Plietsplets
Elke dinsdag tussen 11.30 en 12.00 uur: JOHAN TIPT BOEKEN op MENT TV

Foto

CD-ALBUM IN DE KIJKER


Foto

"Natural Woman - a tribute to Carole King"
Sabien Tiels

www.sabientiels.be  


Dit zijn onvergetelijke partners van www.plietsplets.be


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Zoeken in blog


Foto

Freek Neirynck zorgt met grote regelmaat voor 'boekensienjalementen' met een eigen kijkFoto

voor wie iets méér wil
18-08-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STREET BOXING onder de Gentse stadshal op 30/8 met Jr Bauwens èn BV's


J&P EVENTS organiseert een nieuw concept:  “STREET BOXING”.

Dit gebeuren is voor iedereen gratis en geldt ook als een wederdienst van JUNIOR BAUWENS naar zijn trouwe supporters toe.

Stad Gent is laaiend enthousiast want onder de Stadshal boksen is wel uniek. Pers en TV AVS tekenen present.

Het progamma voor zaterdag 30/08/2014 Stadshal Gent.

 • Start om 12u, presentatie Johan DHAENE

 • 12.00u publieke weging met dokter

 • 13.00u 1ste amateurkamp/3 ronden

 • 13.30u 1ste BV-kamp

(Gunther Schepens/KAA Gent versus Cédric Van Branteghem/atletiek)

 • 14.00u 2de amateurkamp/3 ronden

 • 14.30u Elitekamp Kevin ONGENAE versus HOVHANNES KISHMIRYAN

 • 15.00u 2de BV-kamp

(Guy REYNEBEAU/gemeenteraadslid versus Filip RASSCHAERT/Politiechef)

 • 15.15u PAUZE tot 16.00uur

 • 16.00u 3de amateurkamp/3 ronden

 • 16.30u 3de BV-kamp (nog te bepalen)

 • 17.00u 4de amateurkamp/3 ronden

 • 17.15u 4de BV-kamp

(Schepen Sofie BRACKE versus Freya Van den Bossche)

 • 17.30u hoofdkamp JUNIOR BAUWENS versus ALEX BONE (Spanjaard)

Er is ook een VIP-formule voor maximum 200 personen die om 15u naar Restaurant DE FONTEYNE (tot 16u30) zullen begeleid worden (naast de Stadshal, Gouden Leeuwplein, 7 GENT)

Het menu zal starten met voorgerecht en dan keuze uit 4 hoofdschotels, wijn, bier, frisdrank inbegrepen en daarna het dessert ook met 4 keuzemogelijkheden.

Ook dranken inbegrepen aan de mobiele tapwagen.

Kostprijs 95€ BTW inbegrepen, met inbegrip van gereserveerde ringseat.

Er wordt een hoge opkomst verwacht dus wees erbij en schrijf je in per mail aan info@jpevents.be of GSM  0479/29.58.32 Jan ONGENAE


Reageer (0)

Categorie:Cultuur en lifestyle
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fiesta Europa van 19 t.e.m. 23 augustus op Gentse Kouter

Fiesta Europa

Een stand met zoetwaren uit Sicilië, heerlijke Franse saucissons, bergkazen uit de Alpen, textiel uit Lapland, Fudge uit Groot Brittanië Hongaarse handgemaakte manden en korven, lederwaren, edelstenen en mineralen van over heel de wereld, een heerlijke Moezelwijn, paëlla uit Spanje, appelspecialiteiten uit Normandië, grill-gerechten uit Polen en Bavaria, en nog veel meer. ‘Fiesta Europa’ komt opnieuw naar Gent en heeft van dinsdag 19 tot en met zaterdag 23 augustus 2014  zijn jaarlijkse afspraak op de Kouter.

De marktkramers, een bont internationaal gezelschap, laten de bezoekers maar al te graag kennismaken met specialiteiten en streekproducten uit hun land of regio. Schepen Christophe Peeters: ‘Een absolute sfeermarkt , die een instant vakantiegevoel garandeert’.

