Plietsplets
Elke dinsdag tussen 11.30 en 12.00 uur: JOHAN TIPT BOEKEN op MENT TV

Foto

CD-ALBUM IN DE KIJKER


Foto

"Natural Woman - a tribute to Carole King"
Sabien Tiels

www.sabientiels.be  


Dit zijn onvergetelijke partners van www.plietsplets.be


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Zoeken in blog


Foto

Freek Neirynck zorgt met grote regelmaat voor 'boekensienjalementen' met een eigen kijkFoto

voor wie iets méér wil
14-07-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uniek FOTOBOEK met GENTSE FEESTENIMPRESSIES

FOTOBOEK GENTSE FEESTEN UITGEGEVEN VOOR HET GOEDE DOEL:

 
FOTOBOEK_GF_PERSBERICHT_lowres

GENTSE FEESTENIMPRESSIES door Patrick DEKEYSER

 

Patrick Dekeyser is sinds 1978 zelfstandig fotograaf te Gent en woont sinds 1981 in de deelgemeente Wondelgem. Een professioneel parcours langs vele disciplines, met mode- en reclamefotografie als vaste ankerpunten, brengt hem op de meest verscheidene plaatsen in de wereld, die het decor bieden voor diverse opdrachten. Voor dit fotoboek echter blijft hij in zijn meest geliefde plek ter wereld, zijn eigen geboortestad Gent, waar hij tijdens de 10 meest hectische dagen per jaar, de Gentse Feesten, niet is weg te slaan. In die 10 dagen van de Gentse Feesten 2009 werden alle foto’s in dit boek gemaakt.

Zijn sociaal engagement binnen Kiwanis International, netwerk van serviceclubs over de hele wereld, waarbij Patrick stichtend voorzitter is van Kiwanisclub Gent Keizer Karel , zorgde voor de start van dit project. De tentoonstelling in het Stadhuis van Gent en het boek, onlosmakelijk met elkaar verbonden, moeten zorgen voor het welslagen van een onvergetelijk Sinterklaasfeest voor kansarme kinderen van de Vierde Wereld uit het Gentse. Daarvoor wordt de opbrengst van dit boek integraal voorbehouden.

Oorspronkelijk niet zo bedoeld, was de dagelijkse reeks van 10 fotografische indrukken van de Gentse Feesten, vorig jaar gemaakt door fotograaf Patrick Dekeyser en elke dag gepubliceerd op een pagina op de sociale netwerksite Facebook, na een paar dagen uitgegroeid tot een item waar iedereen zat te wachten op wat komen zou van beelden ... èn commentaar. Elke dag van de Gentse Feesten maakte Patrick een subjectieve, eigenzinnige reeks van 10 foto’s, voorzien van een onderschrift. Meestal maar één woord, minimum, en één zin, maximum.

De pagina op Facebook had al gauw een groep van om en bij de 300 fans. De combinatie van beeld en tekst, waar het beeld alleen in de meeste gevallen enkel een weergave is van een bepaalde realiteit, op een bepaalde locatie, op een bepaald moment, geeft een humoristische kijk op het dagelijks gebeuren tijdens het grootste Europese volksfeest, de Gentse Feesten.

Zonder het te willen krijgt deze dagelijkse reeks foto’s het label van intimistisch sfeerbeeld, vernist met humor, waarbij de onderwerpen niet de geprogrammeerde optredens zijn, maar het dagelijkse gebeuren in de straten van de feestenzone in Gent tussen zaterdag 18 en maandag 27 juli 2009.

   “Ik zag niet meer dan wat anderen konden zien, maar probeerde het in een andere context te plaatsen. Een enkele, zeldzame keer was een ondertitel er eerder dan het beeld, maar meestal was het omgekeerd. Het enige waar ik me nooit toe heb laten verleiden, is het in beeld zetten van een situatie. En het is het resultaat van “amper” een kleine 1000 opnames. Ik hoop dat het

door de liefhebbers, net zoals toen door mezelf, wordt bekeken als pretentieloze momenten, vastgelegd zonder artistieke aspiratie, maar die ik met iedereen wil delen, omdat ik het beroep van fotograaf, inmiddels al 32 jaar, ervaar als dé stiel met een geprivilegieerde positie. De positie van waaruit je kan zien en vastleggen wat er gebeurt. En het beslissingsrecht te hebben om af te drukken, op dat ene, magische moment. Dat is het mooiste beroep ter wereld”.

