Plietsplets
Elke dinsdag tussen 11.30 en 12.00 uur: JOHAN TIPT BOEKEN op MENT TV

Foto

CD-ALBUM IN DE KIJKER


Foto

"Natural Woman - a tribute to Carole King"
Sabien Tiels

www.sabientiels.be  


Dit zijn onvergetelijke partners van www.plietsplets.be


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Zoeken in blog


Foto

Freek Neirynck zorgt met grote regelmaat voor 'boekensienjalementen' met een eigen kijkFoto

voor wie iets méér wil
25-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeneverfestival op 26 en 27 november in Groot Vleeshuis

 

Steek je neus ook eens in andermans lievelingsdrank

Als whiskyadept weet je, en ook de andere leden van je whiskyclub, aroma's en smaken in whisky's te ontdekken en te waarderen. Maar weet je wat je allemaal in een O'de Flander kunt vinden?

Misschien niet de eerste 'spirit' waar je aan denkt, maar deze heerlijke drank is wel méér dan het onderzoeken waard!
Neem een paar vrienden onder de arm en kom 'brainstormen'.

Kom naar het O'DE FLANDER JENEVERFESTIVAL in Gent

Ontdek de grote verscheidenheid in de O'de Flander jenevers. Elf Oost-Vlaamse distillateurs brengen hun producten om te tonen hoe verscheiden ze wel zijn. O'de Flander jenever is een hoogstaande graanjenever van minstens 35% alcohol en uitsluitend geproduceerd in Oost-Vlaanderen.

Dit is een unieke gelegenheid om dit Europees Beschermd Streekproduct te ontdekken

(en - waarom niet- een heerlijk dagje Gent mee te pikken).

Praktisch:

Plaats: Groot Vleeshuis, Groentenmarkt 7, Gent (bij het Gravensteen)

Data: zaterdag 26 en zondag 27 november telkens van 11.00 tot 18.00 uur.

Toegang: 5 euro (je krijgt een festivalglas en kan meteen vier jenevers gratis proeven,

wie meer wil vraagt naar extra bonnen)

Workshops om van te genieten:

14.00 uur: 'Maak je eigen cocktail met jenever' met Ben Bellemans en Ferdinand Cobbaut (gratis)

15.00 uur: 'Leren proeven' met prof. Van Schoonenberghe (gratis)

16.00 uur: 'Koken met jenever' met Atelier Plus (gratis)

17.00 uur: 'Maak je eigen jenever' met Fernand Dacquin (inschrijven: 20 euro per persoon)

Alle info op: www.odeflander.be

Reageer (0)

15-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5de Gentse Museumnacht op 1/12/2011

Affiche Museumnacht 2011

De vijfde editie van de Gentse Museumnacht vindt plaats op donderdag 1 december 2011

Negen Gentse musea openen de deuren van 18 tot 1 uur. Men kan er gratis genieten van de vaste collecties, interessante tentoonstellingen, special acts en randanimaties. 

Met tramlijn 1 kunnen bezoekers gratis naar de verschillende musea. 

Vanaf 23 uur is er een afterparty voorzien in het S.M.A.K. De Museumnacht en de opening van de kunstbeurs Lineart diezelfde avond zijn het startschot van de Gentse Kunstweek, die loopt tot dinsdag 6 december 2011.

Met deelname van MIAT – De wereld van Kina – Het Huis van Alijn – MSK – Design Museum Gent – Kunsthal St. Pietersabdij – STAM – Museum Dr. Guislain  en  S.M.A.K.

Alle info op de websites van de deelnemende musea !

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cornelius Bracke op 22/11 in Gentse stadsbibliotheek met theatermonoloog

Op dinsdag 22 november 2011 speelt Bob De Moor zijn theatermonoloog  'Wees gul met uw organen' in de Bibliotheek aan het Zuid.

Affiche Wees gul met uw organen

Vijfentwintig jaar lang was hij alleen bekend van het intrigerende fotootje bij zijn Humo-column, maar vandaag is het eindelijk zover: Cornelius Bracke verschijnt in levende lijve voor het publiek.

Corneel wordt door de Vlaamse overheid als bekende vlaming ingeschakeld om overal te lande reclame te gaan maken voor orgaandonatie. Maar Corneel zou Corneel niet zijn als dit niet ontaardde in een hilarische egotrip. Corneel heeft namelijk een zwarte lijst opgesteld van mensen die uitgesloten zijn van genot zijner organen omdat ze ooit eens tegen zijn kar hebben gereden. De meanderende memoires van Corneel, verteld met het olifantengeheugen van een misantroop, op tekst van Guido Van Meir.

