. Ikzelf was zaterdagavond één van de talrijke aanwezigen die de eerste avond van de Gentse Feesten op een toffe manier wou starten ... en mijn keuze was méér dan zomaar een schot in de roos.
Maar hoe kon dat ook anders: Noël Fack koos als producer enkele ronkende namen om de grote  Gentse Feestenshow uit te bouwen tot een bijzonder gevarieerd geheel waarin de nodige aantal showelementen aanwezig waren. Zo was het méér dan zomaar genieten van de puike danscreaties die door Aicha en haar Jam-showteam op de planken werd gezet, van de steeds helder en indrukwekkend klinkende stem van Danny Sinclair èn van de mimiek en komische gaven van Nico Lenny.
Charlène , Valerie, Rolando en Bert Lenny gaven samen met Noël Fack (als organist) eveneens het beste van zichzelf en dan weet je dat dit niet anders kan dan slagen.
Dat zelfs de sketch rond het bekende lied "Wa moede gij en van kloas ?" een zeer verrassende en op de lachspieren werkende invulling krijgt, duidt aan dat deze Dreidekkers goed bezig zijn. Met oog en oor voor gezonde ontspanning lukken ze erin om de mensen te geven waarvoor ze gekomen waren: een avondje volks vertier.
Het is voor mij al uitkijken naar hun jaarlijkse Kerstshow op 14 - 15 en 16 december ... maar wie nog een fijne invulling wil geven aan de Gentse Feestenagenda kan nog reserveren (voor de voorstellingen tot en met 21 juli) op 09/233.77.88

 

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Gentse Feesten gaan vandaag officieel van start !!!
Klik op de afbeelding om de link te volgenVandaag start officieel de editie 2007 van de Gentse Feesten ... een jaarlijks volks gebeuren waarin cultuur, sport, muziek en ontspanning centraal staan. Méér dan 100.000 bezoekers per dag zullen het bijzonder gevarieerde aanbod kunnen proeven en kunnen kuieren langsheen de diverse monumenten die door de aparte sfeer een ander gezicht krijgen. Méér dan de moeite waard om tussen 14 en 23 juli eens af te zakken naar de stroppenstad. Deze namiddag om 14.00 uur wordt het startschot gegeven met de traditionele openingsstoet die zich beweegt tussen Rode Lijvekensstraat en Emiel Braunplein ... e dan geeft iedere organisator er een ferme lap op. De voorbij weken en dagen heeft deze webstek enkele activiteiten apart in de kijker geplaatst (!! enkel de doorgestuurde informatie werd gepubliceerd !!) doch voor een totale kijk op de inhoud van deze feesten verwijs ik U graag naar: www.gentse feesten.be of www.uitbureau.be (alwaar U het grootste deel van de tickets voor binnenprogrammaties kan aankopen ... zelfs in last minute-versie). Aan alle Gentenaars èn niet-Gentenaars .... een goeie Gensche Fieste ... en vergeet niet dagelijks eens een blik te werpen op www.plietsplets.be want deze feesten gaan uiteraard ook bij ons niet zomaar voorbij. 

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gentse Feesten 9: Drukkersweek MIAT

In het MIAT wordt letter gezet, worden stenen geprepareerd en wordt er gedrukt tijdens de Gentse Feesten, en elke middag vertelt een zetter of een drukker over vroeger.. Daarnaast zullen van zondag tot maandag in de namiddag permanent mensen ter plaatse zijn voor uitleg bij ons project, en om in te gaan op eventuele vragen en suggesties.

Onderstaande kalender is zeer voorlopig maar er is in alle geval voor elk wat wils.

Gentse Feesten in het MIAT
 

Zondag 15 juli : 10.00 h - 17.00 h : Demonstratie lithografie door Sybran.

Zondag 15 juli : 10.00 h - 17.30 h : Drukkerszondag.

De hele dag tonen Pierre, Filip, Alfred en Jos u hoe vroeger "visitekaartjes" werden gemaakt. Met een Intertype letterzetmachine wordt de tekst gegoten in lood. Daarna worden deze kaartjes gedrukt op een Heidelberg degelpers. Als u er vroeg genoeg bij bent, en uw gading vindt in één van de modelletjes die voorgesteld worden, dan kunt u gratis uw eigen kaartje laten drukken. Daarnaast zal hoogstwaarschijnlijk de "stopcylinder" drukpers gedemonstreerd worden, en ook de Monotype lettergietmachine.

Zondag 15 juli : 14.30 h - 15.30 h : Vertelnamiddag met verhalen over letterzetten en drukken. 

Maandag 16 juli : 12.00 h - 17.00 h : Demonstratie lithografie.

