Plietsplets
Elke dinsdag tussen 11.30 en 12.00 uur: JOHAN TIPT BOEKEN op MENT TV

Foto

CD-ALBUM IN DE KIJKER


Foto

"Natural Woman - a tribute to Carole King"
Sabien Tiels

www.sabientiels.be  


Dit zijn onvergetelijke partners van www.plietsplets.be


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Zoeken in blog


Foto

Freek Neirynck zorgt met grote regelmaat voor 'boekensienjalementen' met een eigen kijkFoto

voor wie iets méér wil
21-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19de Kapittel Orde van Oost-Vlaamse Meester-Distillateurs

Het 19de Kapittel van de Orde van de Oost-Vlaamse Meester-Distillateurs vindt plaats op dinsdag 24 november 2009 in Flanders Expo. De Orde introniseert 11 gemotiveerde verdedigers van de Oost-Vlaamse graanjenever.

beeld o'de flander

De Orde van de Oost-Vlaamse Meester Distillateurs vzw bundelt de krachten van 11 Oost-Vlaamse graanjeneverstokerijen en zet zich sinds 1990 in voor de erkenning en de promotie van de Oost-Vlaamse graanjenever O'de Flander.
De vzw wordt gecoördineerd vanuit de Economische Raad voor Oost-Vlaanderen (EROV) in het kader van de actie ter promotie van de Oost-Vlaamse streekproducten, met de steun van de provincie Oost-Vlaanderen.

Een Europees erkend streekproduct

De geografische erkenning van O’de Flander, sinds 1998 een feit op Belgisch niveau, is op Europees vlak een feit sinds december 2007. De intronisatieplechtigheid stond in het 18de kapittel volledig in het licht van deze erkenning.

Kapittel van de Orde

Traditiegetrouw wordt een Kapittel georganiseerd tijdens de Horeca Expo beurs in Flanders Expo te Gent. De negentiende editie gaat door op dinsdag 24 november 2009 om 15.30 uur in Flanders Expo.

De intronisanten zijn personen die in het kapittel worden opgenomen omdat ze zich verdienstelijk maken in de bekendmaking van de Oost-Vlaamse graanjenever.
Dit zijn de 11 postulanten, zij zullen na het proeven van de O'de Flander, de eed afleggen ter verdediging van de Oost-Vlaamse graanjenever O'de Flander:

 • Marc De Buck, gedeputeerde provincie Oost-Vlaanderen bevoegd voor buitenlandse betrekkingen, economie, Europese projecten en ruimtelijke ordening
 • Daniël Termont, burgemeester stad Gent
 • Dirk Van Roy, CEO Artexis
 • Arnold Vanhaecke, voorzitter Syntra Midden-Vlaanderen
 • Muriel Jardin, directiesecretaresse Belgische federatie wijn&gedistilleerd
 • Eric De Boever, voorzitter Bond voor Lichamelijke Opvoeding
 • Filip Van Belle, technisch adviseur-coördinator Hotel- en bakkerijschool Gent
 • Wilfried Mervillie, verkoopdirecteur Filliers
 • José Van De Putte, lid Vlaamse confrerie van de gastronomie
 • Ivan Hoebers, lid confrerie van de Hasseltse jenever
 • Eric Van Wesemael, commandeur Confrerie van de roze olifant


Er zijn bovendien 5 nieuwe ambassadeurs O'de Flander. Dit betekent dat zij minstens 3 verschillende O'de Flander graanjenevers in hun zaak aanbieden en hiervoor ontvangen zij na het ceremonieel een plakket O'de Flander ambassadeur. Het betreft:

 • Clochard De Luxe in Gent
 • Porte-Mangéeacute; in Schelderode
 • Hof van Oranje in Balegem
 • Fritz in Gent
 • Kasteel van Zwijnaarde in Zwijnaarde

De aanwezigheid van een groot aantal confrerieën geeft aan het gebeuren een kleurrijke en bijkomende dimensie. Het Kapittel wordt in de hallen van de beurs aangekondigd door een stoet gevormd door alle aanwezige broederschappen en voorafgegaan door bazuingeschal van de Koninklijke Gentse Politieharmonie.