Bob De Moor brengt het beste uit vijfentwintig jaar Corneel met een vanzelfsprekende naturel alsof het personage van meet af aan op zijn lijf geschreven werd. De voorstelling in de Bibliotheek kadert in de Seniorenweek.

Praktisch

De theatermonoloog vindt plaats op dinsdag 22 november 2011 van 12.30 tot 13.15 uur (deuren openen om 12 uur), in de Achilles Musschezaal van de Stedelijke Openbare Bibliotheek, Graaf van Vlaanderenplein 40, 9000 Gent 
Toegang is gratis, er kan niet gereserveerd worden.

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Freeks boekensienjalement: Cityguide GENT
Foto   Deze (on)regelmatige rubriek, toegeleverd door Freek Neirynck, ambieert geen recensiekolom te zijn, maar zoals de titel het zelf zegt: een seinpaal voor geïnteresseerde en potentiële lezers.
 
NIEUWE HANDIGE CITYGUIDE VAN GENTSE UITGEVERIJ ADD-ON

 

Bij de vrij nieuwe Gentse uitgeverij Add-On, die voor het eerst op de Antwerpse Boekenbeurs stond en binnenkort ook op de Buchmesse in Frankfurt zal vertegenwoordigd worden, verscheen, voorlopig alleen in het Nederlands, een beknopte - maar/en dus - handige stadsgids van Gent.

 
cityguide_ghent

De publicatie “Gent – Cityguide” is inhoudelijk eerder summier doch essentieel en ideaal als overzichtelijke leidraad bij een eerste bezoek aan Gent. Congresgangers, ééndagstoeristen, tussenhaltemaker vinden er genoeg stof in om de Artevelde in één of twee dagen in zijn meest onvergetelijke aantrekkelijkheden te ontdekken.

 

Ze worden ondermeer door de Kuip en de noordelijke wijken geloodst en door de buurt van de zuid en het studentenkwartier tot aan het Sint-Pietersplein. Er zijn een viertal voor iedereen haalbare wandelingen uitgewerkt e, de onmisbare aandachtspunten onderweg krijgen een duidelijke omschrijving.

 

Uiteraard staan er ook horeca-tips is, worden musea gesitueerd en enkele tips gegeven om bepaalde interessante (bondig beschreven) gebouwen binnen te stappen. Een stadsplannetje in een flapje in de achterkaft maakt de gebruiksvriendelijkheid optimaal.

 

Het grootste pluspunt van het boekje (143 geïllustreerde bladzijden, € 15) is het recent opgenomen beeldmateriaal (naast weinig eerder geziene iconografie en hedendaags in elkaar gelay out) dat een perfect beeld geeft van hoe Gent er anno 2011 uitziet en wat zijn voornaamste troeven zijn.

 

Burgemeester Termont schreef bereidwillig een originele inleiding waaruit het CNN-citaat “Gent da’s het beste van Antwerpen en Brugge verenigd in één stad” opspringt. Internationale coryfeeën en echte Gentenaars Guy Verhofstadt en componist Dirk Brossé kaarten op hun manier ook de stad aan.

 

Lieven De Gussemé (ook foto’s) en Dominique Baert tekenen voor de frisse tekst die ook jonge toeristen ontzettend zal aanspreken. Hopelijk lig het werk binnenkort altijd ter beschikking in de jeugdherberg (met jongerenreductieprijs?), in de hotels en in de Bed and Breakfasts. Het zal er als zoete broodjes verkopen. 

 

Voor meer info: www.addonpublishing.com of 09/258.20.02 van Add.On Publishing, Wiedauwkaai 52M, 9000 Gent.

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe single Wim Leys is ode aan dochter Febe
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Wim Leys heeft een nieuwe single, en die heeft alles te maken met zijn dochtertje.

In juli 2009, na negen maanden wachten, veranderde het leven van Wim Leys ingrijpend want toen werd zijn dochtertje Febe geboren, een heel intense ervaring.

Wim zette alle emoties die zo’n geboorte losmaken en alle gevoelens die hem de eerste maanden overvielen op papier en bezorgde de notities aan Bart Herman die er een mooie tekst uit distilleerde en er nostalgische muziek onder zette, helemaal in de rock’n roll sfeer die Wim zo ligt en waar hij het laatste jaar hit na hit mee scoorde.

Het liedje werd live ingespeeld door enkele straffe muzikanten, versterkt met een blazerssectie. Er werd ook een clip opgenomen waarin dochtertje Febe ook te zien is.

 De clip is deze week al gepromoveerd tot ‘Lieveling’ bij Ment TV.