Precies een jaar later wordt dit fotoboek uitgegeven. Aangevuld met nooit eerder gepubliceerde foto’s. Verlucht met teksten van Bekende Gentenaars. Wordt een fototentoonstelling georganiseerd in het Gentse Stadhuis. Kan het symbolisch nog mooier gecombineerd worden ?

Voor de fans van het eerste uur, is dit het antwoord op hun vraag “Komt er een vervolg ?”

En een mooier vervolg had men niet kunnen wensen.

Temeer dat de opbrengst van de verkoop van dit boek zal worden gebruikt voor een sociaal doel. Om het organiseren van een ongelooflijk Sinterklaasfeest op zondag 5 december, voor kansarme kinderen van de Vierde Wereld uit het Gentse mogelijk te maken. Als stichtend voorzitter van de Kiwanisclub Gent Keizer Karel, hoopt Patrick samen met alle andere stichtende leden verborgen armoede in en rond Gent , voor de betrokken kinderen iets draaglijker te maken. De internationale leuze van Kiwanis indachtig : “Serving the Children of the World”

De fototentoonstelling loopt van 17 tot en met 17 juli (dagelijks van 14.00 tot 18.00 uur) in het stadhuis van Gent.

De toegang is gratis.
 

Fotoboek Gentse Feesten Impressies

192 pagina’s

auteur : Patrick Dekeyser

111 foto’s

uitgever : Visual Communication Patrick Dekeyser

 

0475 27 62 85

info@visual-communication.be

www.visual-communication.be

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Freeks Boekensienjalement: 125 jaar socialistische partij
Foto 

Deze (on)regelmatige rubriek verzorgd door Freek Neirynck ambieert geen recensiekolom te zijn, maar zoals de titel het zelf zegt: een seinpaal voor geïnteresseerde en potentiële lezers.“DE DROOM VAN EEN BETERE WERELD” OFTE ‘125 JAAR SOCIALISTISCHE PARTIJ’

 

Een mooier kijkboek over de geschiedenis van een vereniging is wellicht zelden uitgegeven in Vlaanderen. “De droom van een betere wereld” met als ondertitel ‘125 jaar socialistische partij in Vlaanderen” is een bijzonder mooie publicatie waarin de beelden even belangrijk zijn dan de tekst..

 

Maar de inhoud is bovendien ook méér dan interessant. Het boek vertelt de geschiedenis van 125 jaar socialistische beweging in Vlaanderen en België. Gent krijgt daarin terecht een vooraanstaande plaats met ondermeer ‘Vader’ Edward Anseele, de coöperatieve bakkers en hun volgelingen, de architectonische innovaties in de stad als het hedendaagse kunstencentrum Vooruit en het ABVV op de Vrijdagsmarkt, de krant socialistische krant Vooruit zaliger…

 

Voor de historische factie deed de redactie een beroep op ondermeer Herman Balthazar (ere goeverneur en professor Hedendaagse Geschiedenis en ereburgemeester van Gent - adacemicus Frank Beke. Zij controleerden op geschiedkundige adequatheid de laagdrempelige, vlot geschreven tekst.

 

Huidig SP.a voorzitster Caroline Gennez maakt in haar inleing sterk dat socialisme een ‘altijd herbeginnen’ is en dat beaamt de tweede inleider historicus Geert Van Goethem.  De hoofdmoot van de teksten geven een nieuwe visie op de profilering van de centrum*linkse partij die in de loop van de tijden regelmatig van naam veranderde met ondermeer Belgische Werklieden Partij, BSP, SP to SP.a.

 

Het siert de samenstellers dat ze geen loutere eloge neergepend hebben zoals vroeger zou gebeurd zijn. Er ligt een (licht) kritische zelfwaardering tussen de lijnen. Dat maakt het werk uiteraard nog geloofwaardiger.