Een mengelmoes van talen en culturen, authenticiteit, een ruim en kwalitatief aanbod, een mooie presentatie, enthousiasme en ambiance, een gezellige en ongedwongen sfeer, een live-muziekje op de achtergrond,… dat zijn de sleutelbegrippen van ‘Fiesta Europa’ die het concept zo uniek en zo geliefd maken bij een breed publiek.

Organisator en oprichter Roeland Storms uit Wuustwezel werkt intussen al meer dan 6 jaar aan dat concept. Zijn bedoeling is om professionele marktkramers uit heel Europa die specialiteiten uit hun land of regio te koop aanbieden, samen te brengen in een ‘internationale feestmarkt’ en op die manier ‘Europa’ op een aangename manier dichter bij de mensen te brengen.

De edities van ‘Fiesta Europa’ in augustus op de Kouter zijn inmiddels een vaste waarde op de Gentse zomerkalender. Sinds enkele jaren trekt de Europese markt ook al in de lente naar de binnenstad (Korenmarkt) en al snel bleek ook de lente-editie een schot in de roos te zijn. Het publiek was talrijk en opgetogen en de deelnemende marktkramers waren erg tevreden. Gent is dan ook een echte marktstad en ‘Fiesta Europa’ is een welgekomen aanvulling op het bestaande uitgebreide marktaanbod in Gent. Een vervolg op dit succesverhaal kon dus zeker niet uitblijven.

Praktisch

De internationale feestmarkt ‘Fiesta Europa’ vindt plaats op de Kouter van dinsdag 19 tot en met zaterdag 23 augustus 2014, en is telkens geopend vanaf 10 tot +/- 20 uur op weekdagen, tot 21 uur op vrijdag en zaterdag.
Dagelijks zijn er fantastische live artiesten die het podium sieren tussen +/-15.30 en 20 uur.
Dit jaar is er ook aan de kleine levensgenieters gedacht: er zijn enkele springkastelen en een kleurrijke kindertent, in samenwerking met een Belgische vzw: Art For Education.

Alle info op www.fiestaeuropa.eu

Reageer (0)

Categorie:Cultuur en lifestyle
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jazz in 't Park zorgt voor muzikale septembermaand (Gent)

   

De Dienst Evenementen en Feesten van de Stad Gent tovert het gezellige Zuidpark van donderdag 4 tot en met zondag 7 september 2014 opnieuw om tot de gedroomde festivallocatie voor de 21e editie van Jazz in ’t Park. Tijdens de vierdaagse kan een breed publiek kennismaken met veertien kwaliteitsvolle groepen en artiesten die gratis kunnen ontdekt worden tussen de bomen. Elk laatste concert (behalve op zondag) sluit af met een ‘Saxy Night’, een filmprojectie van authentieke concertopnames met legendarische saxofonisten.


Ode aan Belgische jazz

Vorig jaar lokte de 20e jubileumeditie 15.000 toeschouwers dankzij het programma én het mooie weer. De editie van 2014 houdt nog steeds, en zelfs meer dan ooit, de vinger aan de pols van het Belgische jazzlandschap, waarbij zowel gevestigde waarden als de nieuwe lichting jazzmusici een podium krijgen. Hoofdzaak blijft immers de promotie van de Belgische jazz. Verschillende bands brachten het afgelopen jaar een nieuw album uit en brengen hun nieuw werk voor de eerste keer in Gent. Jazz rocks, dat werd bewezen door het jonge geweld van Nordmann die recent als tweede laureaat eindigde op Humo’s Rock Rally. En met Skordatura staat er ook een heus punkjazzensemble op het podium. Jazz in ’t Park krijgt met de officiële voorstelling van de nieuwe albums van het Erik Vermeulen Trio en van WoFo & Strings 2 exclusieve primeurs. En met trompettist Bert Joris haalt het festival een internationaal gelauwerde muzikant, componist en arrangeur terug naar Gent. Al 17 jaar vormt hij samen met Dado Moroni, Philippe Aerts en Dré Pallemaerts een absoluut Europees topkwartet, waarmee hij het festival feestelijk afsluit.Vier themadagen

Voor het derde jaar op rij wordt het programma in themadagen opgesplitst. Een gesmaakte formule die het publiek een leidraad geeft en de verwachtingen scherp stelt.