Net zoals bij ‘Shout Shout’, ‘Happy Days’ en ‘Rocking in the street’ baadt ook deze clip weer volledig in de nostalgische sfeer.

“Negen maanden” is het meest persoonlijke liedje dat Wim Leys ooit opnam. Het is een ode aan zijn dochtertje, maar het is ook erg herkenbaar voor iedereen die papa of mama is.

Alle info over Wim: www.wimleys.be

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elke Taelman (Lier) wint 3de editie Kampioenschap van Vlaanderen Karaoke
Klik op de afbeelding om de link te volgenIn te Mixx te Ingelmunster vond zondag ll. de derde editie van het 'Kampioenschap van Vlaanderen Karaoke' plaats in een organisatie van Ignace Crombé en Geert Lakiere.

Maar liefst 47 kandidaten waren ingeschreven en zouden beoordeeld worden door een vakjury onder voorzitterschap van Adriaan van Landschoot en geasssisterd door ex-radio2 producer Ro Burms, zangcoach Ellen Cox, muzikant Wim Dierick, cineast Ronny Masco en zanger Andy Marvin.

Alle kandidaten dienden 2 nummers te zingen.

De 'prijs van het publiek' ging naar Bernard Deceuninck uit Ardooie.

De vakjury maakte volgende uitslag bekend :

-1ste plaats : Elke Taelman (Lier) : 120 ptn

-2de plaats : Mieke Vandevelde (Zwijnaarde) : 107 ptn

-3de plaats : Stephen Vanhaelewyn (Kortemark) : 61 ptn

-4de plaats : Lindy Vanlerberghe (Menen) : 48 ptn

-5de plaats : Sarah Maesen (Ham) : 44 ptn

-6de plaats : Anne-Mie Verschelde (Ingelmunster) : 29 ptn

-7de plaats : Inge Van Rossem (Oetingen) : 23 ptn

-8ste plaats : Melissa Bruyneel (Ooigem) : 21 ptn

-9de plaats : Jérémie Vrielynck (Deerlijk) : 19 ptn

-10de plaats : Bernard Deceuninck (Ardooie) : 18 ptn

De winnares, de 24-jarige Elke Taelman uit Lier, zong als nummers 'Foolish Games' van Jewel en 'Ironic' van Alanis Morisette.

Reageer (0)

02-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vzw Videoclub Evergem neemt prima startHet voorbije weekend beleefde de kersverse vzw “Videoclub Evergem” een glansrijke start. Deze videoclub is de voortzetting van de vtbKultuur videoclub Gent, die al meer dan 50 jaar zijn sporen heeft verdiend. De leden maken films op een bijzonder hoog niveau en slepen geregeld prijzen in de wacht op belangrijke wedstrijden.

In 2010 verhuisde de videoclub van Gent naar Evergem en vestigde zich daar in het vtbKultuur-clubhuis in de Hekstraat 7. Op 24 oktober zette de videoclub de stap naar een vzw, waarbij de naam “Videoclub Evergem” meteen de enige echte officiële naam werd.

Met een geslaagde Gala Projectie, waarin zo maar eventjes 17 films van  clubleden werden vertoond, gooide de club  op 29 en 30 oktober zijn deuren wagenwijd open naar een ruim publiek.  Het werd een bijzonder glansrijke start, want de nieuwe Evergemse vereniging  viel de grote eer te beurt dat heel wat prominenten aanwezig waren op de eerste grote projectieavond.  De belangrijkste gast was ongetwijfeld Joke Schauvliege, Vlaams minister voor cultuur in hoogsteigen persoon, geflankeerd door Erik De Wispelaere, burgemeester van Evergem, Martine Willems, schepen van cultuur en Johan Van Hove, schepen van sociale zaken uit Evergem.

Daniel De Vetter leidde met duidelijke trots de Gala-Projectie in en bedankte voor de belangstelling van de hoge gasten. De burgemeester schetste de bloeiende culturele impact van zijn gemeente, waarin nu ook Videoclub Evergem een eigen plaats gaat innemen. Joke Schauvliege lichtte haar beleid toe als Vlaams minister van cultuur en benadrukte daarbij haar waardering voor de amateurkunsten. Een waardering, die geen dode letter is, maar waar ook een financieel plaatje aan verbonden is. Zo kon de minister  ons meedelen dat zij – in deze periode van zware besparingen – er toch  in geslaagd is het betreffende budget met 5% te laten stijgen.