 De droom van een betere wereld

“De Droom van een betere wereld” is een recente uitgave van het Gentse Archief en Museum van de socialistische Arbeiders Beweging (AMSAB) en het Instituut voor Sociale Geschiedenis Gent. Het telt 160 bladzijden met op het einde een eerder beperkte bibliografie maar met op bijna elke bladzijde een afbeelding (iconografie, archieffoto’s, fascimilis van drukwerken…).

 

Samen met dit kijk- en leesboek voor volwassenen verscheen ook een stripverhaal voor kinderen met als titel “Over rozen” en daarin probeert Simon Spruyt in tekst en beeld dezelfde inhoud weer te geven voor kinderen. Hij slaagt daarbij behoorlijk in zijn opzet, ook al neemt hij wel een loopje met de chronologie en behandelt hij sprongsgewijs, bijna filmisch, het historisch erfgoed.

Het boek werd uitgegeven door Amsab-ISG en kost 15 €.

Freek Neirynck - sienjaleur

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ann Christy & Yasmine ... een muzikale terugblik
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Het is nu iets meer dan 1 jaar geleden dat zangeres en presentatrice Yasmine besloot om uit het leven te stappen. Een golf van ongeloof en verdriet overspoelde Vlaanderen. Op 7 augustus 1984 bleef de Vlaamse muziekwereld eveneens verweesd achter, toen haar geliefde parel, Ann Christy, tragisch om het leven kwam. Twee klassedames en –artiesten die ons veel te vroeg ontvielen, maar wiens oeuvre onsterfelijk blijft. Op deze “Yasmine & Ann Christy - Back To Back” staan al de grootste hits van deze onvergetelijke zangeressen.

  

"Porselein", "Dag Vreemde Man", "Meisjes Aan De Macht", "De Roos", "Diep In Mij", "Gelukkig Zijn", "Suzanne",... stuk voor stuk prachtige nummers, die voor eeuwig hun plaatsje zullen hebben in onze muziekharten.

  

Yasmine & Ann Christy - Back To Back (2CD) - Nu overal verkrijgbaar


Tracklist

 

CD1: Yasmine

1) Porselein

2) Meisjes Aan De Macht

3) Ik Was Zo Graag Bij Jou Gebleven

4) Diep In Mij

5) Ik Tover Jou

6) Kikkerkoel

7) Vraag Me Niet Waarom

8) Hoog In De Wolken

9) Vrije Val

10) Ik Voel Me Blauw

11) Vingers Op mijn Huid

12) Ik hou Van Jou Zonder Meer

13) Altijd Weer Tikt De Klok

14) Ken Je Dat Gevoel

15) Is God Dan Toch Een Vrouw

16) Rijden

17) Afscheid

18) In De Regen gedanst

19) Da’s Een Goeie Vraag

20) Suzanne (met F. Boeijen)

 

 

CD2: Ann Christy

1) Dag Vreemde Man

2) De Roos

3) Gelukkig Zijn

4) Bla Bla Bla

5) Blij Bij Jou Te zijn

6) Waarom Schrijft Hij Niet

7) Zoveel Mooier

8) Toen Ik De Leraar Kuste

9) Ik Mis Hem Zo

10) Duizend Dromen Worden waar

11) De Hemel Is Ver

12) Ik Wil Dansen

13) Windekind

14) Zoals Een Mooi Verhaal

15) Hij

16) Ik Neem Vandaag De Trein

17) Walk Out In The Rain

18) Stille Schreden

19) Een Woord Van Liefde

20) Ik leef voor jou

Een uitgave van ARS Entertainment en Universal

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SPRING BREAK 2010 (3CD) is een muzikale knaller
Klik op de afbeelding om de link te volgen

"Spring Break", de Amerikaanse schoolvakantie in het voorjaar die synoniem staat voor ongebreideld feesten in Miami en Mexico, krijgt steeds meer weerklank in onze contreien. De perfecte soundtracks voor dit fenomeen of gewoon voor je ultieme beach-, bbq - of noem-maar-op-party's (elke reden om te feesten is ok!), vind je nu terug op SPRING BREAK 2010, een 3CD vol onweerstaanbare danskleppers.