Onder de noemer ‘fusion jazz’ gaat jazz op donderdag 4 september de confrontatie aan met andere muziekstijlen. Bij het Skordatura Punkjazz Ensemble, Hijaz en Electric Barbarian versmelt jazz met wereldmuziek, pop, rock, electro, hiphop, drum ’n bass en poëzie.

Themadag ‘fresh jazz’ brengt op vrijdag 5 september het nieuwe jazzgeluid onder de aandacht, met nieuwe bands of nieuwe projecten. De Looze/Machtel/De Waele, DelVitaGroup en STUFF laten het publiek dan proeven van kersverse jazz.

‘jazz XL’ groepeert op zaterdag 6 september bands met een grote podiumbezetting.

‘t Mouvement, Rebirth Collective en Manngold de Cobre zullen het podium vullen tot de laatste vierkante centimeter.

Op ‘kittens and cats’ wisselt jong talent met gerenommeerde artiesten. Zo deelt Nordmann op zondag 7 september het podium met Ivan Paduart Trio & Tineke Postma, en het Bert Joris Quartet.

De concerten worden telkens ingeleid door radio-icoon Mark Lefever.


Lunchconcerten

Los van de thema’s zijn er twee lunchconcerten om 12.30 uur.

Op donderdag 4 september serveert WoFo & Strings een muzikaal stoofpotje met verse klassieke ingrediënten, een goeie geut jazz, een Latijns-Amerikaans kruidenboeket en funky smeuïge olie.  Op vrijdag 5 september presenteert het Erik Vermeulen Trio in primeur zijn nieuwe cd.


Door die extra lunchconcerten kunnen ook werknemers uit de buurt en toevallige passanten hun boterhammetjes verorberen bij een scheut jazz in een aangename, relaxte sfeer. Tijdens het festival vormen podium, zitjes, drank- en eetstandjes en infochaletjes sowieso één groot openluchtdorp tussen de hoge bomen en de beschermende sierlijke tentzeilen.

Saxy nights

Jazz in ’t Park brengt dit jaar een hommage aan Adolphe Sax die in november

200 jaar geleden geboren werd in Dinant. En terecht, muziek in het algemeen en jazz in het bijzonder zijn ondenkbaar zonder het geluid van de saxofoon. Onder de noemer ‘Saxy Nights’ worden de concerten op donderdag-, vrijdag-, en zaterdagavond dan ook afgesloten met gefilmde jazzconcerten van legendarische en toonaangevende saxofonisten als respectievelijk Coleman Hawkins, John Coltrane en Stan Getz.


Annelies Storms, schepen van cultuur, toerisme en evenementen: ‘Dit stadsfestival bewijst dat jazz een zeer brede lading dekt van fusion over punkjazz tot bigband en rock. Gent toont hiermee opnieuw aan dat de stad de titel 'unesco creative city of music' meer dan waard is.’


Praktisch

Jazz in ’t Park 2014: veertien gratis concerten van donderdag 4 tot en met zondag

7 september in het Zuidpark Gent. Na elk laatste concert gratis filmprojectie van ‘Jazz on film’ (niet op zondag). Ondergrondse parking aan Zuidpark.

Info: website www.gent.be/jazzintpark.