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorzitter Belgische Krulbolbond valt in de prijzen

Donderdagavond 19 november werd Patrick Huyghe, voorzitter van de Belgische Krulbolbond, gehuldigd als laureaat voor de Orde van Verdienste PC Oost VlaS. Derde keer goede keer, want Patrick Huyghe werd met de BKB al twee keer eerder genomineerd. In 2005 voor de verschillende promotieacties die de BKB opzette en in 2007 voor de organisatie van de Europese Spelen. Toen greep hij telkens naast de prijs, maar dit keer was het dus wel raak.

Patrick Huyghe droomde al lang van een samenwerking tussen de drie krulbolbonden BKB, VKB en VVB. Dankzij een sterk staaltje diplomatiek overleg is de BKB, onder leiding van Patrick Huyghe er dit jaar in geslaagd om na meer dan twintig jaar de drie bonden te laten samenwerken. Het samenwerkingsverbond is een eerste stap in het verzoeningsproces tussen de verschillende krulbolkampen. Daarnaast doet Patrick Huyghe ook zijn uiterste best om de jeugd naar het krulbol te halen. Zo organiseert hij al een tijdje jeugdbollingen voor de allerjongsten. Sinds kort heeft hij daar ook bollingen voor jongvolwassenen (16 tot 39 jaar) aan toegevoegd voor jongeren die te oud zijn om met de jeugd te concurreren, maar zich graag meten met leeftijdsgenoten.


De jury koos laureaat Patrick Huyghe uit drie genomineerden. De Erfgoedcel Meetjesland en Christiane Van den Broecke haalden het niet, maar werden ook gehuldigd voor hun verwezenlijkingen. De Erfgoedcel Meetjesland werkte dit jaar verder aan het eerder opgestartte Krulbolproject. Zo kreeg de Expo Krulbol een vaste plek toegewezen in de gerestaureerde molen op de Doornzele Dries. Christiane Van den Broecke is de gedreven voorzitster van Curve Bowls Club Lede, die haar leden elk jaar een mooi en gevarieerd programma aanbied, met naast wedstrijden, ook allerhande nevenactiviteiten.


Tot slot werden in Gent ook de VlaS-kampioenen, topclubs, topgemeenten en de gediplomeerden van de cursus Initiator Traditionele Sporten gehuldigd.

Reageer (0)

07-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smullen met Snullen ... in Lovendegem

DE NAJAARSPRODUCTIE 2009 VAN PODIUM TONEELVERENIGING LOVENDEGEM – VINDERHOUTE

"
SMULLEN MET SNULLEN"

volkse komedie van Francis Veber

in regie van Werner Van Der Elst
Pierre en zijn vrienden hebben een dinerclubje opgericht. Bedoeling is zich goed
te amuseren met de snullen van dienst. Op woensdagavond komen
 zij samen en nodigen elk een Onwetende Idioot uit.
Aan het einde van de avond wordt 'de snul van de avond' gekozen
 en diegene die hem meegebracht heeft, is de winnaar.  
Deze avond weet Pierre al van tevoren dat hij zal winnen.
Waar hij echter niet op gerekend heeft is de lumbago, die hem parten speelt.
Als zijn snul, Frans Verdonck, ambtenaar op het Ministerie van Financiën
en bouwer van maquettes, aankomt en hem probeert te helpen,
komt Pierre tot de ontdekking dat zijn overwinning op losse schroeven staat...

Met: Antoine Ornelis, Caroline Van de Velde, Koenraad Verrept, Frank Bouckaert,
 Kristien Vermeire, Kris Hulpia en Marc Thys.

 

Met medewerking van: Marie-Rose Van Oost, Valérie Sanmodesto, Piet Rodts & Uriël De Schrijver

 

 

In het Parochiaal Ontmoetingscentrum te Lovendegem.

vrijdag 27, zaterdag 28 november, vrijdag 4, zaterdag 5, 
vrijdag 11 en zaterdag 12 december 2009
telkens om 20.00 uur

zondag 29 november & zondag 6 december om 15.00 uur

Inkom: € 7,00 in voorverkoop - € 8,00 aan de kassa


Tijdig kaarten reserveren - Géén genummerde plaatsen.

Deuren open 45 minuten voor aanvang van de voorstelling

Reserveren kan op het nummer 0478/438.118 of 09/226.90.68
of via podium@telenet.be

Bijkomende info: www.podium.vze.com

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GENT ... te veel voor één nacht

Meerdere dagen logeren in Gent, en dat aan een voordelige prijs. Je doet het met 'Gent, te veel voor één nacht', een unieke logiesactie van Toerisme Gent, Toerisme Oost-Vlaanderen en de Gentse hotels. Wie één nacht blijft, geniet een mooie korting van 50% op de tweede overnachting.