 

Met o.a. Stromae, Milk Inc, Black Eyed Peas, Pitbull, Edward Maya, Sylver, Dizzee Rascal, Guru Josh, Robert Abigail, Kid Cudi en DJ Tiesto.

 

SPRING BREAK 2010 (3CD) - Gun jezelf het ganse jaar een beetje "Spring Break" en haal dit gegarandeerd feestje in huis!!

 

Tracklist

 

CD1

1 Stromae - Alors On Danse

2 Meck feat Dino - Feels Like a Prayer

3 Black Eyed Peas - I Gotta Feeling

4 Pitbull - I Know You Want Me

5 Armand Van Helden - My My My 

6 Michael Gray - The weekend

7 Underdog Project - Summer Jam

8 Sylver - Foreign Affair

9 Milk Inc - Sunrise

10 Edward Maya - Stereo Love

11 Inna - Hot

12 Guru Josh Project - Infinity

13 Safri Duo - Played A Live

14 Akon - Smack That

15 Jay Sean - Down

16 Axwell,Ingrosso,Angello,Laidback Luke feat. Deborah Cox - Leave The World Behind

17 Eric Prydz - Pjanoo

18 John Dahlback - Pyramid

19 Fake Blood - I Think I Like It

20 Dada life - Fun fun fun

21 Justice vs Simian - We Are Your Friends

22 Dizzee Rascal - Bonkers

 

CD2

1 Scissor Sisters - I Don't Feel Like Dancing

2 Freemasons - Uninvited

3 Agnes - Release Me

4 Natalia - I've Only Begun To Fight 

5 Cascada - Evacuate The Dancefloor

6 Mousse T - Horny 98

7 Alex Gaudino feat Crystal Waters - Destination Calabria

8 Duck Sauce - aNYway

9 Daniel Bovie & Roy Rox - Stop playing with my mind

10 Fatman Scoop feat Crooklynn Clan - Be Faithfull

11 Eve - Who's That Girl

12 Shakira - Hips Don't Lie

13 Robert Abigail - Merengue

14 Cidinho & Doca - Rap Das Armas

15 Sidney Samson - Riverside

16 Ian Oliver feat Shantel - Bucovina

17 Samim - Heater

18 Yves Larock - Zookey (Lift Your Leg Up)

19 Salif Keita - Madan (Martin Solveig Remix)

20 Body Rockers - I Like the way

21 Basement Jaxx - Where's Your Head At

22 Prodigy - No Good (Start The Dance)

 

CD3

1 Justin Timberlake - SexyBack

2 Timbaland - The Way I Are

3 K-Maro - Femme Like You

4 Sean Paul - Get Busy

5 Lumidee - Never leave you

6 Kat Deluna - Run The Show

7 Roger Sanchez - Another Chance

8 Robyn feat Kleerup - With Every Heartbeat

9 Wildboyz feat Ameerah - Sound Of Missing You

10 Regi ft. Tom Helsen - Night & Day

11 Delerium - Silence

12 Fedde Le Grand - Put Your Hands Up 4 Detroit

13 Camille jones - The Creeps

14 Discobitch - C'est beau la bourgeoisie

15 Helmut Fritz - Ca M'énerve

16 Daan - Housewife

17 Zombie Nation - Kernkraft 400

18 Benny Benassi - Satisfaction

19 Royal Gigolos - California Dreamin

20 Kid Cudi vs Crookers - Day & Nite

21 Yeah Yeah Yeahs - Heads Will Roll (A-Trak rmx)

22 DJ Tiesto - Traffic

Een ARS Entertainment en UNIVERSAL-uitgave

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomerse geluiden op MNM BIG HITS 2010 - 2
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Bij Bij radiozender MNM staan ze al een tijdje te po-pe-len om uit te pakken met wat mogelijk de strafste hitcompilatie van het jaar gaat worden. En gelijk hebben ze, want deze MNM Big Hits 2010.2 is een knaller van formaat!