Reageer (0)

Categorie:Cultuur en lifestyle
17-08-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TAZ# : kuststadfestival Oostende toont heel veel Gents en jong tekst- en figurentheatertalent


Het jaarlijks TAZ#theaterfestival (sinds 1995) in de Koningin van de Belgische badsteden, Oostende heeft overduidelijk meer luxelast van zijn populariteit dan van zijn steeds beter wordende artistieke evolutie. Reeds de dag voor de opening bleek al dat een behoorlijk aantal van de meest begeerde voorstellingen ten dele waren uitverkocht. Het verdubbelen van hun aantal en ergo ook het vinden van nóg méér oorspronkelijk anders bedoelde locaties tot speelruimtes is (nu al 51 verspreid over de stad) absoluut aan de orde. En dat kunnen ze in de Koninklijke kuststad: turnzalen, spoorweggebouwen, visloodsen, gerechtszalen, het strand… worden er professioneel geëquipeerd tot functionele ruimtes.

De bewuste programmatie van een hele rist premières verhoogt uiteraard de aantrekkingskracht van het enige Vlaamse theaterfeest van die omvang. Heel wat programmatoren voor Culturele Centra, receptieve theaters, andere festival(letjes) komen er hun staalkaart samenstellen. Bovendien geeft TAZ# in samenwerking met de Auteursvereniging SABAM niet onaardig veel creatiekansen aan jonge theatermakers (scholen en nieuwe – vaak project- - gezelschappen die van hun maidentrip gebruik maken om de confrontaties aan te gaan met de vaste waarden in het theaterlandschap. En wellicht worden de vele tientallen vrijwilligers op wie het festival logistiek draait ook wel beloond met kaartjes  voor producties waar ze tijdens het seizoen misschien niet meteen toegangsgeld zouden betalen in de goed uitgeruste De Grote Post, sinds 1 jaar hun stedelijk Cultureel Centrum.

In 2014 kreeg een elf jaar geleden eerdere TAZ#-prijswinnaar het Gentse gezelschap Ontroerend Goed, dat inmiddels internationaal toert, een soort peter-/curatorschap en speelde zelf enkele werkstukken. Zo ging “Wijven” er in première een feministisch woord-/zangstuk over de clichés, vooroordelen en discriminatie tegenover het vrouwelijk deel van de samenleving. In een sober decor en idem dito regie verviel de voorstelling helaas zelf in een herhaling van wat er al tientallen jaren lang over hetzelfde onderwerp op scène verteld of in een meer dramatische vorm getoond werd.

“Angelena” van de ook al Gentse Compagnie Cecilia scoorde bijzonder goed bij het per definitie dankbare TAZ#-publiek en eigenlijk wel terecht. Het stuk van (en toch wel overtuigend gespeeld door) Mieke Dobbels is in de hedendaagse maatschappij verworteld, revolteert en ontroert… in de situatie van de titelrol: een adolescente of jonge twintiger die al vier jaar in de gevangenis zit met de onzekerheid of ze al dan niet naar een psychiatrische instelling zal worden geïnterneerd. Ze probeert haar dagen leefbaar te houden met haar muziek en haar (soms wrange) humor… en met het spelen van haar zoveelste proces wegens herval met een brandstichting, waarbij ze het publiek in beperkte mate interactief betrekt.

Theater aan Zee biedt steeds weer een breed spectrum aan theater-, woord- en muziekdisciplines al dan niet in symbiose. In de kinder- (of beter familie-)voorstellingen heeft het figurentheater steeds weer een prominente plaats. Het velt het laatste decennium ontzettend om hoe vaak teksttheatergezelschappen ook figuren als dramatis personae laten acteren naast spelers van vlees en bloed.

“Duikvlucht” van de alweer Gentse Studio Orka was daar een goed voorbeeld van en werd één van de topproducties van TAZ#. De voorstelling speelde in een half natuurlijk zanddecor met een bunker, vuurtoren, barakken… als oorspronkelijke gegevens en daar bouwde ze een uiterst intelligente, polyvalente en verrassende nieuwe scenografie in om het verhaal te spelen van industrieel strandjutter Daniël die met zijn braakbalmachine spullen uit zee en strand aantrekt en recycleert. Hij leeft vrij desolaat met een paar Poolse muzikale gastarbeiders en krijgt wel regelmatig bezoek van zijn vrienden de pakjesbezorger Nico (die nog voor het begin van de voorstelling gecontroleerd roekeloos door het aanschuivende publiek rijdt met zijn bestelwagen) en schaapherder/troepverzamelaar Maldus (een schitterende Titus De Voogdt) die in een onvergetelijk beeld uit de duinen afzakt. Katalysator in de heldere en tegelijk absurdistische voorstelling is het ‘aanspoelen’ van het vermiste meisje Vera Zij brengt onrust in de rust en dat garandeert zeer sterk theater met een figurentheater invulling naar het slot toe.