Gent ontdekken, daar heb je meer dan één dag (of één nacht) voor nodig. Ook in de winter, als de stad dankzij zijn bekroonde lichtplan, de kerstmarkt en de ijspiste op zijn gezelligst is. 

Om de bezoekers in alle rust te laten kennismaken, lanceren Toerisme Oost-Vlaanderen, Toerisme Gent, de Gentse hotels en vier Gentse musea de speciale winteractie 'Gent: te veel voor één nacht'. Deze online wintercampagne richt zich naar reislustige Vlamingen én Nederlanders. Alle info is terug te vinden op de speciale actiesite www.gentteveelvooreennacht.be.

 

De formule gaat als volgt: wie via bovenstaande website tussen 1 november 2009 en 28 februari 2010 één nacht boekt in diezelfde periode in één van de 20 deelnemende hotels, verblijft een tweede nacht aan de helft van de prijs.

 

Op de website www.gentteveelvooreennacht.be vind je niet alleen alle mogelijke info over een weekendje Gent, maar kan je dus ook rechtstreeks je hotel boeken. Startpagina van de site is een luchtbeeld van Gent.
Van hieruit trek je op virtuele ontdekkingstocht door de stad, en plan je jouw eigen trip vanuit 5 categorieën: Portie Cultuur, Lekker Genieten, By Night, Mooi Authentiek en Voordelig Slapen.

Nieuwsgierig naar welke plekjes en evenementen in Gent het best bij jou passen? Doe dan de quiz om je persoonlijk profiel te bepalen en niets van deze bruisende stad te missen! Je ziet jouw persoonlijke tips meteen op de kaart, met wat uitleg en alle praktische info.

 

Daarnaast kan je Gent ook verkennen aan de hand van 10 toppers uit alle categorieën: van het Lam Gods over stadsbrouwerij Gruut tot het SMAK. Bij deze 10 Gentse pareltjes horen telkens een tiental filmpjes waarin lukraak aangeklampte toeristen hun ongezouten en soms hilarische mening geven over Gent. Zo hoor je het ook eens van een ander!

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jungleboek is nieuwe productie van Event-Team vzw

Na het grote succes van ‘Alladin, de musical’ en ‘Repelsteeltje, de musical’ wil Event-Team vzw uit Gent midden mei 2010 z’n publiek meenemen naar het hartje van de jungle voor het verhaal van Mowgli.Jungleboek, de musical, is een hyperdynamisch en muzikaal familiespektakel van Jan De Vuyst (tekst) en Lieven Coppieters (muziek) dat in 1990 in première ging in het Nederlands Toneel Gent. Het originele NTG-verhaal van Mowgli is momenteel elk weekend te volgen op Kzoom, de kinderzender van VTM.

Het artistieke team van Event-Team heeft z’n tanden en klauwen in deze originele productie gezet en zal dit seizoen uitpakken met een frisse, hedendaagse bewerking van het originele verhaal van Rudyard Kipling. De regie is zoals elk jaar in handen van Olivier De Meyer. Op 12 september 2009 werd de ticketverkoop via Uitbureau reeds gestart en er ging en al meer dan 500 tickets de deur uit voor deze productie.

 

Eerste repetitiedag

Op zaterdag 31 oktober vonden de eerste repetities met de volledige cast plaats in Gent. De cast wordt aangevoerd door de 15-jarige spring-in-’t-veld Michiel De Meyer, die de hoofdrol zal vertolken van Mowgli en op deze manier in de voetsporen treedt van Michaël Pas en Bert Cosemans.

Adoptie in Bellewaerde park

De volledige cast van Jungleboek, de musical, adopteert sinds de start van de repetities het kapucijnaapje Tupac in Bellewaerde park. Op deze manier draagt de cast z’n steentje bij tot het welzijn, de verzorging en de leefomgeving van het dier in het park.

Tupac werd geboren op 7 november 2007 in het attractiepark en wordt de mascotte van de voorstelling. Hij staat bekend als een zeer slimme aap en hij gebruikt zijn handigheid om aan voedsel te geraken. Tupac is een zeer sociaal dier en hij is dol op groenten en fruit. Samen met zijn kompanen op het apeneiland kan je hem terugvinden in het park vlakbij Voodoo River.