 

Hoe moet je anders een schijfje omschrijven dat kan uitpakken met enkel de BIIIIG HITS van o.a. Stromae, Lady Gaga, Taio Cruz, Black Eyed Peas, Shakira, Justin Bieber, Tom Dice en meer, veeeel meer absolute toppers!! Uiteraard worden ook graag de verfrissende Dos Cervezas van Tom Waes geserveerd als bonus track.

 

Knal de zomer in met MNM BIG HITS 2010.2 !! – Nu overal verkrijgbaar

 

Tracklist

 

01. Stromae - Alors On Danse

02. Jessy Matador - Allez Ola Olé

03. Enrique Iglesias - I Like It

04. Mika vs. RedOne - Kick Ass

05. Taio Cruz - Break Your Heart

06. Lady Gaga feat. Beyonce - Telephone

07. Kelis - Acapella

08. Usher feat. Will.I.Am - OMG

09. Rihanna - Rude Boy

10. Black Eyed Peas - Rock That Body

11. David Guetta & Chris Willis feat. Fergie & LMFAO - Gettin' Over You

12. Christina Aguilera - Not Myself Tonight

13. Timbaland feat. Katy Perry - If We Ever Meet Again

14. Jason Derulo - In My Head

15. Justin Bieber feat. Ludacris - Baby

16. Selena Gomez & The Scene - Naturally

17. The Opposites - Licht uit

18. Andes feat. James Walsh - Een Dag Meer/One More Day

19. Train - Hey, Soul Sister

20. Tom Dice - Me And My Guitar

21. Lena - Satellite

 

Bonus track: Tom Waes - Dos Cervezas

Reageer (0)

10-07-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Denderende Stedentocht

De Denderende Stedentocht is een thematocht op het fietsnetwerk Scheldeland en Vlaamse Ardennen die je langs vier steden vol folklore, historische feesten en rijke (culinaire) tradities brengt: Dendermonde, Aalst, Ninove en Geraardsbergen. Ontdek het goede leven, want behalve hun ligging langs de woelige rivier de Dender en hun bruisende centra hebben de vier steden nog meer dingen met elkaar gemeen. Feest vieren, lekker genieten en plezier maken kunnen ze hier als de beste!

 

De Denderende Stedentocht bestaat uit vier lussen van 39 à 46 km die je apart of gecombineerd kan fietsen.

 
denderende-steden

Tocht 1 (45 km) leidt je vanuit de fiere Ros Beiaardstad Dendermonde naar het chocoladedorp Wieze en de hopvelden van de Faluintjesstreek, waar nog iedere zomer uitbundig de oogst gevierd wordt. Onderweg kan je proeven van lokale specialiteiten als Dendermondse kop en Dendermondse Witten, en klinken met één van de talrijke streekbieren.

 

Tocht 2 (39 km) start in de carnavalstad Aalst en brengt je naar schiptrekkersgemeente Denderleeuw en Ninove, de 'oudste, stoutste en wijste van alle steden'. Geniet van een Aalsterse vlaai of een bord traditionele Aalsterse ajuinensoep, en pik een partijtje kaatsen mee.

 

Op tocht 3 (42 km) proef je de couleur locale in de buurt van Ninove. Kom te weten hoe de Ninovieters aan hun lapnaam 'wortelkrabbers' kwamen, bezoek het prachtige Neigembos, stap mee met de processie Wegom en sluit af met een Witkap van de lokale brouwerij Slaghmuylder.

 

Tocht 4 (46 km) loopt in en rond Geraardsbergen, de stad van de 3 M's: de Muur, Makken-Pis en Mattentaarten. Fiets door de 'poort van de Vlaamse Ardennen', geniet van een lekkere mattentaart of doe mee aan de Manneken-Pisworp, en kom op adem in het Stiltegebied Dender-Mark of Provinciaal Domein De Gavers.