Maandag 16 juli : 14.30 h - 15.30 h : Vertelnamiddag.

Dinsdag 17 juli : 12.00 h - 17.00 h : Demonstratie lithografie.

Dinsdag 17 juli : 14.00 h - 17.30 h : Demonstratie Monotype gietmachine, stopcylinder drukpers, handzetten, naast Intertype (Linotype), Heidelberg degelpers en trapdegel.

Dinsdag 17 juli : 14.30 h - 15.30 h : Vertelnamiddag.

Woensdag 18 juli : 12.00 h - 17.00 h : Demonstratie lithografie.

Woensdag 18 juli : 14.30 h - 15.30 h : Vertelnamiddag.

Donderdag 19 juli : 14.00 h - 17.30 h : Demonstratie Monotype gietmachine, stopcylinder drukpers, handzetten, naast Intertype, Heidelberg degelpers en trapdegel

Donderdag 19 juli : 14.30 h - 15.30 h : Vertelnamiddag.

Opgepast: op donderdag 19 juli is er géén litho.

Vrijdag 20 juli : 12.00 h - 17.00 h : Demonstratie lithografie.

Vrijdag 20 juli : 14.30 h - 15.30 h : Vertelnamiddag.

Zaterdag 21 juli : 10.00 h - 17.00 h : Demonstratie lithografie.

Zaterdag 21 juli : 14.30 h - 15.30 h : Vertelnamiddag.

Zondag 22 juli : 12.00 h - 17.00 h : Demonstratie lithografie.

Zondag 22 juli : 14.30 h - 15.30 h : Vertelnamiddag.

Maandag 23 juli : 12.00 h - 17.00 h : Demonstratie lithografie.


MIAT - Minnemeers 9 - 9000 Gent (09/269.42.00)

Alle info op www.miat-gent.be

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gentse Feesten 8: Gent zingt HazesIn de laatste rechte lijn voor de première van het meezingspektakel ‘Gent Zingt Hazes’, hielden Luc Caals en Luk De Bruyker dinsdagavond een eerste try-out voor 600 genodigden. Het bleek een regelrecht schot in de roos. Het publiek ging uit de bol, zong uit volle borst mee met de grootste hits,

en werd muisstil bij de emotionele momenten.

Als de laatste noot gezongen was, volgde een minutenlange staande ovatie!

 

Al maanden werken ze er aan, en gisteren was het eindelijk zover: Luc Caals en Luk De Bruyker stelden hun meezingspektakel ‘Gent Zingt Hazes’ aan het publiek voor. De onsterfelijke songs van Hazes, de mooie tekst van Luk De Bruyker en de schitterende interpretaties van Luc Caals, bijgestaan door een magistraal live orkest, maakten er een waar feest van!

Ook de 11-jarige Maxime Van Wonterghem als de jonge Hazes kreeg de zaal volledig op zijn hand.

Het gevolg: een dolenthousiast publiek dat verschillende keren volledig uit het dak ging. Gisteren bleek de titel van het spektakel geen loze belofte: Gent zong Hazes inderdaad! En uit volle borst!


 


'Gent Zingt Hazes - Zing mee met André'

Tijdens de Gentse Feesten in Capitole Gent

Op 14, 15, 20, 21 en 22 juli 2007

telkens om 19.00u.

 

Ticketprijzen:

eenheidsprijs: 23,00 EUR

(exclusief reservatie- en verzendingskosten)

 

Info en reservatie tickets:

077/37 38 39

www.musichall.be 

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gentse Feesten 7: 1001 wijnpassies ... voor èchte levensgenieters
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Dit jaar gaat de muzikale show 1001 WIJNPASSIES voor de vijfde keer door, en hierop wordt uiteraard geklonken.
Daarom serveren Etienne Van Steenberghe en de zijnenen bij het begin en het einde van de show: champagne!
Bovendien zitten ze voor de derde keer in de Sint-Vincentiuskapel.
‘Een zalige plek’ vinden diegenen die er ooit te gast waren.

Tijdens deze show brengt Etienne nieuwe liedjes, maar de succesnummers uit de vorige edities zullen nog meer swingen want de groep Risky Blues vormt zijn muzikale ruggensteun.
Hij leerde deze band kennen tijdens de live-uitzendingen van Radio 2. Later zag hij ze ook nog aan het werk in Parijs.
De drummer van de band is trouwens niemand minder dan Chris De Brakeleer, dus ambiance troef!

De show gaat elke dag van de Gentse Feesten door, van 14 tot en met 23 juli 2007.
Gewoon omdat de zaal tijdens de vorige edities telkens overvol zat.
En, de interesse blijft maar stijgen. Een gouden raad: tijdig reserveren.
Alleen de effectieve betaling op de rekening van VZW La Passion maakt uw reservatie definitief.
Maar, dat weten de trouwe klanten al!