LOCATIE :

Cultuurcentrum Evergem – Theaterzaal Stroming

Weststraat 31, 9940 Sleidinge (Evergem)

routebeschrijving via www.event-team.be onder rubriek ‘voorstellingen’


WANNEER :

Vrijdag 14 mei 2010 om 14.30 en 20.00 uur

Zaterdag 15 mei 2010 om 14.30 en 20.00 uur

Zondag 16 mei 2010 om 14.30 uur


PRIJZEN :

Ticketprijzen van 14,50 euro tot en met 18,50 euro.

Korting voor kinderen (-12 jaar), houders van een lerarenkaart en VDK-cliënten.


RESERVATIE :

Uitbureau Gent : 09/233.77.88 of www.uitbureau.be

INFORMATIE :

www.event-team.be

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw album voor "A DEUX" uit Eeklo ... begin 2010
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 Drie jaar na het uitkomen van het  debuutalbum " Eclosions" van het Eeklose duo "A Deux", werken Brigitte Tytgadt en Geert Faes deze week aan een nieuw album.

Op de nieuwe CD van A2 zullen enkel Franse liedjes staan én de helft ervan zal eigen werk zijn, (teksten van Brigitte en muziek van Geert). De opnames vinden plaats in de DK studio's in Destelbergen, waar  in 2006 ook Eclosions opgenomen werd .
De CD zou in de winkel moeten liggen begin 2010, nét te laat voor onder de kerstboom dus...

Wegens het niet opstarten van de Muziekfabriek, het muziekprogramma op AVS dat Geert normaal in elkaar steekt en presenteert, kwam er eindelijk wat tijd vrij om de studio in te duiken, zegt hij zelf. Voor het grafische deel werd kunstenares-in-spé Martha Verschaffel aangesproken, zij is de dochter van Barbara Verstraete en maakt momenteel furore aan het Gentse Sint-Lucas waar ze illustratie studeert. 

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reinoart de Vos ... in 't Gents op 17/11/2009
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Op dinsdag 17 november 2009 organiseert de Bibliotheek Zuid een middagactiviteit met Eddy Levis in het kader van de Week van de Smaak en de Seniorenweek.

Als voorzitter van de Gentsche Sosseteit, de vereniging voor het behoud van het Gents dialect, organiseert Eddy Levis geregeld activiteiten, waaronder optredens en wandelingen in Gent en in het Gents.

In 2007 verscheen ‘Reinoart de vos: noarverteld en op rijm gezet in ’t Gentsch noar ’t origineel Middelnederlans verhoalinkske deur Eddy Levis’ (boek met 2 cd’s), met medewerking van prof. dr. Johan Taeldeman en prof. dr. Jacques Van Keymeulen. Het jaar 2009 is door ’t  Spelleken van Drei Kluiten en de Gentsche Sosseteit uitgeroepen tot ‘Joar van ‘t Gents dialect’.

In de bibliotheek zal Eddy Levis voorlezen uit zijn Reinaertvertaling en uitleg geven over het vertalen naar het Gents dialect en het noteren ervan in een vlot leesbare tekst. Tegelijk krijgt het publiek prenten uit verschillende Reinaertuitgaven te zien.


Locatie: Achilles Musschezaal van de bibliotheek (Zuid)
Datum: Dinsdag 17 november van 12.30 tot 13.15 uur (de deuren gaan open om 12 uur en sluiten om 12.30 uur)
Gratis. Geen reservering mogelijk.


Meer info over de Gentsche Sosseteit: http://www.sosseteit.be
Meer dan vijftig verschillende Reinaertuitgaven in de bibliotheek - zie catalogus: website http://zoeken.bibliotheek.gent.be


Nieuw

Week-van-de-smaak arrangement in samenwerking met het Leescafé:

Aperitief (prijs kaart)

Voorstelling ‘Reinoart’ (gratis)

Lunch (naar keuze van de kaart)

Rondleiding achter de schermen (gratis)

Koffie (prijs kaart)

1 gratis drankje

Inschrijven arrangement: Dienst Communicatie - 09/266.70.10 of bibliotheek.pr@gent.be

Ook in de bib in het kader van de Week van de Smaak en de Seniorenweek:


Op donderdag 19 november om 12.30 uur:
‘Goeste’: acteur Jo Decaluwe  brengt verhalen van Cyriel Buysse rond eten, drinken en vrouwvolk

Op de catalogus http://zoeken.bibliotheek.gent.be/ keuzelijsten over eten en smaak en over het Gents dialect

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kan door huid heen" komt eraan in de Vlaamse zalen

Een prachtfilm!
Zelden zijn de Nederlandse critici zo opgetogen en eensgezind dan als ze het over 'Kan door huid heen' van Esther Rots hebben. Jubel en waardering ook voor actrice Rifka Rodeizen, die de rol van het hoofdpersonage Marieke speelt en daarbij haast voortdurend in beeld is. De film draait vanaf 11 november ook in de Vlaamse zalen.
 