In een plastische Umwelt, maar dan het Arte Povere segment ervan, bewoog zich “Krocht”, een doorloopvoorstelling van de jonge (Gentse, sorry…) theatermakers Lobke Leirens, Maxim Storme en enkele geestesgenoten. Ook het publiek bewoog want werd heftig maar veilig rondgevoerd op kerkstoelen op wieltjes - door een persoonlijke coach – van beeld naar beeld. En die beeldvorming was nu eens  statisch (uit natuurlijke materialen) dan weer bewegend : één enkele worm op een explosieve drumton, een schotel krullende teken, zichzelf uitputtende, getormenteerde acteurs die eerder voor sfeerschepping dan wel verhaal zorgden. Artaud, Arrabal, Tadeusz Kantor… en zelfs Peter Schuman en zijn Bread & Puppet Theatre waren nooit ver weg. Maar het bleef eerder braaf en respectvol voor het kleinburgerlijke publiek… en bovendien visueel schoon in zijn beoogde vuilheid en troep. “Krocht” eindigde op een verassend en verlossend eindbeeld dat evenwel om articulatie van de gestapelde vormen smeekte.

TAZ# heeft een overduidelijke politiek ten opzichte van generatieverschuiving bij zijn publiek. Interessant, vernieuwend of bevestigend, jeugdtheater moet de jongere leeftijdsgroepen aangeboden worden om ze naar het theater als kunstvorm te leiden. Ook in deze editie was er een representatief aanbod. Spijtig wel, dat de optie wegviel om gratis familievoorstellingen te plaatsen in het Leopoldpark. De brede tribune daarvoor was de voorbije jaren nochtans eivol ingenomen en de laagdrempeligheid van dat aanbod bijzonder gewaardeerd en wellicht zeer efficiënt als doorstroming.

Het Oostendse Theaterfestival blijft een must, zo bewees editie 2014 alweer. Zijn katalysatorfunctie in (het) volgende Nederlandstalige theaterseizoen(en) is wellicht niet meteen meetbaar maar zeker niet te onderschatten.

(Freek Neirynck)

Reageer (0)

Categorie:Cultuur en lifestyle
02-08-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Freeks boekensienjalement:
Klik op de afbeelding om de link te volgen

“GRENZELOOS OOSTENDS” VAN ROLAND DESNERCK SERVEERT BONTE KUSTTAAAL VOOR GEVORDERDEN

De auteur van dialectwoordenboeken waar elke andere samensteller van vookabuuleers in Vlaanderen gezond  jaloers op is, omdat hij het mooiste, het rijksgeïllustreerde, het sjiekste formaat op de markt bracht over de streektaal van de Koningin van de Badsteden, Roland Desnerck, heeft bij Zorro Uitgeverij Damme een nieuw en vrij lijvig werk (zijn twintigste) uitgegeven. “Grenzeloos Oostends”.

De volledige titel van de publicatie is: ‘Oostends voor gevorderden en voor liefhebbers van een taalkundige trip’. Gevorderden (Woar emme da noog guurt, daijeur?!) jawel, want een jong angespoelde heeft er een kluif aan. En liefhebbers? Al evenzeer. Ge begint eran en t loat e unie mier loos.