Met deze Gala-Projectie hoopt de videoclub op bekendheid bij de bevolking van Evergem en ruime omgeving en dat niet alleen om de films van zijn leden te laten zien maar ook om beginnende “filmers” met raad en daad bij te staan. Wij leven namelijk in een tijd waarin meer en meer mensen hun reizen en belangrijke familieaangelegenheden op video vast leggen. Aan deze mensen wil de videoclub een helpende hand reiken. Doorwinterde cineasten zullen hen met raad en daad bijstaan met tips voor hun opnames en met suggesties om het opgenomen beeldmateriaal te verwerken en te monteren tot een toonbaar geheel. Iedereen kan daarvoor elke tweede zondag van de maand gratis van 10u tot 12u30 terecht in het “videocafé” in het vtbKultuurhuis, in de Hekstraat 7 te Evergem.

De leden komen bovendien elke tweede en vierde maandag van de maand samen in het clubhuis om 20 uur voor projecties en workshops.

Meer info: www.videoclubevergem.be

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scalaplatform scoort in november met LILI EN MARLEEN

Het programma van SCALAPLATFORM in november ziet er weerom spetterend uit en alle ogen zijn vooral gericht naar LILI EN MARLEEN – een komedie van Walter Van de Velde.

Lili en Marleen

De avond voor D.Day, juni 1944. Terwijl Rik en Lisa clandestien de Britse uitzendingen beluisteren, zit Riks dochter Nieke met een Duitse vrijer in de triporteur. Ze worden betrapt door de ondergedoken Griekse kapper Stavros, die langs het achterpoortje stiekem de herberg wou verlaten.Rik raakt in paniek.

De situatie wordt echter nog ingewikkelder: Nieke heeft aan haar vrijages met Hans een "souvenirtje" overgehouden en Pierre, Lisa's zoon die actief is in het verzet, wil in de kelder wapens verstoppen.

Als de Engelsen de stad bevrijd hebben, lijkt alles in kannen en kruiken: sergeant Tom zal met Nieke trouwen. Maar enkele dagen voor het huwelijk is de vogel (die in Engeland nog vrouw en kinderen heeft) gaan vliegen. Lisa zal eens met Stavros praten: die man kan toch moeilijk heel zijn leven alleen blijven.

Marc De Bruyker bewerkte deze bevrijdingskomedie tot een Gentse versie.

Met: Manon Soberon, Lynn Van den Broecke, Lien Van Ginderachter, Betty Bouckaert, Lia De Cuyper, Patrick Pevenage, Guido Van den Berghe, Alain Devos, Manuel Mugica Gonzalez en Christophe Dobbelaere

Speeldata:

Vrijdagen 11/11 - 18/11 - 25/11 om 20u

Zaterdagen 12/11 - 19/11 - 26/11 om 20u

Zondagen 13/11 - 20/11 - 27/11 om 15u

Alle info op www.scalaplatform.be - Dendermondsesteenweg 163-165 - Gent (09/228.87.20)

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karnaval Ledeberg wacht achter officieel startschot !!!Op 11 november opent Karnaval Ledeberg officieel het nieuwe karnavalseizoen.

De traditionele startdatum is symbolisch want, zowel bij het Organisatiecomité als bij de verschillende Ledebergse karnavalverenigingen (de LKV’s), zijn er op dit moment reeds heel wat plannen gesmeed en acties ondernomen.

Verschillende verenigingen zijn al gestart met de wagenbouw en sinds augustus zijn er bijna wekelijks één of meerdere activiteiten voor Ledebergse karnavalisten. In feite ligt het sociale leven rond karnaval op deze deelgemeente nooit echt stil.

Dit seizoen neemt Karnaval Ledeberg wel afscheid van één van haar oudste verenigingen. LKV Leute & Plezier werd in september ontbonden omwille van interne factoren en een slinkend ledenaantal.

Karnaval Ledeberg is ook nog op zoek naar mannelijke of vrouwelijke kandidaten voor de Prins- en Prinsesverkiezing. Inschrijven daarvoor is nog mogelijk tot en met 15 november.

Donderdag 10 november 2011 : schot voor de karnavalsboeg

Ledebirgse Vedettenparade

Een organisatie van de 2 Ledebergse karnavalgroepen die samenwerken, Karnavalgroep Dutsenclub en LKV De Muiletrekkers, voor de gelegenheid omgedoopt tot de Muiledutsen.

Die avond kan het publiek genieten van diverse campagneliederen, overwinningsliederen, gelegenheidsliederen en tal van special acts die gebracht worden door de nog actieve karnavalisten die ooit kandidaat, prins, prinses waren of die nu nog Keizer, Keizerin en Prins van Ledeberg zijn. Deze reeks van Ledebergenaars wordt aangevuld met gelegenheidsartiesten.