Kan door huid heen

Met Marieke maken we kennis nadat haar relatie op de klippen liep. Woede en wraakgevoelens komen boven, maar de breuk is slechts het begin van een helletocht. Een geweldsdelict verandert Marieke's leven helemaal. Ze besluit de stad te ontvluchten en koopt een afgelegen, vervallen huisje op het Zeeuwse platteland. Door opnieuw te beginnen hoopt ze de ervaringen van zich af te kunnen schudden, maar de eenzaamheid en de kou versterken haar angst en wraakgevoelens. Als de zomer komt en ze een nieuwe vriend krijgt, lijkt Marieke weer sterker te worden. Maar langzaam verliest ze de greep op haar leven. Kan zijzelf of haar buurman, vertolkt door onze Wim Opbrouck, dat proces stoppen?

Regisseur Esther Rots zit haar personage niet alleen op de huid, maar slaagt er ook in om in haar hoofd te kruipen. Een sublieme montage zorgt voor een dramatische spanningsboog en ook de muziek en sounddesign dragen bij tot een unieke sfeerschepping.

Rifka Lodeizen speelt op een verbluffende manier de hoofdrol in het speelfilmdebuut van Esther Rots, die vele prijzen won voor haar korte films 'Dialoogoefening', 'Ik ontspruit' en 'Speel met me'. De laatste twee waren eerder in Gent te zien.

'Kan door huid heen' is een psychologisch drama met lichte tonen, arthousecinema op zijn best.
Meer info op www.kandoorhuidheen.nl

(Bron: Fimfestival)

Reageer (0)

02-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Freeks Boekensienjalement: Herman Brusselmans
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Deze (on)regelmatige rubriek verzorgd door Freek Neirynck ambieert geen recensiekolom te zijn, maar zoals de titel het zelf zegt: een seinpaal voor geïnteresseerde en potentiële lezers.

 

HERMAN BRUSSELMANS KALOEMmERT IN DE ZEP

 

Om deze titel te begrijpen moet de lezer dringend naar de betere boekhandel en er vragen naar de laatste (één en vijftigste!!! van de eeuwig jonge god van het druksel dat zich boek laat noemen : Herman Bruselmans.
De begenadigde (zelfbekennende) veelschrijver werd geboren in Hamme (Oost-Vlaanderen) maar woont in het Gentse stadscentrum waar hij zich – vooral in de buurt van het Oudburg en de Vrijdagsmarkt – regelmatig laat traceren op een terrasje achter een koffie. Brusselmans is een hondegetrouw anti alcoholist en hij heeft maar één verslaving : woorden.

 

Zijn recentste titel luidt “Kaloemmerkes in de zep” en is zoals altijd bij Uitgeverij Prometheus gelanceerd.

 

Herman Brusselmans schreef zijn nieuwste in de IK-vorm en vertelt dan ook zijn eigen (al dan niet of gedeeltelijk verzonnen) verhaal over zijn schrijverschap na amper vijf romans. Méér dan één decennium geleden dus.

 

Zijn belangrijkste tegenspeler is het meisje Liselot dat hij ontmoet in een ‘simpel’ Gents café. Zij zal de vaste chauffeur-zonder-pet van de anders weinig burgerlijke schrijver worden als hij naar Nederland moet. Brusselmans rijdt wel moto maar niet auto… en zijn vaste chauffeur, om hem naar lezingen, interviews en andere plichtplegingen te voeren, heeft afgehaakt.

 

Er groeit onderweegs iets mooi tussen hen. Wat had je anders verwacht in een bestseller. Het verhaal houdt spanning in en kent een eerder onverwacht einde. Ondertussen geniet de lezer van Brusselmans sappig taalgebruik, slurpt met volle teugen van zijn eigengereide romantiek en nipt aan de dubbele, zelfs driedubbele gelaagdheid. Daarenboven laat Brusselmans in “Kaloemmerkes in de zep” humor opborrelen die minder scherp is dan een aantal van zijn vorige boeken. Zijn dialogen zijn zeer waarheidsgetrouw als zouden ze door een neo realistische toneelauteur geschreven zijn.