Op het eerste gezicht lijkt er geen structuur in het boek te zitten. Ook al omdat er voor- of achteraan geen referentielijst voor handen is. Maar na drie meesluimend gelezen lemma heeft de intelligentste, deus Gensche, lezer het door:Desnerck wil kouten rond een aantal pareltjes van woorden in zijn gezeezouten, flamboyante streektaal.

Hij wil ook verhaaltjes vertellen met de smeuïgheid van de meester. Maar hij wil bovendien nog linguïstisch duiden. Mét kennis van Germaanse, Romaanse, Skandinavische… tot Aziatische talen, Bargoens en Fries. De scribent is een polylglot  (Zijn Oostendse zeehaven- ,ferry-  en recentelijker ook cruisestad stimuleert er hem toe) en hij is ook een wetenschappelijk onderlegde op het vlak van de grammatica (Zijn opleiding als regent Germaanse talen aan de… Gentse (!)Rijksnormaalschool zal daar wel niet vreemd aan zijn. En hij verwijst er graag naar).

Als men het boek uit heeft constateert de lezer dat het Oostends eveneens een aantal specifieke woorden heeft die géén ander dialect mogen kleuren (van ‘Appesjang’ over ‘Goeze’ en ‘Simantere’ tot ‘Zoetverzoetn’. Daarnaast zijn er een aantal woorden tussen A en Z die klinken of geschreven staan zoals in andere dialecten,  maar werkwaardig genoeg aan de Noordzee een andere betekenis hebben : ‘Knoezel’, ‘Poepkot’…’Fiester’).

De auteur laat de lezer bij hem op schoot zitten om naar zijn boeiend taalverhaal  te luisteren. De pedagoog in Desnerck? De grootvader?

Freek Neirynck

 

“Grenzeloos Oostends”, Roland Desnerck, 368 pagina’s in hardcover en met een (kleur)omslagafbeelding van “Col en Manchette” van Felix Labisse, door de auteur van ingevulde tekstbalonnetjes voorzien. www.zorrobooks.be


Reageer (0)

Categorie:Cultuur en lifestyle
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Lens schenkt Touwinnaar
Klik op de afbeelding om de link te volgen


Tourwinnaar Vincenzo Nibali won vorige weekend ook het natourcriterium van Herentals en mocht, naast een waarschijnlijk meer dan behoorlijk zakcentje en de overwinningsbloemen, ook de gloednieuwe cd van Matthias Lens 'De Mooiste Musettes' mee naar huis nemen. Matthias was op uitnodiging aanwezig in Herentals en had voor de gelegenheid zijn gloednieuwe cd, die deze week doorstijgt van #6 naar #4 in de Ultratop Albumchart en waarop tal van Franse Musetteklassiekers terug te vinden zijn, meegenomen voor de Italiaanse Tour de France-winnaar.

"Ik vond het een hele eer dat ik Vincenzo Nibali mocht ontmoeten en het leek me wel leuk en gepast om hem mijn nieuwe album 'De Mooiste Musettes' te schenken als kleine attentie. Ik kan me voorstellen dat Nibali na zijn overwinning in de Tour voor eeuwig warme gevoelens zal koesteren voor Frankrijk en mijn cd ademt gewoon die zomerse Franse sfeer uit. Wanneer hij 'De Mooiste Musettes' opzet zal hij zich perfect de beelden van zijn overwinningsraid terug voor de geest kunnen halen (lacht). Uiteraard kende hij mij niet, maar hij was wel heel vriendelijk en ik heb hem zo goed mogelijk proberen uit te leggen welke muziek er op de cd staat. Ik had op de cover van de cd ook de boodschap "Congratulations with your victory!" geschreven en hij leek in ieder geval het geschenkje wel te waarderen en wenste me verder nog veel succes met het album". Een heel bescheiden, beleefd en rustig persoon, maar wat een charisma, een echte kampioen!", aldus Matthias Lens

'De Mooiste Musettes', het nieuwe album van Matthias Lens (ECV Music), ligt nu in de winkel en is ook verkrijgbaar via iTunes!