Café Breughel, Ledebergplein 18 - Ledeberg.

Aanvang : 20:11u

 

Vrijdag 11 november 2011 : Karnavaleske Veuruit ! Achteruit !- Toer.

9:00u     Karnavalontbijt Dutsenclub (Café Breughel, Ledebergplein 18, 9050 Ledeberg)

Vooraf inschrijven aangewezen. Niet-leden : 3 EUR

11:11u   Karnavalaperitief BTLK (Café Bristol Hundelgemsesteenweg 173, 9050 Ledeberg)

14:00u   Karnavalreceptie Buit’nlupers (Taverne Norbe, August Van Lokerenstraat 18, 9050 Ledeberg)

16:00u   Karnavaltoetje Opening seizoen van de Prinsenkamer van Ledeberg (Café Breughel Ledebergplein 18, 9050 Ledeberg)

Alle verdere info: www.karnavalledeberg.be

Reageer (0)


FIJN OM WETEN


Foto

Foto

Ik kan best mezelf voorstellen als Johan Dhaene, een bezige bij uit Evergem (sedert 1/9/2008) met een prachtige vrouw en 3 schitterende kinderen. Ik was méér dan 25 jaar actief als radiomaker bij de Gentse radio's PLUS en ROELAND en kreeg voor diverse inspanningen op dat vlak een plaatsje in de Orde van de O'De Flander, kreeg de titel van Ambassadeur van de Westhoek door gouverneur Paul Breyne en was in 2004 laureaat van de Orde van de Gentse Draak omwille van de blijvende promotie voor het Vlaamse lied. Tegenwoordig kan je mij zeker nog eens ontmoeten als gelegenheidspresentator en zag op 25/8/2008 mijn "eerste" (?) boek "Scoren aan Tafel" (samen met Felix Alen, Wim Casteleyn en fotograaf Heikki Verdurme) verschijnen bij uitgeverij Lannoo. Sinds juli 2020 verzorg ik elke dinsdag tussen 11.30 en 12.00 uur de boekentips op MENT TV. Deze webstek ligt in het verlengde van dit alles.


Inhoud blog
 • MIAT wordt Industriemeuseum
 • Zwijntjeskermis komt eraan !!!!! (3-4-5-6 JUNI 2016)
 • De voorbije week GELEZEN EN GOEDGEKEURD
 • John Terra zingt Neil Diamond - nieuw album
 • Gent neemt afscheid van icoon PAUL VLAEMINCK
 • 73-jarige Rob De Nijs op Schlagerfestival 2016
 • Download nu gratis de nieuwe single van Michael Lanzo & Kitana
 • Le Noeud viert 40-jarig bestaan met stuk van Freek Neirynck
 • Toast Literair (Davidsfonds) op 24/1/16
 • "De ontsnapping" op de Gentse Leie
 • Extra voorstellingen 'Piaf, de musical' in Stadsschouwburg Antwerpen
 • FLORALIËN 2016 - van 22/4 tot en met 1/5
 • Trilogie van "BLOCH"-recepten blijft succesvol
 • Charlotte Leysen viert "70 jaar Suske en Wiske" mee!
 • 100 positieve gedachten & complimenten ... voor een spetterende start op 1/9!
 • Uitgeverij Partizaan pakt uit met grote naam uit de jeugdliteratuur
 • Nacht van de Vleermuis op 29/8
 • Martijn Bal nieuwe algemeen directeur Film Fest Gent
 • Ledebergse Feesten en Lichtstoet: het komt eraan (vanaf 21/8)
 • Lissa Lewis pakt uit met debuutalbum en siert affiche schlagerfestival 2016

  PARTNERS van WWW.PLIETSPLETS.BE

  Foto

  Foto

  Mijn favorieten
 • Breydelham
 • Heikki Verdurme (fotograaf)
 • Uitbureau Gent (tickets)
 • Gent
 • Zinloos geweld
 • Smaak
 • Ambiance
 • Huis van Alijn
 • Aktivia
 • Gastronomie en Toerisme

  Archief per maand
 • 09-2018
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 01-2016
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 06-2015
 • 04-2015
 • 01-2015
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007
 • 08-2007
 • 07-2007
 • 06-2007
 • 05-2007
 • 04-2007
 • 03-2007
 • 02-2007
 • 01-2007
 • 12-2006
 • 11-2006
 • 10-2006
 • 09-2006
 • 08-2006
 • 07-2006
 • 06-2006
 • 05-2006
 • 04-2006
 • 03-2006
 • 02-2006
 • 11--0001

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!