 Kaloemmerkes in de zep (€ 17,95)


Wie verslaafd is aan Brusselmans - in de Nederlandstalige literatuur toch wel aparte schrijfstijl - zal niets anders dan bevestiging en bevrediging vinden. Neofieten laten het boek beter even liggen en rennen naar de bibliotheek om eerst enkele van zijn vorige creaties te lezen. Dat doe je op gemiddeld een paar uren per stuk, want eigenlijk is hij een volksschrijver pur sang en in de best mogelijke betekenis van het woord..

 

 

Freek Neirynck (recensent)

Reageer (0)


FIJN OM WETEN


Foto

Foto

Ik kan best mezelf voorstellen als Johan Dhaene, een bezige bij uit Evergem (sedert 1/9/2008) met een prachtige vrouw en 3 schitterende kinderen. Ik was méér dan 25 jaar actief als radiomaker bij de Gentse radio's PLUS en ROELAND en kreeg voor diverse inspanningen op dat vlak een plaatsje in de Orde van de O'De Flander, kreeg de titel van Ambassadeur van de Westhoek door gouverneur Paul Breyne en was in 2004 laureaat van de Orde van de Gentse Draak omwille van de blijvende promotie voor het Vlaamse lied. Tegenwoordig kan je mij zeker nog eens ontmoeten als gelegenheidspresentator en zag op 25/8/2008 mijn "eerste" (?) boek "Scoren aan Tafel" (samen met Felix Alen, Wim Casteleyn en fotograaf Heikki Verdurme) verschijnen bij uitgeverij Lannoo. Sinds juli 2020 verzorg ik elke dinsdag tussen 11.30 en 12.00 uur de boekentips op MENT TV. Deze webstek ligt in het verlengde van dit alles.


Inhoud blog
 • MIAT wordt Industriemeuseum
 • Zwijntjeskermis komt eraan !!!!! (3-4-5-6 JUNI 2016)
 • De voorbije week GELEZEN EN GOEDGEKEURD
 • John Terra zingt Neil Diamond - nieuw album
 • Gent neemt afscheid van icoon PAUL VLAEMINCK
 • 73-jarige Rob De Nijs op Schlagerfestival 2016
 • Download nu gratis de nieuwe single van Michael Lanzo & Kitana
 • Le Noeud viert 40-jarig bestaan met stuk van Freek Neirynck
 • Toast Literair (Davidsfonds) op 24/1/16
 • "De ontsnapping" op de Gentse Leie
 • Extra voorstellingen 'Piaf, de musical' in Stadsschouwburg Antwerpen
 • FLORALIËN 2016 - van 22/4 tot en met 1/5
 • Trilogie van "BLOCH"-recepten blijft succesvol
 • Charlotte Leysen viert "70 jaar Suske en Wiske" mee!
 • 100 positieve gedachten & complimenten ... voor een spetterende start op 1/9!
 • Uitgeverij Partizaan pakt uit met grote naam uit de jeugdliteratuur
 • Nacht van de Vleermuis op 29/8
 • Martijn Bal nieuwe algemeen directeur Film Fest Gent
 • Ledebergse Feesten en Lichtstoet: het komt eraan (vanaf 21/8)
 • Lissa Lewis pakt uit met debuutalbum en siert affiche schlagerfestival 2016

  PARTNERS van WWW.PLIETSPLETS.BE

  Foto

  Foto

  Mijn favorieten
 • Breydelham
 • Heikki Verdurme (fotograaf)
 • Uitbureau Gent (tickets)
 • Gent
 • Zinloos geweld
 • Smaak
 • Ambiance
 • Huis van Alijn
 • Aktivia
 • Gastronomie en Toerisme

  Archief per maand
 • 09-2018
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 01-2016
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 06-2015
 • 04-2015
 • 01-2015
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007
 • 08-2007
 • 07-2007
 • 06-2007
 • 05-2007
 • 04-2007
 • 03-2007
 • 02-2007
 • 01-2007
 • 12-2006
 • 11-2006
 • 10-2006
 • 09-2006
 • 08-2006
 • 07-2006
 • 06-2006
 • 05-2006
 • 04-2006
 • 03-2006
 • 02-2006
 • 11--0001

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!