1001 Wijnpassies was de titel van de eerste show.
Voor de jubileumversie grijpt Etienne terug naar deze naam. Uiteraard is alles sterk geëvolueerd, maar het concept werd behouden.
Het blijft een eigenzinnige wandeling door de wondere wijnwereld.
Zoals steeds zal Etienne met een relativerende knipoog een glaasje serveren, vergezeld van eigen geschreven liedjes, originele muziek, leuke verhalen, zes mooie wijnen, sprankelend water, hapjes en veel sfeer.
Kortom, het beproefde recept.

Foto

Alle verdere info èn inschrijvingen op www.1001wijnpassies.be

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K3 onthult wassen evenbeelden in Amsterdam
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Gisteren hebben Karen, Kristel en Kathleen van de populaire meidengroep K3, hun wassen evenbeelden in Madame Tussauds Amsterdam onthuld. De beelden zijn zittend afgebeeld in een kleurrijke, op kinderen gerichte set. Kinderen kunnen hier zelf een K3 liedje zingen op een klein podium en zichzelf in K3 stijl verkleden. Dit is de eerste keer in de geschiedenis van Madame Tussauds Amsterdam dat een Belgische groep deze eer te beurt valt en dat er aandacht besteed wordt aan zo’n jonge doelgroep.

 

Karen, Kristel en Kathleen hebben 8 maart jongstleden hun eerste poseersessie gehad in Studio 100 te Schelle, België. Tijdens deze eerste sessie zijn honderden foto’s gemaakt, al hun maten opgenomen en kleur van huid, haar en ogen vastgelegd. Bij de tweede sessie, afgelopen 25 april in de Tussauds Studio’s in Londen, hebben ze naast hun hoofden van klei geposeerd terwijl de beeldhouwers deze tot in detail hebben bijgewerkt. Karen, Kristel en Kathleen zijn zelf betrokken geweest bij de styling van de beelden, de kleding is gedoneerd door Studio 100. Er hebben in totaal 12 verschillende mensen aan deze 3 beelden gewerkt. Dit team bestond uit de beeldhouwers, kleur- en haarspecialisten, een stylist, een researcher en ontwerper en een fotograaf. De beelden zijn in minder dan 4 maanden gemaakt in de Tussauds Studio’s in Londen.

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sound of the Port op 5 en 6 juli in Brugge

VANDAAG EN MORGEN IS HET ZO VER !

100 jaar Zeehaven
 

Sound of the Port, een viering van 100 jaar Haven van Zeebrugge vindt plaats
op de Burg en Markt
van Brugge.

Er worden een paar duizend mensen verwacht voor dit uniek spektakel.

Dit spektakel gaat door op 5 en 6 juli 2007 vanaf 22u.30.


Peter Keereman maakte muziek voor de voorstelling van "De haven een sterk merk"

en de "Dansact" van CD factory, de dansformatie van Christian Dedeene

( ex solo-danser Maurice Béjart ).

Werken mee oa Hans-Peter Janssens ( musicalster uit West-End, Londen ),

Chris Duseauchoit, Anne Laureyns en Edje Ska.


Zaterdag is er de opening van het Albert II dok door Koning Albert (?).

 

www.pk-productions.net

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WINNAARS van de JUNI-wedstrijd zijn gekend

Wekenlang hebben honderden bezoekers van deze webstek hun antwoord verstuurd op de diverse wedstrijdvragen die de maand JUNI een aparte kleur hebben gegeven.
De correcte antwoorden gingen een ronde verder en het was uiteindelijk het computerprogramma dat de uiteindelijke winnaars aanduidde.

Vandaag; zoals beloofd, de lijst van de winnaars:

Klik op de afbeelding om de link te volgenZij wonnen een duoticket voor het live-concert van Laura Lynn "Betoverd"
op zaterdag 14 juli 2007 om 20.30 uur in het NT Gent (St. Baafsplein) dankzij het juiste antwoord "Sabrina"
en mogen de dag zelf hun kaarten ophalen aan de kassa van NTGent:An Gilissen - Merksem
Tim Maenhout - Zomergem
Evelien Guns - Berlare 
Bjorn Neyrinck - AnzegemKlik op de afbeelding om de link te volgenDe duotickets voor de bonte avond van "NONSENS" 
op maandag 16 juli 2007 om 20.30 uur in het NT Gent (St. Baafsplein)
gaan dankzij het juiste antwoord "Bruno Van Heystraeten" naar:

Martine Slock - Gent
Ilse Verleyen - Deinze
Els Van Gestel - Opwijk
Evelien Sergeant - Drongen

Ook zij mogen hun kaarten de dag zelf afhalen aan de kassa.