Tracklist

01.Reine de Musette

02.Sous le ciel de Paris

03.Indifférence

04.La Foule

05.Les fiancés d'Auvergne

06.Pigalle

07.Valse d'Amélie

08.Les filles du bord de mer

09.Biscaya

10.Valse de Lens (eigen nummer)

11.La vie en rose

12.Tico Tico


Reageer (0)

Categorie:Cultuur en lifestyle

FIJN OM WETEN


Foto

Foto

Ik kan best mezelf voorstellen als Johan Dhaene, een bezige bij uit Evergem (sedert 1/9/2008) met een prachtige vrouw en 3 schitterende kinderen. Ik was méér dan 25 jaar actief als radiomaker bij de Gentse radio's PLUS en ROELAND en kreeg voor diverse inspanningen op dat vlak een plaatsje in de Orde van de O'De Flander, kreeg de titel van Ambassadeur van de Westhoek door gouverneur Paul Breyne en was in 2004 laureaat van de Orde van de Gentse Draak omwille van de blijvende promotie voor het Vlaamse lied. Tegenwoordig kan je mij zeker nog eens ontmoeten als gelegenheidspresentator en zag op 25/8/2008 mijn "eerste" (?) boek "Scoren aan Tafel" (samen met Felix Alen, Wim Casteleyn en fotograaf Heikki Verdurme) verschijnen bij uitgeverij Lannoo. Sinds juli 2020 verzorg ik elke dinsdag tussen 11.30 en 12.00 uur de boekentips op MENT TV. Deze webstek ligt in het verlengde van dit alles.


Inhoud blog
 • MIAT wordt Industriemeuseum
 • Zwijntjeskermis komt eraan !!!!! (3-4-5-6 JUNI 2016)
 • De voorbije week GELEZEN EN GOEDGEKEURD
 • John Terra zingt Neil Diamond - nieuw album
 • Gent neemt afscheid van icoon PAUL VLAEMINCK
 • 73-jarige Rob De Nijs op Schlagerfestival 2016
 • Download nu gratis de nieuwe single van Michael Lanzo & Kitana
 • Le Noeud viert 40-jarig bestaan met stuk van Freek Neirynck
 • Toast Literair (Davidsfonds) op 24/1/16
 • "De ontsnapping" op de Gentse Leie
 • Extra voorstellingen 'Piaf, de musical' in Stadsschouwburg Antwerpen
 • FLORALIËN 2016 - van 22/4 tot en met 1/5
 • Trilogie van "BLOCH"-recepten blijft succesvol
 • Charlotte Leysen viert "70 jaar Suske en Wiske" mee!
 • 100 positieve gedachten & complimenten ... voor een spetterende start op 1/9!
 • Uitgeverij Partizaan pakt uit met grote naam uit de jeugdliteratuur
 • Nacht van de Vleermuis op 29/8
 • Martijn Bal nieuwe algemeen directeur Film Fest Gent
 • Ledebergse Feesten en Lichtstoet: het komt eraan (vanaf 21/8)
 • Lissa Lewis pakt uit met debuutalbum en siert affiche schlagerfestival 2016

  PARTNERS van WWW.PLIETSPLETS.BE

  Foto

  Foto

  Mijn favorieten
 • Breydelham
 • Heikki Verdurme (fotograaf)
 • Uitbureau Gent (tickets)
 • Gent
 • Zinloos geweld
 • Smaak
 • Ambiance
 • Huis van Alijn
 • Aktivia
 • Gastronomie en Toerisme

  Archief per maand
 • 09-2018
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 01-2016
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 06-2015
 • 04-2015
 • 01-2015
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007
 • 08-2007
 • 07-2007
 • 06-2007
 • 05-2007
 • 04-2007
 • 03-2007
 • 02-2007
 • 01-2007
 • 12-2006
 • 11-2006
 • 10-2006
 • 09-2006
 • 08-2006
 • 07-2006
 • 06-2006
 • 05-2006
 • 04-2006
 • 03-2006
 • 02-2006
 • 11--0001

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!