 

De bijhorende Denderende Stedentocht-brochure bevat naast 4 gedetailleerde fietskaarten uitgebreide informatie, anekdotes en weetjes over de regio. Zo kom je te weten waaraan de Aalstenaars en Ninovieters hun respectieve lapnamen 'ajuinen' en 'wortelkrabbers' te danken hebben, waarom de Faluintjesstreek vroeger dé hopregio van Vlaanderen was, en waarom kaatsen in deze contreien zo'n populaire volkssport werd.

 

De Denderende Stedentocht kost € 3 en kan besteld worden bij Toerisme Oost-Vlaanderen of via www.tov.be

Reageer (0)


FIJN OM WETEN


Foto

Foto

Ik kan best mezelf voorstellen als Johan Dhaene, een bezige bij uit Evergem (sedert 1/9/2008) met een prachtige vrouw en 3 schitterende kinderen. Ik was méér dan 25 jaar actief als radiomaker bij de Gentse radio's PLUS en ROELAND en kreeg voor diverse inspanningen op dat vlak een plaatsje in de Orde van de O'De Flander, kreeg de titel van Ambassadeur van de Westhoek door gouverneur Paul Breyne en was in 2004 laureaat van de Orde van de Gentse Draak omwille van de blijvende promotie voor het Vlaamse lied. Tegenwoordig kan je mij zeker nog eens ontmoeten als gelegenheidspresentator en zag op 25/8/2008 mijn "eerste" (?) boek "Scoren aan Tafel" (samen met Felix Alen, Wim Casteleyn en fotograaf Heikki Verdurme) verschijnen bij uitgeverij Lannoo. Sinds juli 2020 verzorg ik elke dinsdag tussen 11.30 en 12.00 uur de boekentips op MENT TV. Deze webstek ligt in het verlengde van dit alles.


Inhoud blog
 • MIAT wordt Industriemeuseum
 • Zwijntjeskermis komt eraan !!!!! (3-4-5-6 JUNI 2016)
 • De voorbije week GELEZEN EN GOEDGEKEURD
 • John Terra zingt Neil Diamond - nieuw album
 • Gent neemt afscheid van icoon PAUL VLAEMINCK
 • 73-jarige Rob De Nijs op Schlagerfestival 2016
 • Download nu gratis de nieuwe single van Michael Lanzo & Kitana
 • Le Noeud viert 40-jarig bestaan met stuk van Freek Neirynck
 • Toast Literair (Davidsfonds) op 24/1/16
 • "De ontsnapping" op de Gentse Leie
 • Extra voorstellingen 'Piaf, de musical' in Stadsschouwburg Antwerpen
 • FLORALIËN 2016 - van 22/4 tot en met 1/5
 • Trilogie van "BLOCH"-recepten blijft succesvol
 • Charlotte Leysen viert "70 jaar Suske en Wiske" mee!
 • 100 positieve gedachten & complimenten ... voor een spetterende start op 1/9!
 • Uitgeverij Partizaan pakt uit met grote naam uit de jeugdliteratuur
 • Nacht van de Vleermuis op 29/8
 • Martijn Bal nieuwe algemeen directeur Film Fest Gent
 • Ledebergse Feesten en Lichtstoet: het komt eraan (vanaf 21/8)
 • Lissa Lewis pakt uit met debuutalbum en siert affiche schlagerfestival 2016

  PARTNERS van WWW.PLIETSPLETS.BE

  Foto

  Foto

  Mijn favorieten
 • Breydelham
 • Heikki Verdurme (fotograaf)
 • Uitbureau Gent (tickets)
 • Gent
 • Zinloos geweld
 • Smaak
 • Ambiance
 • Huis van Alijn
 • Aktivia
 • Gastronomie en Toerisme

  Archief per maand
 • 09-2018
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 01-2016
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 06-2015
 • 04-2015
 • 01-2015
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007
 • 08-2007
 • 07-2007
 • 06-2007
 • 05-2007
 • 04-2007
 • 03-2007
 • 02-2007
 • 01-2007
 • 12-2006
 • 11-2006
 • 10-2006
 • 09-2006
 • 08-2006
 • 07-2006
 • 06-2006
 • 05-2006
 • 04-2006
 • 03-2006
 • 02-2006
 • 11--0001

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!