En uiteindelijk geven we ook nog eens 10 CD's weg van "Le Tour à Gand" want volgende winnaars gaven het juiste antwoord "Jef Planckaert en Jos Hoevenaars" en krijgen de CD thuis gestuurd:

Francine Carron - St. Amandsberg
Benedicte Verheggen - Gent
Anja Vanherp - Mechelen
Ann Buys - Aalst
Luc De Schrijver - Zwijnaarde
Philippe Clauwaert - St. Amandsberg
Hendrik De Moerloose - Melle
Jackie Goeminne - Gent
Jorn Duthoo - Zedelgem
Erik Siebens - Nieuwenrode

Proficiat aan alle winnaars, bedankt aan alle deelnemers en vooral ...
bedankt aan Griet De Blende (Laura Lynn - Nonsens) en Patrick en Olivier Orlans (CD Le Tour à Gand)!!

Binnenkort opnieuw een wedstrijd !

Reageer (0)


FIJN OM WETEN


Foto

Foto

Ik kan best mezelf voorstellen als Johan Dhaene, een bezige bij uit Evergem (sedert 1/9/2008) met een prachtige vrouw en 3 schitterende kinderen. Ik was méér dan 25 jaar actief als radiomaker bij de Gentse radio's PLUS en ROELAND en kreeg voor diverse inspanningen op dat vlak een plaatsje in de Orde van de O'De Flander, kreeg de titel van Ambassadeur van de Westhoek door gouverneur Paul Breyne en was in 2004 laureaat van de Orde van de Gentse Draak omwille van de blijvende promotie voor het Vlaamse lied. Tegenwoordig kan je mij zeker nog eens ontmoeten als gelegenheidspresentator en zag op 25/8/2008 mijn "eerste" (?) boek "Scoren aan Tafel" (samen met Felix Alen, Wim Casteleyn en fotograaf Heikki Verdurme) verschijnen bij uitgeverij Lannoo. Sinds juli 2020 verzorg ik elke dinsdag tussen 11.30 en 12.00 uur de boekentips op MENT TV. Deze webstek ligt in het verlengde van dit alles.


Inhoud blog
 • MIAT wordt Industriemeuseum
 • Zwijntjeskermis komt eraan !!!!! (3-4-5-6 JUNI 2016)
 • De voorbije week GELEZEN EN GOEDGEKEURD
 • John Terra zingt Neil Diamond - nieuw album
 • Gent neemt afscheid van icoon PAUL VLAEMINCK
 • 73-jarige Rob De Nijs op Schlagerfestival 2016
 • Download nu gratis de nieuwe single van Michael Lanzo & Kitana
 • Le Noeud viert 40-jarig bestaan met stuk van Freek Neirynck
 • Toast Literair (Davidsfonds) op 24/1/16
 • "De ontsnapping" op de Gentse Leie
 • Extra voorstellingen 'Piaf, de musical' in Stadsschouwburg Antwerpen
 • FLORALIËN 2016 - van 22/4 tot en met 1/5
 • Trilogie van "BLOCH"-recepten blijft succesvol
 • Charlotte Leysen viert "70 jaar Suske en Wiske" mee!
 • 100 positieve gedachten & complimenten ... voor een spetterende start op 1/9!
 • Uitgeverij Partizaan pakt uit met grote naam uit de jeugdliteratuur
 • Nacht van de Vleermuis op 29/8
 • Martijn Bal nieuwe algemeen directeur Film Fest Gent
 • Ledebergse Feesten en Lichtstoet: het komt eraan (vanaf 21/8)
 • Lissa Lewis pakt uit met debuutalbum en siert affiche schlagerfestival 2016

  PARTNERS van WWW.PLIETSPLETS.BE

  Foto

  Foto

  Mijn favorieten
 • Breydelham
 • Heikki Verdurme (fotograaf)
 • Uitbureau Gent (tickets)
 • Gent
 • Zinloos geweld
 • Smaak
 • Ambiance
 • Huis van Alijn
 • Aktivia
 • Gastronomie en Toerisme

  Archief per maand
 • 09-2018
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 01-2016
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 06-2015
 • 04-2015
 • 01-2015
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007
 • 08-2007
 • 07-2007
 • 06-2007
 • 05-2007
 • 04-2007
 • 03-2007
 • 02-2007
 • 01-2007
 • 12-2006
 • 11-2006
 • 10-2006
 • 09-2006
 • 08-2006
 • 07-2006
 • 06-2006
 • 05-2006
 • 04-2006
 • 03-2006
 • 02-2006
 • 11--0001

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!